Ugrás a tartalomhoz

Tisztelt Ügyfelünk! Természetesen bankunk is tudomást szerzett arról, hogy a Kormány meg kívánja hosszabbítani a moratóriumot. Mindamellett a jelenleg hatályos jogszabály alapján a Magyarország Kormánya által a 2020. évi LVIII. törvényben biztosított fizetési moratórium 2020. március 19-től 2020. december 31-ig tart. 2021-ben az érvényben lévő jogszabálynak megfelelően válnak esedékessé a törlesztések. Bármilyen a jelenlegi szabályozást érintő  jogszabály módosítást a Budapest Bank jogkövető, prudensen működő pénzintézetként alkalmazni fog.

Karbantartás miatt 2021.01.17-én 0:00 és 1:00 között az Azonnali Fizetési Rendszerben indított és fogadott utalások elutasításra kerülnek a Budapest Bank rendszereiben. 2021.01.17-én 1:00 és 2:30 között kiesés várható az Azonnali Fizetési Rendszert érintő szolgáltatásunkban, ebben az időszakban az indított és fogadott utalások elutasításra kerülhetnek. Tervezett utalásait kérjük, ütemezze a karbantartási időszakon kívülre, vagy időzítse a következő munkanapra.

Tisztelt Ügyfelünk! A fizetési moratóriummal kapcsolatosan nyilvánosságra került új információkért kattintson ide

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. december 3. 22:00 órától december 4. 03:00-ig elektronikus csatornáink nem lesznek elérhetők. További részletek itt.

Tisztelt Ügyfeleink!
Tervezett rendszerkarbantartási munkálatok miatt 2020. szeptember 15. 22:45 és 23:45 között szünetel az internetes vásárláshoz kapcsolódó jóváhagyó SMS kódok kiküldése. Kérjük, internetes vásárlásait időzítse a karbantartási időszakon kívülre.
Megértését és türelmét köszönjük! Budapest Bank Zrt.

Tisztelt Látogatónk! A fizetési moratóriummal kapcsolatos új információkat részletesebben itt olvashatja.

Tisztelt Látogatónk! A fizetési moratóriummal kapcsolatos új információkat részletesebben itt olvashatja.

Tisztelt Ügyfeleink!
Weboldalaink folyamatos fejlesztés alatt állnak. Újabb fejlesztéseink eredményeképpen megújult weboldalunk további funkciókkal segíti fogyatékkal élő ügyfeleink honlapon történő tájékozódását. Jelenlegi új honlapunk már alkalmas a billentyűzettel történő bejárásra, felolvasó szoftverre optimalizált. Hamarosan az akadálymentes szolgáltatási térképünket is elérhetővé tesszük fogyatékkal élő Ügyfeleink részére, melyben magaskontrasztos nézetben jelenítjük majd meg igényeknek megfelelően fiókjainkat. Honlapunkon további akadálymentesítési fejlesztések is folyamatban vannak, melyek későbbi időszakban fognak elérhetővé válni Ügyfeleink számára. Ezek megvalósulásáról további tájékoztató üzenetet fogunk megjeleníteni Ügyfeleink részére.

Megértését és együttműködését köszönjük! Üdvözlettel: Budapest Bank

Tisztelt Látogatónk! A fizetési moratóriummal kapcsolatos új információkat részletesebben itt olvashatja.

Tisztelt Ügyfeleink! Weboldalunkon a mai napon (2020.10.20.) 19:00 és 23:59 között karbantartási munkákat végzünk, amely bizonyos funkciók elérésében fennakadást okozhat. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Tisztelt Ügyfeleink! Értesítjük Önöket, hogy tervezett karbantartás miatt a Budapest Internetbank és a Budapest Bank Mobil App, a tranzakciós SMS-ek, valamint az internetes vásárlások jóváhagyásához szükséges megerősítő (SMS) kód (3DS) kiküldése szünetel 2020.11.13. (péntek) 22:00 óra és 2020.11.14. (szombat) 04:00 óra között. Amennyiben bármilyen kérdésük van, kérjük, hívják telefonos ügyfélszolgálatunkat a 1440 telefonszámon! Megértésüket és türelmüket köszönjük! Üdvözlettel: Budapest Bank

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy augusztus 29-én (szombaton) a fiókok egységesen15:00 óráig tartanak nyitva.

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy technikai okokból az online bankkártyás fizetések sikertelenek lehetnek. Amennyiben nem tudnak online fizetni, kérjük, hogy kis idő elteltével ismételjék meg a műveletet. A hiba elhárításán dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük!

Üdvözlettel: Budapest Bank

Hálózati leterheltség miatt egyes rendszereink elérésében lassulás jelentkezik, esetenként nem elérhetők. A szolgáltatóval együttműködve folyamatban van a hiba elhárítása.

Tisztelt Ügyfelünk! 2020. október 20-án az Országgyűlés a hiteltörlesztési moratórium meghosszabbításáról döntött, így a meghatározott társadalmi csoportoknak és a pénzügyi nehézséggel küzdő vállalkozásoknak 2021. január 1-től 2021. június 30-ig továbbra sem szükséges hiteleiket törleszteniük. A részletszabályokat egyelőre nem ismerjük, azok megjelenéséig ügyfeleink szíves türelmét kérjük! Az új moratóriummal kapcsolatos információkkal honlapunk folyamatosan frissülni fog!

A mai napon 17.00 óra és 0.00 óra között tervezett karbantartást végzünk weboldalunkon, emiatt előfordulhat, hogy ideiglenesen bizonyos funkciók például: űrlapok, nem lesznek elérhetőek. Megértésüket köszönjük!

E-cégeljárás Telebank 1440
+36 1 477-7777
Írjon nekünk! Fiókok és ATM-ek Árfolyamok Kereskedői portálÜzletélénkítés?

NHP HAJRÁ HITELLEL
HIDD EL, LEHETSÉGES!

NHP HAJRÁ Hitel

Megvalósíthatja régóta tervezett vagy elhalasztott fejlesztéseit a Növekedési Hitelprogram Hajrá segítségével éves fix 2,5%-os kamat mellett! Most lehetősége van forint alapú beruházási kölcsön vagy pénzügyi lízing kiváltására is! Használja ki a fix kamatozású finanszírozás előnyeit a teljes futamidő alatt, akár 10 évig!

Amennyiben az éves árbevétele meghaladja a nettó 300 millió Ft-ot, nézze meg az Önnek szóló ajánlatunkat!

Kérjük olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat! A "Visszahívást kérek" gombra való kattintással Ön tudomásul veszi a tájékoztatóban foglaltakat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.

*Kötelezően kitöltendő mezők.

Használja beruházási tervei megvalósításához!1

Új és használt gép, berendezés és egyéb tárgyi eszköz beszerzésének finanszírozása

Ingatlan vásárlása, bővítése, korszerűsítése

Használja beruházási kölcsön kiváltására!2

Forint beruházási kölcsön vagy pénzügyi lízing kiváltására, de kizárólag olyan célra felvett beruházási hitel és pénzügyi lízing váltható ki amelyek összhangban vannak az új beruházási kölcsön céljára vonatkozó feltételekkel

Miért érdemes az NHP HAJRÁ hitelt választani?

Kamat éves fix 2,5%

Igényelhető kölcsönösszeg: 1 millió forint és 75 millió forint közötti összeg lehet

Futamidő: min. 13 hónap – max. 10 év

Tárgyi fedezet nélkül, AVHGA3 kezességgel igényelhető

Kondíciók

Termékjellemzők

 • Devizanem: forint
 • Elvárt működési múlt: minimum 18 hónap működési múlt és legalább egy teljes lezárt évről szóló pénzügyi beszámoló
 • KATA adózási formával és 2020.01.01-et megelőzően EVA adózó státusz esetén is igényelhető
 • A Bank által egyedileg előírt minimális számlaforgalom teljesítése a Banknál vezetett pénzforgalmi számlán
 • Tőketörlesztés: egyenletes havi tőketörlesztés

Beruházás finanszírozás kölcsöncél

 • Rendelkezésre tartási idő: maximum 18 hónap
 • Türelmi idő: maximum 24 hónap
 • Saját erő elvárás: a beruházás tervezett nettó költségének min. 20%-a, de a kölcsönbírálat során a Bank magasabb mértéket is meghatározhat
 • A kölcsön lehívásához számlát, vagy más számviteli bizonylatot szükséges benyújtani

A Kölcsön biztosítékai

 • Magánszemély készfizető kezességvállalása
 • Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány (AVHGA) 80% vagy 90%-os intézményi kezességvállalása3
 • Felhatalmazó levélen alapuló beszedési megbízás a kölcsönigénylő vállalkozás, valamint a kezesek más banknál vezetett bankszámláira

Dokumentumok

a hiteligényléshez

Tovább

4 777 777

hívja az üzleti vonalat

Hirdetmények és kondíciók

Kamat- és díjhirdetmény kisvállalkozások részére

Tovább

1A Program keretében beruházási hitelcél esetében kizárólag új forint kölcsön nyújtható új beruházás finanszírozásra. A Bank jelen program keretében nem nyújt finanszírozást olyan beruházáshoz, amelynek a megvalósításához az igénylő támogatásban részesül.

2Hitelkiváltás hitelcél esetén:
- kizárólag ugyanazon ügyfél által belföldi hitelintézettől vagy pénzügyi vállalkozástól legkésőbb 2020. március 31. napjáig megkötött szerződés keretében forintban felvett, piaci árazás szerint nyújtott beruházási kölcsön vagy pénzügyi lízing kiváltására van lehetőség.
- kizárólag olyan célra felvett beruházási hitel és pénzügyi lízing váltható ki a program keretében, amelyek összhangban vannak az új beruházási kölcsön céljára vonatkozó feltételekkel, valamint megfelel az NHP Hajrá és a Budapest Bank által a kisvállalkozások tekintetében elvárt elidegenítést, bérbe/használatba adást, lakáscélú felhasználást tiltó, valamint a kölcsöncél tekintetében elvárt feltételeknek.

3A kölcsön esetében szükséges az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány intézményi kezességvállalása. Az AVHGA éves kezességvállalási díja a kamaton felül kerül felszámításra.

A Banknál történő pénzforgalmi számla megnyitása a kölcsön nyújtásának feltétele.

A beruházási hitel lehívásához a szerződésben meghatározott feltételeknek megfelelő EU-ban székhellyel rendelkező szállító által kiállított számlát, vagy a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény 166. § (1) bekezdése szerinti más számviteli bizonylatot kell benyújtani.

Az Ön/Vállalkozása által igényelhető kölcsönösszegről bankfiókjainkban kaphat teljes körű tájékoztatást.

Ez a hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek. A Budapest Bank Zrt. („Bank”) a kölcsönt a kölcsönbírálat feltételei alapján pozitív ügyfél- és/vagy ügyletminősítést követően nyújtja.

A hirdetés az érintett szolgáltatások/ termékek főbb jellemzőit tartalmazza a teljesség igénye nélkül. A kölcsön igénybevételének részletes feltételeit és kondícióit a mindenkor hatályos, "Növekedési Hitelprogram Hajrá" keretében folyósított refinanszírozási hitelek igénybevételének módjáról és feltételeiről”elnevezésű az NHP Hajrá hitelprogram részletes feltételeit tartalmazó terméktájékoztató, valamint a Bank Kisvállalkozói Kölcsönök Kamat- és díjhirdetménye, illetve a megkötendő kölcsönszerződés tartalmazzák.
Az NHP Hajrá hitelprogram részletes feltételeit tartalmazó Terméktájékoztatót az alábbi linken érheti el: http://www.mnb.hu/monetaris-politika/novekedesi-hitelprogram-nhp

A meghirdetett termék az alábbi kizárással nem érintett kisvállalkozások által vehető igénybe. A Bank kisvállalkozásnak tekint minden olyan vállalkozást (gazdálkodási formára való tekintet nélkül), amelynek az utolsó lezárt pénzügyi év nettó árbevétele nem haladja meg a 300 millió forintot. A termék nem igényelhető, amennyiben a kölcsönigénylő: őstermelő, közös őstermelő, családi gazdálkodó, szövetkezet; illetve ügyfél jogi tevékenységet folytató vállalkozás (TEAOR 6910).

Hirdetmények és kondíciók