Ugrás az oldal tartalmáhozUgrás az elsődleges navigációhoz

Tisztelt Ügyfelünk! Természetesen bankunk is tudomást szerzett arról, hogy a Kormány meg kívánja hosszabbítani a moratóriumot. Mindamellett a jelenleg hatályos jogszabály alapján a Magyarország Kormánya által a 2020. évi LVIII. törvényben biztosított fizetési moratórium 2020. március 19-től 2020. december 31-ig tart. 2021-ben az érvényben lévő jogszabálynak megfelelően válnak esedékessé a törlesztések. Bármilyen a jelenlegi szabályozást érintő  jogszabály módosítást a Budapest Bank jogkövető, prudensen működő pénzintézetként alkalmazni fog.

Tisztelt Ügyfeleink!
Tervezett rendszerkarbantartási munkálatok miatt 2020. szeptember 15. 22:45 és 23:45 között szünetel az internetes vásárláshoz kapcsolódó jóváhagyó SMS kódok kiküldése. Kérjük, internetes vásárlásait időzítse a karbantartási időszakon kívülre.
Megértését és türelmét köszönjük! Budapest Bank Zrt.

Tisztelt Ügyfeleink!
Weboldalaink folyamatos fejlesztés alatt állnak. Újabb fejlesztéseink eredményeképpen megújult weboldalunk további funkciókkal segíti fogyatékkal élő ügyfeleink honlapon történő tájékozódását. Jelenlegi új honlapunk már alkalmas a billentyűzettel történő bejárásra, felolvasó szoftverre optimalizált. Hamarosan az akadálymentes szolgáltatási térképünket is elérhetővé tesszük fogyatékkal élő Ügyfeleink részére, melyben magaskontrasztos nézetben jelenítjük majd meg igényeknek megfelelően fiókjainkat. Honlapunkon további akadálymentesítési fejlesztések is folyamatban vannak, melyek későbbi időszakban fognak elérhetővé válni Ügyfeleink számára. Ezek megvalósulásáról további tájékoztató üzenetet fogunk megjeleníteni Ügyfeleink részére.

Megértését és együttműködését köszönjük! Üdvözlettel: Budapest Bank

Tisztelt Ügyfeleink! Weboldalunkon a mai napon (2020.10.20.) 19:00 és 23:59 között karbantartási munkákat végzünk, amely bizonyos funkciók elérésében fennakadást okozhat. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy augusztus 29-én (szombaton) a fiókok egységesen15:00 óráig tartanak nyitva.

Tisztelt Ügyfelünk! 2020. október 20-án az Országgyűlés a hiteltörlesztési moratórium meghosszabbításáról döntött, így a meghatározott társadalmi csoportoknak és a pénzügyi nehézséggel küzdő vállalkozásoknak 2021. január 1-től 2021. június 30-ig továbbra sem szükséges hiteleiket törleszteniük. A részletszabályokat egyelőre nem ismerjük, azok megjelenéséig ügyfeleink szíves türelmét kérjük! Az új moratóriummal kapcsolatos információkkal honlapunk folyamatosan frissülni fog!

E-cégeljárás Telebank 1440
+36 1 477-7777
Írjon nekünk! Fiókok és ATM-ek Árfolyamok

Rapid folyószámla kölcsön

A napi pénzügyi problémákra

Részletek
termekkartya-mikro-440x286.jpg

Új Széchenyi Kártya Program Konstrukciók

Az új, kiemelt mértékű állami támogatással elérhető Széchenyi Kártya Program konstrukciók célja, hogy a koronavírus járvány hatására kedvezőtlen helyzetbe jutott mikro, kis-, és középvállalatok kedvezményes feltételek, illetve a magasabb állami támogatásnak köszönhetően alacsony hiteldíjak mellett, gyorsan és könnyen elérhető forráshoz jussanak. 

Részletek

Folyószámlakölcsönök

Rapid-kolcson

Rapid folyószámlakölcsön

Gyorsan hozzáférhető összeget keres a napi költségek fedezésére vagy a hirtelen jött üzleti lehetőségek kihasználására?

Részletek
Expresseventulikolcson

Expressz folyószámlakölcsön

Hirtelen jött lehetőségek vagy átmeneti pénzhiány gyors megoldására nyújt lehetőséget, biztonsági tartalékként

Részletek
Agrar_szechenyi_kartya_440x286.jpg

Agrár Széchenyi Kártya

A mezőgazdasági, valamint erdő-, vad- és halgazdálkodással kapcsolatos tevékenységet végző vállalkozások részére kialakított állami hitelkonstrukció.

Részletek

Fejlesztési kölcsönök

Rapid-kolcson

Rapid éven túli kölcsön

Rapid éven túli kölcsön - extra lendület cége fejlesztéséhez!

Részletek
esetikolcson_termekkartya

Eseti kölcsön

Az Eseti Kölcsön ideális megoldást jelent a kisvállalkozások forgóeszköz vagy beruházás finanszírozási, illetve hitelkiváltási igényeire.

Részletek
Expresseventulikolcson

Expressz éven túli kölcsön

Pénzre van szüksége hosszú távú céljai megvalósításához? Mi segítünk!

Részletek
mikro_alfa_hitel_440x286.jpg

Mikro Alfa kölcsön

Gyors, egyszerűen elérhető, bármely gazdasági célra felhasználható vállalkozói jelzálog kölcsön.

Részletek
kisvallalkozasok-nhp-hajra-440x286.png

NHP HAJRÁ

Megvalósíthatja régóta tervezett vagy elhalasztott fejlesztéseit a Növekedési Hitelprogram Hajrá segítségével éves fix 2,5%-os kamat mellett! Most lehetősége van forint alapú beruházási kölcsön vagy pénzügyi lízing kiváltására is! Használja ki a fix kamatozású finanszírozás előnyeit a teljes futamidő alatt, akár 10 évig!

Részletek
MFBkisfaludy_termekkartya

MFB Kisfaludy Turizmus

Fejlesztené panzióját, növelné kapacitásának kihasználtságát? Figyelmébe ajánljuk az állami kamattámogatású MFB Kisfaludy Turizmus –fejlesztési hitelprogramot.

Részletek
Lombard_termekkartya

Lombard kölcsön

A Lombard Kölcsön olyan forint vagy deviza kölcsön, amelynek a biztosítéka természetes személy által elhelyezett betét, értékpapír.

Részletek

Egyéb finanszírozási lehetőségek

mfbtechnologiaikolcson_440x286

MFB technológiai kölcsön

Valósítsa meg technológiai célú fejlesztéseit EU-s forrásból!

Részletek
lizing_440x286

Autófinanszírozás

Szeretné, ha az autóvásárlás valódi öröm lenne, és Önnek csak a megfelelő autó kiválasztásával kellene foglalkoznia? Szolgáltatásunkkal megkönnyítjük az autóvásárlást.

Részletek

Bankgarancia

bankgarancia_termekkartya
Részletek
Eszkozlizing_termekkartya

Eszközlízing

Az eszközlízing piac egyik meghatározó szereplőjeként bízunk benne, hogy kedvező lízingszolgáltatásaink elnyerik tetszését.

Részletek

MFB Pontok

Támogatás és kamatmentesség egyszerre?
A Budapest Bank az MFB közvetítő partnereként áll az Ön rendelkezésére!

Budapesten és a megyeközpontok Budapest Bank fiókjaiban 23 MFB Pontunk biztosítja a finanszirozási, illetve támogatási források közvetlen igénylését.
Bárhol is tervez fejlesztést, együtt megtaláljuk az Ön igényeire szabott egyedi megoldást, legyen szó kedvezményes hitelről, vissza nem térítendő támogatásról, vagy egyedi banki szolgáltatásról.

Egyéb információ

bb-icon-phone.svg

06 1 477-7777

Hívja az üzleti vonalat

bb-icon-bank.svg

Bankváltás

Egyszerűbb, mint gondolná

Részletek
bb-icon-email.svg

Írjon nekünk

Írjon nekünk

Üzenetet küldök

Hasznos dokumentumok