Ugrás az oldal tartalmáhozUgrás az elsődleges navigációhoz

Tisztelt Ügyfelünk! Természetesen bankunk is tudomást szerzett arról, hogy a Kormány meg kívánja hosszabbítani a moratóriumot. Mindamellett a jelenleg hatályos jogszabály alapján a Magyarország Kormánya által a 2020. évi LVIII. törvényben biztosított fizetési moratórium 2020. március 19-től 2020. december 31-ig tart. 2021-ben az érvényben lévő jogszabálynak megfelelően válnak esedékessé a törlesztések. Bármilyen a jelenlegi szabályozást érintő  jogszabály módosítást a Budapest Bank jogkövető, prudensen működő pénzintézetként alkalmazni fog.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. december 3. 22:00 órától december 4. 03:00-ig elektronikus csatornáink nem lesznek elérhetők. További részletek itt.

Tisztelt Ügyfeleink!
Tervezett rendszerkarbantartási munkálatok miatt 2020. szeptember 15. 22:45 és 23:45 között szünetel az internetes vásárláshoz kapcsolódó jóváhagyó SMS kódok kiküldése. Kérjük, internetes vásárlásait időzítse a karbantartási időszakon kívülre.
Megértését és türelmét köszönjük! Budapest Bank Zrt.

Tisztelt Ügyfeleink!
Weboldalaink folyamatos fejlesztés alatt állnak. Újabb fejlesztéseink eredményeképpen megújult weboldalunk további funkciókkal segíti fogyatékkal élő ügyfeleink honlapon történő tájékozódását. Jelenlegi új honlapunk már alkalmas a billentyűzettel történő bejárásra, felolvasó szoftverre optimalizált. Hamarosan az akadálymentes szolgáltatási térképünket is elérhetővé tesszük fogyatékkal élő Ügyfeleink részére, melyben magaskontrasztos nézetben jelenítjük majd meg igényeknek megfelelően fiókjainkat. Honlapunkon további akadálymentesítési fejlesztések is folyamatban vannak, melyek későbbi időszakban fognak elérhetővé válni Ügyfeleink számára. Ezek megvalósulásáról további tájékoztató üzenetet fogunk megjeleníteni Ügyfeleink részére.

Megértését és együttműködését köszönjük! Üdvözlettel: Budapest Bank

Tisztelt Ügyfeleink! Weboldalunkon a mai napon (2020.10.20.) 19:00 és 23:59 között karbantartási munkákat végzünk, amely bizonyos funkciók elérésében fennakadást okozhat. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Tisztelt Ügyfeleink! Értesítjük Önöket, hogy tervezett karbantartás miatt a Budapest Internetbank és a Budapest Bank Mobil App, a tranzakciós SMS-ek, valamint az internetes vásárlások jóváhagyásához szükséges megerősítő (SMS) kód (3DS) kiküldése szünetel 2020.11.13. (péntek) 22:00 óra és 2020.11.14. (szombat) 04:00 óra között. Amennyiben bármilyen kérdésük van, kérjük, hívják telefonos ügyfélszolgálatunkat a 1440 telefonszámon! Megértésüket és türelmüket köszönjük! Üdvözlettel: Budapest Bank

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy augusztus 29-én (szombaton) a fiókok egységesen15:00 óráig tartanak nyitva.

Tisztelt Ügyfelünk! 2020. október 20-án az Országgyűlés a hiteltörlesztési moratórium meghosszabbításáról döntött, így a meghatározott társadalmi csoportoknak és a pénzügyi nehézséggel küzdő vállalkozásoknak 2021. január 1-től 2021. június 30-ig továbbra sem szükséges hiteleiket törleszteniük. A részletszabályokat egyelőre nem ismerjük, azok megjelenéséig ügyfeleink szíves türelmét kérjük! Az új moratóriummal kapcsolatos információkkal honlapunk folyamatosan frissülni fog!

E-cégeljárás Telebank 1440
+36 1 477-7777
Írjon nekünk! Fiókok és ATM-ek Árfolyamok

A hagyományos banki ügyintézést kedvelő vállalkozásoknak

Perfekt számlacsomag

Kérjen visszahívást

A Perfekt számlacsomag kedvező havi díj mellett nyújtja vállalkozásának mindazon hagyományos számlavezetési szolgáltatásokat, amelyeket ma már nagyon sok partnerünk elégedetten használ.


A Perfekt számlacsomagot ajánljuk mindazon vállalkozásoknak, akik a hagyományos számlavezetési szolgáltatásokat kedvelik. A számlacsomag minimális havi díj mellett nyújtja mindazon számlavezetési szolgáltatásokat, amelyek egy vállalkozás részére fontosak.

Számlavezetés Perfekt számlacsomaggal

  • kedvező havi csomagdíj
  • éves kártyadíj mentes Budapest Kisvállalkozói Business Maestro Bankkártya
  • kedvezményes utalási díjak belföldi papíros eseti utalások esetében**

Kinek ajánljuk?

  • induló és már működő kisvállalkozásoknak,
  • a hagyományos, papíralapú banki ügyintézést kedvelő vállalkozóknak,
  • minden olyan vállalkozásnak, amelyik csökkenteni szeretné banki költségeit

Fontos tudnivaló:

  • A Perfekt csomagot kizárólag a Számlacsomag igénylését megelőzően a Budapest Banknál pénzforgalmi bankszámlával nem rendelkező vállalkozások igényelhetik.
  • A fent említett kondíciók a Perfekt Csomag igénylésétől számított 24 hónapig érvényesek, a 25. hónaptól érvényes kondíciókról a Budapest Fix számlavezetési csomagokra vonatkozó Hirdetményekből tájékozódhat.

Kollégánk keresni fogja Önt időpont egyeztetés céljából. Amennyiben nem sikerül Önnel felvennünk a kapcsolatot, akkor várjuk szeretettel az Ön által megjelölt napon és nyitvatartási időben fiókunkban!

Kérjük olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat! Az "Adatok küldése" gombra való kattintással Ön tudomásul veszi a tájékoztatóban foglaltakat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.

*Kötelezően kitöltendő mezők.


** A kedvezmény a vállalati ügyfelek és kisvállalkozások részére szóló forint- és devizaszámla vezetési hirdetmény díjtételeihez viszonyítva jelentkezik.

A Budapest Bank Zrt. (székhely: 1138 Budapest, Váci út 193., cégjegyzékszám: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága Cg. 01-10-041037) ("Bank") a kereskedelmi kommunikációban nevesített szolgáltatás kapcsán az ajánlati kötöttségét kizárja. A hirdetés az érintett szolgáltatások/termékek főbb jellemzőit tartalmazzák a teljesség igénye nélkül.

A bankszámlavezetés igénybevételének részletes feltételeit és kondícióit a mindenkor hatályos, Budapest Fix számlavezetési csomagokra vonatkozó és a vállalati ügyfelek és kisvállalkozások részére szóló forint- és devizaszámla vezetési hirdetmény , valamint egyéb kapcsolódó, a számlavezetésre vonatkozó Keretmegállapodás részét képező hirdetmények és (általános) szerződéses feltételek tartalmazzák. A kisvállalkozások fogalmi meghatározását, a vállalati ügyfelek és kisvállalkozások részére szóló mindenkor hatályos forint- és devizaszámla vezetési hirdetmény tartalmazza.

doc (K).svg

E-cégeljárás

Dokumentumok küldése

Tovább
tick-arrows (K).svg

Bankváltás

Egyszerűbb, mint gondolná

Tovább
fqa (K).svg

Kérdése van?

Küldje el és válaszolunk

Tovább

Hasznos dokumentumok