Ugrás az oldal tartalmáhozUgrás az elsődleges navigációhoz
Visszahívást kérek

Tisztelt Ügyfelünk! Természetesen bankunk is tudomást szerzett arról, hogy a Kormány meg kívánja hosszabbítani a moratóriumot. Mindamellett a jelenleg hatályos jogszabály alapján a Magyarország Kormánya által a 2020. évi LVIII. törvényben biztosított fizetési moratórium 2020. március 19-től 2020. december 31-ig tart. 2021-ben az érvényben lévő jogszabálynak megfelelően válnak esedékessé a törlesztések. Bármilyen a jelenlegi szabályozást érintő  jogszabály módosítást a Budapest Bank jogkövető, prudensen működő pénzintézetként alkalmazni fog.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. december 3. 22:00 órától december 4. 03:00-ig elektronikus csatornáink nem lesznek elérhetők. További részletek itt.

Tisztelt Ügyfeleink!
Tervezett rendszerkarbantartási munkálatok miatt 2020. szeptember 15. 22:45 és 23:45 között szünetel az internetes vásárláshoz kapcsolódó jóváhagyó SMS kódok kiküldése. Kérjük, internetes vásárlásait időzítse a karbantartási időszakon kívülre.
Megértését és türelmét köszönjük! Budapest Bank Zrt.

Tisztelt Ügyfeleink!
Weboldalaink folyamatos fejlesztés alatt állnak. Újabb fejlesztéseink eredményeképpen megújult weboldalunk további funkciókkal segíti fogyatékkal élő ügyfeleink honlapon történő tájékozódását. Jelenlegi új honlapunk már alkalmas a billentyűzettel történő bejárásra, felolvasó szoftverre optimalizált. Hamarosan az akadálymentes szolgáltatási térképünket is elérhetővé tesszük fogyatékkal élő Ügyfeleink részére, melyben magaskontrasztos nézetben jelenítjük majd meg igényeknek megfelelően fiókjainkat. Honlapunkon további akadálymentesítési fejlesztések is folyamatban vannak, melyek későbbi időszakban fognak elérhetővé válni Ügyfeleink számára. Ezek megvalósulásáról további tájékoztató üzenetet fogunk megjeleníteni Ügyfeleink részére.

Megértését és együttműködését köszönjük! Üdvözlettel: Budapest Bank

Tisztelt Ügyfeleink! Weboldalunkon a mai napon (2020.10.20.) 19:00 és 23:59 között karbantartási munkákat végzünk, amely bizonyos funkciók elérésében fennakadást okozhat. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Tisztelt Ügyfeleink! Értesítjük Önöket, hogy tervezett karbantartás miatt a Budapest Internetbank és a Budapest Bank Mobil App, a tranzakciós SMS-ek, valamint az internetes vásárlások jóváhagyásához szükséges megerősítő (SMS) kód (3DS) kiküldése szünetel 2020.11.13. (péntek) 22:00 óra és 2020.11.14. (szombat) 04:00 óra között. Amennyiben bármilyen kérdésük van, kérjük, hívják telefonos ügyfélszolgálatunkat a 1440 telefonszámon! Megértésüket és türelmüket köszönjük! Üdvözlettel: Budapest Bank

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy augusztus 29-én (szombaton) a fiókok egységesen15:00 óráig tartanak nyitva.

Tisztelt Ügyfelünk! 2020. október 20-án az Országgyűlés a hiteltörlesztési moratórium meghosszabbításáról döntött, így a meghatározott társadalmi csoportoknak és a pénzügyi nehézséggel küzdő vállalkozásoknak 2021. január 1-től 2021. június 30-ig továbbra sem szükséges hiteleiket törleszteniük. A részletszabályokat egyelőre nem ismerjük, azok megjelenéséig ügyfeleink szíves türelmét kérjük! Az új moratóriummal kapcsolatos információkkal honlapunk folyamatosan frissülni fog!

E-cégeljárás Telebank 1440
+36 1 477-7777
Írjon nekünk! Fiókok és ATM-ek Árfolyamok

Államilag támogatott kedvezményes kölcsönök kisvállalkozásoknak

Új Széchenyi Kártya Program

Új Széchenyi Kártya Program Konstrukciók

Az új, kiemelt mértékű állami támogatással elérhető Széchenyi Kártya Program konstrukciók célja, hogy a koronavírus járvány hatására kedvezőtlen helyzetbe jutott mikro, kis-, és középvállalatok kedvezményes feltételek, illetve a magasabb állami támogatásnak köszönhetően alacsony hiteldíjak mellett, gyorsan és könnyen elérhető forráshoz jussanak.

A Termékprogram iránti érdeklődéséhez kérjük rögzítse elérhetőségi adatait az időpont egyeztetés és személyre szabott szolgáltatásunk biztosítása érdekében.

Termékelőnyök

vallalat-money-Ft&EUR.svg

Hitelösszeg és devizanem:

Hiteltípustól függően min. 1 millió Ft, max. 1.000 millió Ft,
HUF devizanemben.

vallalat-users.svg

Állami támogatás:

Kapcsolódó állami kamat- és garanciadíj támogatás (az ügyfélnek a bank felé csak a támogatással csökkentett kamatot és díjat kell fizetnie).

vallalat-calendat-time.svg

Futamidő:

Folyószámlahitel és Munkahelymegtartó hitel esetén 2 év, Likviditási hitel esetén 3 év, Beruházási hitel esetén akár 10 év.

vallalat-kamat.svg

Kamat és díjak:

Kedvezményes, fix kamat a futamidő végéig. Ügyfél által fizetendő kamat 0,1 – 0,5% között az adott hiteltípustól függően.

vallalat-target.svg

Hitelcél:

A hitelek széleskörűen felhasználhatók folyószámlahitelként, beruházási célokra, forgóeszközfinanszírozásra, bértámogatásra, munkahely megmentésre és akár hitelkiváltásra is.

vallalat-arrow-reload.svg

Intézményi kezesség:

Futamidő függvényében 80-90%-os beépített intézményi garantőri kezességvállalás kapcsolódik a hitelekhez.

Széchenyi Kártya Folyószámlahitel Plusz

Széchenyi Turisztikai Kártya

Széchenyi Munkahelymegtartó Hitel

Széchenyi Likviditási Hitel

Széchenyi Beruházási Hitel Plusz

Agrár Széchenyi Beruházási Hitel Plusz

A "Visszahívást kérek" gombra való kattintással Ön tudomásul veszi az Adatkezelési tájékoztatónkat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.

* Kötelezően kitöltendő mezők.

szakertonk-visszahiv.svg

Üzleti vonal

+36 1 477-7777

Az Ön/Vállalkozása által igényelhető kölcsönösszeg mértékéről bankfiókjainkban kaphat teljes körű tájékoztatást.

Ez a tájékoztatás nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek. A Budapest Bank Zrt. („Bank”) a kölcsönt a kölcsönbírálat feltételei alapján pozitív ügyfél- és/vagy ügyletminősítést követően nyújtja, amennyiben a hiteligénylő és készfizető kezes megfelelnek a Széchenyi Kártya Program Üzletszabályzatban meghatározott feltételeknek. A Banknál történő pénzforgalmi számla megnyitása a kölcsön nyújtásának feltétele.

*A Bank kisvállalkozásnak tekint minden olyan vállalkozást (gazdálkodási formára való tekintet nélkül), amelynek az utolsó lezárt pénzügyi év nettó árbevétele nem haladja meg az 300 M forintot. A termék nem igényelhető, amennyiben a kölcsönigénylő: őstermelő, közös őstermelő, családi gazdálkodó, szövetkezet; non-profit szervezet.

Hasznos dokumentumok