Ugrás az oldal tartalmáhozUgrás az elsődleges navigációhoz

Tisztelt Ügyfeleink!
Tervezett rendszerkarbantartási munkálatok miatt 2020. szeptember 15. 22:45 és 23:45 között szünetel az internetes vásárláshoz kapcsolódó jóváhagyó SMS kódok kiküldése. Kérjük, internetes vásárlásait időzítse a karbantartási időszakon kívülre.
Megértését és türelmét köszönjük! Budapest Bank Zrt.

Tisztelt Ügyfeleink! Weboldalaink folyamatos fejlesztés alatt állnak. Újabb fejlesztéseink eredményeképpen megújult weboldalunk további funkciókkal segíti fogyatékkal élő ügyfeleink honlapon történő tájékozódását. Jelenlegi új honlapunk már alkalmas a billentyűzettel történő bejárásra, felolvasó szoftverre optimalizált. Hamarosan az akadálymentes szolgáltatási térképünket is elérhetővé tesszük fogyatékkal élő Ügyfeleink részére, melyben magaskontrasztos nézetben jelenítjük majd meg igényeknek megfelelően fiókjainkat. Honlapunkon további akadálymentesítési fejlesztések is folyamatban vannak, melyek későbbi időszakban fognak elérhetővé válni Ügyfeleink számára. Ezek megvalósulásáról további tájékoztató üzenetet fogunk megjeleníteni Ügyfeleink részére.

Megértését és együttműködését köszönjük! Üdvözlettel: Budapest Bank

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy augusztus 29-én (szombaton) a fiókok egységesen15:00 óráig tartanak nyitva.

E-cégeljárás Telebank 1440
+36 1 477-7777
Írjon nekünk! Fiókok és ATM-ek Árfolyamok

Államilag támogatott kedvezményes kölcsönök kisvállalkozásoknak

Új Széchenyi Kártya Program
Visszahívást kérek

Új Széchenyi Kártya Program Konstrukciók

Az új, kiemelt mértékű állami támogatással elérhető Széchenyi Kártya Program konstrukciók célja, hogy a koronavírus járvány hatására kedvezőtlen helyzetbe jutott mikro, kis-, és középvállalatok kedvezményes feltételek, illetve a magasabb állami támogatásnak köszönhetően alacsony hiteldíjak mellett, gyorsan és könnyen elérhető forráshoz jussanak.

A Termékprogram iránti érdeklődéséhez kérjük rögzítse elérhetőségi adatait az időpont egyeztetés és személyre szabott szolgáltatásunk biztosítása érdekében.

Termékelőnyök

vallalat-money-Ft&EUR.svg

Hitelösszeg és devizanem:

Hiteltípustól függően min. 1 millió Ft, max. 1.000 millió Ft,
HUF devizanemben.

vallalat-users.svg

Állami támogatás:

Kapcsolódó állami kamat- és garanciadíj támogatás (az ügyfélnek a bank felé csak a támogatással csökkentett kamatot és díjat kell fizetnie).

vallalat-calendat-time.svg

Futamidő:

Folyószámlahitel és Munkahelymegtartó hitel esetén 2 év, Likviditási hitel esetén 3 év, Beruházási hitel esetén akár 10 év.

vallalat-kamat.svg

Kamat és díjak:

Kedvezményes, fix kamat a futamidő végéig. Ügyfél által fizetendő kamat 0,1 – 0,5% között az adott hiteltípustól függően.

vallalat-target.svg

Hitelcél:

A hitelek széleskörűen felhasználhatók folyószámlahitelként, beruházási célokra, forgóeszközfinanszírozásra, bértámogatásra, munkahely megmentésre és akár hitelkiváltásra is.

vallalat-arrow-reload.svg

Intézményi kezesség:

Futamidő függvényében 80-90%-os beépített intézményi garantőri kezességvállalás kapcsolódik a hitelekhez.

Széchenyi Kártya Folyószámlahitel Plusz

Széchenyi Munkahelymegtartó Hitel

Széchenyi Likviditási Hitel

Széchenyi Beruházási Hitel Plusz

Kérjen visszahívást

Célunk minden esetben, hogy az Ön vállalkozására szabott szolgáltatást biztosítsunk!
Vállalati kapcsolattartóink személyesen állnak rendelkezésére!

szakertonk-visszahiv.svg

Üzleti vonal

+36 1 477-7777

Az Ön/Vállalkozása által igényelhető kölcsönösszeg mértékéről bankfiókjainkban kaphat teljes körű tájékoztatást.

Ez a tájékoztatás nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek. A Budapest Bank Zrt. („Bank”) a kölcsönt a kölcsönbírálat feltételei alapján pozitív ügyfél- és/vagy ügyletminősítést követően nyújtja, amennyiben a hiteligénylő és készfizető kezes megfelelnek a Széchenyi Kártya Program Üzletszabályzatban meghatározott feltételeknek. A Banknál történő pénzforgalmi számla megnyitása a kölcsön nyújtásának feltétele.

*A Bank kisvállalkozásnak tekint minden olyan vállalkozást (gazdálkodási formára való tekintet nélkül), amelynek az utolsó lezárt pénzügyi év nettó árbevétele nem haladja meg az 300 M forintot. A termék nem igényelhető, amennyiben a kölcsönigénylő: őstermelő, közös őstermelő, családi gazdálkodó, szövetkezet; non-profit szervezet.

Hasznos dokumentumok