Tisztelt Ügyfelünk!  Rendszerfrissítés miatt 2020. május 16. estétől több szolgáltatásunkban is kiesések várhatók.
Május 16. 22:45 és május 17. 01:00 között nem lesz elérhető a Budapest Business Terminál.
Május 16. 22:55 és 24:00 között szünetel a Budapest Internetbank, a Budapest Bank Mobil App, illetve a tranzakciós SMS-ek, valamint az internetes vásárláshoz kapcsolódó jóváhagyó SMS kód kiküldése.
Május 16. 23:00 és 23:30 között a bank ATM-jei nem üzemelnek.
A karbantartás teljes ideje alatt (2020. május 16. este 22:45 és 2020. május 17. hajnali 01:00 között) egyes szolgáltatásokban további rövid, néhány percen át tartó kiesések fordulhatnak elő.  Kérjük, utalásait és internetes vásárlásait időzítse a karbantartási időszakon kívülre. Megértését és türelmét köszönjük! Budapest Bank

Hitelkártyák

Arany-hitelkártya-440x286px.jpg

Magánszemélyek

Arany hitelkártya

Arany Hitelkártyája akár 3 000 000 Ft-os hitelkeretet nyújthat, melyhez akár társkártyát is igényelhet, így többen is élvezhetik a vele járó kényelmet. A világon bárhol fizethet vele, ahol MasterCard® bankkártyát elfogadnak.

Részletek
GO!kártya-440x286px.jpg

Magánszemélyek

GO! kártya

Tankoljon és vásároljon okosan! A Budapest Bank most 3%-ot fizet vissza tankolásai, és 1%-ot vásárlásai után! Ez a dombornyomott kártya alkalmas internetes vásárlásra is.

Részletek

Ajánlataink

mediamarkt_440x286.jpg

Budapest Bank

10% Media Markt kedvezmény

Tudta, hogy a pénztárcájában lapuló hitelkártyájával most akár olcsóbban is vásárolhat? Használja a mindennapokban, és a Media Markt üzletekben a hitelügyintéző pultnál elhelyezett POS terminálon történő vásárlásai során, most 10% kedvezményt1 vagy 0%-os részletfizetési lehetőséget2 kap!

Részletek

Ezek is érdekelhetik

GO!kártya-440x286px.jpg

Magánszemélyek

Társkártya

Igényeljen társkártyát Budapest Bankos hitelkártyájához, hogy családja és barátai is részesüljenek annak előnyeiből!

Részletek
Hitelkártya-Hitelfedezeti-biztosítás-plusz_440x286px.jpg

Magánszemélyek

Hitelkártya Hitelfedezeti biztosítás Plusz

A Budapest Bank Hitelfedezeti Biztosítás Plusz Szolgáltatása segíti Önt abban, hogy hitelkártyája használata során mindig biztonságban érezze magát.

Részletek
Utasbiztosítás_440x286px.jpg

Magánszemélyek

Utasbiztosítás

Egy váratlan esemény elronthatja az addigi kellemes élményeinket, és keresztülhúzhatja terveinket, ezért az utasbiztosítás elengedhetetlen a nyugodt és gondtalan utazáshoz.

Részletek

Digitális Szolgáltatásaink

bb-icon-mobilapp.svg

Budapest Bank Mobil App

A zenéd már mobil, a bankod miért nem? Fizess és intézd pénzügyeid applikáción keresztül!

Részletek
bb-icon-online-szamlanyitas.svg

Online számlanyitás

Válasszon számlacsomagot online egyszerűen, gyorsan, kényelmesen! Kezdje meg a számlanyitást online!

Részletek
bb-icon-internetbank.svg

Budapest Internetbank

A Budapest Internetbank segítségével az összes olyan banki művelet elvégezhető, ami a mindennapi pénzügyek intézéséhez szükséges.

Részletek
Összes Digitális Szolgáltatás

A hatályos szabályozás értelmében a THM meghatározása során csak a vásárlási tranzakciók után felszámítandó kamat kerül figyelembe vételre, a készpénzfelvét után fizetendő kamat nem. A készpénzfelvétel aktuális kamatát a Bank az adott hitelkártya-konstrukcióra vonatkozó hirdetményben teszi közzé.

A hitelkártya készpénzfelvételre való használata a fenti értéknél magasabb teljes hiteldíj mutatót (THM) eredményez.

A hatályos jogszabályi előírásoknak (83/2010. (III.25.) Korm.rend.) megfelelően a THM értékének meghatározásakor a Bank a THM kiszámításakor érvényes nem kedvezményes kamatot és a díjat vette figyelembe a hitelszerződés teljes időtartamára. Ugyanakkor a 47/2020. (III. 18.) Korm. rendelettel elrendelt árazási korlátozásra (hivatkozott Korm.rendelet 2.§-a) vonatkozó előírásoknak megfelelően a Bank az árazási korlátozás időszaka alatt olyan kondíciókkal nyújtja a hitelkártya szolgáltatást, amelynek folytán a THM – hivatkozott időszak vonatkozásában - nem haladja meg a jegybanki alapkamat (0,9%) öt százalékponttal növelt mértékét (5,9%). Az árazási korlátozás 2020. december 31-éig tart (62/2020. (III.24.) Korm.rendelet 4.§-a), amelyet a Kormány rendeletével meghosszabbíthat