Ugrás az oldal tartalmáhozUgrás az elsődleges navigációhoz

Tisztelt Ügyfelünk! Természetesen bankunk is tudomást szerzett arról, hogy a Kormány meg kívánja hosszabbítani a moratóriumot. Mindamellett a jelenleg hatályos jogszabály alapján a Magyarország Kormánya által a 2020. évi LVIII. törvényben biztosított fizetési moratórium 2020. március 19-től 2020. december 31-ig tart. 2021-ben az érvényben lévő jogszabálynak megfelelően válnak esedékessé a törlesztések. Bármilyen a jelenlegi szabályozást érintő  jogszabály módosítást a Budapest Bank jogkövető, prudensen működő pénzintézetként alkalmazni fog.

Tisztelt Ügyfeleink!
Tervezett rendszerkarbantartási munkálatok miatt 2020. szeptember 15. 22:45 és 23:45 között szünetel az internetes vásárláshoz kapcsolódó jóváhagyó SMS kódok kiküldése. Kérjük, internetes vásárlásait időzítse a karbantartási időszakon kívülre.
Megértését és türelmét köszönjük! Budapest Bank Zrt.

Tisztelt Ügyfeleink!
Weboldalaink folyamatos fejlesztés alatt állnak. Újabb fejlesztéseink eredményeképpen megújult weboldalunk további funkciókkal segíti fogyatékkal élő ügyfeleink honlapon történő tájékozódását. Jelenlegi új honlapunk már alkalmas a billentyűzettel történő bejárásra, felolvasó szoftverre optimalizált. Hamarosan az akadálymentes szolgáltatási térképünket is elérhetővé tesszük fogyatékkal élő Ügyfeleink részére, melyben magaskontrasztos nézetben jelenítjük majd meg igényeknek megfelelően fiókjainkat. Honlapunkon további akadálymentesítési fejlesztések is folyamatban vannak, melyek későbbi időszakban fognak elérhetővé válni Ügyfeleink számára. Ezek megvalósulásáról további tájékoztató üzenetet fogunk megjeleníteni Ügyfeleink részére.

Megértését és együttműködését köszönjük! Üdvözlettel: Budapest Bank

Tisztelt Ügyfeleink! Weboldalunkon a mai napon (2020.10.20.) 19:00 és 23:59 között karbantartási munkákat végzünk, amely bizonyos funkciók elérésében fennakadást okozhat. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy augusztus 29-én (szombaton) a fiókok egységesen15:00 óráig tartanak nyitva.

Tisztelt Ügyfelünk! 2020. október 20-án az Országgyűlés a hiteltörlesztési moratórium meghosszabbításáról döntött, így a meghatározott társadalmi csoportoknak és a pénzügyi nehézséggel küzdő vállalkozásoknak 2021. január 1-től 2021. június 30-ig továbbra sem szükséges hiteleiket törleszteniük. A részletszabályokat egyelőre nem ismerjük, azok megjelenéséig ügyfeleink szíves türelmét kérjük! Az új moratóriummal kapcsolatos információkkal honlapunk folyamatosan frissülni fog!

E-cégeljárás Telebank 1440
+36 1 477-7777
Írjon nekünk! Fiókok és ATM-ek Árfolyamok

Magasabb fokozatba kapcsolná vállalkozását?

A Határtalan számlacsomaggal most ez is lehetséges.

Határtalan számlacsomag

Ha vállalkozása megállíthatatlanul száguld a siker útján, akkor egy olyan pénzügyi partnerre van szüksége, amely kedvező feltételek mellett kiszámítható költségekkel vezeti fizetési számláját, és utalásai költsége annál kedvezőbb, minél többet tranzaktál1. Válassza a Budapest Bank Határtalan számlacsomagját, hogy az Ön vállalkozása is magasabb fokozatba kapcsoljon!

Miért érdemes a Budapest Banknál HATÁRTALAN számlacsomagot nyitni? Hol is kezdjük?

  • Korlátlan számú kedvezményes bankon belüli és bankon kívüli elektronikus eseti forint utalást indíthat, csak a tranzakciós illetékkel megegyező mértékű banki díjért2
  • Csoportos beszedési megbízásait szintén jelentős kedvezménnyel, csak a tranzakciós illetékkel megegyező mértékű banki díjért teljesítjük2
  • Havidíjmentes Internetbank szolgáltatásunkkal bármikor kényelmesen intézheti pénzügyeit.
  • Éves kártyadíjmentes Budapest Kisvállalkozói Business Mastercard Bankkártyájával 110 Budapest Bank ATM-ből kedvezményesen vehet fel pénzt.
  • A számlacsomag fix havi díja mindössze 9.900 Ft.
  • Számlanyitástól számítva 2 évig biztosítjuk a csomagban foglalt számlavezetési kondíciókat


Önnek ajánljuk a Határtalan számlacsomagot?

IGEN, ha a kisvállalkozása jelentős számlaforgalmat bonyolít, és az utolsó lezárt pénzügyi évének nettó árbevétele legalább 50 millió Forint, azonban nem haladja meg a 200 millió forintot, és nem rendelkezik pénzforgalmi számlával a Budapest Banknál.

Töltse le a főbb szolgáltatások és leggyakoribb banki tranzakció típusok banki díjait összefoglaló tájékoztatóinkat!

1A kedvezmény a vállalati ügyfelek és kisvállalkozások részére szóló „Általános forint- és devizaszámla vezetési hirdetmény vállalati ügyfelek és kisvállalkozások részére” hirdetmény százalékos díjtételeihez viszonyítva jelentkezik és a bankon belüli vagy kívüli elektronikus eseti forint átutalásokra, valamint a csoportos beszedési megbízások teljesítésére vonatkozik.

2 Mindössze a tranzakciós illetékkel megegyező banki díjat kell megfizetnie. A kedvezmény a vállalati ügyfelek és kisvállalkozások részére szóló „Általános forint- és devizaszámla vezetési hirdetmény vállalati ügyfelek és kisvállalkozások részére” hirdetmény százalékos díjtételeihez viszonyítva jelentkezik és a bankon belüli vagy kívüli elektronikus eseti forint átutalásokra, valamint a csoportos beszedési megbízások teljesítésére vonatkozik.

A Budapest Bank Zrt. (székhely: 1138 Budapest, Váci út 193., cégjegyzékszám: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága Cg. 01-10-041037) ("Bank") a kereskedelmi kommunikációban nevesített szolgáltatás kapcsán az ajánlati kötöttségét kizárja. A hirdetés az érintett szolgáltatások/termékek főbb jellemzőit tartalmazzák a teljesség igénye nélkül.

A számlacsomagra és az azokhoz kapcsolódó szolgáltatásra vonatkozó díjakról és egyéb költségekről részletes tájékoztatást a mindenkori „Budapest fix számlavezetési csomagokra vonatkozó hirdetmény kisvállalkozások részére” c. hirdetmény valamint a kisvállalkozások részére irányadó fizetési számlavezetésre kötött mindenkori Keretszerződésben foglalt hirdetmények és egyéb előírások tartalmazzák, és a jelen Hirdetményben nem szabályozott egyéb esetekben ezek rendelkezései irányadóak. A számlacsomag fenntartásának alapfeltételére vonatkozó részletes információt a „Budapest fix számlavezetési csomagokra vonatkozó hirdetmény kisvállalkozások részére” c. hirdetmény, valamint a mindenkori hatályos „Vállalati ügyfelek és Kisvállalkozások részére szóló forint- és devizaszámla vezetési hirdetmény”, továbbá a mindenkor hatályos Nem lakossági ügyfelek részére szóló Számlavezetési keretszerződés kártya hirdetmény tartalmazza.

Jelen ajánlat vonatkozásában új ügyfél az a kisvállalkozás, amely a Banknál pénzforgalmi számlával még nem rendelkezik, vagy a Banknál korábban megnyitott fizetési számlájának megszűnése/megszüntetése és az új fizetési számlanyitás között több mint 6 (hat) hónap telt el. A Bank kisvállalkozásnak tekint minden olyan vállalkozást (gazdálkodási formára való tekintet nélkül), amelynek az utolsó lezárt pénzügyi év nettó árbevétele nem haladja meg a 300 millió forintot, illetve árbevételi adatoktól függetlenül valamennyi társasházat.

Ez a hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek.