Ugrás az oldal tartalmáhozUgrás az elsődleges navigációhoz

Tisztelt Ügyfeleink!
Tervezett rendszerkarbantartási munkálatok miatt 2020. szeptember 15. 22:45 és 23:45 között szünetel az internetes vásárláshoz kapcsolódó jóváhagyó SMS kódok kiküldése. Kérjük, internetes vásárlásait időzítse a karbantartási időszakon kívülre.
Megértését és türelmét köszönjük! Budapest Bank Zrt.

Tisztelt Ügyfeleink! Weboldalaink folyamatos fejlesztés alatt állnak. Újabb fejlesztéseink eredményeképpen megújult weboldalunk további funkciókkal segíti fogyatékkal élő ügyfeleink honlapon történő tájékozódását. Jelenlegi új honlapunk már alkalmas a billentyűzettel történő bejárásra, felolvasó szoftverre optimalizált. Hamarosan az akadálymentes szolgáltatási térképünket is elérhetővé tesszük fogyatékkal élő Ügyfeleink részére, melyben magaskontrasztos nézetben jelenítjük majd meg igényeknek megfelelően fiókjainkat. Honlapunkon további akadálymentesítési fejlesztések is folyamatban vannak, melyek későbbi időszakban fognak elérhetővé válni Ügyfeleink számára. Ezek megvalósulásáról további tájékoztató üzenetet fogunk megjeleníteni Ügyfeleink részére.

Megértését és együttműködését köszönjük! Üdvözlettel: Budapest Bank

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy augusztus 29-én (szombaton) a fiókok egységesen15:00 óráig tartanak nyitva.

E-cégeljárás Telebank 1440
+36 1 477-7777
Írjon nekünk! Fiókok és ATM-ek Árfolyamok

Kötetlen Vállalkozói Kölcsön - mikrovállalkozások részére

A Kötetlen Vállalkozói Kölcsön olyan magán-, vagy cégingatlan fedezete mellett nyújtott szabad-felhasználású konstrukció, amely gyorsan és egyszerűen elérhető és a bank a felhasználás célját nem vizsgálja.


Előnyei:

  • Tetszőleges célra felhasználható, a bank nem vizsgálja a kölcsön célját és a felhasználás módját
  • Magántulajdonú ingatlan értékesítés nélkül hasznosítható a vállalkozásban
  • Kezdő vállalkozások is igénybe vehetik: nem jelent akadályt, ha a vállalkozásnak még nincs lezárt pénzügyi éve
  • A kölcsönösszeg az igényléstől számított néhány héten belül hozzáférhető

Termékjellemzők:

Olyan vállalkozások számára, amelyek forgalomképes magáningatlant vagy a vállalkozás tulajdonában álló tehermentes ingatlant tudnak felajánlani a kölcsön fedezetéül.

  • Igényelhető kölcsönösszeg: .1.000.000-40.000.000 Ft
  • Választható, rugalmas futamidő. Éventúli kölcsönönként maximálisan 10 év.
  • Választható devizanem: HUF
  • fix havi törlesztőrészlet

{{ texts.title ? texts.title : 'Kérjen visszahívást' }}

Kérjük olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat! A "Visszahívás kérése" gombra való kattintással Ön tudomásul veszi a tájékoztatóban foglaltakat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.

*Kötelezően kitöltendő mezők.


A Budapest Bank Zrt. (székhely: 1138 Budapest, Váci út 193., cégjegyzékszám: Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróság Cg. 10-10-) ("Bank") a kereskedelmi kommunikációban nevesített szolgáltatás kapcsán az ajánlati kötöttségét kizárja. A Bank a kölcsönt a kölcsönbírálat feltételei alapján pozitív ügyfél- és/vagy ügyletminősítést követően nyújtja. A hirdetés az érintett szolgáltatások/termékek főbb jellemzőit tartalmazzák a teljesség igénye nélkül. A kölcsön igénybevételének részletes feltételeit és kondícióit a mindenkor hatályos, mikrovállalkozások részére szóló Kamat- és díjtáblázat, illetve a megkötendő kölcsönszerződés tartalmazzák. A kisvállalkozások fogalmi meghatározását, a mindenkori "Forintszámla-vezetési hirdetmény kisvállalkozások részére" elnevezésű hirdetmény tartalmazza. A Banknál történő bankszámla megnyitása a kölcsön nyújtásának feltétele.

calculator1 (K).svg

Kölcsön kalkulátor

Melyiket válasszam?
phone (K).svg

06-1 450-7782

Hívja a hitelvonalat

szakertonk-visszahiv (K).svg

4 777 777

Hívja az üzleti vonalat

Hasznos dokumentumok