Ugrás az oldal tartalmáhozUgrás az elsődleges navigációhoz
Visszahívást kérek

Tisztelt Ügyfeleink!
Tervezett rendszerkarbantartási munkálatok miatt 2020. szeptember 15. 22:45 és 23:45 között szünetel az internetes vásárláshoz kapcsolódó jóváhagyó SMS kódok kiküldése. Kérjük, internetes vásárlásait időzítse a karbantartási időszakon kívülre.
Megértését és türelmét köszönjük! Budapest Bank Zrt.

Tisztelt Ügyfeleink! Weboldalaink folyamatos fejlesztés alatt állnak. Újabb fejlesztéseink eredményeképpen megújult weboldalunk további funkciókkal segíti fogyatékkal élő ügyfeleink honlapon történő tájékozódását. Jelenlegi új honlapunk már alkalmas a billentyűzettel történő bejárásra, felolvasó szoftverre optimalizált. Hamarosan az akadálymentes szolgáltatási térképünket is elérhetővé tesszük fogyatékkal élő Ügyfeleink részére, melyben magaskontrasztos nézetben jelenítjük majd meg igényeknek megfelelően fiókjainkat. Honlapunkon további akadálymentesítési fejlesztések is folyamatban vannak, melyek későbbi időszakban fognak elérhetővé válni Ügyfeleink számára. Ezek megvalósulásáról további tájékoztató üzenetet fogunk megjeleníteni Ügyfeleink részére.

Megértését és együttműködését köszönjük! Üdvözlettel: Budapest Bank

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy augusztus 29-én (szombaton) a fiókok egységesen15:00 óráig tartanak nyitva.

Fióki időpont kérés Telebank 1440
+36 1 477-7777
Írjon nekünk! Fiókok és ATM-ek Árfolyamok

Autófinanszírozás a Budapest Bank fiókjaiból - Miért kedvező?

Miért nálunk?

Olcsóbb

 • Kedvező kamat - közvetlenül a finanszírozótól veheti fel a finanszírozást, nincs közvetítő
 • A választható kedvezményes Beépített Cascoval a biztosításra fordított havi összeg is csökkenthető
 • Használt autónál az Ön biztonsága érdekében ingyenes, az Eladótól (kereskedőtől) független állapotfelmérést végzünk, melynek eredményét kérésére megosztjuk Önnel

Vállalkozásoknak ajánljuk

 • KKV ügyfeleink a kamat 100%-át levonhatják a társasági adóból
 • Áfa visszaigénylés személyautóra, Nyílt végű pénzügyi lízinggel (részletes termékoldal)

Számos finanszírozási konstrukció közül segítünk megtalálni az Önnek legmegfelelőbbet

 • Új és használt autóra - magánszemélytől is!
 • Személygépkocsik akár 12 éves korban is megfinanszírozhatók
 • Bizonyos feltételek mellett nem szükséges casco biztosítást kötni
 • Hitelfedezeti biztosításunkkal a finanszírozását is biztonságban tudhatja: a keresőképtelenség, rokkantság és haláleset mellett a munkanélküliség kockázatára is fedezetet nyújt (választható)
 • Kiszámítható, forint alapú finanszírozás 20% saját résztől, referencia kamathoz kötött kamatozás, fix futamidő

Pénzügyei egy helyen a Budapest Banknál

 • Gyors és profi ügyintézés – az igénylést elindíthatja kényelmesen, akár otthonából is
 • Felkészült tanácsadóink autófinanszírozási igényét is kiszolgálják

Rugalmas ügyfélszolgálat megkötött szerződéséhez

 • A BUDAPEST AUTÓ ÜGYFÉLKAPU egyedülálló, ingyenes online ügyfélszolgálatunk, melynek segítségével ügyeit kényelmesen, egyszerűen intézheti bárhol, ahol internet hozzáféréssel rendelkezik

A teljes folyamat az első kalkulációtól az autó átvételéig mindössze 6 lépésből áll. E néhány nap alatt munkatársaink az Ön segítségére lesznek személyesen a bankfiókban és telefonon az Autófinanszírozás Info Vonalon.

 1. Válasszon autót!
  Új vagy használt, kereskedőtől, vagy tulajdonostól (akár magánszemélytől is!). Személyautót (max. 12 éves) és kishaszon-gépjárművet (max. 9 éves) is finanszírozunk. A kiválasztás során kalkulátorunk segítségével könnyedén számolhat..
 2. Elvégezzük a bírálatot
  Az igénylést elindíthatja kényelmesen, akár otthonából is, vagy a legközelebbi Budapest Bank fiókban. Rövid időn belül elbíráljuk kérelmét, használt autó esetén lebonyolítjuk az ingyenes állapotfelmérést.
 3. Megkötjük a szerződést
  Értesítjük Önt a jóváhagyásról, és az Önnel egyeztetett időpontban, a legközelebbi Budapest Bank fiókban aláírhatja a szerződéseket, átadjuk a dokumentumokat.
 4. Saját rész megfizetése, átírás (forgalomba helyezés)
  Ön az Eladónak megfizeti a saját részt, egyeztetik az autó-átvétel részleteit, és átadja a szükséges dokumentumokat. Az átírást a kereskedő intézi - ha közvetlenül a tulajdonostól vásárolja az autót, az átírást Ön vagy az Eladó végzi.
 5. Folyósítás
  Ön visszajuttatja részünkre a folyósításhoz szükséges dokumentumokat, mi pedig elutaljuk a finanszírozott összeget a kereskedő/Eladó részére.
 6. GRATULÁLUNK, Ön átveheti új autóját!

A szerződéskötés teljes folyamatát bemutató tájékoztatóink: magánszemélytől vásárolt autó ill. kereskedéstől vásárolt autó esetén.
Szolgáltatásunk a Budapest Bank fiókjaiban érhető el.

{{ texts.title ? texts.title : 'Kérjen visszahívást' }}

Kérjük olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat! A "Visszahívást kérek" gombra való kattintással Ön tudomásul veszi a tájékoztatóban foglaltakat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.