Ugrás az oldal tartalmáhozUgrás az elsődleges navigációhoz

Tisztelt Ügyfelünk! Természetesen bankunk is tudomást szerzett arról, hogy a Kormány meg kívánja hosszabbítani a moratóriumot. Mindamellett a jelenleg hatályos jogszabály alapján a Magyarország Kormánya által a 2020. évi LVIII. törvényben biztosított fizetési moratórium 2020. március 19-től 2020. december 31-ig tart. 2021-ben az érvényben lévő jogszabálynak megfelelően válnak esedékessé a törlesztések. Bármilyen a jelenlegi szabályozást érintő  jogszabály módosítást a Budapest Bank jogkövető, prudensen működő pénzintézetként alkalmazni fog.

Tisztelt Ügyfeleink!
Tervezett rendszerkarbantartási munkálatok miatt 2020. szeptember 15. 22:45 és 23:45 között szünetel az internetes vásárláshoz kapcsolódó jóváhagyó SMS kódok kiküldése. Kérjük, internetes vásárlásait időzítse a karbantartási időszakon kívülre.
Megértését és türelmét köszönjük! Budapest Bank Zrt.

Tisztelt Ügyfeleink!
Weboldalaink folyamatos fejlesztés alatt állnak. Újabb fejlesztéseink eredményeképpen megújult weboldalunk további funkciókkal segíti fogyatékkal élő ügyfeleink honlapon történő tájékozódását. Jelenlegi új honlapunk már alkalmas a billentyűzettel történő bejárásra, felolvasó szoftverre optimalizált. Hamarosan az akadálymentes szolgáltatási térképünket is elérhetővé tesszük fogyatékkal élő Ügyfeleink részére, melyben magaskontrasztos nézetben jelenítjük majd meg igényeknek megfelelően fiókjainkat. Honlapunkon további akadálymentesítési fejlesztések is folyamatban vannak, melyek későbbi időszakban fognak elérhetővé válni Ügyfeleink számára. Ezek megvalósulásáról további tájékoztató üzenetet fogunk megjeleníteni Ügyfeleink részére.

Megértését és együttműködését köszönjük! Üdvözlettel: Budapest Bank

Tisztelt Ügyfeleink! Weboldalunkon a mai napon (2020.10.20.) 19:00 és 23:59 között karbantartási munkákat végzünk, amely bizonyos funkciók elérésében fennakadást okozhat. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy augusztus 29-én (szombaton) a fiókok egységesen15:00 óráig tartanak nyitva.

Tisztelt Ügyfelünk! 2020. október 20-án az Országgyűlés a hiteltörlesztési moratórium meghosszabbításáról döntött, így a meghatározott társadalmi csoportoknak és a pénzügyi nehézséggel küzdő vállalkozásoknak 2021. január 1-től 2021. június 30-ig továbbra sem szükséges hiteleiket törleszteniük. A részletszabályokat egyelőre nem ismerjük, azok megjelenéséig ügyfeleink szíves türelmét kérjük! Az új moratóriummal kapcsolatos információkkal honlapunk folyamatosan frissülni fog!

Egyenleg Kártyás befizetés Írjon nekünk! Árfolyamok

Közzétételek

Tisztelt Pénztártagok!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Budapest Magánnyugdíjpénztár Igazgatótanácsa 2020.04.17-én ülésezett, és tekintettel a koronavírus helyzetre, a 2019. évi éves beszámolóval kapcsolatban az alábbi határozatot hozta:

A Budapest Országos Kötelező Magánnyugdíjpénztár Igazgatótanácsa a veszélyhelyzet során a személy- és vagyonegyesítő szervezetek működésére vonatkozó eltérő rendelkezésekről szóló 102/2020. (IV.10.) Kormányrendelet 5.§ (1) bekezdésében foglaltak szerint, az Ellenőrző Bizottság és a könyvvizsgáló javaslatával egyezőleg elfogadja a Pénztár 2019. évi éves pénztári beszámolóját, a mérleget, az eredménykimutatást, valamint a kiegészítő mellékleteket és az üzleti jelentést. Az Igazgatótanács megállapítja, hogy a Budapest Országos Kötelező Magánnyugdíjpénztár 2019. évi éves pénztári beszámolójának főbb mérleg adatai: mérlegfőösszeg: 38.670.211 eFt, likviditási és kockázati céltartalék 35.632 eFt, saját tőke: 414.562 eFt, fedezeti céltartalék: 38.152.857 eFt, továbbá ugyanezen Kormányrendelet 5.§ (7) bekezdése szerint a veszélyhelyzet megszűnését követő legfeljebb 90. napon összehívandó rendkívüli közgyűlés elé terjeszti.

Tisztelettel,

Budapest Magánnyugdíjpénztár