Ugrás az oldal tartalmáhozUgrás az elsődleges navigációhoz

Tisztelt Ügyfeleink! Weboldalaink folyamatos fejlesztés alatt állnak. Újabb fejlesztéseink eredményeképpen megújult weboldalunk további funkciókkal segíti fogyatékkal élő ügyfeleink honlapon történő tájékozódását. Jelenlegi új honlapunk már alkalmas a billentyűzettel történő bejárásra, felolvasó szoftverre optimalizált. Hamarosan az akadálymentes szolgáltatási térképünket is elérhetővé tesszük fogyatékkal élő Ügyfeleink részére, melyben magaskontrasztos nézetben jelenítjük majd meg igényeknek megfelelően fiókjainkat. Honlapunkon további akadálymentesítési fejlesztések is folyamatban vannak, melyek későbbi időszakban fognak elérhetővé válni Ügyfeleink számára. Ezek megvalósulásáról további tájékoztató üzenetet fogunk megjeleníteni Ügyfeleink részére.

A koronavírus-járványhoz kapcsolódó fertőzésveszély visszaszorítása érdekében bankfiókjainkban kötelező a szájmaszk, vagy szájat eltakaró kendő, illetve sál viselése, így a fiókokba kizárólag az arc eltakarása mellett léphetnek be az ügyfeleink. Megértését és együttműködését köszönjük! Üdvözlettel: Budapest Bank   

E-cégeljárás Telebank 1440
+36 1 477-7777
Írjon nekünk! Fiókok és ATM-ek Árfolyamok

Bankkártyák

Budapest-Kisvallalkozoi-Business-440x286px.jpg

Budapest Kisvállalkozói Business

Igényelje a kényelmet és biztonságot nyújtó C/M kártyát és rendelkezzen
a nap 24 órájában vállalkozása számlája fölött! A kártya lehetővé teszi, hogy ne kelljen nagyobb összegű készpénzt magánál tartania és pénze a tranzakció elszámolásáig kamatozzon.

Részletek

Budapest Business kártya

Igényeljen vállalkozása fizetési számlája mellé Budapest Business kártyát, mellyel kényelmesen és biztonságosan kiegyenlítheti Ön és munkatársai reprezentációs és utazáskor felmerülő költségeit.

Részletek
Budapest-Business-440x286px.jpg

Szolgáltatás

fizetes-bankkartyaval-440x286

Bankkártya elfogadás

Szeretné vállalkozása versenyképességét növelni azzal, hogy vásárlóit kényelmesebben kiszolgálja? Bankkártyát, SZÉP kártyát vagy Egészségpénztári kártyát szeretne elfogadni? Örülne, ha csökkenthetné készpénzkezeléssel kapcsolatos költségeit? Üzletet, éttermet, webshopot üzemeltet?

VELÜNK LEHETSÉGES!

Részletek

Digitális Szolgáltatásaink

bb-icon-pos-terminal

POS terminál

A Budapest Bank Nyrt. elfogadói (POS) termináljával a magyar piacon jelenlevő kártyák 97%-át elfogadhatja elektronikusan.

Részletek
bb-icon-internetbank.svg

Budapest Internetbank

A Budapest Internetbank segítségével az összes olyan banki művelet elvégezhető, ami a mindennapi pénzügyek intézéséhez szükséges.

Részletek
bb-icon-mobilapp.svg

Budapest Bank Mobil App

A zenéd már mobil, a bankod még nem? Fizess és intézd pénzügyeid applikáción keresztül!

Részletek
Összes Digitális Szolgáltatás

Egyéb információ

bb-icon-credit-card-kisvallalkozasok.svg

Chip kártya

Fontos információ

Részletek
bb-icon-bank-kisvallalkozasok.svg

Bankváltás

Egyszerűbb, mint gondolná

Részletek
bb-icon-email-kisvallalkozasok.svg

Írjon nekünk

Írjon nekünk

Üzenetet küldök