Ugrás az oldal tartalmáhozUgrás az elsődleges navigációhoz

Tisztelt Ügyfelünk! Természetesen bankunk is tudomást szerzett arról, hogy a Kormány meg kívánja hosszabbítani a moratóriumot. Mindamellett a jelenleg hatályos jogszabály alapján a Magyarország Kormánya által a 2020. évi LVIII. törvényben biztosított fizetési moratórium 2020. március 19-től 2020. december 31-ig tart. 2021-ben az érvényben lévő jogszabálynak megfelelően válnak esedékessé a törlesztések. Bármilyen a jelenlegi szabályozást érintő  jogszabály módosítást a Budapest Bank jogkövető, prudensen működő pénzintézetként alkalmazni fog.

Tisztelt Ügyfeleink!
Tervezett rendszerkarbantartási munkálatok miatt 2020. szeptember 15. 22:45 és 23:45 között szünetel az internetes vásárláshoz kapcsolódó jóváhagyó SMS kódok kiküldése. Kérjük, internetes vásárlásait időzítse a karbantartási időszakon kívülre.
Megértését és türelmét köszönjük! Budapest Bank Zrt.

Tisztelt Ügyfeleink!
Weboldalaink folyamatos fejlesztés alatt állnak. Újabb fejlesztéseink eredményeképpen megújult weboldalunk további funkciókkal segíti fogyatékkal élő ügyfeleink honlapon történő tájékozódását. Jelenlegi új honlapunk már alkalmas a billentyűzettel történő bejárásra, felolvasó szoftverre optimalizált. Hamarosan az akadálymentes szolgáltatási térképünket is elérhetővé tesszük fogyatékkal élő Ügyfeleink részére, melyben magaskontrasztos nézetben jelenítjük majd meg igényeknek megfelelően fiókjainkat. Honlapunkon további akadálymentesítési fejlesztések is folyamatban vannak, melyek későbbi időszakban fognak elérhetővé válni Ügyfeleink számára. Ezek megvalósulásáról további tájékoztató üzenetet fogunk megjeleníteni Ügyfeleink részére.

Megértését és együttműködését köszönjük! Üdvözlettel: Budapest Bank

Tisztelt Ügyfeleink! Weboldalunkon a mai napon (2020.10.20.) 19:00 és 23:59 között karbantartási munkákat végzünk, amely bizonyos funkciók elérésében fennakadást okozhat. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy augusztus 29-én (szombaton) a fiókok egységesen15:00 óráig tartanak nyitva.

Tisztelt Ügyfelünk! 2020. október 20-án az Országgyűlés a hiteltörlesztési moratórium meghosszabbításáról döntött, így a meghatározott társadalmi csoportoknak és a pénzügyi nehézséggel küzdő vállalkozásoknak 2021. január 1-től 2021. június 30-ig továbbra sem szükséges hiteleiket törleszteniük. A részletszabályokat egyelőre nem ismerjük, azok megjelenéséig ügyfeleink szíves türelmét kérjük! Az új moratóriummal kapcsolatos információkkal honlapunk folyamatosan frissülni fog!

Fióki időpont kérés Telebank 1440
+36 1 477-7777
Írjon nekünk! Fiókok és ATM-ek Árfolyamok

Beépített Casco biztosítás

Amennyiben fontos Önnek saját autója védelme, és szeretné kedvező havidíjak mellett biztos kezekben tudni Casco biztosítását, mindezt megtalálja a Budapest Bank által kínált Beépített Casco biztosításban.


Miért érdemes Beépített Casco-t választani?

 • Kedvező díjak
 • A havi törlesztés magában foglalja a kedvezményes Casco díját is, a havi törlesztőrészlet megfizetésével egyszerűen és kényelmesen fizethető a Casco biztosítás díja is
 • Kiszámíthatóság: a biztosítás díját a biztosító nem indexálja a futamidő alatt
 • Többféle, teljes körű védelmet nyújtó biztosítási módozat és önrész közül választhatja ki az Önnek megfelelő konstrukciót:
MULTI CASCO PLUS REÁL CASCO
Védelem Teljes körű (elemi kár, törés, lopás, üvegkár) Teljes körű (elemi kár, törés, lopás, üvegkár)
Megtérített költségek A gépjármű javításának számlával igazolt költségei Kalkulált alkatrészköltség 50%-a Alacsonyabb rezsióradíj
Gépjármű életkora Új és használt (megkötés nélkül) Min. 4 éves
Javítási számla szükséges? Igen Nem
Védelem
MULTI CASCO PLUS
Teljes körű (elemi kár, törés, lopás, üvegkár)
REÁL CASCO
Teljes körű (elemi kár, törés, lopás, üvegkár)
Megtérített költségek
MULTI CASCO PLUS
A gépjármű javításának számlával igazolt költségei
REÁL CASCO
Kalkulált alkatrészköltség 50%-a Alacsonyabb rezsióradíj
Gépjármű életkora
MULTI CASCO PLUS
Új és használt (megkötés nélkül)
REÁL CASCO
Min. 4 éves
Javítási számla szükséges?
MULTI CASCO PLUS
Igen
REÁL CASCO
Nem

Milyen önrészek közül választhat?

 • 10%, de min. 50.000 Ft
 • 10%, de min. 100.000 Ft
 • 20%, de min. 200.000 Ft

Milyen gépjárművek biztosíthatóak?

Új és használt személygépjárművek, 12 éves korig

Nem biztosítható:

 • bérautó, versenyautó
 • olyan gépjármű, amely nem rendelkezik legalább kettő kulccsa
 • Eurotax katalógusban nem szereplő gépjárművek (pl. amerikai vagy ausztrál standard alapján gyártott autók)

Mennyi a szolgáltatás díja?

Hitelkalkulátorunk segítségével kiszámolhatja az Önre vonatkozó díjat.

Hol igényelhetem a Beépített Casco-t?

A szerződés részleteinek pontosítása során kérjük, jelezze telefonos tanácsadónknál, hogy igénybe kívánja venni a Beépített Casco-t. A szolgáltatás partner gépjármű-kereskedéseinknél is elérhető.

Mikortól érvényes a biztosítás?

A biztosítás a Biztosítotti Nyilatkozat aláírásának időpontjától, de legkorábban a gépjármű átvételi napjának 0. órától érvényes.

Mi a teendő kár esetén?

Kár esetén kérjük, forduljon az UNIQA Biztosítóhoz!
2.000.000 Ft-ot meg nem haladó kárösszeg esetén a Budapest Bank külön eseti meghatalmazása nélkül is eljárhat a Biztosító felé.

További információk:

 • Ha a Casco szolgáltatással kapcsolatban bármilyen kérdése merülne fel, kollégáink a Budapest Bank Autófinanszírozás Infóvonalán: a (06-1) 450 0000 telefonszámon készséggel állnak rendelkezésére.
 • Jelen rövidített tájékoztató a teljesség igénye nélkül készült, és a termék fontosabb jellemzőit tartalmazza. A közölt információk kizárólag tájékoztató jellegűek. A szolgáltatás részletes feltételeiről, a biztosító mentesülésének eseteiről, felelősségének kizárásáról és további fontos információkról részletes felvilágosítást a Beépített Casco Biztosítási Ügyféltájékoztató és Szabályzatban talál.
 • A Beépített Casco igénylése opcionális.

Kérjük olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat! Az "Adatok küldése" gombra való kattintással Ön tudomásul veszi a tájékoztatóban foglaltakat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.
* Kötelezően kitöltendő mezők...