Ugrás az oldal tartalmáhozUgrás az elsődleges navigációhoz

Tisztelt Ügyfeleink!
Tervezett rendszerkarbantartási munkálatok miatt 2020. szeptember 15. 22:45 és 23:45 között szünetel az internetes vásárláshoz kapcsolódó jóváhagyó SMS kódok kiküldése. Kérjük, internetes vásárlásait időzítse a karbantartási időszakon kívülre.
Megértését és türelmét köszönjük! Budapest Bank Zrt.

Tisztelt Ügyfeleink! Weboldalaink folyamatos fejlesztés alatt állnak. Újabb fejlesztéseink eredményeképpen megújult weboldalunk további funkciókkal segíti fogyatékkal élő ügyfeleink honlapon történő tájékozódását. Jelenlegi új honlapunk már alkalmas a billentyűzettel történő bejárásra, felolvasó szoftverre optimalizált. Hamarosan az akadálymentes szolgáltatási térképünket is elérhetővé tesszük fogyatékkal élő Ügyfeleink részére, melyben magaskontrasztos nézetben jelenítjük majd meg igényeknek megfelelően fiókjainkat. Honlapunkon további akadálymentesítési fejlesztések is folyamatban vannak, melyek későbbi időszakban fognak elérhetővé válni Ügyfeleink számára. Ezek megvalósulásáról további tájékoztató üzenetet fogunk megjeleníteni Ügyfeleink részére.

Megértését és együttműködését köszönjük! Üdvözlettel: Budapest Bank

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy augusztus 29-én (szombaton) a fiókok egységesen15:00 óráig tartanak nyitva.

E-cégeljárás Telebank 1440
+36 1 477-7777
Írjon nekünk! Fiókok és ATM-ek Árfolyamok

Elektronikus cégeljárással kapcsolatos teendők

A Budapest Bank Zrt. honlapján keresztül biztosítja vállalati és vállalkozói ügyfelei számára az elektronikus aláírással hitelesített okiratok, dokumentumok feltöltését vállalkozói bankszámlanyitással, változásbejegyzéssel, törzstőke elhelyezéssel, valamint hiánypótlással kapcsolatban.


Kérjük, hogy a dokumentumokat olyan formában küldje, ahogyan azokat a cégbíróságra benyújtotta, illetve amilyen formátumban a kérelemmel összefüggésben a cégbíróságtól az elektronikus tanúsítványt, illetve az elektronikus igazolást vagy a végzést megkapta. Es3, et3 , dosszie és nldossier2 kiterjesztésű dokumentumuk feltöltésére van lehetősége.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a bankfiókokban nincs mód az elektronikus okiratok, dokumentumok adathordozón (pendrive, Cd lemez) történő fogadására.

Elektronikus cégeljárás keretében keletkezett dokumentumok feltöltéséhez kattintson ide!

tck-arrows.svg

Bankváltás

Egyszerűbb, mint gondolná

Tovább
fqa.svg

Kérdése van?

Küldje el és válaszolunk

Tovább

Hasznos dokumentumok