Ugrás az oldal tartalmáhozUgrás az elsődleges navigációhoz

Tisztelt Ügyfeleink!
Tervezett rendszerkarbantartási munkálatok miatt 2020. szeptember 15. 22:45 és 23:45 között szünetel az internetes vásárláshoz kapcsolódó jóváhagyó SMS kódok kiküldése. Kérjük, internetes vásárlásait időzítse a karbantartási időszakon kívülre.
Megértését és türelmét köszönjük! Budapest Bank Zrt.

Tisztelt Ügyfeleink! Weboldalaink folyamatos fejlesztés alatt állnak. Újabb fejlesztéseink eredményeképpen megújult weboldalunk további funkciókkal segíti fogyatékkal élő ügyfeleink honlapon történő tájékozódását. Jelenlegi új honlapunk már alkalmas a billentyűzettel történő bejárásra, felolvasó szoftverre optimalizált. Hamarosan az akadálymentes szolgáltatási térképünket is elérhetővé tesszük fogyatékkal élő Ügyfeleink részére, melyben magaskontrasztos nézetben jelenítjük majd meg igényeknek megfelelően fiókjainkat. Honlapunkon további akadálymentesítési fejlesztések is folyamatban vannak, melyek későbbi időszakban fognak elérhetővé válni Ügyfeleink számára. Ezek megvalósulásáról további tájékoztató üzenetet fogunk megjeleníteni Ügyfeleink részére.

Megértését és együttműködését köszönjük! Üdvözlettel: Budapest Bank

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy augusztus 29-én (szombaton) a fiókok egységesen15:00 óráig tartanak nyitva.

E-cégeljárás Telebank 1440
+36 1 477-7777
Írjon nekünk! Fiókok és ATM-ek Árfolyamok

Ingyenes számlavezetés non-profit szervezeteknek

Civil csomag

Kérjen visszahívást

Havidíjmentes számlavezetés

A Budapest Bank a Civil csomagot kifejezetten úgy alakította ki, hogy az a nonprofit szervezetek számára a gazdaságos pénzügyi megoldást nyújtson.

A csomagot csak nonprofit szervezetek igényelhetik, de ezen belül egyaránt ajánljuk a régi és az új ügyfeleinknek is. A nonprofit szervezetek bankolási szokásai általában eltérőek az egyéb vállalkozásokétól. Szükségük van egy megbízható partnerre, aki a pénzüket kezeli, azonban jellemzően kevés tranzakciót indítanak. A Civil csomag ehhez igazodva havidíjmentes számlavezetést biztosít, így ügyfeleinknek csak akkor és csak annyi bankköltséget kell fizetniük, amennyit a tényleges banki forgalmuk indokol.*


Csomag előnyei:

  • Nincs számlanyitási díj.
  • 0Ft-os számlavezetési díj az összes pénzforgalmi számlára, amire a csomagot megigényli.
  • Nincs elvárt nyitó egyenleg.
  • Nincs csomagváltási díj.
  • Nincs számlabezárási költség.
  • Így a bankköltsége annyi amennyit a tényleges banki forgalmuk indokol.*


A civil csomagot ajánljuk:

  • Induló és már működési múlttal rendelkező nonprofit szervezeteknek ajánljuk,
  • minden olyan nonprofit szervezetnek, aki csökkenteni szeretné banki költségeit

{{ texts.title ? texts.title : 'Kapcsolattartóink személyesen segítik döntését, kérje mielőbb visszahívásunkat!' }}

Kérjük olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat! Az "Adatok küldése" gombra való kattintással Ön tudomásul veszi a tájékoztatóban foglaltakat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.

*Kötelezően kitöltendő mezők.


*A számlavezetési csomagok igénybevételének részletes feltételeit és kondícióit a Budapest Fix számlavezetési csomagokra vonatkozó és a vállalati ügyfelek és kisvállalkozások részére szóló forint- és devizaszámla vezetési hirdetmény tartalmazzák.

A Budapest Bank Zrt. (székhely: 1138 Budapest, Váci út 193., cégjegyzékszám: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága Cg. 01-10-041037) ("Bank") a kereskedelmi kommunikációban nevesített szolgáltatás kapcsán az ajánlati kötöttségét kizárja. A hirdetés az érintett szolgáltatások/termékek főbb jellemzőit tartalmazzák a teljesség igénye nélkül.

A bankszámlavezetés igénybevételének részletes feltételeit és kondícióit a mindenkor hatályos, Budapest Fix számlavezetési csomagokra vonatkozó és a vállalati ügyfelek és kisvállalkozások részére szóló forint- és devizaszámla vezetési hirdetmény , valamint egyéb kapcsolódó, a számlavezetésre vonatkozó Keretmegállapodás részét képező hirdetmények és (általános) szerződéses feltételek tartalmazzák. A kisvállalkozások fogalmi meghatározását, a vállalati ügyfelek és kisvállalkozások részére szóló mindenkor hatályos forint- és devizaszámla vezetési hirdetmény tartalmazza.

tick-arrows (K).svg

Bankváltás

Egyszerűbb, mint gondolná

Tovább
fqa (K).svg

Kérdése van?

Küldje el és válaszolunk

Tovább

Hasznos dokumentumok