Ugrás az oldal tartalmáhozUgrás az elsődleges navigációhoz
Visszahívást kérek

Tisztelt Ügyfeleink!
Tervezett rendszerkarbantartási munkálatok miatt 2020. szeptember 15. 22:45 és 23:45 között szünetel az internetes vásárláshoz kapcsolódó jóváhagyó SMS kódok kiküldése. Kérjük, internetes vásárlásait időzítse a karbantartási időszakon kívülre.
Megértését és türelmét köszönjük! Budapest Bank Zrt.

Tisztelt Ügyfeleink! Weboldalaink folyamatos fejlesztés alatt állnak. Újabb fejlesztéseink eredményeképpen megújult weboldalunk további funkciókkal segíti fogyatékkal élő ügyfeleink honlapon történő tájékozódását. Jelenlegi új honlapunk már alkalmas a billentyűzettel történő bejárásra, felolvasó szoftverre optimalizált. Hamarosan az akadálymentes szolgáltatási térképünket is elérhetővé tesszük fogyatékkal élő Ügyfeleink részére, melyben magaskontrasztos nézetben jelenítjük majd meg igényeknek megfelelően fiókjainkat. Honlapunkon további akadálymentesítési fejlesztések is folyamatban vannak, melyek későbbi időszakban fognak elérhetővé válni Ügyfeleink számára. Ezek megvalósulásáról további tájékoztató üzenetet fogunk megjeleníteni Ügyfeleink részére.

Megértését és együttműködését köszönjük! Üdvözlettel: Budapest Bank

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy augusztus 29-én (szombaton) a fiókok egységesen15:00 óráig tartanak nyitva.

Fióki időpont kérés Telebank 1440
+36 1 477-7777
Írjon nekünk! Fiókok és ATM-ek Árfolyamok

Profi bankkártya, profi vállalkozásoknak!

Dombornyomott Business Mastercard kártyák

Dombornyomott Business Mastercard kártyák

Az elfogadóhelyek számának és az online kereskedelem bővülésével a bankkártya a mindennapok alapvető eszközövé vált – ahogy személyes, úgy üzleti pénzügyeinkben is. Éljen az e-kereskedelem által nyújtott lehetőségekkel, fizesse vállalkozása üzemanyagra, utazásra fordított, reprezentációs és egyéb működési kiadásait, vagy akár beszerzéseit egy igazán profi üzleti bankkártyával! Igényeljen vállalkozása fizetési számlájához Budapest Bank Business Mastercard dombornyomott kártyát!

  • Vállalkozása kiadásainak költségkímélő kiegyenlítése.

A bankkártyájával a vállalkozás fizetési számlájához férhet hozzá. A kártyás vásárlás a kiadások kiegyenlítésének takarékos módja, mivel évente és bankkártyánként maximum 500 Ft, tranzakciós illetéknek megfelelő banki díj fizetendő.­­1

  • Készpénzmentes fizetés, érintésmentesen.
  • Biztonságos fizetés az interneten.

A korszerű dombornyomott kártyákkal az elektronikus kártyákhoz képest több internetes elfogadóhelyen tud fizetni, így a virtuális pénztárnál sem érheti kellemetlen meglepetés.

  • Készpénzfelvétel belföldön és külföldön.

A vállalkozás napi működéséhez szükséges készpénzt bankfióki sorban állás nélkül, kényelmesen felveheti országszerte a Budapest Bank ATM készülékeiből és egyéb ATM-ekből. Külföldi üzleti útjai során nem kell pontosan kiszámolni a magával vitt készpénzt, mert Business Mastercard kártyájával bármelyik erre alkalmas ATM-ből valutát vehet.

  • Készpénzbefizetés.3

Bankkártyájával  az arra alkalmas Budapest Bank által üzemeltetett ATM-eknél készpénzt is fizethet be, így nem kell alkalmazkodnia a pénztári nyitvatartási időhöz. Az ATM-en befizetett összeg azonnal elérhető bankkártyáján valamint a hozzá kapcsolódó fizetési számlán.

  • Limitbeállítások, Mobilbank SMS szolgáltatás és társkártyák.
    Tartsa kontroll alatt vállalkozása kiadásait!

A napi készpénzfelvételi, vásárlási és internetes vásárlási limiteket a számlatulajdonos szabadon módosíthatja. A Mobilbank szolgáltatás beállításával a kért telefonszámra SMS-t küldünk a kártyahasználatról. Igényeljen társkártyát alkalmazottainak, hogy számukra is egyszerűvé váljon a vállalkozás mindennapi kiadásainak rendezése!

Bankkártyák

business_mastercard_440x286.jpg


Budapest Kisvállalkozói Business

Igényelje a kényelmet és biztonságot nyújtó C/M kártyát és rendelkezzen
a nap 24 órájában vállalkozása számlája fölött! A kártya lehetővé teszi, hogy ne kelljen nagyobb összegű készpénzt magánál tartania és pénze a tranzakció elszámolásáig kamatozzon.


Budapest Business kártya

Igényeljen vállalkozása fizetési számlája mellé Budapest Business kártyát, mellyel kényelmesen és biztonságosan kiegyenlítheti Ön és munkatársai reprezentációs és utazáskor felmerülő költségeit.

budapest-business2-440x286px.jpg

{{ texts.title ? texts.title : 'Kérdése van a Bankkártyákkal kapcsolatban?' }}

Munkatársunk segít Önnek!

Kérjük olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat! A "Visszahívást kérek" gombra való kattintással Ön tudomásul veszi a tájékoztatóban foglaltakat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.
* Kötelezően kitöltendő mezők.

Hasznos dokumentumok

1 A vásárlások díja érintő funkcióval ellátott Budapest Bank Kisvállalkozói Business Mastercard ,Budapest Bank Gyümölcsöző Business Mastercard, Budapest Üzleti Bankkártya és Budapest Business Bankkártya esetében 0,30% max. 500 Ft/ bankkártya/év. A bankkártya használata után a bank egyéb díjakat felszámolhat, amelyekről az aktuális hirdetményekben tájékozódhat.

2 A készpénzfelvétel díja eltérhet Budapest Bank ATM, más belföldi bank által üzemeltett ATM, valamint Európai Gazdasági Térségen belüli és kívüli külföldi ATM esetében. Az aktuális díjakról a mindenkori "Számlavezetési keretszerződés kártya hirdetménye nem lakossági ügyfelek részére" hirdetmény tartalmaz tájékoztatást.

3 Az ATM-en keresztül kizárólag forint bankjegy fizethető be, egyszerre maximum 200 db és bankkártyánként naponta maximum 2 millió forint. A szolgáltatást részletes leírását és teljes körű feltételeit a vonatozó általános szerződési feltételek és a hirdetmények tartalmazzák, amelyek elérhetőek a bankfiókokban és a www.budapestbank.hu honlapon. Készpénzbefizetésre alkalmas ATM-ek listája: www.budapestbank.hu/befizetoATM

4 Az automatikus (díjmentes) és opcionális utasbiztosítást a Bank szerződött partnere, az UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. nyújtja. A Budapest Business Bankkártyához és Budapest Üzleti Bankkártyához díjmentes Európán belül érvényes, külföldi utasbiztosítás kapcsolódik (Bázis 5). A díjmentes Bázis 5, valamint a további, díj ellenében igénybe vehető biztosítási csomagokról a www.budapestbank.hu/biztositas oldalon érhető el tájékoztatás