Ugrás a tartalomhoz
Visszahívást kérek

Tisztelt Ügyfelünk! Természetesen bankunk is tudomást szerzett arról, hogy a Kormány meg kívánja hosszabbítani a moratóriumot. Mindamellett a jelenleg hatályos jogszabály alapján a Magyarország Kormánya által a 2020. évi LVIII. törvényben biztosított fizetési moratórium 2020. március 19-től 2020. december 31-ig tart. 2021-ben az érvényben lévő jogszabálynak megfelelően válnak esedékessé a törlesztések. Bármilyen a jelenlegi szabályozást érintő  jogszabály módosítást a Budapest Bank jogkövető, prudensen működő pénzintézetként alkalmazni fog.

Karbantartás miatt 2021.01.17-én 0:00 és 1:00 között az Azonnali Fizetési Rendszerben indított és fogadott utalások elutasításra kerülnek a Budapest Bank rendszereiben. 2021.01.17-én 1:00 és 2:30 között kiesés várható az Azonnali Fizetési Rendszert érintő szolgáltatásunkban, ebben az időszakban az indított és fogadott utalások elutasításra kerülhetnek. Tervezett utalásait kérjük, ütemezze a karbantartási időszakon kívülre, vagy időzítse a következő munkanapra.

Tisztelt Ügyfelünk! A fizetési moratóriummal kapcsolatosan nyilvánosságra került új információkért kattintson ide

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. december 3. 22:00 órától december 4. 03:00-ig elektronikus csatornáink nem lesznek elérhetők. További részletek itt.

Tisztelt Ügyfeleink!
Tervezett rendszerkarbantartási munkálatok miatt 2020. szeptember 15. 22:45 és 23:45 között szünetel az internetes vásárláshoz kapcsolódó jóváhagyó SMS kódok kiküldése. Kérjük, internetes vásárlásait időzítse a karbantartási időszakon kívülre.
Megértését és türelmét köszönjük! Budapest Bank Zrt.

Tisztelt Látogatónk! A fizetési moratóriummal kapcsolatos új információkat részletesebben itt olvashatja.

Tisztelt Látogatónk! A fizetési moratóriummal kapcsolatos új információkat részletesebben itt olvashatja.

Tisztelt Ügyfeleink!
Weboldalaink folyamatos fejlesztés alatt állnak. Újabb fejlesztéseink eredményeképpen megújult weboldalunk további funkciókkal segíti fogyatékkal élő ügyfeleink honlapon történő tájékozódását. Jelenlegi új honlapunk már alkalmas a billentyűzettel történő bejárásra, felolvasó szoftverre optimalizált. Hamarosan az akadálymentes szolgáltatási térképünket is elérhetővé tesszük fogyatékkal élő Ügyfeleink részére, melyben magaskontrasztos nézetben jelenítjük majd meg igényeknek megfelelően fiókjainkat. Honlapunkon további akadálymentesítési fejlesztések is folyamatban vannak, melyek későbbi időszakban fognak elérhetővé válni Ügyfeleink számára. Ezek megvalósulásáról további tájékoztató üzenetet fogunk megjeleníteni Ügyfeleink részére.

Megértését és együttműködését köszönjük! Üdvözlettel: Budapest Bank

Tisztelt Látogatónk! A fizetési moratóriummal kapcsolatos új információkat részletesebben itt olvashatja.

Tisztelt Ügyfeleink! Weboldalunkon a mai napon (2020.10.20.) 19:00 és 23:59 között karbantartási munkákat végzünk, amely bizonyos funkciók elérésében fennakadást okozhat. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Tisztelt Ügyfeleink! Értesítjük Önöket, hogy tervezett karbantartás miatt a Budapest Internetbank és a Budapest Bank Mobil App, a tranzakciós SMS-ek, valamint az internetes vásárlások jóváhagyásához szükséges megerősítő (SMS) kód (3DS) kiküldése szünetel 2020.11.13. (péntek) 22:00 óra és 2020.11.14. (szombat) 04:00 óra között. Amennyiben bármilyen kérdésük van, kérjük, hívják telefonos ügyfélszolgálatunkat a 1440 telefonszámon! Megértésüket és türelmüket köszönjük! Üdvözlettel: Budapest Bank

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy augusztus 29-én (szombaton) a fiókok egységesen15:00 óráig tartanak nyitva.

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy technikai okokból az online bankkártyás fizetések sikertelenek lehetnek. Amennyiben nem tudnak online fizetni, kérjük, hogy kis idő elteltével ismételjék meg a műveletet. A hiba elhárításán dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük!

Üdvözlettel: Budapest Bank

Hálózati leterheltség miatt egyes rendszereink elérésében lassulás jelentkezik, esetenként nem elérhetők. A szolgáltatóval együttműködve folyamatban van a hiba elhárítása.

Tisztelt Ügyfelünk! 2020. október 20-án az Országgyűlés a hiteltörlesztési moratórium meghosszabbításáról döntött, így a meghatározott társadalmi csoportoknak és a pénzügyi nehézséggel küzdő vállalkozásoknak 2021. január 1-től 2021. június 30-ig továbbra sem szükséges hiteleiket törleszteniük. A részletszabályokat egyelőre nem ismerjük, azok megjelenéséig ügyfeleink szíves türelmét kérjük! Az új moratóriummal kapcsolatos információkkal honlapunk folyamatosan frissülni fog!

A mai napon 17.00 óra és 0.00 óra között tervezett karbantartást végzünk weboldalunkon, emiatt előfordulhat, hogy ideiglenesen bizonyos funkciók például: űrlapok, nem lesznek elérhetőek. Megértésüket köszönjük!

Fióki időpont kérés Telebank 1440
+36 1 477-7777
Írjon nekünk! Fiókok és ATM-ek Árfolyamok

Autófinanszírozás a Budapest Bank fiókjaiból - Miért kedvező?

Miért nálunk?

Olcsóbb

 • Kedvező kamat - közvetlenül a finanszírozótól veheti fel a finanszírozást, nincs közvetítő
 • A választható kedvezményes Beépített Cascoval a biztosításra fordított havi összeg is csökkenthető
 • Használt autónál az Ön biztonsága érdekében ingyenes, az Eladótól (kereskedőtől) független állapotfelmérést végzünk, melynek eredményét kérésére megosztjuk Önnel

Vállalkozásoknak ajánljuk

 • KKV ügyfeleink a kamat 100%-át levonhatják a társasági adóból
 • Áfa visszaigénylés személyautóra, Nyílt végű pénzügyi lízinggel (részletes termékoldal)

Számos finanszírozási konstrukció közül segítünk megtalálni az Önnek legmegfelelőbbet

 • Új és használt autóra - magánszemélytől is!
 • Személygépkocsik akár 12 éves korban is megfinanszírozhatók
 • Bizonyos feltételek mellett nem szükséges casco biztosítást kötni
 • Hitelfedezeti biztosításunkkal a finanszírozását is biztonságban tudhatja: a keresőképtelenség, rokkantság és haláleset mellett a munkanélküliség kockázatára is fedezetet nyújt (választható)
 • Kiszámítható, forint alapú finanszírozás 20% saját résztől, referencia kamathoz kötött kamatozás, fix futamidő

Pénzügyei egy helyen a Budapest Banknál

 • Gyors és profi ügyintézés – az igénylést elindíthatja kényelmesen, akár otthonából is
 • Felkészült tanácsadóink autófinanszírozási igényét is kiszolgálják

Rugalmas ügyfélszolgálat megkötött szerződéséhez

 • A BUDAPEST AUTÓ ÜGYFÉLKAPU egyedülálló, ingyenes online ügyfélszolgálatunk, melynek segítségével ügyeit kényelmesen, egyszerűen intézheti bárhol, ahol internet hozzáféréssel rendelkezik

A teljes folyamat az első kalkulációtól az autó átvételéig mindössze 6 lépésből áll. E néhány nap alatt munkatársaink az Ön segítségére lesznek személyesen a bankfiókban és telefonon az Autófinanszírozás Info Vonalon.

 1. Válasszon autót!
  Új vagy használt, kereskedőtől, vagy tulajdonostól (akár magánszemélytől is!). Személyautót (max. 12 éves) és kishaszon-gépjárművet (max. 9 éves) is finanszírozunk. A kiválasztás során kalkulátorunk segítségével könnyedén számolhat..
 2. Elvégezzük a bírálatot
  Az igénylést elindíthatja kényelmesen, akár otthonából is, vagy a legközelebbi Budapest Bank fiókban. Rövid időn belül elbíráljuk kérelmét, használt autó esetén lebonyolítjuk az ingyenes állapotfelmérést.
 3. Megkötjük a szerződést
  Értesítjük Önt a jóváhagyásról, és az Önnel egyeztetett időpontban, a legközelebbi Budapest Bank fiókban aláírhatja a szerződéseket, átadjuk a dokumentumokat.
 4. Saját rész megfizetése, átírás (forgalomba helyezés)
  Ön az Eladónak megfizeti a saját részt, egyeztetik az autó-átvétel részleteit, és átadja a szükséges dokumentumokat. Az átírást a kereskedő intézi - ha közvetlenül a tulajdonostól vásárolja az autót, az átírást Ön vagy az Eladó végzi.
 5. Folyósítás
  Ön visszajuttatja részünkre a folyósításhoz szükséges dokumentumokat, mi pedig elutaljuk a finanszírozott összeget a kereskedő/Eladó részére.
 6. GRATULÁLUNK, Ön átveheti új autóját!

A szerződéskötés teljes folyamatát bemutató tájékoztatóink: magánszemélytől vásárolt autó ill. kereskedéstől vásárolt autó esetén.
Szolgáltatásunk a Budapest Bank fiókjaiban érhető el.

Kérjük olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat! A "Visszahívást kérek" gombra való kattintással Ön tudomásul veszi a tájékoztatóban foglaltakat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.