Ugrás a tartalomhoz

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy egyes, a Budapest Bank által biztosított POS terminálokon technikai okokból átmenetileg sikertelenek lehetnek a tranzakciók. A hiba elhárításán a beszállító bevonásával dolgozunk, addig türelmét és megértését kérjük.

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy a hitelkártya számlára 2022.01.12. 12:25 és 13:37 óra között indított azonnali fizetési megbízásokat követően technikai okokból az utalt összeg nem volt hozzáférhető. A hibát bankunk elhárította, az összeg immár elérhető. A számlatörténetben várhatóan később jelenik meg az utalt összeg, tranzakciós SMS szolgáltatás esetében pedig az utalás teljesüléséről szóló SMS is később érkezik meg.

Tisztelt Ügyfeleink! Technikai problémák miatt egyes ügyfeleink átmenetileg nem helyes számlaegyenleget látnak elektronikus csatornáinkon. Előfordulhat, hogy a téves egyenleg miatt kártyás vásárlásaik elutasításra kerülnek.  A hiba elhárításán dolgozunk, megértésüket és türelmüket köszönjük! Üdvözlettel:Budapest Bank

Tisztelt Ügyfelünk! Természetesen bankunk is tudomást szerzett arról, hogy a Kormány meg kívánja hosszabbítani a moratóriumot. Mindamellett a jelenleg hatályos jogszabály alapján a Magyarország Kormánya által a 2020. évi LVIII. törvényben biztosított fizetési moratórium 2020. március 19-től 2020. december 31-ig tart. 2021-ben az érvényben lévő jogszabálynak megfelelően válnak esedékessé a törlesztések. Bármilyen a jelenlegi szabályozást érintő  jogszabály módosítást a Budapest Bank jogkövető, prudensen működő pénzintézetként alkalmazni fog.

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt 2021.03.28-án 00:00 és 02:00 óra közt az Azonnali Fizetési Rendszerben indított utalások fogadására, valamint ezek indítására nincs lehetőség. Kérjük, utalását időzítse ezen időszakon kívülre, vagy átutalását értéknap megjelölésével indítsa el. Amennyiben egy partnerétől vár utalást, kérjük, jelezze neki, hogy átutalását a karbantartáson kívüli időpontban vagy értéknap megjelölésével indítsa, illetve sikertelenség esetén így ismételje meg.

Tisztelt Ügyfelünk! Tervezett karbantartás miatt 2021.10.07-én 22:00 és 23:00 óra között a Budapest Internetbank, valamint Budapest Bank Mobil App felületén nincs lehetőség utalások indítására. Kérjük, utalásait időzítse a karbantartási időszakon kívülre. Megértését köszönjük.

Tisztelt Ügyfeleink! Weboldalunkon a mai napon (2021.01.21.) 19:00 és 23:59 között karbantartási munkákat végzünk, amely bizonyos funkciók elérésében fennakadást okozhat. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt 2021.04.11-én 00:30 és 01:00 óra közt az Azonnali Fizetési Rendszerben indított utalások fogadására, valamint ezek indítására nincs lehetőség. Kérjük, utalását időzítse ezen időszakon kívülre, vagy átutalását értéknap megjelölésével indítsa el. Amennyiben egy partnerétől vár utalást, kérjük, jelezze neki, hogy átutalását a karbantartáson kívüli időpontban vagy értéknap megjelölésével indítsa újra, illetve sikertelenség esetén így ismételje meg.

Tisztelt Ügyfelünk! 2022.01.01-én életbe lép a 782/2021. (XII. 24.) Korm. rendelet szerinti „kamatstop”, amely a referencia kamatlábhoz kötött jelzáloghitel szerződések esetében a 2021. október 27. napján érvényes referencia-kamatláb alapján határozza meg a maximális kamat mértékét. A rögzítés 2022.06.30-ig automatikusan jár minden rövid kamatperiódussal rendelkező jelzálogkölcsön esetében, ügyfeleinknek ezzel kapcsolatban nincs teendője. További részletek.

Tisztelt Ügyfelünk! Változik az internetes bankkártyás vásárlások jóváhagyása, további információt a teendőiről itt olvashat. Tájékoztatjuk, hogy egyes ügyfeleink bankunk nevében küldött adathalász levelet kaphattak, erről bővebben itt tájékozódhat.

Karbantartás miatt 2021.01.17-én 0:00 és 1:00 között az Azonnali Fizetési Rendszerben indított és fogadott utalások elutasításra kerülnek a Budapest Bank rendszereiben. 2021.01.17-én 1:00 és 2:30 között kiesés várható az Azonnali Fizetési Rendszert érintő szolgáltatásunkban, ebben az időszakban az indított és fogadott utalások elutasításra kerülhetnek. Tervezett utalásait kérjük, ütemezze a karbantartási időszakon kívülre, vagy időzítse a következő munkanapra.

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy karbantartás miatt 2021.11.13. 13:00-tól 2021.11.14. 12:00-ig a Mobilbank szolgáltatás nem lesz elérhető, így a tranzakciós sms-ek nem kerülnek kiküldésre, valamint az interaktív üzenetek fogadása és megválaszolása nem lehetséges.

Tisztelt Ügyfelünk! A fizetési moratóriummal kapcsolatosan nyilvánosságra került új információkért kattintson ide

Tisztelt Ügyfelünk! A 2021. március 12-én 13:44 és 16:44 között hitelkártya számlára indított átutalási megbízások jóváírásában hiba tapasztalható, ennek hatására az utalt összeg nem jelenik meg a hitelkártya számlán. A hiba javításán dolgozunk, addig türelmét és megértését kérjük.

Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton tájékoztatjuk, hogy a Budapest Bank és az MKB Bank – mint a Magyar Bankholding Zrt. két tagbankja – a tervek szerint 2022. március 31-én egyesül. További részletek

Tisztelt Ügyfelünk! 2021.02.10-től változik az internetes bankkártyás vásárlások jóváhagyása. További információt a teendőiről itt olvashat

Technikai probléma miatt előfordulhat, hogy egyes ügyfeleinknél téves egyenleg miatt az azonnali fizetésként indított átutalási megbízásaik elutasításra kerülnek. Az érintett ügyfelek a tranzakciós SMS-ekben téves egyenleget látnak. A hiba elhárítása 2021.01.28. nap végén várható. Türelmüket köszönjük!

Tisztelt Ügyfelünk! Változott az internetes bankkártyás vásárlások jóváhagyása, további információt a teendőiről itt olvashat. Tájékoztatjuk, hogy csalók más bankok nevében adathalász hívásokat kezdeményeznek, erről bővebben itt tájékozódhat.

Tisztelt Ügyfelünk! Jelenleg hiba tapasztalható az alábbi időintervallumban - 09.24 19:00 - 09.25 00:00 - küldött és fogadott azonnali tranzakciók utáni számlaegyenlegben. A hiba elhárítása folyamatban van. Megértését és türelmét köszönjük! További részletekért kérjük, hívja Telebankunkat a 1440-es telefonszámon.

Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton tájékoztatjuk, hogy a Budapest Bank és az MKB Bank – mint a Magyar Bankholding Zrt. két tagbankja – a tervek szerint 2022. március 31-én egyesül. További részletek

Tisztelt Ügyfelünk! Az adathalász kísérletekről bővebben itt tájékozódhat.

Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton tájékoztatjuk, hogy a Budapest Bank és az MKB Bank – mint a Magyar Bankholding Zrt. két tagbankja – 2022. március 31-én egyesül. További részletek. Tájékoztatjuk, hogy az utóbbi időben megnövekedett az adathalász támadások száma, így kérjük, legyen Ön is körültekintő az online bankolás során. Ünnepi nyitvatartásunk.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. december 3. 22:00 órától december 4. 03:00-ig elektronikus csatornáink nem lesznek elérhetők. További részletek itt.

Tisztelt Ügyfeleink!
Tervezett rendszerkarbantartási munkálatok miatt 2020. szeptember 15. 22:45 és 23:45 között szünetel az internetes vásárláshoz kapcsolódó jóváhagyó SMS kódok kiküldése. Kérjük, internetes vásárlásait időzítse a karbantartási időszakon kívülre.
Megértését és türelmét köszönjük! Budapest Bank Zrt.

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy egyes, a Budapest Bank által biztosított POS terminál technikai okokból átmenetileg nem üzemel. A hiba elhárításán a beszállító bevonásával dolgozunk, addig türelmét és megértését kérjük.

Tisztelt Ügyfelünk! Magyarország Kormánya a veszélyhelyzettel kapcsolatos különös szabályainak bevezetéséről szóló 637/2020. (XII. 22.) Korm. rendelet módosításáról döntött. Ennek értelmében a hiteltörlesztési moratórium 2021. szeptember 30-ig tart. Bankunk a moratórium lezárásával kapcsolatos elszámolást 2021. október elsejét követően teszi meg. Az elszámolás részleteiről tájékoztatni fogjuk ügyfeleinket. Bármilyen a jelenlegi szabályozást érintő és a későbbiekben bekövetkező jogszabályváltozást a Budapest Bank jogkövető, prudensen működő pénzintézetként alkalmazni fog. Természetesen továbbra is lehetősége van a korábban megadott módokon nyilatkozatot tenni, fizetési kötelezettségeit folytatni vagy szüneteltetni. Keresse munkatársainkat bizalommal.

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy a hitelkártya számlára 2022.01.12. 12:25 és 13:37 óra között indított azonnali fizetési megbízások ugyan teljesülnek, azonban technikai okokból átmenetileg az összeg nem hozzáférhető, a teljesülésről pedig nem érkezik tranzakciós SMS. Amennyiben a tranzakciós SMS szolgáltatás be van állítva, a hiba elhárítása után Ön SMS tájékoztatást kap a tranzakció sikerességéről. A hiba elhárításán dolgozunk.

Tisztelt Ügyfelünk! 2022.01.01-én életbe lép a 782/2021. (XII. 24.) Korm. rendelet szerinti „Kamatstop”, amely a referencia kamatlábhoz kötött jelzáloghitel szerződések esetében a 2021. október 27. napján érvényes referencia-kamatláb alapján határozza meg a maximális kamat mértékét. A rögzítés 2022.06.30-ig automatikusan jár minden rövid kamatperiódussal rendelkező jelzálogkölcsön esetében, ügyfeleinknek ezzel kapcsolatban nincs teendője. További részletek.

Tisztelt Ügyfeleink! Tervezett rendszerfrissítési munkálatok miatt január 26. (kedd) 22:00 óra és január 27. (szerda) 01:00 óra között a Budapest Internetbank, a Budapest Bank Mobil App és a Budapest Bank BusinessID nem lesz elérhető, valamint a tranzakciós SMS-ek és az internetes vásárlások jóváhagyásához szükséges megerősítő (SMS) kód (3DS) kiküldése szünetel. A tranzakciós SMS-ek utólag kiküldésre kerülnek.

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy ismeretlenek a Budapest Bank nevében, a customerservice@budapestbank.hu e-mail címről küldenek ki leveleket. Felhívjuk figyelmét, hogy a levél rosszindulatú csatolmányt tartalmaz, így kérjük, amennyiben ilyen levelet kapott, a csatolmányt ne nyissa meg és törölje a levelet.

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy karbantartás miatt 2021. július 1-én 22:00 és 2021. július 2-án 05:00 között a tranzakciós SMS-ek kiküldése szünetel, amelyek utólag kiküldésre kerülnek. Szintén karbantartás miatt 2021. július 1-én 18:15 és 23:00 között a Budapest Bank Üzleti Terminál, valamint a Budapest Bank BusinessID szolgáltatások nem lesznek elérhetőek. A Budapest Bank Üzleti Terminálon indított megbízásaik ezen időszak alatt nem kerülnek feldolgozásra, illetve dokumentumok letöltése nem lesz lehetséges. Kérjük, hogy a felsorolt szolgáltatásokkal kapcsolatos ügyintézést és tranzakciókat lehetőség szerint a karbantartási időszakon kívülre időzítsék! Amennyiben ez idő alatt bármilyen kérdésük van, hívják telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06-1-477-7777 telefonszámon!

Tisztelt Látogatónk! A fizetési moratóriummal kapcsolatos új információkat részletesebben itt olvashatja.

Tisztelt Ügyfelünk! Karbantartás miatt 2021. március 9-én délelőtt, valamint március 10-én egész nap az internetes vásárlások jóváhagyásához szükséges 3DS megerősítő (SMS) kód kiküldésében, valamint az ehhez kapcsolódó mobiltelefonos azonosításban kiesések lehetnek. Megértését és türelmét köszönjük!

Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton tájékoztatjuk, hogy a Budapest Bank és az MKB Bank – mint a Magyar Bankholding Zrt. két tagbankja – a tervek szerint 2022. március 31-én egyesül. További részletek

Tisztelt Ügyfelünk! Változott az internetes bankkártyás vásárlások jóváhagyása, további információt a teendőiről itt olvashat.

Tisztelt Ügyfelünk! Tervezett rendszerfrissítési munkálatok miatt április 27. (kedd) 22:00 óra és április 28. (szerda) 01:00 óra között a Budapest Internetbank, a Budapest Bank Mobil App és a Budapest Bank BusinessID nem lesz elérhető, valamint a tranzakciós SMS-ek és az internetes vásárlások jóváhagyásához szükséges 3DS megerősítő (SMS) kód kiküldése szünetel. A tranzakciós SMS-ek utólag kiküldésre kerülnek.

Tisztelt Ügyfelünk! Magyarország Kormánya a veszélyhelyzettel kapcsolatos különös szabályainak bevezetéséről szóló 637/2020. (XII. 22.) Korm. rendelet módosításáról döntött. Ennek értelmében a hiteltörlesztési moratórium 2021. szeptember 30-ig tart. Bankunk a moratórium lezárásával kapcsolatos elszámolást 2021. október elsejét követően teszi meg. Az elszámolás részleteiről tájékoztatni fogjuk ügyfeleinket. Bármilyen a jelenlegi szabályozást érintő és a későbbiekben bekövetkező jogszabályváltozást a Budapest Bank jogkövető, prudensen működő pénzintézetként alkalmazni fog. Természetesen továbbra is lehetősége van a korábban megadott módokon nyilatkozatot tenni, fizetési kötelezettségeit folytatni vagy szüneteltetni. Keresse munkatársainkat bizalommal.

Tisztelt Látogatónk! A fizetési moratóriummal kapcsolatos új információkat részletesebben itt olvashatja.

Tisztelt Ügyfelünk! Technikai okokból átmenetileg egyes online bankkártyás fizetési tranzakciók sikertelenek lehetnek. A hiba elhárításán a beszállító bevonásával dolgozunk, addig megértésüket és türelmüket kérjük.

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt 2021.02.21-én 00:00 és 01:30 óra közt az Azonnali Fizetési Rendszerben indított utalások fogadására, valamint ezek indítására nincs lehetőség. Kérjük, utalását időzítse ezen időszakon kívülre, vagy átutalását értéknap megjelölésével indítsa el. Amennyiben egy partnerétől vár utalást, kérjük, jelezze neki, hogy átutalását a karbantartáson kívüli időpontban vagy értéknap megjelölésével indítsa újra.

Tisztelt Ügyfelünk! A Budapest Internetbankban indított értéknapos utalások technikai probléma miatt duplán teljesülnek. A számlatörténetben tudja ellenőrizni, hogy az Ön tranzakciója is érintett-e. Amennyiben az Ön tranzakciója is duplán teljesült, az duplán terhelt összeget a bank automatikusan jóváírja számláján, Önnek nincs teendője. Amennyiben a fogadó fél a duplikált összeget – a bank által történő jóváíráson felül – ugyancsak visszautalja, a bank jogosult a duplikált visszatérítés összegével beszámítás jogcímén az Ön számláját megterhelni. A hiba elhárításán dolgozunk, addig türelmét és megértését kérjük.

Bankunkon kívül  álló  probléma miatt egyes internetes vásárlási tranzakciók elutasításra kerülhetnek. A hiba elhárításán dolgozunk, addig türelmüket  és megértésüket köszönjük!

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy egyes, a Budapest Bank által biztosított POS terminálokon technikai okokból átmenetileg sikertelenek lehetnek a tranzakciók. A hiba elhárításán a beszállító bevonásával dolgozunk, addig türelmét és megértését kérjük.

Tisztelt Ügyfelünk! Technikai probléma miatt a Budapest Üzleti Terminálban egyes azonnali fizetési tranzakciók elutasításra kerülnek. A hiba elhárítása folyamatban van, utalását kérjük, próbálja megismételni később.

Tisztelt Ügyfelünk! Tervezett rendszerfrissítési munkálatok miatt április 27. (kedd) 22:00 óra és április 28. (szerda) 01:00 óra között a Budapest Internetbank, a Budapest Bank Mobil App és a Budapest Bank BusinessID nem lesz elérhető, valamint a tranzakciós SMS-ek és az internetes vásárlások jóváhagyásához szükséges 3DS megerősítő (SMS) kód kiküldése szünetel. A tranzakciós SMS-ek utólag kiküldésre kerülnek.

Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton tájékoztatjuk, hogy a Budapest Bank és az MKB Bank – mint a Magyar Bankholding Zrt. két tagbankja – a tervek szerint 2022. március 31-én egyesül. További részletek

Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton tájékoztatjuk, hogy a Budapest Bank és az MKB Bank – mint a Magyar Bankholding Zrt. két tagbankja – 2022. március 31-én egyesül. További részletek. Tájékoztatjuk, hogy az utóbbi időben megnövekedett az adathalász támadások száma, így kérjük, legyen Ön is körültekintő az online bankolás során.

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy egyes, a Budapest Bank által biztosított POS terminálokon technikai okokból átmenetileg nincs lehetőség SZÉP Kártyával, valamint egészségpénztári kártyával történő fizetésre. A hiba elhárításán beszállító bevonásával dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük.

Tisztelt Ügyfelünk! A 2021. március 12-én 13:44 és 16:44 között hitelkártya számlára indított átutalási megbízások jóváírásában hiba tapasztalható, ennek hatására az utalt összeg nem jelenik meg a hitelkártya számlán. A hiba javításán dolgozunk, addig türelmét és megértését kérjük.

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy ismeretlenek a Budapest Bank nevében, a customerservice@budapestbank.hu e-mail címről küldenek ki leveleket. Felhívjuk figyelmét, hogy a levél rosszindulatú csatolmányt tartalmaz, így kérjük, amennyiben ilyen levelet kapott, a csatolmányt ne nyissa meg és törölje a levelet.

Tisztelt Ügyfeleink!
Weboldalaink folyamatos fejlesztés alatt állnak. Újabb fejlesztéseink eredményeképpen megújult weboldalunk további funkciókkal segíti fogyatékkal élő ügyfeleink honlapon történő tájékozódását. Jelenlegi új honlapunk már alkalmas a billentyűzettel történő bejárásra, felolvasó szoftverre optimalizált. Hamarosan az akadálymentes szolgáltatási térképünket is elérhetővé tesszük fogyatékkal élő Ügyfeleink részére, melyben magaskontrasztos nézetben jelenítjük majd meg igényeknek megfelelően fiókjainkat. Honlapunkon további akadálymentesítési fejlesztések is folyamatban vannak, melyek későbbi időszakban fognak elérhetővé válni Ügyfeleink számára. Ezek megvalósulásáról további tájékoztató üzenetet fogunk megjeleníteni Ügyfeleink részére.

Megértését és együttműködését köszönjük! Üdvözlettel: Budapest Bank

Tisztelt Ügyfelünk! 2021. november 2-án 22:00 és 22:30 óra között az internetes vásárlások jóváhagyásához szükséges 3DS megerősítő (SMS) kód, a Budapest Internetbankba történő belépéshez szükséges megerősítő kód, valamint a Budapest Bank Mobil App második szintű SMS kódjainak kiküldése szünetel. A Budapest Internetbankba történő belépéshez a karbantartás ideje alatt kérjük, használja a QR kódos belépés lehetőségét.

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy a PSD2 erős ügyfél-hitelesítésre még fel nem készült szolgáltatók weboldalán megszakad a fizetés folyamata. További részletek ezen az oldalon.

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy ismeretlenek a Budapest Bank nevében, a customerservice@budapestbank.hu e-mail címről küldenek ki leveleket. Felhívjuk figyelmét, hogy a levél rosszindulatú csatolmányt tartalmaz, így kérjük, amennyiben ilyen levelet kapott, a csatolmányt ne nyissa meg és törölje a levelet.

Tisztelt Ügyfelünk! Bankunk is tudomást szerzett arról, hogy Magyarország Kormánya meg kívánja hosszabbítani a jelenleg hatályban lévő fizetési moratóriumot, amely a jelenleg hatályos jogszabályi rendelkezések alapján 2021. június 30-ig tart. 2021. július elsejétől az érvényben lévő jogszabályoknak megfelelően válnak esedékessé a törlesztések. Bármilyen a jelenlegi szabályozást érintő és a későbbiekben bekövetkező jogszabályváltozást a Budapest Bank jogkövető, prudensen működő pénzintézetként alkalmazni fog. A jogszabály megjelenéséig bankunk munkatársai nem tudnak bővebb információt adni, kérjük szíves türelmüket!

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy egy ideig hiba állt fenn az október 8-i értéknappal indított forint átutalási megbízások teljesítésében, ezek ugyanis egyes esetekben elutasításra kerültek. Kérjük, amennyiben indított ilyen tranzakciót, ellenőrizze, hogy elutasításra került-e a Budapest Internetbankban, a Budapest Bank Mobil Appban, valamint a Budapest Üzleti Terminálon. Amennyiben a tranzakció sikertelen volt, kérjük, ismételje meg az utalást. Megértését köszönjük!

Tisztelt Ügyfelünk! Karbantartás miatt 2021. április 12. 22:50 óra és április 13. 00:05 óra, valamint április 13. 1:10 óra és 1:30 óra között a Budapest Internetbank, a Budapest Bank Mobil App nem lesz elérhető, továbbá az internetes vásárlások jóváhagyásához szükséges 3DS megerősítő (SMS) kód és internetbank belépő kódot tartalmazó SMS kiküldésében ezen időszakok alatt kiesés várható.

Tisztelt Ügyfelünk! 2022.01.01-én életbe lép a 782/2021. (XII. 24.) Korm. rendelet szerinti „kamatstop”, amely a referencia kamatlábhoz kötött jelzáloghitel szerződések esetében a 2021. október 27. napján érvényes referencia-kamatláb alapján határozza meg a maximális kamat mértékét. A rögzítés 2022.06.30-ig automatikusan jár minden rövid kamatperiódussal rendelkező jelzálogkölcsön esetében, ügyfeleinknek ezzel kapcsolatban nincs teendője. További részletek.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a Budapest Bank és az MKB Bank – mint a Magyar Bankholding Zrt. két tagbankja – 2022. március 31-én egyesül. További részletek.

Ünnepi nyitvatartásunk.

Tisztelt Ügyfelünk! 2021. július 22-én 22:00 és 23:00 óra között az internetes vásárlások jóváhagyásához szükséges 3DS megerősítő (SMS) kód kiküldése szünetel. 2021. július 22-én 22:00 óra és 2021. július 23-án 01:00 óra között a Budapest Internetbank és Budapest Bank Mobil App tervezett karbantartás miatt nem lesz elérhető.

Tájékoztatás a fizetési moratóriumról
Tisztelt Ügyfelünk! 2021. szeptember 15-én megjelent a Kormány 536/2021. (IX. 15.) Kormányrendelete a hiteltörlesztési moratórium módosításáról, melyben a hitelmoratórium igénybevételének feltételei módosultak: Amennyiben Ön jelenleg (2021. szeptember hónapban) él a hitelmoratóriummal, akkor 2021. október 1-je és október 31-e között nyilatkoznia kell, hogy továbbra is (2021. november 1-jétől) élni kíván vele. Az új szabályokkal és nyilatkozás módjával kapcsolatos információkkal honlapunk folyamatosan frissülni fog!

Tisztelt Ügyfelünk! Változott az internetes bankkártyás vásárlások jóváhagyása, további információt a teendőiről itt olvashat. Tájékoztatjuk, hogy csalók más bankok nevében adathalász hívásokat kezdeményeznek, erről bővebben itt tájékozódhat.

Tisztelt Ügyfelünk! Magyarország Kormánya a veszélyhelyzettel kapcsolatos különös szabályainak bevezetéséről szóló 637/2020. (XII. 22.) Korm. rendelet módosításáról döntött. Ennek értelmében a hiteltörlesztési moratórium 2021. szeptember 30-ig tart. Bankunk a moratórium lezárásával kapcsolatos elszámolást 2021. október elsejét követően teszi meg. Az elszámolás részleteiről tájékoztatni fogjuk ügyfeleinket. Bármilyen a jelenlegi szabályozást érintő és a későbbiekben bekövetkező jogszabályváltozást a Budapest Bank jogkövető, prudensen működő pénzintézetként alkalmazni fog. Természetesen továbbra is lehetősége van a korábban megadott módokon nyilatkozatot tenni, fizetési kötelezettségeit folytatni vagy szüneteltetni. Keresse munkatársainkat bizalommal.

Tisztelt Ügyfeleink! A 2021.február.12 10:59 és február 13. 16.00 között hitelkártya számlára indított átutalási megbízások jóváírásában hiba tapasztalható, ennek hatására az utalt összeg nem jelenik meg a hitelkártya számlán. A hiba javításán dolgozunk, és várhatóan a mai nap végéig elhárítjuk, addig türelmüket és megértésüket kérjük.

Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton tájékoztatjuk, hogy a Budapest Bank és az MKB Bank – mint a Magyar Bankholding Zrt. két tagbankja – a tervek szerint 2022. március 31-én egyesül. További részletek

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy egy ideig hiba állt fenn az október 8-i értéknappal indított forint átutalási megbízások teljesítésében, ezek ugyanis egyes esetekben elutasításra kerültek. Kérjük, amennyiben indított ilyen tranzakciót, ellenőrizze, hogy elutasításra került-e a Budapest Internetbankban, a Budapest Bank Mobil Appban, valamint a Budapest Üzleti Terminálon. Amennyiben a tranzakció sikertelen volt, kérjük, ismételje meg az utalást. Megértését köszönjük!

Tisztelt Látogatónk! A fizetési moratóriummal kapcsolatos új információkat részletesebben itt olvashatja.

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy egyes internetes bankkártyás vásárlások technikai okokból nem teljesülnek. Kérjük, a vásárlást próbálja meg egy későbbi időpontban. Megértését köszönjük!

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy karbantartás miatt 2021. július 1-én 22:00 és 2021. július 2-án 05:00 között a tranzakciós SMS-ek kiküldése szünetel, amelyek utólag kiküldésre kerülnek. Amennyiben ez idő alatt bármilyen kérdésük van, hívják telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06-1-477-7777 telefonszámon!

Tájékoztatás a fizetési moratóriumról
Tisztelt Ügyfelünk! 2021. szeptember 15-én megjelent a Kormány 536/2021. (IX. 15.) Kormányrendelete a hiteltörlesztési moratórium módosításáról, melyben a hitelmoratórium igénybevételének feltételei módosultak: Amennyiben Ön jelenleg (2021. szeptember hónapban) él a hitelmoratóriummal, akkor 2021. október 1-je és október 31-e között nyilatkoznia kell, hogy továbbra is (2021. november 1-jétől) élni kíván vele. Az új szabályokkal és nyilatkozás módjával kapcsolatos információkkal honlapunk folyamatosan frissülni fog!

Tisztelt Ügyfelünk! 2022.01.01-én életbe lép a 782/2021. (XII. 24.) Korm. rendelet szerinti „kamatstop”, amely a referencia kamatlábhoz kötött jelzáloghitel szerződések esetében a 2021. október 27. napján érvényes referencia-kamatláb alapján határozza meg a maximális kamat mértékét. A rögzítés 2022.06.30-ig automatikusan jár minden rövid kamatperiódussal rendelkező jelzálogkölcsön esetében, ügyfeleinknek ezzel kapcsolatban nincs teendője. További részletek.

Tisztelt Ügyfelünk! A törlesztési moratórium meghosszabbításával és következő szakaszával kapcsolatos tudnivalókról a jogszabály megjelenése után tájékoztatjuk ügyfeleinket.

Tisztelt Ügyfelünk! A bankfiókjaink aktuális nyitvatartási idejéről a fiókkeresőben tájékozódhat, kérjük, a bankfiók látogatása előtt ellenőrizze a nyitvatartást.

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy ismeretlenek a Budapest Bank nevében, a customerservice@budapestbank.hu e-mail címről küldenek ki leveleket. Felhívjuk figyelmét, hogy a levél rosszindulatú csatolmányt tartalmaz, így kérjük, amennyiben ilyen levelet kapott, a csatolmányt ne nyissa meg és törölje a levelet.

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy a PSD2 erős ügyfél-hitelesítésre még fel nem készült szolgáltatók weboldalán megszakad a fizetés folyamata. További részletek ezen az oldalon.

Tisztelt Ügyfelünk! Egyes hitelkártyáinkra vonatkozó biztosítási díjak tévesen több alkalommal is levonásra kerülhettek, amelyről az érintett ügyfelek SMS-ben értesülhettek. A hiba kijavításán dolgozunk, addig is szíves türelmüket és megértésüket kérjük!

Tisztelt Ügyfelünk! Magyarország Kormánya a 271/2021. (V. 21.) Korm. rendelet értelmében a veszélyhelyzettel összefüggő rendkívüli intézkedések hatályának újbóli meghosszabbításáról döntött. A hosszabbítás kiterjed a hiteltörlesztési moratóriumra is. A rendelet értelmében a moratórium 2021. június 30-án nem ér véget, így a moratóriumot követő elszámolást bankunk egy későbbi időpontban, a jogalkotó jövőbeni elvárásaival összhangban teszi meg. Az elszámolás új időpontjáról a részletszabályok megjelenését követően tudunk bővebb információt adni, kérjük szíves türelmüket!

Tisztelt Ügyfelünk! A Budapest Bank 2021. szeptember 24-én (pénteken) 22:00 órától 2021. szeptember 28-án (kedden) 04:00 óráig karbantartást végez elektronikus csatornáin, ez pedig több szolgáltatás esetén is hosszabb vagy néhány perces teljes kiesésekkel jár. 2021. szeptember 24-én 22:00-től szeptember 25-én 06:00-ig a tranzakciós SMS-ek kiküldése szünetel, és előfordulhatnak kiesések a Budapest Internetbank szolgáltatásban. 2021. szeptember 25-én 00:00-tól 02:00-ig a Budapest Internetbank, Budapest Bank Mobil App és a Budapest Üzleti Terminál szolgáltatásai szünetelnek, a beérkező azonnali fizetési tranzakciók pedig késve kerülnek jóváírásra. Kérjük, hogy a felsorolt szolgáltatásokkal kapcsolatos ügyintézést és tranzakciókat lehetőség szerint a karbantartási időszakon kívülre időzítse! Amennyiben a karbantartás ideje alatt bármilyen kérdése van, hívja a telefonos ügyfélszolgálatunkat a 1440-es telefonszámon! Megértését és türelmét köszönjük!

Tisztelt Ügyfelünk! 2022.01.01-én életbe lép a 782/2021. (XII. 24.) Korm. rendelet szerinti „Kamatstop5”, amely a referencia kamatlábhoz kötött jelzáloghitel szerződések esetében a 2021. október 27. napján érvényes referencia-kamatláb alapján határozza meg a maximális kamat mértékét. A rögzítés 2022.06.30-ig automatikusan jár minden rövid kamatperiódussal rendelkező jelzálogkölcsön esetében, ügyfeleinknek ezzel kapcsolatban nincs teendője. További részletek.

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy egy ideig hiba állt fenn az október 8-i értéknappal indított forint átutalási megbízások teljesítésében, ezek ugyanis egyes esetekben elutasításra kerültek. Kérjük, amennyiben indított ilyen tranzakciót, ellenőrizze, hogy elutasításra került-e a Budapest Internetbankban, a Budapest Bank Mobil Appban, valamint a Budapest Üzleti Terminálon. Amennyiben a tranzakció sikertelen volt, kérjük, ismételje meg az utalást. Megértését köszönjük!

Tervezett karbantartás miatt 2021.10.12-én 22:00 és 10.13-án 00:30 között a Budapest Internetbank és a Budapest Bank Mobil App nem lesz elérhető, valamint 2021.10.12-én 22:00 és 22:30 között az internetes kártyás vásárlások jóváhagyásához szükséges SMS kiküldése szünetelni fog. Türelmét és megértését kérjük.

Tisztelt Ügyfelünk! A Media Markt webáruházában igényelhető online áruhitel szolgáltatás technikai okok miatt átmenetileg nem elérhető. A hiba elhárítása folyamatban van. Megértését és türelmét köszönjük!

Tisztelt Ügyfelünk! A Budapest Bank 1440-es telefonszáma technikai okokból jelenleg nem elérhető, addig a +36 1 477 7777-es és +36 1 450 7777-es telefonszámon érhető el a bank telefonos ügyfélszolgálata.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a Budapest Bank és az MKB Bank – mint a Magyar Bankholding Zrt. két tagbankja – a tervek szerint 2022. március 31-én egyesül. További részletek

Tisztelt Ügyfelünk! 2022.01.01-én életbe lép a 782/2021. (XII. 24.) Korm. rendelet szerinti „kamatstop”, amely a referencia kamatlábhoz kötött jelzáloghitel szerződések esetében a 2021. október 27. napján érvényes referencia-kamatláb alapján határozza meg a maximális kamat mértékét. A rögzítés 2022.06.30-ig automatikusan jár minden rövid kamatperiódussal rendelkező jelzálogkölcsön esetében, ügyfeleinknek ezzel kapcsolatban nincs teendője. További részletek.

Tájékoztatjuk, hogy technikai okokból a Budapest Internetbankban és Budapest Bank Mobil Appban a fizetési kérelem szolgáltatás átmenetileg nem elérhető.

Tisztelt Ügyfeleink! Weboldalunkon a mai napon (2020.10.20.) 19:00 és 23:59 között karbantartási munkákat végzünk, amely bizonyos funkciók elérésében fennakadást okozhat. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy technikai okokból a Budapest Bank ATM-jei jelenleg nem üzemelnek. A hiba elhárításán dolgozunk a szolgáltató bevonásával. Amennyiben készpénzt szeretnének felvenni vagy befizetni, kérjük, fáradjanak be a legközelebbi bankfiókunkba, vagy válasszák más szolgáltatók ATM-jeit. Megértésüket köszönjük.

Tisztelt Ügyfelünk! 2021.02.10-től változik az internetes bankkártyás vásárlások jóváhagyása. További információt a teendőiről itt olvashat

Tisztelt Látogatónk! A fizetési moratóriummal kapcsolatos új információkat részletesebben itt olvashatja.

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy egyes, a Budapest Bank által biztosított POS terminál technikai okokból átmenetileg nem üzemel. A hiba elhárításán a beszállító bevonásával dolgozunk, addig türelmét és megértését kérjük.

Tájékoztatjuk, hogy ismeretlenek a Budapest Bank nevében, a customerservice@budapestbank.hu e-mail címről küldenek ki leveleket. Felhívjuk figyelmét, hogy a levél rosszindulatú csatolmányt tartalmaz, így kérjük, amennyiben ilyen levelet kapott, a csatolmányt ne nyissa meg és törölje a levelet.

Tisztelt Ügyfeleink! Értesítjük Önöket, hogy tervezett karbantartás miatt a Budapest Internetbank és a Budapest Bank Mobil App, a tranzakciós SMS-ek, valamint az internetes vásárlások jóváhagyásához szükséges megerősítő (SMS) kód (3DS) kiküldése szünetel 2020.11.13. (péntek) 22:00 óra és 2020.11.14. (szombat) 04:00 óra között. Amennyiben bármilyen kérdésük van, kérjük, hívják telefonos ügyfélszolgálatunkat a 1440 telefonszámon! Megértésüket és türelmüket köszönjük! Üdvözlettel: Budapest Bank

Tisztelt Ügyfelünk! Tervezett karbantartás miatt 2021. november 16-án 22:00 órától 2021. november 17. 01:00 óráig a Budapest Internetbank és Budapest Bank Mobil App nem lesz elérhető. Kérjük, az ügyintézést időzítse a karbantartási időn kívülre.

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy technikai okokból az ATM-es készpénzfelvétel a Budapest Bank bankautomatáiból jelenleg nem lehetséges, az internetes vásárlások jóváhagyásához szükséges 3DS megerősítő (SMS) kód és PUSH üzenet kiküldése is szünetel, valamint a Budapest Bank Mobil Appban és a Budapest Internetbankban a bankkártyákkal kapcsolatos ügyintézésre nincs lehetőség. Az üzletekben történő bankkártyás fizetés jelenleg is zavartalanul működik. A hiba elhárításán külső partnerünk bevonásával dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük.

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy egyes ügyfeleink bankunk nevében küldött adathalász levelet kaphattak, egyes ügyfeleinket pedig telefonon keresztül keresték adathalász céllal. Erről bővebben itt tájékozódhat.

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt 2021.06.27-én 00:00 és 03:00 óra közt az Azonnali Fizetési Rendszerben indított utalások fogadására, valamint ezek indítására nincs lehetőség. Kérjük, utalását időzítse ezen időszakon kívülre, vagy átutalását értéknap megjelölésével indítsa el. Amennyiben egy partnerétől vár utalást, kérjük, jelezze neki, hogy átutalását a karbantartáson kívüli időpontban vagy értéknap megjelölésével indítsa újra, illetve sikertelenség esetén ismételje meg.

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy a PSD2 erős ügyfél-hitelesítésre még fel nem készült szolgáltatók weboldalán megszakad a fizetés folyamata. További részletek ezen az oldalon.

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy a PSD2 erős ügyfél-hitelesítésre még fel nem készült szolgáltatók weboldalán megszakad a fizetés folyamata. További részletek ezen az oldalon.

Tisztelt Ügyfelünk! 2022.01.01-én életbe lép a 782/2021. (XII. 24.) Korm. rendelet szerinti „Kamatstop”, amely a referencia kamatlábhoz kötött jelzáloghitel szerződések esetében a 2021. október 27. napján érvényes referencia-kamatláb alapján határozza meg a maximális kamat mértékét. A rögzítés 2022.06.30-ig automatikusan jár minden rövid kamatperiódussal rendelkező jelzálogkölcsön esetében, ügyfeleinknek ezzel kapcsolatban nincs teendője. További részletek.

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy augusztus 29-én (szombaton) a fiókok egységesen15:00 óráig tartanak nyitva.

Tájékoztatás a fizetési moratóriumról
Tisztelt Ügyfelünk! 2021. szeptember 15-én megjelent a Kormány 536/2021. (IX. 15.) Kormányrendelete a hiteltörlesztési moratórium módosításáról, melyben a hitelmoratórium igénybevételének feltételei módosultak: Amennyiben Ön jelenleg (2021. szeptember hónapban) él a hitelmoratóriummal, akkor 2021. október 1-je és október 31-e között nyilatkoznia kell, hogy továbbra is (2021. november 1-jétől) élni kíván vele. Az új szabályokkal és nyilatkozás módjával kapcsolatos információkkal honlapunk folyamatosan frissülni fog!

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy technikai okokból az online bankkártyás fizetések sikertelenek lehetnek. Amennyiben nem tudnak online fizetni, kérjük, hogy kis idő elteltével ismételjék meg a műveletet. A hiba elhárításán dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük!

Üdvözlettel: Budapest Bank

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt 2021.10.17-én 00:00 és 02:30 óra közt az Azonnali Fizetési Rendszerben indított utalások fogadására, valamint forint átutalási megbízások indítására nincs lehetőség. Kérjük, utalását időzítse ezen időszakon kívülre. Amennyiben egy partnerétől vár utalást, kérjük, jelezze neki, hogy átutalását a karbantartáson kívüli időpontban vagy értéknap megjelölésével indítsa el, illetve sikertelenség esetén később ismételje meg. Ugyanezen időszak alatt a másodlagos számlaazonosítók és fizetési kérelmek kezelésére sincs lehetőség.

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy egyes, a Budapest Bank által biztosított POS terminál technikai okokból átmenetileg nem működik. A hiba elhárításán dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük.

Tisztelt Ügyfelünk! 2021.02.10-től változik az internetes bankkártyás vásárlások jóváhagyása. További információt a teendőiről itt olvashat

Tisztelt Ügyfelünk! Természetesen bankunk is tudomást szerzett arról, hogy Magyarország Kormánya meg kívánja hosszabbítani a jelenleg hatályban lévő fizetési moratóriumot, amely a jelenleg hatályos jogszabályi rendelkezések alapján 2021. június 30-ig tart. 2021. július elsejétől az érvényben lévő jogszabályoknak megfelelően válnak esedékessé a törlesztések. Bármilyen a jelenlegi szabályozást érintő és a későbbiekben bekövetkező jogszabályváltozást a Budapest Bank jogkövető, prudensen működő pénzintézetként alkalmazni fog. A jogszabály megjelenéséig bankunk munkatársai nem tudnak bővebb információt adni, kérjük szíves türelmüket!

Hálózati leterheltség miatt egyes rendszereink elérésében lassulás jelentkezik, esetenként nem elérhetők. A szolgáltatóval együttműködve folyamatban van a hiba elhárítása.

Tisztelt Ügyfeleink! Technikai problémák miatt egyes ügyfeleink átmenetileg nem helyes számlaegyenleget látnak elektronikus csatornáinkon. Előfordulhat, hogy a téves egyenleg miatt kártyás vásárlásaik elutasításra kerülnek.  A hiba elhárításán dolgozunk, megértésüket és türelmüket köszönjük! Üdvözlettel:Budapest Bank

Tisztelt Ügyfelünk! 2020. október 20-án az Országgyűlés a hiteltörlesztési moratórium meghosszabbításáról döntött, így a meghatározott társadalmi csoportoknak és a pénzügyi nehézséggel küzdő vállalkozásoknak 2021. január 1-től 2021. június 30-ig továbbra sem szükséges hiteleiket törleszteniük. A részletszabályokat egyelőre nem ismerjük, azok megjelenéséig ügyfeleink szíves türelmét kérjük! Az új moratóriummal kapcsolatos információkkal honlapunk folyamatosan frissülni fog!

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy 2021. október 26-án 22:00 óra és 2021. október 27-én 01:40 óra között a Budapest Internetbank, a Budapest Bank Mobil App és a Budapest Üzleti Terminál tervezett karbantartás miatt nem lesz elérhető, valamint ez idő alatt a tranzakciós SMS-ek és az internetes vásárlások jóváhagyásához szükséges 3DS megerősítő (SMS) kód kiküldése szünetel.

Tisztelt Ügyfelünk! Szolgáltatónál fennálló technikai probléma miatt az internetes bankkártyás vásárlás jóváhagyására szolgáló azonosító oldal betöltése nem történik meg. A hiba hatásaként az internetes bankkártyás vásárlások jóváhagyására átmenetileg nincs lehetőség. A hiba mihamarabbi elhárításán a szolgáltató már dolgozik, addig türelmüket és megértésüket kérjük.

Tisztelt Ügyfelünk! A Budapest Bank 2021. szeptember 24-én (pénteken) 22:00 órától 2021. szeptember 28-án (kedden) 04:00 óráig karbantartást végez elektronikus csatornáin, ez pedig több szolgáltatás esetén is hosszabb vagy néhány perces teljes kiesésekkel jár. 2021. szeptember 27-én 22:00-től szeptember 28-án 04:00-ig a tranzakciós SMS-ek kiküldése szünetel, és előfordulhatnak kiesések a Budapest Internetbank szolgáltatásban. 2021. szeptember 28-án 00:00-tól 02:00-ig a Budapest Internetbank, Budapest Bank Mobil App és a Budapest Üzleti Terminál szolgáltatásai szünetelnek, a beérkező azonnali fizetési tranzakciók pedig késve kerülnek jóváírásra. Kérjük, hogy a felsorolt szolgáltatásokkal kapcsolatos ügyintézést és tranzakciókat lehetőség szerint a karbantartási időszakon kívülre időzítse! Amennyiben a karbantartás ideje alatt bármilyen kérdése van, hívja a telefonos ügyfélszolgálatunkat a 1440-es telefonszámon! Megértését és türelmét köszönjük!

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy ismeretlenek a Budapest Bank nevében, a customerservice@budapestbank.hu e-mail címről küldenek ki leveleket. Felhívjuk figyelmét, hogy a levél rosszindulatú csatolmányt tartalmaz, így kérjük, amennyiben ilyen levelet kapott, a csatolmányt ne nyissa meg és törölje a levelet.

A mai napon 17.00 óra és 0.00 óra között tervezett karbantartást végzünk weboldalunkon, emiatt előfordulhat, hogy ideiglenesen bizonyos funkciók például: űrlapok, nem lesznek elérhetőek. Megértésüket köszönjük!

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy 2021. április 25-én 02:05 és 03:30 között a Budapest Internetbank és a Budapest Bank Mobil App tervezett karbantartás miatt nem lesz elérhető. 2021. április 25-én 02:20 és 02:50 közt az internetes vásárlások jóváhagyásához szükséges 3DS megerősítő (SMS) kód kiküldése szünetel.

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy ismeretlenek a Budapest Bank nevében, a customerservice@budapestbank.hu e-mail címről küldenek ki leveleket. Felhívjuk figyelmét, hogy a levél rosszindulatú csatolmányt tartalmaz, így kérjük, amennyiben ilyen levelet kapott, a csatolmányt ne nyissa meg és törölje a levelet.

Tisztelt Ügyfelünk! Tervezett karbantartás miatt 2021.02.18. 23:00 óra és 2021.02.19. 02:00 óra közt a Budapest Internetbank, a Budapest Bank Mobil App, a Budapest Internetbank belépéshez szükséges megerősítő SMS kód és az internetes vásárlások jóváhagyásához szükséges 3DS megerősítő (SMS) kód kiküldésében időszakos kiesések várhatók. Megértésüket és türelmüket kérjük.

Tisztelt Ügyfeleink! Weboldalunkon a mai napon (2021.04.06.) 19:00 és 23:59 között karbantartási munkákat végzünk, amely bizonyos funkciók elérésében fennakadást okozhat. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy a PSD2 erős ügyfél-hitelesítésre vonatkozó elvárásánakhatályba lépését követően némely kereskedői weboldalak nem készültek fel az előírásoknak megfelelő  átállásra, ennélfogva nem felelnek meg a rendelet követelményeinek. Ezeken az internetes oldalakon gyakran tapasztalható, hogy a vásárlás végső fázisában a tranzakció megszakad és/vagy elutasításra kerül. További részletekért kérjük, látogasson el a https://www.budapestbank.hu/hirek/PSD2-sikertelen-tranzakciok oldalra!

Fióki időpont kérés Telebank 1440
+36 1 477-7777
Írjon nekünk! Fiókok és ATM-ek Árfolyamok
BB_ajanloprogram_1920x1024px.jpg

Több ezer forint ismerősének köszöNhetően!

HIDD EL, LEHETSÉGES!

BUDAPEST BANK AJÁNLÓPROGRAM

Hívja meg még nem Budapest Bank ügyfél ismerősét az Ajánlóprogramba, hogy próbálja ki a Budapest Bankot!

Sikeres ajánlásonként hitelkártyájára 20 000 Ft kedvezményben részesülhet

Ismerőse majd szintén Ajánlhatja a Bankot, így Ő is további kedvezményt kaphat.

BÁTRAN OSSZA MEG A LEHETŐSÉGET ISMERŐSEIVEL!
ÖN CSAK A KEDVEZMÉNY LEHETŐSÉGÉT NYÚJTJA

Elérhető termékek
és azok kedvezményei ismerősének és Önnek.

Válassza ki melyiket ajánlja részére,
majd töltse ki az ajánlókártyát és
válasszon egyet a meghívási formák közül.

 
Lakossági bankszámla
Sikeres ajánlásonként 20.000 Ft

Ismerőse bármely számlacsomag közül választhat, Ön pedig a feltételek teljesítését követően kedvezményben részesül

Sikeres ajánlás feltétele:

  • 2 hónapon belül a teljesül a számlacsomag jóváírási feltétele, vagy annak hiányában legalább a mindenkori minimálbérnek megfelelő jóváírás érkezik a számlájára.
  • Ingyenes készpénzfelvételi nyilatkozat megadása.
  • Diákszámla nyitásakor (Hello BB) legalább 30.000 Ft jóváírás teljesítése a feltétel és nem szükséges ingyenes készpénzfelvételi nyilatkozatot tenni.
  • Ajánló és ajánlott fizetési számlája sem hátralékos.

Jóljáró csomagban történő számlanyitás esetén az Ajánlott is 10.000 Ft kedvezményben részesül.

Az Ön kedvezménye sikeres ajánlásonként: 20.000 Ft a hitelkártyájára, annak hiányában 5.000 Ft a fizetési számlájára

Jelzáloghitel
Sikeres ajánlásonként 20.000 Ft

  • Ismerőse igényeljen Jelzáloghitelt, majd folyósítást követően az első törlesztőrészletet fizesse meg.

Az Ön kedvezménye sikeres ajánlásonként 20.000 Ft a hitelkártyájára, annak hiányában 5.000 Ft a fizetési számlájára

Kisvállalkozói számla
Sikeres ajánlásonként 5.000 Ft,
vagy akár 20.000,-Ft*

Ismerőse jogosulttá válik az Ajánlóprogramban szereplő kisvállalkozói számlacsomagok beépített kedvezményeinek igénybevételére, Ön pedig mint ajánló az ajánlott általi feltételek teljesítését követően kedvezményben részesül.

Sikeres ajánlás feltétele:

  • Az Ajánlott - a promóció ideje alatt – új Kisvállalkozói fizetési számlát nyit a lenti számlacsomagokból választva és a számlanyitást követő 2 naptári hónapon belül legalább 3 db, - a számlavezető által indított - terhelési tranzakciót végez a számlán (készpénzfelvétel kivételével).

Az Ön kedvezménye sikeres ajánlásonként:

• amennyiben lakossági ügyfélként ajánl és Hitelkártyája van a Budapest Banknál, úgy *20.000 Ft a hitelkártyájára, egyéb esetekben 5.000 Ft a fizetési számlájára

• amennyiben kisvállalkozói ügyfélként ajánl, 5 000 Ft a fizetési számlájára

A feltételek teljesítése esetén az Ajánlott is kedvezményben részesülhet, amelynek mértéke legfeljebb 25.000,-Ft.

Személyi kölcsön
Sikeres ajánlásonként 20.000 Ft

  • Ismerőse igényeljen Személyi kölcsönt, majd folyósítást követően az első törlesztőrészlet határidőre fizesse meg.

Az Ön kedvezménye sikeres ajánlásonként 20.000 Ft a hitelkártyájára, annak hiányában 5.000 Ft a fizetési számlájára

x

MIT KELL TENNIE, HOGY MEGKAPHASSA A KEDVEZMÉNYT?

 
1
Adja meg az Ön adatait!
Adja meg az Ön adatait, hogy a sikeres
ajánlásokért el tudjuk számolni
az Ön kedvezményét.

Bankkártya hiányában a GIRO számlaszáma 9-24 karakterét tudja megadni.

2
Meghívó
küldésének módja:

Válassza ki, hogy szeretné
értesíteni ismerősét
a kiválasztott termékről.
A bank hívja fel ismerőseimet
Letöltöm és átadom
 
3
Válasszon a fenti
lehetőségek valamelyikéből!
A bank hívja fel ismerőseimet
Ha szeretné, hogy a Bank tájékoztassa
ismerősét a kedvező ajánlatokról,
adja meg ismerőse nevét és telefonszámát.
Megosztom a lehetőséget
Szeretné ismerőseit értesíteni a kedvező
ajánlatunkról? Ossza meg velük
a részleteket online!
Letöltöm és átadom
Ha személyesen szeretné ismerősét
tájékoztatni, töltse le az ajánlókártyát
és adja át neki. Ismerőse a kitöltött
ajánlókártyával tudja igényelni a
kiválasztott terméket bármely bankfiókunkban.

Köszönjük meghívását!

Munkatársaink hamarosan felhívják ismerősét, hogy tájékoztassák kedvezményprogramunkról.

Adja meg ismerőse nevét és telefonszámát.
A sikeres ajánlást követően az Önnek járó kedvezményt a Bank a Budapest Bank Partner Plusz Lakossági Ügyfélajánló Program Hirdetményben megjelölt határidőre elszámolja.

további ismerős hozzáadása
OK

Ossza meg ezt a lehetőséget még több ismerősével:

Jelen promóciónk 2021. június 1. és. 2022. január 31. között ajánlásra nyitott termékekre vonatkozik.

Budapest Bank (a továbbiakban Bank) 2021. február 1. és 2022. január 31. közötti időszakban ajánlási promóciót hirdet a Banknál fizetési számával, vagy hitelkártyával rendelkező ügyfelei számára, hogy új ügyfeleket ajánljanak.

A 20.000 Ft-os kedvezmény jóváírása magánszemély ajánló esetén a hitelkártyára történik, ennek hiányában a kedvezmény 5.000 Ft, melyet a Bank az ügyfél fizetési számláján biztosít. Kisvállalkozás számára az 5.000 Ft-ot fizetési számlán bocsátja rendelkezésre a Bank.

Új ügyfélnek minősül, ha számlatulajdonosként nem rendelkezik, vagy az elmúlt 6 hónapban nem rendelkezett fizetési számlával, hitelkártya számlával és nincs a Banknál szerződött félként hitele, illetve nincs folyamatban lévő hiteligénylése.

Az Ajánló a Bank bármely meglévő természetes személy és kisvállalkozó ügyfele lehet (továbbiakban Ajánló).

Ajánló és Ajánlott személye nem lehet ugyanaz, kivéve egyéni vállalkozóként, őstermelőként is nyilvántartott természetes személyek, akik két szegmenst képviselnek, így pl. magánszemélyként ajánlhatják saját magukat, mint vállalkozót.

Az ajánlóprogram részletes leírása és feltételei, a program lebonyolítása a Budapest Bank Ajánlóprogram promóciós hirdetmény szerint történik. Érvényes ajánlás csak a bankfiókban leadott – mindkét résztvevő által aláírt és kitöltött – ajánlókártyával vagy a bank erre a célra kialakított online ajánlási felületén kezdeményezhető.

Ha az Ajánló Lakossági ügyfél nem rendelkezik hitelkártyával, akkor a Bank megkeresheti őt és felajánlhatja számára a hitelkártya nyitásának lehetőségét, mellyel az Ajánló magasabb összegű kedvezményre válhat jogosulttá. Az Ajánlónak a Bank fiókjában, Jóljáró csomagban van lehetősége hitelkártyát igényelni. Ebben az esetben is az 5.000 Ft kedvezmény rendelkezésre bocsátása megtörténik a sikeres ajánlás feltételeinek teljesülése esetén a fentiek szerint, de ha a Bank megkeresése alapján az ügyfél hitelkártyát igényel, és azt a sikeres ajánlás feltételeinek teljesülését követő 3. hónap végéig aktiválja, akkor a Bank további 15.000 Ft kedvezményt biztosít a hitelkártyájára.

Egy ügyfél az ajánlóprogramban maximálisan 10 kedvezményre jogosult, mely a tárgyévben és az azt megelőző 2 évben adott ajánlások alapján összesítve értendő.

A kedvezmény juttatója a Budapest Bank Zrt., amely kedvezmény után a mindenkor hatályos adótörvények alapján – szükség esetén – eleget tesz az adófizetési kötelezettségének.

Az Ajánló esetleges az Ajánlott részére történő – a Bank termékeire vonatkozó – hibás tájékoztatása miatt a Bank felelősséget nem vállal. A Bank termékei szabályainak helyes tartalmára a Bank Hirdetményei az irányadóak.

EBKM: 0,00%

Jóljáró csomagban történő számlanyitás esetén az Ajánlott 10.000 Ft kedvezményben részesül, a sikeres ajánlás feltételei megegyeznek a fentiekkel. A kedvezményt ebben az esetben is az Ajánlott újonnan nyitott hitelkártyájára biztosítja a Bank, annak elutasítása esetén a fizetési számlájára.

Az Ajánlott ügyfél, ha személyi kölcsön-, vagy jelzáloghitel igénylés kapcsán szerződik Jóljáró csomagra, akkor az Ajánlóprogramban biztosított kedvezményt nem veheti igénybe.

A számlacsomagokra és az azokhoz kapcsolódó szolgáltatásra vonatkozó díjakról és egyéb költségekről, feltételekről részletes tájékoztatást a mindenkori „Lakossági számlavezetés” hirdetmény, valamint a „Lakossági Általános Szerződési Feltételek forint vagy deviza fizetési számla nyitására és vezetésére, bankkártya szolgáltatásokra, valamint folyószámlahitelre ” és az Üzletszabályzat tartalmaz, és a jelen tájékoztatóban nem szabályozott egyéb esetekben ezek rendelkezései az irányadóak.

THM: 3,72%-7,71% (2021.02.01-én) A jelzáloghitel részletes kondícióinak vonatkozásában az igényel jelzáloghitel típus hirdetménye irányadó. A teljes hiteldíj mutató (THM) meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM 5 millió forintra, 20 éves futamidejű hitelekre vonatkozik. A THM értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. A jelzáloghitel fedezeteként bevont ingatlan(ok)ra zálogjog kerül bejegyzésre. Az Adósnak rendelkeznie kell az ingatlanra vonatkozó lakásbiztosítással és a banknál vezetett fizetési számlával. Jelen Hirdetményben szereplő lakossági Jelzáloghitelről szóló tájékoztatások nem minősülnek a Ptk. 6:64.§-a szerinti ajánlattételnek. A bank a kölcsönt a mindenkori hitelbírálat feltételei alapján nyújtja.

Azon ajánlott ügyfelek, akik új Jóljáró csomagot igényelnek jogosulttá válnak a Jóljáró csomag kedvezményeinek igénybevételére.

Az ajánlás akkor minősül sikeresnek, ha az Ajánlott - a promóció ideje alatt – új Jóljáró csomagot igényel, annak részeként elérhető számlacsomagban lakossági fizetési számlát nyit vagy arra csomagot vált, ingyenes készpénzfelvételi nyilatkozatot tesz és a számlanyitást/ váltást követő 2 hónapon belül számlájára legalább a számlacsomag feltételének megfelelő összegű jóváírás érkezik. További feltétel, hogy a Jóljáró csomag igénylése hiánytalan dokumentációval történjen meg a Jóljáró csomagban elérhető további termékek vonatkozásában és azok igénylése ne kerüljön visszavonásra.

1Referencia megtakarítás az első évben: 30.056 Ft. Az eredmény tájékoztató jellegű, kizárólag a figyelem felkeltését szolgálja. A kedvezmény és a pénzvisszatérítés összege az ügyfél fizetési számla, Extra megtakarítási számla, illetve Go! hitelkártya használati szokásaitól függ, a fizetési számla JÓLJÁRÓ csomagon kívüli díjtételeihez képest, Go hitelkártya esetén pénzvisszatérítéssel nem rendelkező hitelkártyához képest, valamint az Extra megtakarítási számlán elhelyezett egyenleg fizetési számlaegyenlegéhez képest. A fentiekben bemutatott kedvezmény értékének meghatározásakor, az első évre vonatkozóan, a következő költési szokásokat, Extra megtakarítási számlán elhelyezett összeget, valamint fizetési számlahasználatot vette a Bank figyelembe: GO! hitelkártyával az első évben: Havi tankolás összege 18.000 Ft, élelmiszer áruházban elköltött összeg havonta: 45.000 Ft; havonta egyéb vásárlásra fordított költés összege: 12.000 Ft, és a visszatérítés összegéből levonásra került az éves kártya díj, valamint az éves számlavezetési díj. Extra megtakarítási számlán elhelyezett összeg: 700.000 Ft. Fizetési számla esetén a Zéró számlacsomag feltételeiben meghatározott jóváírási feltétel teljesítése valamint MasterCard Dombornyomott kártya választása szerepel a kalkulációban.

2JÓLJÁRÓ csomagban Komfort, Zéró és Prémium Plusz (PP1) csomagok érhetőek el. A Lakossági számlavezetés Hirdetményhez képest a JÓLJÁRÓ csomagban a Komfort és a Zéró számlacsomagok tartalmaznak kedvezményeket a JÓLJÁRÓ csomag hirdetményben és a lentiekben foglaltak szerint. A pénzügyi rezsicsökkentésről szóló jogszabályban meghatározott két ingyenes készpénzfelvételt a Bank a számlanyitást követő 12 hónapban a jogszabályban szereplő 150.000 Ft-os maximum összeg helyett 300.000 Ft-ig biztosítja bankautomatából (ATM) amennyiben az ügyfél az erről szóló nyilatkozatot a Budapest Banknál vezetett Zéró, Komfort vagy Prémium Plusz (PP1) számlacsomagban lévő fizetési számlájára adja meg és a számlacsomagját a kedvezményes időszak alatt nem módosítja. Az emelt összegű kedvezmény lejáratát követően a bank a jogszabályban meghatározott kedvezményt biztosítja. A kedvezmény más kedvezményekkel nem vonódik össze, a kettőnél több vagy 300.000 Ft-ot meghaladó készpénzfelvétel esetén, illetve a promóció lejáratát követően a Hirdetményben meghatározott díjazás az irányadó. Zéró számlacsomag: Amennyiben bármely – a Lakossági számlavezetés hirdetményben meghatározott – elszámolási időszakban nem érkezik a fizetési számlára havi rendszerességgel legalább 150.000 Ft összegű rendszeres jóváírás a fizetési számlára, A Bank az adott elszámolási időszakra a mindenkori bruttó minimálbér 2%-ának (jelenleg 2.760 Ft) megfelelő korrekciós díjat számít fel. Az első évet követően a számlavezetés alap havidíja 282 forint. Az alapdíj összegét csökkentheti az elektronikus kivonat kedvezménye (103 Ft/hó), illetve havonta az elszámolási időszakban a 30.000 forint összegű bankkártyás vásárlás kedvezménye (185 Ft/hó). Komfort számlacsomag: Amennyiben bármely – a Lakossági számlavezetés hirdetmény meghatározott – elszámolási időszakban nem érkezik a fizetési számlára havi rendszerességgel legalább a nettó minimálbérnek megfelelő összegű jóváírás a fizetési számlára, a Bank az adott elszámolási időszakra a mindenkori bruttó minimálbér 1,4%-ának (jelenleg 1.932 Ft) megfelelő korrekciós díjat számít fel. Az első évet követően a számlavezetés alap havidíja 585 forint. Az alapdíj összegét csökkentheti az elektronikus kivonat kedvezménye (103 Ft/ hó), illetve havonta az elszámolási időszakban a 30.000 forint összegű bankkártyás vásárlás kedvezménye (185 Ft/hó). Prémium számlacsomag: A 0 Ft-os havi számlavezetési díj feltétele, hogy a fizetési számlakivonat kézbesítési módja elektronikus kivonat legyen az adott elszámolási időszakra vonatkozóan, valamint a tárgyhónapban a bankkártyás vásárlások könyvelt összege elérje, vagy meghaladja a 30.000 Ft-ot. A számlacsomag számlavezetési díja papír alapú kivonattal és minimum 30.000 Ft-os bankkártyás vásárlással 103 Ft, elektronikus kivonattal, de a minimum 30.000 Ft-os bankkártyás vásárlás hiányában 185 Ft, míg papír alapú kivonattal és a minimum 30.000 Ft-os bankkártyás vásárlás hiányában 282 Ft. Amennyiben bármely – a Lakossági számlavezetés hirdetményben meghatározott – elszámolási időszakban nem érkezik a fizetési számlára havi rendszerességgel, legalább 250.000 Ft összegű rendszeres jóváírás a fizetési számlára, a Bank az adott elszámolási időszakra a mindenkori bruttó minimálbér 3%-ának (jelenleg 3825 Ft) megfelelő korrekciós díjat számít fel. A Budapest Bank a számlacsomagban nem számít fel díjat a külföldi bankkártyás vásárlásért, azonban a külföldi kereskedő vagy elfogadó bank felszámolhat díjat, költséget, azonban erről a fizetést megelőzően tájékoztatnia kell a Kártyabirtokost. A Zéró és Komfort számlacsomag a számlanyitástól (csomagváltástól) számítottan 4 évig él, a Prémium Plusz (PP1) csomag a számlanyitástól (csomagváltástól) számítottan 3 évig él. A Zéró és Komfort számlacsomagok az első éves kedvezmények biztosítása érdekében Komfort Extra (KFE) és Zéró Extra (ZRE) számlacsomagokban nyílnak. Már meglévő Komfort Extra és Zéró Extra számlacsomagok lejáratát Jóljáró Csomag konstrukció igénylése nem módosítja. A KFE és ZRE számlacsomag csak egyszer vehető igénybe, kivéve, ha korábban nem Jóljáró csomagban történt annak nyitása és most történik Jóljáró csomag igénylése, illetve ha korábban Jóljáró konstrukcióban Komfort Extra csomag nyílt, ami helyett most Zéró Extra igénylése történik. 2016. március 1-től igényelt Jóljáró Csomag esetében a választott számlacsomag fent részletezett első éves kedvezményeit a Bank csak abban az esetben biztosítja, ha az Ügyfél a Jóljáró Csomagban:
• a hitel(ek) bírálata előtt nem lép vissza az igényléstől.
• a hitel(ek) jóváhagyása esetén, a csomagban foglalt folyószámlahitel, hitelkártya az első kedvezményes év alatt nem szűnteti meg.

Ellenkező esetben a kedvezmények biztosítása érdekében megnyílt Komfort Extra és Zéró Extra számlacsomag visszaállításra kerül Komfort és Zéró számlacsomagra, melyek lejárati ideje a visszaállítástól számított 3 évre változik az eredeti igényléstől számított 4 évről. Emellett az igényléstől jogtalanul igénybe vett díjkedvezmények az ügyfél számláján azonnal esedékessé válnak, azokat a bank utólag beterheli. 2016. február 29-ig igényelt Jóljáró Csomag a lakossági fizetési számla esetén a hiteligényléstől való visszalépés vagy a hitel első évben történő megszüntetése nem befolyásolja a számlacsomag kedvezményeit. Ezen időszakot követően a „Lakossági számlavezetés hirdetmény” hirdetmény Bázis számlacsomagra meghatározott kondíciói az irányadóak.

Amennyiben a számlán nincs forgalom, és a minimum egyenlegre vonatkozó feltétel sem teljesül, a hirdetmény szerinti minimum egyenleg alatti számladíjat számítjuk fel.

3JÓLJÁRÓ csomag keretében igényelt és jóváhagyott Főkártyák esetében a főkártya Bank általi elfogadásától számított 12 hónapig, • minden hazai vagy külföldi benzinkútnál történt vásárlás után az összeg 3%-nak egészértékét, havi 30.000 Ft költésig havi maximum 900 Ft-ot,
• minden élelmiszer áruházban (hiper- és szupermarketekben, pékségekben, valamint tej- és édességboltokban) történő vásárlás után az elköltött összeg 2%-nak egészértékét, havi 45.000 Ft költésig, havi maximum 900 Ft-ot;
• minden egyéb hazai vagy külföldi vásárlás után pedig az összeg 1%-nak egészértékét, havi 500.000 Ft költésig, havi maximum 5.000 Ft-ot
• valamint kizárólag Biztosítotti Nyilatkozat megtétele esetén. 12 hónapig ingyenes Hitelkártyához kapcsolódó

Hitelfedezeti Biztosítás Plusz-t (utólagos visszatérítéssel) ad kedvezményként a Bank. A biztosítás díja a hó végén fennálló tartozás 1%-a. Az ingyenes időszakban a biztosítási díjat az elszámolási időszak utolsó napján a hitelszámlán a Bank beterheli, majd legkésőbb az ezt követő hónap 10. napjáig beterhelés napi értéknappal automatikusan visszatéríti. A Főkártyához igényelt Társkártyával végzett vásárlások után a 3% +2%, illetve 1%-os kedvezmény csak azon naptári napig végrehajtott és lekönyvelt vásárlások után jár, amely naptári napig a Főkártyás vásárlásai után is jár ez a kedvezmény. Ezen naptári nap után mind a Főkártyával, mind a Társkártyával végzett vásárlások után 3% jár minden hazai vagy külföldi benzinkútnál történt vásárlás után, illetve minden egyéb hazai vagy külföldi vásárlások és minden élelmiszer áruházban (hiper- és szupermarketekben, pékségekben, valamint tej- és édesség-boltokban) történő vásárlás után 1% kedvezmény jár, függetlenül attól, hogy a Társkártya Bank általi elfogadásától számítva eltelt-e a 12 hónap.
A 12 hónapot követően:
• minden hazai vagy külföldi benzinkútnál történt vásárlás után az összeg 3%-nak egészértékét, havi 30.000 Ft költésig, havi maximum 900 Ft-ot,
• minden egyéb hazai vagy külföldi vásárlások élelmiszer áruházban (hiper- és szupermarketekben, pékségekben, valamint tej-és édességboltokban) történő vásárlás után pedig az összeg 1%-nak egészértékét, havi 500.000 Ft költésig, havi maximum 5.000 Ft-ot ad kedvezményként a Bank.

Pl.: a benzinkútnál történt vásárlás értéke: 5630 Ft; az elköltött összeg 3%-a= 168,9 Ft; rendelkezésre bocsátott kedvezmény összege (elköltött összeg 3%-nak egészértéke) = 168 Ft. 12 hónapot követően a biztosítás díja a hó végén fennálló tartozás 1%-a. Az ingyenes időszak után a biztosítási díjat az elszámolási időszak utolsó napján a hitelszámlán a Bank beterheli. A Biztosítás részletes feltételeiről, a biztosító mentesülésének eseteiről, felelősségének kizárásáról és további fontos információkról részletes felvilágosítást az Általános Biztosítási Feltételekben talál, melyek megtalálhatók a Bank honlapján (www.budapestbank.hu/biztositás). A Biztosítást a Cardif Biztosító Zrt. és Cardif Életbiztosító Zrt. nyújtja.

Az üzlet típusát a Bank a hitelkártyát elfogadó bank által meghatározott kereskedelmi kategória kód (ún. MCC kód) alapján határozza meg. Az üzlet típusát a Bank a hitelkártyát elfogadó bank által meghatározott kereskedelmi kategória kódok illetve a jelen kedvezmény részletes leírása megtalálható a mindenkor hatályos Hitelkártya hirdetményben és Kedvezmény szabályzatban.

THM 39,88%. A hatályos szabályozás értelmében a THM meghatározása során csak a vásárlási tranzakciók után felszámítandó kamat kerül figyelembe vételre, a készpénzfelvét után fizetendő kamat nem.

A hitelkártya készpénzfelvételre való használata a fenti értéknél magasabb teljes hiteldíj mutatót (THM) eredményez.
2016.06.23-tól megkötött szerződésekre érvényes reprezentatív példa:
Hitelkamat mértéke: évi 34,16%, hitelkamat típusa: A kamat típusa rögzített (a bank jogosult az Üzletszabályzatban részletezett esetekben egyoldalúan módosítani), hitel teljes összege: 375.000 Ft, hitel futamideje: 1 év, teljes hiteldíj mutató: 39,88%, hitel teljes díja: 78.095 Ft, , fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 453.095 Ft, törlesztőrészletek összege: 37.758 Ft. THM: 39,88%

4Az Extra Megtakarítási Számla „standard kamatozással” vagy „extra kamatozással” kamatozhat, az alábbiak függvényében: A számlacsomagokra és az azokhoz kapcsolódó szolgáltatásra vonatkozó díjakról és egyéb költségekről, részletes tájékoztatást a mindenkori Budapest Bank Lakossági számlavezetés hirdetmény és a Lakossági forint, vagy deviza fizetési számla általános szerződési feltételek; továbbá az Üzletszabályzat tartalmazza, és a jelen Hirdetményben nem szabályozott egyéb esetekben ezek rendelkezései az irányadóak. „Extra kamatozás” váltja fel a „standard kamatozást” azon az Extra megtakarítási számlán, amelynél az adott JÓLJÁRÓ csomaghoz tartozó GO! hitelkártyával az ügyfél az aktiválás utáni első sikeres tranzakciót végrehajtotta. Amennyiben az első sikeres tranzakció a hónap 15-ig megtörténik, úgy az azt követő hónap első napjától Extra kamatozás váltja fel a standard kamatozást. Amennyiben az első sikeres tranzakcióra a hónap 15-e után kerül sor, az azt követő második hónap első napjától kerül átállításra a megtakarítási számla kamata az „extra kamatozásra”. Az „extra kamatozás” mindaddig jár az adott Extra megtakarítási számlára, ameddig az ügyfél ugyanazon JÓLJÁRÓ csomag keretében kapott és használt GO! hitelkártyája nem kerül megszüntetésre. 2016.03.02. után nyitott Extra megtakarítási számlák esetében az „extra kamatozás” mindaddig jár az adott Extra megtakarítási számlára, ameddig az ügyfél ugyanazon JÓLJÁRÓ csomag keretében kapott és használt GO! hitelkártyája, vagy a Budapest Banknál fennálló (Jóljáró csomagban vagy attól függetlenül korábban, vagy Jóljáró csomagban elutasított, de későbbi igénylés esetén jóváhagyott) Lakossági Folyószámlahitel szerződése nem kerül megszüntetésre. GO! hitelkártya és/vagy a Folyószámlahitel szerződés megszüntetése esetén az ’extra kamatozás’ visszaáll „standard kamatozásra” az alábbiak figyelembe vételével: Amennyiben a GO! hitelkártya és/vagy a Folyószámlahitel szerződés megszüntetése a hónap 15-ig megtörténik, úgy az azt követő hónap első napjától a hatályos „standard kamatozás” váltja fel a hatályos „extra kamatozást”. A hónap 15-e utáni megszüntetés esetében a megszűnést követő második hónap első napjától kerül visszaállításra a „standard kamatozás”. Az 1 millió Ft-ot meghaladó egyenleg éves kamata 0,25%.

5Lakossági Folyószámlahitel: THM: 39,9% (2019. szeptember 13-tól).

A Bank a kölcsönt a mindenkori hitelbírálat alapján nyújtja. A THM számítása a Bázis-H (BAH) csomagban nyílt 0 Ft-os számlavezetési díj figyelembe vételével történik. A Bázis-H (BAH) csomagban a 0 Ft-os számlavezetési díj feltétele az elektronikus kivonat és a minimum 30.000 Ft-os bankkártyás vásárlás. Kamatozás típusa: referencia-kamatlábhoz kötött kamatozás

Reprezentatív példa: A hitelkamat mértéke: jegybanki alapkamat referencia-kamatláb és 32,68% kamatfelár együttes összege: 33,58%. A hitelkamat típusa: referencia-kamatlábhoz kötött kamatozás. A hitel teljes díja ideértve annak részét képező díjat, jutalékot, költséget és adót: 31 918 Ft. fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 406 918 Ft, a törlesztőrészletek összege: 135 639 Ft. (A törlesztőrészlet számítása a kerekítés szabályaival lettek meghatározva.) A reprezentatív példa 375.000 Ft teljes hitelösszeg 3 hónapos futamidő alatti teljes lehívásának feltételezésével került kiszámításra.

A Budapest Bank Zrt. az Vienna Life Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. közvetítő partnereként jár el. A kizárások és esetleges korlátozások teljes listájáért, valamint a biztosítás egyéb szabályaiért kérjük, tekintse meg a Biztosítási Feltételeket, melyet elér a www.budapestbank.hu honlapon.

Ez a hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64. § szerinti ajánlattételnek. A JÓLJÁRÓ csomag részletes leírását és teljes körű feltételeit a JÓLJÁRÓ Csomag Hirdetmény, a Lakossági számlavezetés hirdetmény és a Lakossági forint, vagy deviza fizetési számla, valamint a Betéti általános szerződési feltételek és az Üzletszabályzat tartalmazza. A JÓLJÁRÓ csomag a hirdetményben meghatározott újonnan, egy időben igényelt lakossági forint fizetési számlát, fizetési számlával már rendelkező ügyfelek esetében díjcsomagváltást, folyószámlahitelt, Extra megtakarítási számlát és GO! hitelkártyát tartalmaz.

Az ajánlás akkor minősül sikeresnek, ha az Ajánlott részére legkésőbb az igénylést követő 3 hónapon belül folyósításra kerül a Személyi Kölcsön és annak első törlesztőrészlete késedelemmentesen kerül megfizetésre, melyet az ügyfél a forint fizetési számlájáról teljesít.

Az Ajánló, amennyiben egy ügyfelet többször is ajánl Személyi Kölcsön igénylésére, akkor is csak egyetlen sikeres ajánlás alapján jogosult kedvezményre, ebben a tekintetben az első sikeresnek minősülő ajánlás alapján kerül részére a kedvezmény elszámolásra.

THM: 7,9%-24,5% (2021.02.01-én) A Személyi Kölcsönre vonatkozóan a mindenkor hatályos „Személyi kölcsön termékcsalád hirdetményben” és a „Személyi Kölcsön díjhirdetményben” foglaltak az irányadóak.

A 7,9%-os THM Különleges feltételei:

  • Budapest Bank Lakossági bankszámla megléte vagy Prémium Plusz Számlacsomag (PP3) nyitása
  • min. nettó 400.000 Ft jövedelem
  • min. 1 éves folyamatos munkaviszony vagy vállalkozói múlt

A Prémium Plusz számlacsomag (PP3) 0 Ft-os havidíjának feltételei: - min. a nettó minimálbér négyszeresének megfelelő összegű havi rendszeres jóváírás - elektronikus kivonat - min. 30 000 Ft-os havi bankkártyás vásárlás. A további részleteket a Bank hatályos Lakossági forint számlavezetési hirdetménye tartalmazza. EBKM: 0,00%.

Reprezentatív példa: hitelösszeg 3.000.000 Ft, 60 hó futamidő, 7,5%-os kamat és 60.647 Ft havi törlesztővel a visszafizetendő teljes összeg 3.638.820 Ft, a hitel teljes díja, ideértve annak részét képező díjat, jutalékot, költséget és adót 638.820 Ft, a kamat típusa rögzített, a THM: 7,9%.

Ez a hirdetés nem minősül ajánlattételnek. Az aktuális feltételeket és kondíciókat a Bank mindenkor hatályos Budapest Bank Személyi Kölcsön Termékcsaládra vonatkozó hirdetményei tartalmazzák. A Bank a hitelbírálat jogát fenntartja.

Azon Ajánlott ügyfelek, akik belépnek a Budapest Önkéntes Nyugdíjpénztárba, vagy más pénztárból új ügyfélként átlépnek, kitöltik a „Felhatalmazás adatátadáshoz a Budapest Önkéntes Nyugdíjpénztár részére” pénztári nyomtatványt jogosulttá válnak egy havi általuk vállalt csoportos beszedési megbízással teljesült befizetés, maximum 20.000 Ft utólagos visszatérítésére.

Az ajánlás akkor minősül sikeresnek, ha az Ajánlott a belépést/átlépést követően a banknál vezetett forint fizetési, annak hiányában hitelkártya számlájuk terhére és a Budapest Nyugdíjpénztár javára csoportos beszedést megbízást adnak, minimum 10 000 Ft értékben a nyugdíjpénztári számlájukra, mely alapján indított beszedés teljesül.

A kedvezmény visszatérítése az Ajánlott Budapest Banknál vezetett forint fizetési, annak hiányában hitelkártya számlájára történik meg, a teljesült csoportos beszedési megbízás alapján.

Az Ajánló sikeres Önkéntes Nyugdíjpénztári ajánlás esetén csak egy termékre, az Önkéntes nyugdíjpénztár ajánlására vonatkozóan jogosultak a fenti táblázat szerinti kedvezményre, az belépéssel/átlépéssel egy időben megnyitott fizetési számla után további kedvezményt nem kapnak.

Az Önkéntes Nyugdíjpénztárra vonatkozóan a mindenkori hatályos „Alapszabály” rendelkezései az irányadóak.

Azon Ajánlott ügyfelek, akik új Kisvállalkozói fizetési számlát nyitnak a lent meghatározott számlacsomagok egyikében jogosulttá válnak a számlacsomag beépített kedvezményeinek igénybevételére, valamint 2021.06.01. után nyitott Kisvállalkozói Számlák esetén a tranzakció darabszámtól függően legfeljebb 25.000,-Ft összegű jóváírásban részesülnek a „Budapest Bank Ajánlóprogram Promóciós Közlemény” elnevezésű hirdetményben részletezett feltételek teljesítése esetén.

Ajánlóprogramban elérhető számlacsomagok „A Budapest Fix számlavezetési csomagra, vonatkozó hirdetmény kisvállalkozások részére” c. hirdetmény I és V. pontjában foglalt számlacsomagok.

Sikeres az ajánlás, ha az Ajánlott - a promóció ideje alatt – új Kisvállalkozói fizetési számlát nyit a fenti számlacsomagokból választva és a számlanyitást követő 2 naptári hónapon belül (pl. október 4-én nyitott számla esetén december 31-ig) legalább 3 db, - a számlavezető által indított - terhelési tranzakciót végez a számlán. Jelen akció keretében nem számít terhelési tranzakciónak a fiókban, vagy ATM-en keresztül indított készpénzfelvétel.

Az ajánlóprogram, és az ajánlott díjkedvezmény rendelkezésre bocsátásának részletes feltételei a „Budapest Bank Ajánlóprogram Promóciós Közlemény” elnevezésű hirdetményben érhetőek el:

A Kedvezmény elszámolása:
A kedvezmény feltételének teljesítését követően kerül sor a Kedvezmény elszámolására. Az adott naptári hónap utolsó munkanapjáig megvalósult feltétel teljesítés esetén a Bank a feltétel teljesítés után járó kedvezményt a soron következő naptári hónap 20. napjáig bocsátja rendelkezésre a számlatnyitást ajánló ügyfél kisvállalkozói számláján, lakossági ajánló ügyfél esetén hitelkártyáján vagy lakossági fizetési számláján. Az Ajánlott Kisvállalkozó ügyfél számára az egyes sávokban megjelenített tranzakciószám elérését követő hónap 20. napjáig biztosítja a Bank a kedvezményt, melyet további tranzakciós sáv elérése esetén újabb kedvezmény elszámolásával emel az összesített kedvezmény összegig.

A vállalkozása által kapott díjkedvezmény utáni adózásnak a rá irányadó adószabályok alapján új ügyfelünknek kell eleget tennie.

A kisvállalkozói számlacsomagokra és az azokhoz kapcsolódó szolgáltatásra vonatkozó díjakról és egyéb költségekről részletes tájékoztatást a mindenkori „Budapest fix számlavezetési csomagokra vonatkozó hirdetmény kisvállalkozások részére” c. hirdetmény valamint a kisvállalkozások részére irányadó fizetési számlavezetésre kötött mindenkori Keretszerződésben foglalt hirdetmények és egyéb előírások tartalmazzák, és a jelen Hirdetményben nem szabályozott egyéb esetekben ezek rendelkezései irányadóak. Az egyes számlacsomagok fenntartásának alapfeltételére vonatkozó részletes információt a Budapest fix számlavezetési csomagokra vonatkozó hirdetmény kisvállalkozások részére c. hirdetmény, valamint a mindenkori hatályos Vállalati ügyfelek és Kisvállalkozások részére szóló forint- és devizaszámla vezetési hirdetmény, továbbá a mindenkor hatályos Nem lakossági ügyfelek részére szóló Számlavezetési keretszerződés kártya hirdetmény tartalmazza.