Ugrás az oldal tartalmáhozUgrás az elsődleges navigációhoz

Tisztelt Ügyfeleink!
Tervezett rendszerkarbantartási munkálatok miatt 2020. szeptember 15. 22:45 és 23:45 között szünetel az internetes vásárláshoz kapcsolódó jóváhagyó SMS kódok kiküldése. Kérjük, internetes vásárlásait időzítse a karbantartási időszakon kívülre.
Megértését és türelmét köszönjük! Budapest Bank Zrt.

Tisztelt Ügyfeleink! Weboldalaink folyamatos fejlesztés alatt állnak. Újabb fejlesztéseink eredményeképpen megújult weboldalunk további funkciókkal segíti fogyatékkal élő ügyfeleink honlapon történő tájékozódását. Jelenlegi új honlapunk már alkalmas a billentyűzettel történő bejárásra, felolvasó szoftverre optimalizált. Hamarosan az akadálymentes szolgáltatási térképünket is elérhetővé tesszük fogyatékkal élő Ügyfeleink részére, melyben magaskontrasztos nézetben jelenítjük majd meg igényeknek megfelelően fiókjainkat. Honlapunkon további akadálymentesítési fejlesztések is folyamatban vannak, melyek későbbi időszakban fognak elérhetővé válni Ügyfeleink számára. Ezek megvalósulásáról további tájékoztató üzenetet fogunk megjeleníteni Ügyfeleink részére.

Megértését és együttműködését köszönjük! Üdvözlettel: Budapest Bank

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy augusztus 29-én (szombaton) a fiókok egységesen15:00 óráig tartanak nyitva.

E-cégeljárás Telebank 1440
+36 1 477-7777
Írjon nekünk! Fiókok és ATM-ek Árfolyamok

Fejlesztené panzióját, növelné kapacitásának kihasználtságát?

MFB Kisfaludy Turizmus –fejlesztési Hitelprogrammal lehetséges

MFB Kisfaludy Turizmus –fejlesztési Hitelprogram

A Hitelprogram célja olyan kedvező árazású finanszírozás biztosítása a Magyarország területén megvalósuló turisztikai beruházások számára, amely hatékonyan hozzájárul a magyar turizmus minőségi fejlesztéséhez, versenyképességének növeléséhez, meglévő szerepének erősítéséhez, s ezen keresztül hazánk turisztikai vonzerejének növeléséhez, elősegíti a kereskedelmi szálláshelyek szolgáltatásainak fejlesztését, új kapacitások létrehozását, meglévő kapacitásaik bővítését, kihasználtságuk javítását, illetve a szálláshely működéséből származó árbevételeknek a növelését, továbbá a hazai vendéglátóhelyek infrastruktúrájának fejlesztését, új turisztikai attrakciók létrehozását, meglévők fejlesztését, rendezvényszervezéshez szükséges beruházások megvalósítását.

{{ texts.title ? texts.title : 'Kapcsolattartóink személyesen segítik döntését, kérje mielőbb visszahívásunkat!' }}

Kérjük olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat! A "Visszahívást kérek" gombra való kattintással Ön tudomásul veszi a tájékoztatóban foglaltakat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.

*Kötelezően kitöltendő mezők.

Miért érdemes az MFB Kisfaludy Turizmus-fejlesztési hitelt választani?

kamat (K).svg

Kedvezményes kamatozású, állami támogatott hitel

Ft (K).svg

Igényelhető kölcsönösszeg 10 millió és 50 millió forint közötti összeg lehet.

calendar-arrow (K).svg

Futamidő: min. 2 év – max. 15 év

cross-note

Szerződéskötési díj nem kerül felszámításra

Kondíciók

Termékjellemzők

 • Devizanem: kizárólag forint
 • Elvárt működési múlt: szálláshely-szolgáltatás vagy vendéglátás területen végzett tevékenység és ebből a tevékenységből származóan min. 1 lezárt pénzügyi évvel kell rendelkezni.
 • A Bank által egyedileg előírt minimális számlaforgalom teljesítése a Banknál vezetett pénzforgalmi számlán
 • Tőketörlesztés: egyenletes negyedéves tőketörlesztés
 • Ügyleti kamat fizetése: naptári negyedévente
 • Rendelkezésre tartási idő: maximum 18 hónap
 • Türelmi idő: maximum 18 hónap
 • Saját erő elvárás: általános csekély összegű (de minimis) támogatási kategória esetén a beruházás tervezett nettó költségének min. 10%-a, regionális beruházás támogatási kategória esetén min. 25%
 • A kölcsön lehívásához számlát, vagy más számviteli bizonylatot szükséges benyújtani

A Kölcsön biztosítékai

 • Ingatlan fedezet
 • Magánszemély készfizető kezessége
 • Garantiqa Hitelgarancia Zrt. 80% mértékű készfizető kezessége
 • Magánszemély óvadéka
 • Felhatalmazó levélen alapuló beszedési megbízás a kölcsönigénylő vállalkozás, valamint a kezesek más banknál vezetett bankszámláira
doc (K).svg

Dokumentum

a hiteligényléshez

Tovább
docs2 (K).svg

Hirdetmények és kondíciók

Kamat- és díjhirdetmény kisvállalkozások részére

Tovább
phone (K).svg

4 777 777

Hívja az üzleti vonalat

Mikro Expressz éventúli kölcsön a napi pénzügyi problémákra

Pénzre van szüksége hosszú távú céljai megvalósításához?
Mi segítünk!

Az Ön/Vállalkozása által igényelhető kölcsönösszegről bankfiókjainkban kaphat teljes körű tájékoztatást.

Ez a tájékoztatás nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek. A Budapest Bank Zrt. („Bank”) a kölcsönt a kölcsönbírálat feltételei alapján pozitív ügyfél- és/vagy ügyletminősítést követően nyújtja. A Banknál történő pénzforgalmi számla megnyitása a kölcsön nyújtásának feltétele.

A meghirdetett termék a lentiekben ki nem zárt kisvállalkozások által vehető igénybe. A Bank kisvállalkozásnak tekint minden olyan vállalkozást (gazdálkodási formára való tekintet nélkül), amelynek az utolsó lezárt pénzügyi év nettó árbevétele nem haladja meg az 200 millió forintot, illetve árbevételi adatoktól függetlenül valamennyi társasházat. A termék nem igényelhető, amennyiben a kölcsönigénylő: őstermelő, közös őstermelő, családi gazdálkodó, szövetkezet; illetve ügyfél jogi tevékenységet folytató vállalkozás, non-profit szervezet.

A hirdetés az érintett szolgáltatások/ termékek főbb jellemzőit tartalmazza a teljesség igénye nélkül. A kölcsön igénybevételének részletes feltételeit és kondícióit a mindenkor hatályos, MFB Terméktájékoztató, a Bank Kamat- és díjtáblázat kisvállalkozások részére elnevezésű Hirdetménye, illetve a megkötendő kölcsönszerződés tartalmazzák.

Hirdetmények és kondíciók