Ugrás a tartalomhoz

Tisztelt Ügyfelünk! Természetesen bankunk is tudomást szerzett arról, hogy a Kormány meg kívánja hosszabbítani a moratóriumot. Mindamellett a jelenleg hatályos jogszabály alapján a Magyarország Kormánya által a 2020. évi LVIII. törvényben biztosított fizetési moratórium 2020. március 19-től 2020. december 31-ig tart. 2021-ben az érvényben lévő jogszabálynak megfelelően válnak esedékessé a törlesztések. Bármilyen a jelenlegi szabályozást érintő  jogszabály módosítást a Budapest Bank jogkövető, prudensen működő pénzintézetként alkalmazni fog.

Tisztelt Ügyfeleink! Weboldalunkon a mai napon (2021.01.21.) 19:00 és 23:59 között karbantartási munkákat végzünk, amely bizonyos funkciók elérésében fennakadást okozhat. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Karbantartás miatt 2021.01.17-én 0:00 és 1:00 között az Azonnali Fizetési Rendszerben indított és fogadott utalások elutasításra kerülnek a Budapest Bank rendszereiben. 2021.01.17-én 1:00 és 2:30 között kiesés várható az Azonnali Fizetési Rendszert érintő szolgáltatásunkban, ebben az időszakban az indított és fogadott utalások elutasításra kerülhetnek. Tervezett utalásait kérjük, ütemezze a karbantartási időszakon kívülre, vagy időzítse a következő munkanapra.

Tisztelt Ügyfelünk! A fizetési moratóriummal kapcsolatosan nyilvánosságra került új információkért kattintson ide

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. december 3. 22:00 órától december 4. 03:00-ig elektronikus csatornáink nem lesznek elérhetők. További részletek itt.

Tisztelt Ügyfeleink!
Tervezett rendszerkarbantartási munkálatok miatt 2020. szeptember 15. 22:45 és 23:45 között szünetel az internetes vásárláshoz kapcsolódó jóváhagyó SMS kódok kiküldése. Kérjük, internetes vásárlásait időzítse a karbantartási időszakon kívülre.
Megértését és türelmét köszönjük! Budapest Bank Zrt.

Tisztelt Látogatónk! A fizetési moratóriummal kapcsolatos új információkat részletesebben itt olvashatja.

Tisztelt Látogatónk! A fizetési moratóriummal kapcsolatos új információkat részletesebben itt olvashatja.

Tisztelt Ügyfeleink!
Weboldalaink folyamatos fejlesztés alatt állnak. Újabb fejlesztéseink eredményeképpen megújult weboldalunk további funkciókkal segíti fogyatékkal élő ügyfeleink honlapon történő tájékozódását. Jelenlegi új honlapunk már alkalmas a billentyűzettel történő bejárásra, felolvasó szoftverre optimalizált. Hamarosan az akadálymentes szolgáltatási térképünket is elérhetővé tesszük fogyatékkal élő Ügyfeleink részére, melyben magaskontrasztos nézetben jelenítjük majd meg igényeknek megfelelően fiókjainkat. Honlapunkon további akadálymentesítési fejlesztések is folyamatban vannak, melyek későbbi időszakban fognak elérhetővé válni Ügyfeleink számára. Ezek megvalósulásáról további tájékoztató üzenetet fogunk megjeleníteni Ügyfeleink részére.

Megértését és együttműködését köszönjük! Üdvözlettel: Budapest Bank

Tisztelt Látogatónk! A fizetési moratóriummal kapcsolatos új információkat részletesebben itt olvashatja.

Tisztelt Ügyfeleink! Weboldalunkon a mai napon (2020.10.20.) 19:00 és 23:59 között karbantartási munkákat végzünk, amely bizonyos funkciók elérésében fennakadást okozhat. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Tisztelt Ügyfeleink! Értesítjük Önöket, hogy tervezett karbantartás miatt a Budapest Internetbank és a Budapest Bank Mobil App, a tranzakciós SMS-ek, valamint az internetes vásárlások jóváhagyásához szükséges megerősítő (SMS) kód (3DS) kiküldése szünetel 2020.11.13. (péntek) 22:00 óra és 2020.11.14. (szombat) 04:00 óra között. Amennyiben bármilyen kérdésük van, kérjük, hívják telefonos ügyfélszolgálatunkat a 1440 telefonszámon! Megértésüket és türelmüket köszönjük! Üdvözlettel: Budapest Bank

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy augusztus 29-én (szombaton) a fiókok egységesen15:00 óráig tartanak nyitva.

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy technikai okokból az online bankkártyás fizetések sikertelenek lehetnek. Amennyiben nem tudnak online fizetni, kérjük, hogy kis idő elteltével ismételjék meg a műveletet. A hiba elhárításán dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük!

Üdvözlettel: Budapest Bank

Hálózati leterheltség miatt egyes rendszereink elérésében lassulás jelentkezik, esetenként nem elérhetők. A szolgáltatóval együttműködve folyamatban van a hiba elhárítása.

Tisztelt Ügyfelünk! 2020. október 20-án az Országgyűlés a hiteltörlesztési moratórium meghosszabbításáról döntött, így a meghatározott társadalmi csoportoknak és a pénzügyi nehézséggel küzdő vállalkozásoknak 2021. január 1-től 2021. június 30-ig továbbra sem szükséges hiteleiket törleszteniük. A részletszabályokat egyelőre nem ismerjük, azok megjelenéséig ügyfeleink szíves türelmét kérjük! Az új moratóriummal kapcsolatos információkkal honlapunk folyamatosan frissülni fog!

A mai napon 17.00 óra és 0.00 óra között tervezett karbantartást végzünk weboldalunkon, emiatt előfordulhat, hogy ideiglenesen bizonyos funkciók például: űrlapok, nem lesznek elérhetőek. Megértésüket köszönjük!

Fióki időpont kérés Telebank 1440
+36 1 477-7777
Írjon nekünk! Fiókok és ATM-ek Árfolyamok

Tájékoztatás a Koronavírusról

A koronavírus kapcsán kialakult hazai és nemzetközi helyzetet felelős pénzintézetként természetesen mi is figyelemmel kísérjük, és a helyzet alakulásának megfelelő intézkedéseket hozunk. Folyamatosan tájékozódunk a legmegbízhatóbb szakmai forrásokból, valamint a fertőzések megakadályozására is jelentős figyelmet fordítunk, mind ügyfeleink, mind pedig kollégáink egészségének megőrzése szempontjából.


Fiókhálózat és banki ügyintézés

Arra törekszünk, hogy a lehető legtöbb bankfiókunkban biztosítsuk ügyfeleink számára a pénzügyi szolgáltatások zavartalan elérését a megszokott nyitvatartási időben.

Az ügyfelek és munkatársaink egészségének védelme érdekében arra kérjük Önöket, hogy amennyiben lehetőségük van rá, tranzakcióikat intézzék elektronikus csatornáinkon (Budapest Internetbank, Budapest Business Terminal, valamint a Budapest Bank Mobil App Android és iOS verziói), számlájukkal és hitelükkel kapcsolatos kérdéseiket telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül a 1440-es telefonszámon.

Digitális szolgáltatások

bb-icon-mobilapp.svg

Budapest Bank Mobil App

A zenéd már mobil, a bankod miért nem? Fizess és intézd pénzügyeid applikáción keresztül!

Részletek
bb-icon-mobilfizetes.svg

Budapest Bank Mobilfizetés

A játékod már mobil, a bankod miért nem? Fizess mobiloddal applikáción keresztül Androidos okostelefonoddal!

Részletek
bb-icon-internetbank.svg

Budapest Internetbank

A Budapest Internetbank segítségével az összes olyan banki művelet elvégezhető, ami a mindennapi pénzügyek intézéséhez szükséges.

Részletek
bb-icon-online-szamlanyitas.svg

Online Számlanyitás

Válasszon számlacsomagot online egyszerűen, gyorsan, kényelmesen! Kezdje meg a számlanyitást online!

Részletek
bb-icon-aruhitel.svg

Áruhitel

Áruhitel igénylés online, papírmunka és személyes ügyintézés nélkül.

Részletek
bb-icon-openbanking.svg

Open Banking

A nyílt banki infrastruktúra új, innovatív és biztonságos pénzügyi szolgáltatások kialakítását és bevezetését teszi lehetővé.

Részletek
Összes Digitális Szolgáltatás


Javasoljuk továbbá, hogy törekedjenek az elektronikus fizetési megoldások használatára, azaz fizetéskor:

 • a bankkártyájukat,
 • az érintéses fizetésre alkalmas mobiltelefonjukat,
 • vagy a Budapest Internetbankon, illetve Budapest Bank Mobil Appon keresztül az Azonnali Fizetési Rendszer által biztosított néhány másodpercen belüli átutalást válasszák.

Amennyiben készpénzre van szükségük, kérjük, elsősorban az ATM-ekből vegyék fel a szükséges összeget.


Abban az esetben, ha mégis a fióki tanácsadást és a pénztári szolgáltatásokat szeretnék választani, kérjük, vegyék figyelembe az alábbiakat:

 • A koronavírus-járványhoz kapcsolódó fertőzésveszély visszaszorítása érdekében bankfiókjainkban kötelező a szájmaszk viselése.
 • A fiókba csak testhőmérséklet-mérést követően tud belépni, amelyet a biztonsági szolgálat munkatársai végeznek gyors, lézeres és érintésmentes mérőeszközzel. 37,0 °C feletti mért testhőmérséklet esetén nem megengedett a fiókba való belépés.
 • Időskorú ügyfeleink egészségük védelme érdekében elsőbbséget élveznek, így soron kívül előre engedjük őket.
 • Amennyiben betegnek érzik magukat, vagy az elmúlt 2 hétben külföldön jártak, vagy találkozhatott fertőzött vagy az elmúlt 2 héten külföldön járt személlyel, kérjük, a fertőzésveszély csökkentése érdekében ne menjenek be a bankfiókba!
 • A koronavírus-járvány miatt a fertőzés esélyének csökkentése érdekében a bankfiókjaink ügyfélterében egy időben tartózkodó ügyfelek számát korlátozzuk, így előfordulhat, hogy Önnek is a fiók előtt kell várakoznia. Erről a biztonsági őrtől kap tájékoztatást.
 • Várakozás közben kérjük, hogy tartsanak egymástól legalább egyméteres távolságot!
 • Ügyintézés előtt kérjük, használják a kihelyezett kézfertőtlenítőt!
 • Kérjük, hogy igyekezzenek az ügyintézési időt és tevékenységet a lehető legrövidebbre korlátozni.A járványhelyzetre való tekintettel pénztárosaink gumikesztyűben dolgoznak a fertőzésveszély csökkentése érdekében.

További információ a Budapest Bank termékeiről és szolgáltatásairól:

Érintéses bankkártyás fizetés

A veszélyhelyzetre való tekintettel az érintéses bankkártyás fizetések (Mastercard kártyák esetén korábban PayPass, Visa kártyák esetén korábban PayWave) egészségügyi biztonság növelése érdekében tett intézkedésekről szóló kormányrendelet értelmében a belföldi érintéses bankkártyás fizetések esetén a PIN kód kötelező használatára vonatkozó összeghatár a jelenlegi 5.000 Ft-ról 15.000 Ft-ra emelkedik az elfogadóhelyen lévő terminálon történő beállítás napjától, de legkésőbb április 15-től.


Biztosítások

A Budapest Bank által nyújtott élet-, jövedelem- és hitelfedezeti biztosításoknál a koronavírus sehol nem kizárás, és csak abban az esetben mentesül a biztosító a szolgáltatás kifizetése alól, ha a csatlakozás pillanatában már fertőzött volt az ügyfél. Utasbiztosításnál kivételt képezhet ez alól, ha a káresemény a Külgazdasági és Külügyminisztérium által utazásra nem javasolt térségbe történik, és a megbetegedés ennek kapcsán keletkezik. Mivel minden káresemény körülményei eltérőek, ezért konkrét káresemény esetén, kérjük, forduljon a szolgáltatást nyújtó biztosítóhoz.


Vállalati ügyfelek

Az MFB Magyar Fejlesztési Bank Zrt. (a továbbiakban: „MFB”) képviseletében közvetítőként eljáró Budapest Bank – saját járványkezelési terve, illetve a Magyar Bankszövetségajánlása alapján – ezúton tájékoztatja tisztelt ügyfeleit, hogy a Budapest Bank által kialakított MFB Pontokon személyes ügyfélfogadás keretében a tájékoztatásnyújtás folyamatossága – dolgozóink mindenkori rendelkezésre állásától függően – átmenetileg akadályoztatott lehet. Ezért előfordulhat, hogy minden igyekezetünk ellenére nem mindig tudunk azonnal személyesen információval szolgálni ügyfeleinknek a közvetített hitelprogramokról . Munkatársaink ugyanakkor telefonon és e-mailen változatlanul készséggel állnak az érdeklődő ügyfeleink rendelkezésére.

Vállalati pénzügyei intézésével kapcsolatban továbbra keresheti kapcsolattartóját telefonon vagy e-mailen, amennyiben pedig nem tudja, kihez kell fordulnia, kérjük, hívja az ügyfélszolgálatunkat a 1440-es számon!

Köszönjük az együttműködésüket és türelmüket!


A Budapest Bank koronavírussal kapcsolatos intézkedései

Március közepétől április végéig határozatlan ideig valamennyi belső, illetve a Budapest Bank által szervezett külső rendezvényt elhalasztottuk. Azokban az esetekben, ahol ez lehetséges, telefon- vagy videokonferenciát használunk. A külföldi konferenciákon, rendezvényeken való hivatalos részvétel az elkövetkező időszakban a banki munkavállalók számára tilos éppúgy, mint a külföldi vendégek fogadása, velük való tárgyalások személyes lebonyolítása.

Kiemelt feladatunknak tartjuk, hogy a koronavírus járvány közepette minél hatékonyabban megóvjuk kollégáink egészségét és minél erőteljesebben csökkentsük a fertőzési lehetőségeket, ezért munkatársaink figyelmét rendszeresen felhívjuk a megelőzés fontosságára. Ha egy munkatárs, vagy a családtagja, vendége vagy rokona olyan országból vagy magyarországi térségből tér haza, vagy olyan országon keresztül utazott, ahol már vannak fertőzöttek, és azok száma eléri a 100 főt, vagy ahol már kihirdették a járványhelyzetet, akkor az érintett munkatárs hazatérés után 14 napig köteles otthonról (home officeból) dolgozni, vagy ha a munkaköre miatt nem áll rendelkezésére home office hozzáférés, két hét szabadságot kell kivennie.

A több, mint 1.300 kollégának munkahelyéül szolgáló budapesti központban a lehetőségeinkhez mérten és az üzletmenet-folytonosság biztosításának szempontjait szem előtt tartva a következő időszakban minél inkább igyekszünk folyamatosan csökkentjük az épületben egy időben tartózkodó kollégák számát. Ennek érdekében március 16-tól több mint 800 központi kollégánk home officeból dolgozik, és szintén ezen intézkedéscsomag részeként ugyancsak március 16-tól bezártuk a központi épületben lévő észak-pesti (1138 Budapest, Váci út 193.) bankfiókunkat is a Magyar Bankszövetség kérésére. A közel 800 munkatársunkat foglalkoztató békéscsabai központunkban is megtettük a szükséges lépéseket azért, hogy csökkentsük az épületben dolgozó munkatársaink számát a home office lehetővé tételének segítségével. Mindkét központunk esetében átmenetileg bezártuk az épületekben található éttermet.

Mivel március 16-tól bezárnak a bölcsődék, óvodák és iskolák, sok munkatársunknak okoz gondot gyermekeik elhelyezése, ezért a 12 éves vagy kisebb gyermekeket nevelő kollégák hétfőtől rendes szabadságot vehetnek ki, vagy amennyiben lehetőségük van rá, otthonról dolgozhatnak.

A fertőzések megakadályozására a budapesti és békéscsabai központjainkban, valamint a fiókhálózatban továbbra is kiemelt figyelmet fordítunk. Már 2019. december elején minden létesítményünkben elérhetővé tettük a speciális kézfertőtlenítő szappan és törlőkendő használatát. Ezen felül a közösségi terekben kézfertőtlenítő eszközöket is elhelyeztünk, ezek számát 2020 februárjától a budapesti és a békéscsabai központban növeltük, a két központi épületben pedig a fertőtlenítő takarítások gyakoriságát napi 8 alkalomra növeltük, a korábbinál magasabb koncentrációjú szereket alkalmazunk, emellett a lifteket, kilincseket, közösségi helyiségek használati tárgyait szintén a szokásosnál gyakrabban fertőtlenítjük.

Intézkedtünk a fióki ATM-ek kezelő felületeinek napi fertőtlenítő tisztításáról is. A központokban a légkezelőkben vírusírtásra is alkalmas UV lámpák működnek, ezek cseréje, valamint a légkezelők szűrőjének tisztítása és fertőtlenítése az elmúlt hetekben megtörtént. A postázóban dolgozó munkatársak és a bankfiókokban dolgozó pénzsztárosok számára gumikesztyűket, illetve antibakteriális kéztörlő kendőt biztosítunk.