Ugrás az oldal tartalmáhozUgrás az elsődleges navigációhoz

Tisztelt Ügyfelünk! Természetesen bankunk is tudomást szerzett arról, hogy a Kormány meg kívánja hosszabbítani a moratóriumot. Mindamellett a jelenleg hatályos jogszabály alapján a Magyarország Kormánya által a 2020. évi LVIII. törvényben biztosított fizetési moratórium 2020. március 19-től 2020. december 31-ig tart. 2021-ben az érvényben lévő jogszabálynak megfelelően válnak esedékessé a törlesztések. Bármilyen a jelenlegi szabályozást érintő  jogszabály módosítást a Budapest Bank jogkövető, prudensen működő pénzintézetként alkalmazni fog.

Tisztelt Ügyfeleink!
Tervezett rendszerkarbantartási munkálatok miatt 2020. szeptember 15. 22:45 és 23:45 között szünetel az internetes vásárláshoz kapcsolódó jóváhagyó SMS kódok kiküldése. Kérjük, internetes vásárlásait időzítse a karbantartási időszakon kívülre.
Megértését és türelmét köszönjük! Budapest Bank Zrt.

Tisztelt Ügyfeleink!
Weboldalaink folyamatos fejlesztés alatt állnak. Újabb fejlesztéseink eredményeképpen megújult weboldalunk további funkciókkal segíti fogyatékkal élő ügyfeleink honlapon történő tájékozódását. Jelenlegi új honlapunk már alkalmas a billentyűzettel történő bejárásra, felolvasó szoftverre optimalizált. Hamarosan az akadálymentes szolgáltatási térképünket is elérhetővé tesszük fogyatékkal élő Ügyfeleink részére, melyben magaskontrasztos nézetben jelenítjük majd meg igényeknek megfelelően fiókjainkat. Honlapunkon további akadálymentesítési fejlesztések is folyamatban vannak, melyek későbbi időszakban fognak elérhetővé válni Ügyfeleink számára. Ezek megvalósulásáról további tájékoztató üzenetet fogunk megjeleníteni Ügyfeleink részére.

Megértését és együttműködését köszönjük! Üdvözlettel: Budapest Bank

Tisztelt Ügyfeleink! Weboldalunkon a mai napon (2020.10.20.) 19:00 és 23:59 között karbantartási munkákat végzünk, amely bizonyos funkciók elérésében fennakadást okozhat. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Tisztelt Ügyfeleink! Értesítjük Önöket, hogy tervezett karbantartás miatt a Budapest Internetbank és a Budapest Bank Mobil App, a tranzakciós SMS-ek, valamint az internetes vásárlások jóváhagyásához szükséges megerősítő (SMS) kód (3DS) kiküldése szünetel 2020.11.13. (péntek) 22:00 óra és 2020.11.14. (szombat) 04:00 óra között. Amennyiben bármilyen kérdésük van, kérjük, hívják telefonos ügyfélszolgálatunkat a 1440 telefonszámon! Megértésüket és türelmüket köszönjük! Üdvözlettel: Budapest Bank

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy augusztus 29-én (szombaton) a fiókok egységesen15:00 óráig tartanak nyitva.

Tisztelt Ügyfelünk! 2020. október 20-án az Országgyűlés a hiteltörlesztési moratórium meghosszabbításáról döntött, így a meghatározott társadalmi csoportoknak és a pénzügyi nehézséggel küzdő vállalkozásoknak 2021. január 1-től 2021. június 30-ig továbbra sem szükséges hiteleiket törleszteniük. A részletszabályokat egyelőre nem ismerjük, azok megjelenéséig ügyfeleink szíves türelmét kérjük! Az új moratóriummal kapcsolatos információkkal honlapunk folyamatosan frissülni fog!

E-cégeljárás Telebank 1440
+36 1 477-7777
Írjon nekünk! Fiókok és ATM-ek Árfolyamok

Mindenben meglátni a lehetőséget?

Vállalkozói számlacsomagunkkal
Hidd el, lehetséges!

1 évig 0 ft
számlavezetési díj
Kérjen visszahívást!

Gyümölcsöző számlacsomag

Minden kisvállalkozásnak szüksége van egy megbízható pénzügyi partnerre, amely kedvező feltételek mellett vezeti fizetési számláját.


Számlavezetés Gyümölcsöző számlacsomaggal*

  • 0 Ft havi számlavezetési díj a megnyitást követő egy évig,
  • 3%, legfeljebb havi 3000 Forint kedvezmény visszatérítés a bankkártyával történő üzemanyag vásárlás esetén**,
  • kedvező díjszabású bankon belüli elektronikus eseti forint átutalás,
  • kedvező díjszabású bankon kívüli belföldi elektronikus eseti forint átutalás,
  • kedvező pénztári készpénz-befizetési díj,
  • havidíjmentes Internetbank szolgáltatás,
  • éves kártyadíj mentes Budapest Gyümölcsöző Business Maestro Bankkártya.


Kinek ajánljuk a Gyümölcsöző számlacsomagot?

Minden kisvállalkozásnak – ideértve az egyéni vállalkozókat, adószámmal rendelkező őstermelőket és a legutolsó lezárt üzleti év szerint 50 millió Forint éves nettó árbevételt meg nem haladó gazdasági társaságokat –, amely nem rendelkezik pénzforgalmi számlával a Budapest Banknál.

A forint fizetési számla igényléshez meghatározott dokumentumok megléte szükséges, bővebb információért kattintson a következő linkre: Bankváltás és számlanyitás

Kollégánk keresni fogja Önt időpont egyeztetés céljából. Amennyiben nem sikerül Önnel felvennünk a kapcsolatot, akkor várjuk szeretettel az Ön által megjelölt napon és nyitvatartási időben fiókunkban!

Kérjük olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat! A "Visszahívást kérek" gombra való kattintással Ön tudomásul veszi a tájékoztatóban foglaltakat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.

*Kötelezően kitöltendő mezők.


Fontos tudnivaló:

*A fent említett kondíciók a Gyümölcsöző Csomag igénylésétől számított 24 hónapig érvényesek, a 25. hónaptól érvényes kondíciókról a mindenkor hatályos Budapest Fix számlavezetési csomagokra vonatkozó Hirdetményekből tájékozódhat.

**A számlacsomag részét képező bankkártyával a Bank a csomag lejáratáig (számlanyitástól számítva 24 hónap) benzinkúton üzemanyag vásárlás esetén 3%-os visszatérítést biztosít, a Bank által lekönyvelt vásárlás értékéből az alábbi módon: vásárlásonként legfeljebb 500 Ft-ot, az adott hónapban összesen legfeljebb 3000 Ft-ot jóváír a következő hónapban az Ügyfél számláján. Részletek a mindenkor hatályos Budapest Fix számlavezetési csomagokra vonatkozó Hirdetményben

point (K).svg

Online számlanyitás

Egyéni vállalkozóknak

Tovább
point (K).svg

Online számlanyitás

Társas vállalkozásoknak

Tovább
tick-arrows (K).svg

Bankváltás

Egyszerűbb, mint gondolná

Tovább
fqa (K).svg

Kérdése van?

Küldje el és válaszolunk

Tovább

Hasznos dokumentumok