Ugrás az oldal tartalmáhozUgrás az elsődleges navigációhoz

Tisztelt Ügyfeleink! Weboldalaink folyamatos fejlesztés alatt állnak. Újabb fejlesztéseink eredményeképpen megújult weboldalunk további funkciókkal segíti fogyatékkal élő ügyfeleink honlapon történő tájékozódását. Jelenlegi új honlapunk már alkalmas a billentyűzettel történő bejárásra, felolvasó szoftverre optimalizált. Hamarosan az akadálymentes szolgáltatási térképünket is elérhetővé tesszük fogyatékkal élő Ügyfeleink részére, melyben magaskontrasztos nézetben jelenítjük majd meg igényeknek megfelelően fiókjainkat. Honlapunkon további akadálymentesítési fejlesztések is folyamatban vannak, melyek későbbi időszakban fognak elérhetővé válni Ügyfeleink számára. Ezek megvalósulásáról további tájékoztató üzenetet fogunk megjeleníteni Ügyfeleink részére.

A koronavírus-járványhoz kapcsolódó fertőzésveszély visszaszorítása érdekében bankfiókjainkban kötelező a szájmaszk, vagy szájat eltakaró kendő, illetve sál viselése, így a fiókokba kizárólag az arc eltakarása mellett léphetnek be az ügyfeleink. Megértését és együttműködését köszönjük! Üdvözlettel: Budapest Bank   

Fióki időpont kérés Telebank 1440
+36 1 477-7777
Írjon nekünk! Fiókok és ATM-ek Árfolyamok

10.000 Ft visszatérítés1 ?

Euronics hitelkártyával lehetséges!

Igényelje most!

Euronics hitelkártya

A Budapest Bank az Euronics-szal való együttműködés keretében alakította ki Euronics Hitelkártyáját, melynek használata során Ön folyamatos vásárlási kedvezményekben részesül.

2020.04.14-től a Euronics hitelkártya főkártyaként újra igényelhető az Euronics áruházakban.

10.000 Ft visszatérítés1?
Euronics hitelkártyával lehetséges!

Vásároljon kétszer a hitelkártyájával tetszőleges összegben, és 5.000 Ft-ot kedvezmény fomájában visszatérítünk az Ön hitelszámlájára. A következő három vásárlás után pedig még  plusz 5.000 forintot térítünk vissza.

Hogyan tudom igénybe venni?

Milyen előnyei vannak a Euronics Hitelkártyának?

 • Visszatérítés: Kártyájával érdemes vásárolnia, hiszen valamennyi vásárlási tranzakció 1%-ának egészrészét kedvezményként visszatérítjük Önnek.4A visszatérítést a Budapest Bank havonta egyszer, egy összegben, a zárás utáni hónap 1-jén bocsájtja rendelkezésre a kártyaszámláján.
 • Hitelkeretét bármikor, bármilyen célra felhasználhatja, legyen az vásárlás, készpénzfelvétel itthon, külföldön vagy az interneten, mobiltelefon-egyenleg feltöltés, de akár közüzemi számláit is fizetheti vele.
 • Kamatmentesség: rugalmasan kezelheti pénzügyeit, hiszen hitelkeretét akár 53 napig használhatja kamatmentesen.3 A törlesztés havi esedékességekor Ön határozhatja meg, hogy a kártyával az adott hónapban elköltött összeget egy összegben, vagy részletekben fizeti vissza. mennyiben a hitelkártya teljes havi tartozását a fizetési határidő lejárta előtt visszafizeti, vásárlásai után nem kell kamatot fizetnie. Elkölthető hitelkerete minden befizetéssel visszatöltődik és ismét felhasználható. A részletekben történő törlesztés választása esetén az elköltött összegeket a költések napjától hitelkamat fogja terhelni, amely kamat mértékéről a mindenkor hatályos Hitelkártya Hirdetményben tájékozódhat.
 • Egyszerű igénylés: igényeljen díjmentesen Euronics Hitelkártyát2  a Euronics áruházaiban és a hitelbírálat eredményét 30 percen belül megtudhatja! (A hitelbírálati követelmények betartása érdekében az igénylés jóváhagyásának ideje bizonyos esetekben ettől eltérhet.) Előzetes hitelbírálatot is kérhet, a dokumentumokat ráér később elhozni.
 • Ezen felül minden mást tud, amit egy jobb hitelkártya! Kapcsolódó választható, kiegészítő szolgáltatások, melyek növelik az Ön kényelmét és biztonságát:

Csoportos beszedési megbízás: Közüzemi számláit ezentúl hitelkártyájáról is fizetheti, csoportos beszedési megbízással. Így elkerülhető a sorban állás a postán, és egyszeri átutalásokkal sem kell bajlódnia. A szolgáltatás a Budapest Bank bankfiókjaiban igényelhető!

 • Társhitelkártya :
 • Egyszerűen igényelhető: A Társhitelkártya igénylése egyszerű, mert mindössze személyi igazolvány és lakcímkártya kell hozzá.
 • Akár 3 Társkártya: Az Ön Főhitelkártyájához akár 3 Társhitelkártyát is lehet igényelni, így akár az egész család ugyanazt a hitelkeretet felhasználva költhet.
 • Kártyahasználat: Önhöz hasonlóan a Társhitelkártya birtokos kártyáját vásárlásra és készpénzfelvételre is használhatja.Hitelkeret: A Társkártya birtokos is az Ön hitelkeretéből gazdálkodik az Ön által meghatározott napi limit mértékéig.
 • Társhitelkártyás Mobilbank: A havidíj ellenében igényelhető szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a Társhitelkártya-birtokos saját tranzakcióiról rövid szöveges üzenet (SMS) formájában értesítést kapjon.
 • Limit állítás: A Társhitelkártya-birtokos napi vásárlási és készpénzfelvételi limitét Ön bármikor módosíthatja, akár Mobilbankon keresztül is.

Társkártyát igényelni a Főkártya igénylés után lehetséges bármely Budapest Bank fiókban, a Fő-és Társkártyás együttes jelenlétével.

Bővített Mobilbank Info: szolgáltatásunkkal még biztonságosabbá teheti Fő kártyája használatát. Kártyás tranzakcióiról (vásárlás, készpénzfelvétel) rövid szöveges üzenetben (SMS) értesítést kaphat. A szolgáltatás segítségével Ön bármikor felfüggesztheti és újra érvényesítheti kártyáját egy SMS elküldésével. A szolgáltatást Internetbankon keresztül is igényelheti. A Bővített Mobilbank Info szolgáltatás díját a bank mindenkori, hatályban lévő Kamat- és Díjtáblázata tartalmazza.

 • Internetbank: szolgáltatásunkkal egyszerűen és gyorsan lekérdezheti hitelkártyája aktuális egyenlegét, a számlához kapcsolódó tranzakcióit (beleértve a társhitelkártya tranzakcióit is), valamint megtekintheti, letöltheti vagy akár ki is nyomtathatja hitelkártyája kivonatát.

Hitelfedezeti Biztosítási Szolgáltatás Plusz, mely nem csak halál, illetve balesetből eredő végleges, 50%-ot meghaladó rokkantság esetén, de tartós munkanélküliség valamint keresőképtelenség esetén is megtérítheti Ön helyett a teljes fennálló hiteltartozását. Nyugdíjasok és vállalkozók számára kiegészítő szolgáltatás a balesetből eredő (5 napot elérő) kórházi kezelés esetén a fennálló tartozás átvállalása.
Utasbiztosítás, mely külföldi utazása során nyújt Önnek biztonságot komoly anyagi következmények nélkül, ha egészségével vagy poggyászával történne valami. A biztosítást akár az utazást megelőző napon is igényelheti, és a szolgáltatást családi csomag választásával házas-/élettársára és gyermekeire is kiterjesztheti.

A Hitelfedezeti Biztosítási Plusz Szolgáltatás, valamint a Vienna Life Utasbiztosítás feltételeiről részletes leírást (például kizárásokat, mentesüléseket, felmondás, lemondás) a Terméktájékoztatóban és Biztosítási Feltételekben talál, amelyet szíveskedjen figyelmesen elolvasni, lásd Kapcsolódó Oldalak.

THM: 5,74% 2020.07.01 - 2020. 12.31 között kötött szerződés esetén 2020.12.31-ig,
2021. január 1-től az érvényes THM: 39,89%.

A hatályos jogszabályi előírásoknak (83/2010. (III.25.) Korm.rend.) megfelelően a THM értékének meghatározásakor a Bank a THM kiszámításakor érvényes nem kedvezményes kamatot és a díjat vette figyelembe a hitelszerződés teljes időtartamára. Ugyanakkor az érvényben lévő. árazási korlátozásra (2020. évi LVIII. tv. 10.§-a) vonatkozó előírásoknak megfelelően a Bank az árazási korlátozás időszaka alatt olyan kondíciókkal nyújtja a – 2020. március 19-ét követően kötött hitelkártya szerződéseken alapuló - hitelkártya szolgáltatást, amelynek folytán a THM – hivatkozott időszak vonatkozásában - nem haladja meg a jegybanki alapkamat (0,75%) öt százalékponttal növelt mértékét (5,75%). Az árazási korlátozás 2020. december 31-éig tart. A hatályos szabályozás értelmében a THM meghatározása során csak a vásárlási tranzakciók után felszámítandó kamat kerül figyelembe vételre, a készpénzfelvét után fizetendő kamat nem.

A hatályos szabályozás értelmében a THM meghatározása során csak a vásárlási tranzakciók után felszámítandó kamat kerül figyelembe vételre, a készpénzfelvét után fizetendő kamat nem.

A hitelkártya készpénzfelvételre való használata a fenti értéknél magasabb teljes hiteldíj mutatót (THM) eredményez.
2016.06.23-től 2020.03.18-ig megkötött szerződésekre érvényes THM: 39,89%


Reprezentatív példa: 2020.07.01-2020.12.31. között kötött szerződés esetén 2020.12.31-ig:

Hitelkamat mértéke és típusa: évi 5,53%, hitel teljes összege: 375.000 Ft, hitel futamideje: 1 év, hitel teljes díja: 12.219 Ft, törlesztőrészletek összege: 32.268 Ft, fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 387.219 Ft. THM: 5,74%

2021. január 1-től érvényes reprezentatív példa:

Hitelkamat mértéke: évi 34,41%, hitelkamat típusa: A kamat típusa rögzített (a bank jogosult az Üzletszabályzatban részletezett esetekben egyoldalúan módosítani), hitel teljes összege: 375.000 Ft, hitel futamideje: 1 év, teljes hiteldíj mutató: 39,89%, hitel teljes díja: 81.260 Ft, hitel futamideje: 1 év, fogyasztó által fizetendő teljes összeg:456.260 Ft, törlesztőrészletek összege: 38.022 Ft. THM: 39,89%

A 2020.07.01. előtt megkötött hitelkártya-szerződések alapján kibocsátott Euronics Hitelkártyára vonatkozó, fizetési moratóriummal kapcsolatos információért keresse a Budapest Bank weboldalát a www.budapestbank.hu/moratorium címen vagy hívja a Telebankot a 1440-es számon, továbbá tájékozódhat a hatályos hitelkártya hirdetményben.


A főhitelkártya igénylés általános feltételei

 • 18 év feletti életkor;
 • bejelentett magyarországi állandó lakóhely;
 • MasterCard Electronic hitelkártyák esetében legalább havi nettó 50 000 Ft, MasterCard Standard és Gold (dombornyomott) kártyák esetében legalább havi nettó 60 000 Ft összegű rendszeres jövedelem;
 • Saját vezetékes vagy mobil telefon (a szabályok a dokumentumok alatt találhatóak);
 • nyilvános munkahelyi vezetékes vagy mobil telefonszám, amely a munkahely vagy cégjegyzésre jogosult nevére és címére szól;
 • ha Ön alkalmazott: legalább 6 hónapos, folyamatos munkaviszony (jelenlegi munkahelyén minimum 3 hónap), amely munkahely már legalább 12 hónapja működik;
 • ha Ön vállalkozó: legalább 12 hónapos folyamatos magyarországi tevékenység igazolása, azonos iparágon belül.
 • Amennyiben az ügyfél a hitelkártya igénylésekor nem él az adott kártyához kapcsolódó lehetséges hitelkeret kiválasztásával, a kitöltendő Igénylőlapon az igényelt hitelkeret összege 0 Ft értékkel jelenik meg.


A főhitelkártya igényléshez szükséges dokumentumok5

 • érvényes személyi igazolvány vagy útlevél;
 • KÜLFÖLDI állampolgárok esetén:
  • Ha az igénylő 4 évnél régebbi ’AK’ végződésű vagy ’BA’ kezdetű személyi igazolvánnyal rendelkezik, nem szükséges egyéb dokumentum.
  • Ha a személyi igazolvány kiállítása óta eltelt idő kevesebb, mint 4 év, akkor a következő dokumentumok valamelyike szükséges:
   • hatósági bizonyítvány, amely igazolja, hogy legalább 4 éve Magyarországon tartózkodik, VAGY
   • állandó tartózkodási kártya, VAGY
   • regisztrációs kártya, amely igazolja, hogy legalább 4 éve Magyarországon tartózkodik.
 • lakcímet igazoló hatósági igazolvány;


Továbbá:

 • ha Ön alkalmazott: 1 utolsó havi, az Ön nevére szóló, rendszeres és jogcím alapján beazonosítható jövedelmet tartalmazó fizetésiszámlakivonat6, vagy munkáltatói igazolás;
 • ha Ön vállalkozó vagy egyéni vállalkozónál alkalmazott: NAV által kiállított jövedelemigazolás és együttes adóigazolás8;
 • ha Ön őstermelő: NAV által kiállított jövedelemigazolás és együttes adóigazolás8 valamint az őstermelői igazolvány és érvényes betétlap.
 • ha Ön nyugdíjas:
  • 2014.12.30-ig történő igénylés esetén nyugdíjas igazolvány vagy éves nyugdíjas igazolás, továbbá legutolsó havi nyugdíjszelvény, vagy 1 utolsó havi, az Ön nevére szóló, rendszeres jövedelmet tartalmazó fizetési számlakivonat6. és 57 év alatti nyugdíjasok esetén szükséges a nyugdíjas határozat bemutatása
  • 2015.01.01-tól történő igénylések esetén: NYUFIG év elejei összesítő, mely kiváltható saját tulajdonú fizetési számlakivonattal6, amelyen beazonosítható a nyugdíj + nyugdíjas igazolvány (vagy olyan dokumentáció, mely a nyugdíjas törzsszámot tart almazza), és 57 év alatti nyugdíjasok esetén szükséges a nyugdíjas határozat bemutatása


A társhitelkártya igénylés általános feltételei

 • 18 év feletti életkor;
 • bejelentett magyarországi állandó lakóhely.


A társaskártya igényléséhez szükséges dokumentumok7

 • érvényes személyi igazolvány vagy útlevél;
 • lakcímet igazoló hatósági igazolvány.

Fő-és társkártya igénylési korlátozások

 • A hitelkártya szerződés felmondása esetén a megszüntetéstől számított 2 hónapon belül nem igényelhető a megszüntetett kártyával azonos típusú hitelkártya.

1 Az a Főkártyabirtokos, aki a Vöröskő Kft. (cégjegyzékszám:19 09 513341) üzleteiben 2020. május 02. után igényelt és jóváhagyott, Euronics hitelkártyájával, annak aktiválását követő 60 napon belül két sikeres belföldi, külföldi vásárlást (online is) vagy készpénzfelvételt végez, a Bank 5.000 Ft-ot kedvezményként visszatérít a hitelszámláján. Továbbá, ha a Főkártyabirtokos a hitelkártya aktiválását követő 60 napon belül további három sikeres (tehát a hivatkozott 60 napon belül összesen öt darab) belföldi, külföldi vásárlást (online is) vagy készpénzfelvételt végez a Bank további 5.000 Ft-ot kedvezményként visszatérít a hitelszámláján. Ezt az összeget a Bank az egyes feltételek teljesítést követő hónap végéig bocsátja rendelkezésre a hitelkártya számlán. (Pl. első két vásárlás június 15-ig könyvelésre kerül, akkor július 31-ig.)

A jelen promócióba nem számítanak bele a kártyahasználati darabszámba azok a kártyahasználatok, amelyek a Kedvezmény szabályzatban az Euronics hitelkártyára vonatkozó visszatérítésből kizárt MCC kóddal rendelkező kereskedőkénél végzett tranzakciókhoz kapcsolódónak.

Nem kaphat visszatérítést az a kártyabirtokos, akinek a hitelkártya számláján a promóciós időszak alatt bármikor 30 napot meghaladó fizetési késedelem mutatkozik; akinek a hitelkártyáján csalás gyanúja merült fel, vagy a hitelkártya számlája felmondás alatt van. Promócióban való részvételre és a feltételek teljesítésére a hitelkártya szerződéskötést követő 6 hónap belül van lehetőség.

A promócióban mindenki részt vesz, aki a fenti feltételeknek megfelel. A kártyák kedvezményeinek további feltételeit a Kedvezmény szabályzat tartalmazza, amely a Budapest Bank fiókjaiban, valamint a Bank honlapján (www.budapestbank.hu). található meg.

2 A hitelkártya első éves kártyadíja 0 Ft, a második évtől kezdődően 5.100 Ft vagy 0 Ft. A hitelkártya éves kártyadíja a második évtől 0 Ft, amennyiben a hitelkeret kihasználtsága eléri a 70%-ot a vizsgálat időpontjában. A vizsgálat időpontja első alkalommal az igénylés helyszínén végzett első vásárlási tranzakció napját követő 15. teljes naptári hónap utolsó napja, illetve ezt követően minden évben ugyanezen nap. A hitelkeret-kihasználtság vizsgálata az ügyfél teljes tartozására (minden, a hitelszámlán lekönyvelt és foglalásban lévő tranzakcióra, beterhelt kamatokra, díjakra és egyéb költségekre) kiterjed.

3 A kamatmentesség csak vásárlási tranzakciókra vonatkozik, amennyiben teljes tartozását (beleértve a Hitelkártya kamatait, díjait stb.) visszafizeti esedékességkor. Az 53 napos kamatmentesség arra a vásárlási tranzakció(k)ra vonatkozik, amelye(ke)t a kártyabirtokos az elszámolási időszak első napján (hónap első napja) hajt végre, amennyiben az elszámolási hónap 30 nap hosszú. Ettől kezdve az 53 napos periódus minden egyes további napon 1 nappal csökken. Készpénzfelvétel, illetve részletfizetés során a hitelszámlát a költések napjától számított hitelkamat terheli. Készpénzfelvétel, illetve részletfizetés során a hitelszámlát a költések napjától számított hitelkamat terheli. Minimum visszafizetendő összeg a hóvégi elszámoláskor fennálló tartozás 5%-a.

4 Minden Euronics áruházon belül és azon kívül, belföldön és külföldön végrehajtott vásárlási tranzakció dombornyomott Euronics Hitelkártyával történő kiegyenlítése esetén az elköltött összeg 1%-nak egészértékét felső határ nélkül kedvezményként visszatérítjük. A visszatérítést a Budapest Bank havonta egyszer, egy összegben, a zárás utáni hónap 1-jén írja jóvá a hitelszámlán. /Pl.:- a kártyásvásárlás értéke: 5.690,-Ft; az elköltött összeg 1%-a= 56,9,-Ft; jóváírásra kerülő kedvezmény összege (elköltött összeg 1%-nak egészértéke)= 56,-Ft/. A visszatérítésről részletes leírást a bank mindenkori, hatályban lévő Kedvezményszabályzatában talál, amelyet szíveskedjen figyelmesen elolvasni a hatályos Hitelkártya Hirdetményünkben. Ez a hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64 §-a szerinti ajánlattételnek. A Bank a kölcsönt a mindenkori hitelbírálat alapján nyújtja.

5 A Bank saját döntési jogkörében eljárva az igényléshez az itt felsoroltaknál több, esetenként kevesebb dokumentum benyújtását is kérheti.

6 Amennyiben az Ön fizetése vagy nyugdíja legalább három hónapja a Budapest Banknál vezetett folyószámlájára vagy Befektetési Kártya számlájára érkezik, a hitelkártya igénylésénél bankszámlakivonatra nem lesz szüksége.

7 Felsorolt dokumentumokat mind a Főkártyásnak, mind a Társkártyásnak be kell mutatnia igényléskor.

8 2015.01.01-től szükséges dokumentum

phonex

06-1 450-7782

Hívja a hitelvonalat