Ugrás a tartalomhoz

Tisztelt Ügyfelünk! Természetesen bankunk is tudomást szerzett arról, hogy a Kormány meg kívánja hosszabbítani a moratóriumot. Mindamellett a jelenleg hatályos jogszabály alapján a Magyarország Kormánya által a 2020. évi LVIII. törvényben biztosított fizetési moratórium 2020. március 19-től 2020. december 31-ig tart. 2021-ben az érvényben lévő jogszabálynak megfelelően válnak esedékessé a törlesztések. Bármilyen a jelenlegi szabályozást érintő  jogszabály módosítást a Budapest Bank jogkövető, prudensen működő pénzintézetként alkalmazni fog.

Karbantartás miatt 2021.01.17-én 0:00 és 1:00 között az Azonnali Fizetési Rendszerben indított és fogadott utalások elutasításra kerülnek a Budapest Bank rendszereiben. 2021.01.17-én 1:00 és 2:30 között kiesés várható az Azonnali Fizetési Rendszert érintő szolgáltatásunkban, ebben az időszakban az indított és fogadott utalások elutasításra kerülhetnek. Tervezett utalásait kérjük, ütemezze a karbantartási időszakon kívülre, vagy időzítse a következő munkanapra.

Tisztelt Ügyfelünk! A fizetési moratóriummal kapcsolatosan nyilvánosságra került új információkért kattintson ide

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. december 3. 22:00 órától december 4. 03:00-ig elektronikus csatornáink nem lesznek elérhetők. További részletek itt.

Tisztelt Ügyfeleink!
Tervezett rendszerkarbantartási munkálatok miatt 2020. szeptember 15. 22:45 és 23:45 között szünetel az internetes vásárláshoz kapcsolódó jóváhagyó SMS kódok kiküldése. Kérjük, internetes vásárlásait időzítse a karbantartási időszakon kívülre.
Megértését és türelmét köszönjük! Budapest Bank Zrt.

Tisztelt Látogatónk! A fizetési moratóriummal kapcsolatos új információkat részletesebben itt olvashatja.

Tisztelt Látogatónk! A fizetési moratóriummal kapcsolatos új információkat részletesebben itt olvashatja.

Tisztelt Ügyfeleink!
Weboldalaink folyamatos fejlesztés alatt állnak. Újabb fejlesztéseink eredményeképpen megújult weboldalunk további funkciókkal segíti fogyatékkal élő ügyfeleink honlapon történő tájékozódását. Jelenlegi új honlapunk már alkalmas a billentyűzettel történő bejárásra, felolvasó szoftverre optimalizált. Hamarosan az akadálymentes szolgáltatási térképünket is elérhetővé tesszük fogyatékkal élő Ügyfeleink részére, melyben magaskontrasztos nézetben jelenítjük majd meg igényeknek megfelelően fiókjainkat. Honlapunkon további akadálymentesítési fejlesztések is folyamatban vannak, melyek későbbi időszakban fognak elérhetővé válni Ügyfeleink számára. Ezek megvalósulásáról további tájékoztató üzenetet fogunk megjeleníteni Ügyfeleink részére.

Megértését és együttműködését köszönjük! Üdvözlettel: Budapest Bank

Tisztelt Látogatónk! A fizetési moratóriummal kapcsolatos új információkat részletesebben itt olvashatja.

Tisztelt Ügyfeleink! Weboldalunkon a mai napon (2020.10.20.) 19:00 és 23:59 között karbantartási munkákat végzünk, amely bizonyos funkciók elérésében fennakadást okozhat. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Tisztelt Ügyfeleink! Értesítjük Önöket, hogy tervezett karbantartás miatt a Budapest Internetbank és a Budapest Bank Mobil App, a tranzakciós SMS-ek, valamint az internetes vásárlások jóváhagyásához szükséges megerősítő (SMS) kód (3DS) kiküldése szünetel 2020.11.13. (péntek) 22:00 óra és 2020.11.14. (szombat) 04:00 óra között. Amennyiben bármilyen kérdésük van, kérjük, hívják telefonos ügyfélszolgálatunkat a 1440 telefonszámon! Megértésüket és türelmüket köszönjük! Üdvözlettel: Budapest Bank

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy augusztus 29-én (szombaton) a fiókok egységesen15:00 óráig tartanak nyitva.

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy technikai okokból az online bankkártyás fizetések sikertelenek lehetnek. Amennyiben nem tudnak online fizetni, kérjük, hogy kis idő elteltével ismételjék meg a műveletet. A hiba elhárításán dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük!

Üdvözlettel: Budapest Bank

Hálózati leterheltség miatt egyes rendszereink elérésében lassulás jelentkezik, esetenként nem elérhetők. A szolgáltatóval együttműködve folyamatban van a hiba elhárítása.

Tisztelt Ügyfelünk! 2020. október 20-án az Országgyűlés a hiteltörlesztési moratórium meghosszabbításáról döntött, így a meghatározott társadalmi csoportoknak és a pénzügyi nehézséggel küzdő vállalkozásoknak 2021. január 1-től 2021. június 30-ig továbbra sem szükséges hiteleiket törleszteniük. A részletszabályokat egyelőre nem ismerjük, azok megjelenéséig ügyfeleink szíves türelmét kérjük! Az új moratóriummal kapcsolatos információkkal honlapunk folyamatosan frissülni fog!

A mai napon 17.00 óra és 0.00 óra között tervezett karbantartást végzünk weboldalunkon, emiatt előfordulhat, hogy ideiglenesen bizonyos funkciók például: űrlapok, nem lesznek elérhetőek. Megértésüket köszönjük!

Fióki időpont kérés Telebank 1440
+36 1 477-7777
Írjon nekünk! Fiókok és ATM-ek Árfolyamok

Személyi Kölcsönhöz Kapcsolódó Hitelfedezeti Biztosítás

Szabadon felhasználható készpénzzel segíti Önt a Biztosító kritikus, előre nem látható helyzetekben, és emellett kölcsöne visszafizetésében is segítséget nyújt.

Mely fedezetek vonatkoznak Önre?

A fedezetek az Ön aktuális élethelyzetéhez igazodnak, melyet az alábbi táblázatban foglaltunk össze:

„A" csomag „A" csomag „B" csomag „B" csomag
Csatlakozási életkor 18-65 év 18-65 év 18-78 év 66-78 év
Élethelyzet Alkalmazotti munkaviszonnyal rendelkező Alkalmazott munkaviszonnyal NEM rendelkező Bárki Nyugdíjas
Haláleset igen igen igen igen
Baleseti Rokkantság igen igen igen igen
Munkanélküliség (ha a biztosított rendelkezik a munkanélküliségi KBF 6.3 pontja szerinti munkaviszonnyal) igen nem nem nem
Keresőképtelenség igen igen nem nem
Baleseti kórházi napidíj (ha a biztosított nem rendelkezik a munkanélküliségi KBF 6.3 pontja szerinti munkaviszonnyal) nem igen igen igen
Csatlakozási életkor
„A" csomag
18-65 év
„A" csomag
18-65 év
„B" csomag
18-78 év
„B" csomag
66-78 év
Élethelyzet
„A" csomag
Alkalmazotti munkaviszonnyal rendelkező
„A" csomag
Alkalmazott munkaviszonnyal NEM rendelkező
„B" csomag
Bárki
„B" csomag
Nyugdíjas
Haláleset
„A" csomag
igen
„A" csomag
igen
„B" csomag
igen
„B" csomag
igen
Baleseti Rokkantság
„A" csomag
igen
„A" csomag
igen
„B" csomag
igen
„B" csomag
igen
Munkanélküliség (ha a biztosított rendelkezik a munkanélküliségi KBF 6.3 pontja szerinti munkaviszonnyal)
„A" csomag
igen
„A" csomag
nem
„B" csomag
nem
„B" csomag
nem
Keresőképtelenség
„A" csomag
igen
„A" csomag
igen
„B" csomag
nem
„B" csomag
nem
Baleseti kórházi napidíj (ha a biztosított nem rendelkezik a munkanélküliségi KBF 6.3 pontja szerinti munkaviszonnyal)
„A" csomag
nem
„A" csomag
igen
„B" csomag
igen
„B" csomag
igen

A Biztosító szolgáltatása

Keresőképtelenség vagy munkanélküliség esetén a Biztosító havonta az Ön törlesztő részletének KÉTSZERESÉT téríti, így Ön SZABADON FELHASZNÁLHATÓ KÉSZPÉNZhez is jut! A Biztosító a szolgáltatást a keresőképtelenség vagy regisztrált munkanélküliség ideje alatt nyújtja, annak 61. napját követően, legfeljebb 6 hónapon keresztül.

Halál vagy baleseti rokkantság esetén a Biztosító az eredetileg felvett kölcsön TELJES ÖSSZEGÉT fizeti meg, azaz az Ön által a Bank felé már megfizetett tőke összegét Ön, illetve örökösei részére megtéríti, míg a Bank felé megfizeti a fennálló tőketartozást.

Balesetből eredő, 3 napot meghaladó kórházi tartózkodás esetén a Biztosító NAPI 10 000 FT-OT TÉRÍT ÖNNEK a kórházi tartózkodás időtartamára, annak 4. napjától kezdődően, legfeljebb 30 napon keresztül.

Fontosabb mentesülések és kizárások

  • Meglévő betegség következményei a csatlakozást követő első 2 évben
  • Amennyiben a Biztosított munkaviszonyának megszüntetését nem a munkáltató kezdeményezte, vagy a munkaviszony a próbaidő alatt szűnt meg
  • Munkanélküliség esetén a heti 30 órát el nem érő munkaidőre vonatkozó munkaviszony, vagy határozott idejű munkaviszony megszűnése

A biztosítás részleteit, köztük a mentesüléseket és kizárásokat megtalálja a Biztosítási feltételekben.

Hogyan lehet igényelni a biztosítást?

A hitelszerződés kitöltésekor kérjük, szíveskedjen hiteltanácsadónknál jelezni, hogy igénybe kívánja venni a szolgáltatást, és a "választható hitelfedezeti biztosítás" résznél az "igen" mezőt megjelölni! Ezen kívül semmilyen más teendője nincs, mint aláírni a biztosítotti nyilatkozatot.

Mennyibe kerül a szolgáltatás, és hogyan történik a fizetés?

„A” csomag esetén:

Amennyiben Ön a biztosítotti nyilatkozat megtételekor még nem töltötte be a 66. életévét, úgy a jóváhagyott hitelösszeg 0,35%/hó

„B” csomag esetén:

Amennyiben Ön a biztosítotti nyilatkozat megtételekor már betöltötte a 66. életévét, úgy a jóváhagyott hitelösszeg 0,55%/hó.
Amennyiben Ön a biztosítotti nyilatkozat megtételekor még nem töltötte be a 66. életévét, úgy a jóváhagyott hitelösszeg 0,2%/hó

A szolgáltatás díját a kölcsön törlesztésével együtt tudja a Budapest Bank felé megfizetni, ugyanolyan módon, ahogyan a törlesztést is fizeti.

Kárbejelentés

A biztosítást a BNP Paribas Cardif Biztosító Zrt, és BNP Paribas Cardif Életbiztosító Zrt. nyújtja.
BNP Paribas Cardif Életbiztosító Zrt. (haláleset esetén), vagy BNP Paribas Cardif Biztosító Zrt. (egyéb esetekben).
A kárrendezésről további információkat az alábbi oldalon találhat: https://bnpparibascardif.hu/karrendezes
Kárrendezési osztály; 1062 Budapest, Teréz krt. 55-57.
Tel: (1) 501-2352

A fenti szolgáltatás a 2018. január 1-től jóváhagyott kölcsönök esetén érvényes. Ha Ön ezt megelőzően csatlakozott a hitelfedezeti biztosításhoz, a DOKUMENTUMOK alatt találhatja meg az Önre vonatkozó, hatályos Biztosítási Feltételeket.

Jelen rövidített tájékoztató a teljesség igénye nélkül készült, és a termék fontosabb jellemzőit tartalmazza. A közölt információk kizárólag tájékoztató jellegűek. A jelen tájékoztató továbbá nem minősül a biztosítás ajánlásának, ajánlattételi felhívásnak vagy biztosítási tanácsadásnak. A biztosítás részletes feltételeiről, a biztosító mentesülésének eseteiről, felelősségének kizárásáról és további fontos információkról részletes felvilágosítást a vonatkozó Biztosítási Feltételekben talál. A Budapest Bank a BNP Paribas Cardif Biztosító Zrt. és a BNP Paribas Cardif Életbiztosító Zrt. függő biztosításközvetítőjeként jár el, mely tevékenységéért javadalmazásban részesül, amit a biztosítás díja magában foglal. 

Hasznos dokumentumok