Ugrás az oldal tartalmáhozUgrás az elsődleges navigációhoz

Tisztelt Ügyfeleink! Weboldalaink folyamatos fejlesztés alatt állnak. Újabb fejlesztéseink eredményeképpen megújult weboldalunk további funkciókkal segíti fogyatékkal élő ügyfeleink honlapon történő tájékozódását. Jelenlegi új honlapunk már alkalmas a billentyűzettel történő bejárásra, felolvasó szoftverre optimalizált. Hamarosan az akadálymentes szolgáltatási térképünket is elérhetővé tesszük fogyatékkal élő Ügyfeleink részére, melyben magaskontrasztos nézetben jelenítjük majd meg igényeknek megfelelően fiókjainkat. Honlapunkon további akadálymentesítési fejlesztések is folyamatban vannak, melyek későbbi időszakban fognak elérhetővé válni Ügyfeleink számára. Ezek megvalósulásáról további tájékoztató üzenetet fogunk megjeleníteni Ügyfeleink részére.

A koronavírus-járványhoz kapcsolódó fertőzésveszély visszaszorítása érdekében bankfiókjainkban kötelező a szájmaszk, vagy szájat eltakaró kendő, illetve sál viselése, így a fiókokba kizárólag az arc eltakarása mellett léphetnek be az ügyfeleink. Megértését és együttműködését köszönjük! Üdvözlettel: Budapest Bank   

Fióki időpont kérés Telebank 1440
+36 1 477-7777
Írjon nekünk! Fiókok és ATM-ek Árfolyamok

Vegye fel velünk online a kapcsolatot!

Használja Ön is a kapcsolattartás leggyorsabb és legkényelmesebb módját, a Budapest Autó Ügyfélkaput! Díjmentes szolgáltatásunkkal az ügyintézés elérhető a nap 24 órájában. Internetes megkeresésére küldött válaszunkat közvetlenül az Ügyfélkapu postaládájába továbbítjuk, és igény szerint SMS-ben vagy e-mailben is értesítjük Önt a válasz érkezéséről, így azonnal hozzájuthat az információkhoz.

Adatmódosítás

Állandó cím módosítás

Az Ügyfélkapun belül a Személyes adatok módosítása>Lakcím (székhely) módosítása menüpontban jelezheti az állandó címének változását, és ott az állandó cím módosításához szükséges dokumentumokat (új lakcímkártya, cég esetében cégbírósági végzés) is elküldheti számunkra. A módosításhoz szükséges dokumentum kézhezvételét követően postán megküldjük Önnek engedélyünket az állandó címváltozás forgalmi engedélyben történő átvezetéséhez.

Az új forgalmi engedély másolatát, a kiállítást követő 8 napon belül meg kell küldenie a Budapest Banknak.


Levelezési cím módosítás

Az Ügyfélkapun belül a Személyes adatok módosítása>Levelezési cím módosítása menüpontban jelezheti postacímének változását új címe megadásával.


Telefonszám változás

Amennyiben telefonszáma megváltozott, az Ügyfélkapun belül a Személyes adatok módosítása> Telefonszám változás menüpontban megadhatja új belföldi telefonos elérhetőségét.


Névváltozás

Amennyiben neve megváltozott, az Ügyfélkapun belül a Személyes adatok módosítása>Névmódosítás menüpontban jelezheti és ott a névmódosításhoz szükséges dokumentumokat (magánszemély esetén anyakönyvi kivonat, vagy személyi igazolvány, cég esetében a cégbírósági végzés) is elküldheti számunkra. A módosításhoz szükséges dokumentum kézhezvételét követően postán megküldjük Önnek engedélyünket a névmódosítás forgalmi engedélyben történő átvezetéséhez.

Az új forgalmi engedély másolatát, a kiállítást követő 8 napon belül meg kell küldenie a Budapest Banknak.


Személyi igazolványszám módosítása

Az Ügyfélkapun belül a Személyes adatok módosítása>Személyi igazolványszám változás menüpontban adhatja meg új személyi igazolványszámát és kérjük küldje el számunkra új személyi igazolványának másolatát.


Amennyiben Ügyfelünk átalakul, társasági formája megváltozik, vagy változás következik be adataiban, de a korábbi vállalkozás jogutódjaként működik tovább

Kérjük, küldje el részünkre a változásról szóló cégbírósági végzést, vagy a módosított cégkivonatot. A megküldött dokumentumok alapján módosítjuk nyilvántartásunkban vállalkozásának adatait.


Egyéb ügyintézés

Amennyiben nem tudja egyértelműen eldönteni, hogy melyik ügyintézést válassza, az Ügyfélkapun belül a Engedélyek>Egyéb ügyintézés menüpontban tetszőleges tartalmú levelet juttathat el hozzánk, ahhoz kapcsolódóan dokumentumokat tölthet fel, sőt néhány kattintással megadhatja, hogy milyen formában (e-mail, fax, posta) és mely címre kéri válaszunkat.

Amennyiben Ön több szerződéssel is rendelkezik a Budapest Banknál, akkor a változások a többi Szerződésén is életbe lépnek.

A fent részletezett adatmódosításokat az ugyfelszolgalat.budapestauto@budapestbank.hu e-mail címre küldött üzenetében is jelezheti felénk, vagy írásos kérelmét faxon illetve postán is eljuttathatja részünkre. Kérjük, a változást igazoló dokumentumokat minden esetben mellékelje kérelméhez.