Ugrás az oldal tartalmáhozUgrás az elsődleges navigációhoz

Tisztelt Ügyfelünk! Természetesen bankunk is tudomást szerzett arról, hogy a Kormány meg kívánja hosszabbítani a moratóriumot. Mindamellett a jelenleg hatályos jogszabály alapján a Magyarország Kormánya által a 2020. évi LVIII. törvényben biztosított fizetési moratórium 2020. március 19-től 2020. december 31-ig tart. 2021-ben az érvényben lévő jogszabálynak megfelelően válnak esedékessé a törlesztések. Bármilyen a jelenlegi szabályozást érintő  jogszabály módosítást a Budapest Bank jogkövető, prudensen működő pénzintézetként alkalmazni fog.

Tisztelt Ügyfeleink!
Tervezett rendszerkarbantartási munkálatok miatt 2020. szeptember 15. 22:45 és 23:45 között szünetel az internetes vásárláshoz kapcsolódó jóváhagyó SMS kódok kiküldése. Kérjük, internetes vásárlásait időzítse a karbantartási időszakon kívülre.
Megértését és türelmét köszönjük! Budapest Bank Zrt.

Tisztelt Ügyfeleink!
Weboldalaink folyamatos fejlesztés alatt állnak. Újabb fejlesztéseink eredményeképpen megújult weboldalunk további funkciókkal segíti fogyatékkal élő ügyfeleink honlapon történő tájékozódását. Jelenlegi új honlapunk már alkalmas a billentyűzettel történő bejárásra, felolvasó szoftverre optimalizált. Hamarosan az akadálymentes szolgáltatási térképünket is elérhetővé tesszük fogyatékkal élő Ügyfeleink részére, melyben magaskontrasztos nézetben jelenítjük majd meg igényeknek megfelelően fiókjainkat. Honlapunkon további akadálymentesítési fejlesztések is folyamatban vannak, melyek későbbi időszakban fognak elérhetővé válni Ügyfeleink számára. Ezek megvalósulásáról további tájékoztató üzenetet fogunk megjeleníteni Ügyfeleink részére.

Megértését és együttműködését köszönjük! Üdvözlettel: Budapest Bank

Tisztelt Ügyfeleink! Weboldalunkon a mai napon (2020.10.20.) 19:00 és 23:59 között karbantartási munkákat végzünk, amely bizonyos funkciók elérésében fennakadást okozhat. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy augusztus 29-én (szombaton) a fiókok egységesen15:00 óráig tartanak nyitva.

Tisztelt Ügyfelünk! 2020. október 20-án az Országgyűlés a hiteltörlesztési moratórium meghosszabbításáról döntött, így a meghatározott társadalmi csoportoknak és a pénzügyi nehézséggel küzdő vállalkozásoknak 2021. január 1-től 2021. június 30-ig továbbra sem szükséges hiteleiket törleszteniük. A részletszabályokat egyelőre nem ismerjük, azok megjelenéséig ügyfeleink szíves türelmét kérjük! Az új moratóriummal kapcsolatos információkkal honlapunk folyamatosan frissülni fog!

E-cégeljárás Telebank 1440
+36 1 477-7777
Írjon nekünk! Fiókok és ATM-ek Árfolyamok

MIKRO-, KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK TECHNOLÓGIAI KORSZERŰSÍTÉSE
CÉLÚ HITELPROGRAM „A” és „B” HITELCÉLLAL

Vágjon bele a technológiai fejlesztésbe egy kiemelkedően kedvező EU-s forrással az „A” hitelcél keretében!

Kölcsönösszeg: 1 – 150 millió Ft-ig
Devizanem: HUF

Kezdő vállalkozások által igényelhető kölcsön összege maximum 25 millió Ft.
Kezdő vállalkozásnak tekintendő az a vállalkozás, mely nem rendelkezik egy lezárt-, teljes (12 naptári hónapot jelentő) üzleti évvel.

A kölcsön Magyarországon, a Közép-magyarországi régión kívül bejegyzett székhellyel, telephellyel vagy fiókteleppel rendelkező vállalkozások által igényelhető. A hitelprogram keretében kizárólag a www.palyazat.gov.hu weboldalon a „Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram „A” hitelcél” termékdokumentációja alatt található Vámtarifa szám (VTSZ) listán szereplő VTSZ számok alá tartozó eszközök beszerzésének költsége támogatható.

Részletes termékleírás letöltése

Finanszírozza Cége forgóeszközhitel igényét kiemelkedően kedvező EU-s forrással a „B” hitelcél keretében!

Kölcsönösszeg: 1 – 300 millió Ft-ig
Devizanem: HUF

A kölcsön Magyarországon, a Közép-magyarországi régión kívül bejegyzett székhellyel, telephellyel vagy fiókteleppel és legalább két teljes lezárt üzleti évvel rendelkező vállalkozások által igényelhető. A hitelprogram keretében kizárólag a www.palyazat.gov.hu weboldalon a „Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram „B” hitelcél” termékdokumentációjában található forgóeszköz hitelcélok (működési költségek, készletek, követelések, stb.) finanszírozására fordítható.

Részletes termékleírás letöltése

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a jelen, vállalkozások részére szóló kereskedelmi kommunikációban közölt információ nem minősül a Ptk. 6:64.§-a szerinti ajánlattételnek. A jelen kötelező erő nélküli jognyilatkozat kizárólag tájékoztató jellegű, a teljesség igénye nélkül a hivatkozott termék egyes főbb jellemzőit tartalmazza! A Budapest Bank Zrt. (székhely: 1138 Budapest, Váci út 193., cégjegyzékszám: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága Cg. 01-10-041037) az MFB kiemelt közvetítő partnereként jár el, a kötelezettségvállalás minden esetben egyedi kölcsönbírálat függvénye! A kölcsönszerződés megkötésére a Hitelprogramok keretösszegéig kerülhet sor. Jelen összefoglaló csak tájékoztató jellegű, a Hitelprogram részletes feltételeiről és kondícióiról a Budapest Bank MFB Pontokon keresztül, a www.palyazat.gov.hu weboldalon a „Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram” termékdokumentációjából kaphat tájékoztatást.