Ugrás az oldal tartalmáhozUgrás az elsődleges navigációhoz

Tisztelt Ügyfeleink!
Tervezett rendszerkarbantartási munkálatok miatt 2020. szeptember 15. 22:45 és 23:45 között szünetel az internetes vásárláshoz kapcsolódó jóváhagyó SMS kódok kiküldése. Kérjük, internetes vásárlásait időzítse a karbantartási időszakon kívülre.
Megértését és türelmét köszönjük! Budapest Bank Zrt.

Tisztelt Ügyfeleink! Weboldalaink folyamatos fejlesztés alatt állnak. Újabb fejlesztéseink eredményeképpen megújult weboldalunk további funkciókkal segíti fogyatékkal élő ügyfeleink honlapon történő tájékozódását. Jelenlegi új honlapunk már alkalmas a billentyűzettel történő bejárásra, felolvasó szoftverre optimalizált. Hamarosan az akadálymentes szolgáltatási térképünket is elérhetővé tesszük fogyatékkal élő Ügyfeleink részére, melyben magaskontrasztos nézetben jelenítjük majd meg igényeknek megfelelően fiókjainkat. Honlapunkon további akadálymentesítési fejlesztések is folyamatban vannak, melyek későbbi időszakban fognak elérhetővé válni Ügyfeleink számára. Ezek megvalósulásáról további tájékoztató üzenetet fogunk megjeleníteni Ügyfeleink részére.

Megértését és együttműködését köszönjük! Üdvözlettel: Budapest Bank

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy augusztus 29-én (szombaton) a fiókok egységesen15:00 óráig tartanak nyitva.

Fióki időpont kérés Telebank 1440
+36 1 477-7777
Írjon nekünk! Fiókok és ATM-ek Árfolyamok

Szeretne egy exklúzív klubhoz tartozni?

Arany Hitelkártyával lehetséges!

Igényelje most!

Arany Hitelkártya

2020.09.01-től az Arany Hitelkártya főkártyaként Money+ ügyfelek számára újra igényelhető a Budapest Bank fiókokban. Az igénylés részletes feltételeiről tájékozódjon a hitelkártya hirdetményben.

Budapest Arany Hitelkártya1

Vigye magával mindenhová a Budapest Bank Arany Hitelkártyáját1, hiszen a világon bárhol fizethet vele, ahol MasterCard® bankkártyát elfogadnak. Így nem kell többé valutaváltással bajlódnia vagy túl sok készpénzt magánál tartania.

A Budapest Bank Arany Hitelkártya1 egy MasterCard Gold hitelkártya. Ez a dombornyomott kártya alkalmas internetes vásárlásra is. Otthonából, kényelmesen megvásárolhatja repülőjegyét, foglalhat szállást, beszerezhet mindent, amire csak szüksége lehet - ruhát, cipőt, könyvet vagy élelmiszert, elektronikus berendezéseket, megrendelhet különféle szolgáltatásokat. Természetesen kártyájával felvehet készpénzt is, hitelkerete 60%-áig1. (Az összeg után a tranzakció napjától számított hitelkamatot kell fizetni.)

Hitelkártyája akár 3 000 000 Ft-os hitelkeretet nyújthat, melyhez akár társkártyát is igényelhet, így többen is élvezhetik a vele járó kényelmet.
Egyszeri igénylés után az Ön személyre szabott hitelkerete folyamatosan rendelkezésére áll.

Emellett az Arany Hitelkártya13%-os kedvezményre jogosít minden hazai és külföldi hotel vagy légitársaság szolgáltatásainak igénybevételekor (pl. repülőjegy-vásárlás, utasbiztosítás stb.) vagy utazási irodáknál való fizetéskor. 2
Hotelekben történt költés csak a szállással és azzal kapcsolatban felmerült költségekre értendő, a hotelben található egyéb szolgáltatásokra, például ajándékboltban történő vásárlásra, nem.
Egyéb hazai vagy külföldi vásárlásoknál 1% kedvezményt nyújt2
A fenti kedvezmények mind a főkártyás, mind a hozzá kapcsolódó társhitelkártyás vásárlások után járnak Önnek; A visszatérítést a Budapest Bank havonta egyszer, egy összegben, minden hónap utolsó napjáig bocsájtja rendelkezésre a hitelszámláján

Arany hitelkártyájával igénybe veheti a Budapest Airport Gyorsító sávját (Fast Track Security Lane), illetve a Mastercard Prémium Gyors Sáv bejáraton léphet be jegyellenőrzéskor a Papp László Budapest Sportarénába, ahol a Mastercard Prémium Lounge-ból élvezheti az előadásokat és a Mastercard Premium Selection Program legkülönfélébb, hosszú- és rövidtávú exkluzív ajánlatai közül is kedvére válogathat.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a Mastercard Airport Lounge belépési feltételei 2019. április 1-től megváltoznak. Az Aranykártyával rendelkezők számára 2020. január 1-től a belépés csak térítés ellenében lehetséges. Belépődíj a kártyabirtokos számára alkalmanként 2500 Ft.

Használja okosan hitelkártyáját, 0% kamat a vásárlásokra1!

A hitelkártyához egy különálló számla tartozik, aminek használatakor Ön a bank és nem a saját pénzét költi. Amennyiben hitelkártyáját használja vásárlásra, a felhasznált hitelkeretet majd csak később, a következő hónap közepén szükséges befizetnie. Ha ekkor teljes tartozását (beleértve a hitelkártya esetleges kamatait, díjait is) rendezi, előző havi vásárlásai után nem kell kamatot fizetnie. A kamatmentesség csak vásárlási tranzakciókra vonatkozik. Készpénzfelvétel, illetve részletfizetés során a hitelszámlát a költések napjától számított hitelkamat terheli.1
Például, ha a hónap első napján, havi nagybevásárláskor is hitelkártyájával fizet, a vásárlás értékét ráér a következő hónap 15-ig / 23-ig visszafizetni. Ez azt jelenti, hogy 45 / 53 napig kamatmentesen3 használta a bank pénzét. Ha a hónap második napján vásárol, szintén a következő hónap 15 / 23-ig kell visszafizetni a vásárlás értékét, ekkor tehát a kamatmentes pénzhasználatra, és így visszafizetésre már csak 44 / 52 nap áll rendelkezésére, vagyis a hónap első napjától kezdődően a 45 / 53 napos kamatmentes periódus minden egyes további napon 1 nappal csökken.4

A visszafizetés rendkívül rugalmas, hiszen Önnek minimum a kihasznált hitelkeret 5%-át kell havonta visszafizetnie1, ezen felül szabadon dönthet a visszafizetés mértékéről, igaz ekkor már nem tudja kihasználni a kamatmentes időszakot.

Ismerje meg hitelkártyához kapcsolódó szolgáltatásainkat

Internetbank szolgáltatásunkkal egyszerűen és gyorsan lekérdezheti hitelkártyája aktuális egyenlegét, a számlához kapcsolódó tranzakcióit (beleértve a társhitelkártya tranzakcióit is), valamint megtekintheti, letöltheti vagy akár ki is nyomtathatja hitelkártyája kivonatát. Az Internetbank szolgáltatás díját a bank mindenkori, hatályban lévő Kamat- és Díjtáblázata tartalmazza.

Közüzemi számláit ezentúl hitelkártyájáról is fizetheti, csoportos beszedési megbízással. Így elkerülhető a sorban állás a postán, és egyszeri átutalásokkal sem kell bajlódnia. A szolgáltatás a Budapest Bank bankfiókjaiban igényelhető!

Kényelme és biztonsága érdekében egész világra szóló beépített Vienna Life Utasbiztosítás jár hitelkártyájához (Komfort 10 - egyéni fedezettel), mely garantálja az Ön biztonságát külföldi utazásai során. Ha egész családja számára szeretné biztosítani a védelmet, igényelhet családi csomagot!

Elvesztette vagy ellopták kártyáját? Gondoskodjon azonnal a kártyája letiltásáról! Igényelhet sürgősségi kártyapótlást és sürgősségi készpénzutalást is. Hívja az éjjel-nappal elérhető telefonos, ügyfélszolgálatunkat, a Telebankot a 1440-es számon.

Bővített Mobilbank Info szolgáltatásunkkal még biztonságosabbá teheti Főkártyája használatát. Kártyás tranzakcióiról (vásárlás, készpénzfelvétel) rövid szöveges üzenetben (SMS) értesítést kaphat. A szolgáltatás segítségével Ön bármikor felfüggesztheti és újra érvényesítheti kártyáját egy SMS elküldésével. A szolgáltatást Internetbankon keresztül is igényelheti. A Bővített Mobilbank Info szolgáltatás díját a bank mindenkori, hatályban lévő Kamat- és Díjtáblázata tartalmazza.

Hitelfedezeti Biztosítási Szolgáltatás Plusz, mely nem csak halál, illetve balesetből eredő végleges, 50%-ot meghaladó rokkantság esetén, de tartós munkanélküliség valamint keresőképtelenség esetén is megtérítheti Ön helyett a teljes fennálló hiteltartozását. Nyugdíjasok és vállalkozók számára kiegészítő szolgáltatás a balesetből eredő (5 napot elérő) kórházi kezelés esetén a fennálló tartozás átvállalása.
A Hitelfedezeti Biztosítási Plusz Szolgáltatás, valamint a Vienna Life Utasbiztosítás feltételeiről részletes leírást (például kizárásokat, mentesüléseket, felmondás, lemondás) a Terméktájékoztatóban és Biztosítási Feltételekben talál, amelyet szíveskedjen figyelmesen elolvasni, lásd Kapcsolódó Oldalak.

Lépjen velünk kapcsolatba!

bb-logo (M).svg

Budapest Bank

Tovább a weboldalra
phone (M).svg

1440

Hívja a Telebankot

users (M).svg

Partner Plusz Program

Részletek

{{ texts.title ? texts.title : 'Kérjen visszahívást!' }}

Kollégánk keresni fogja Önt időpont egyeztetés céljából. Amennyiben nem sikerül Önnel felvennünk a kapcsolatot, akkor várjuk szeretettel az Ön által megjelölt napon és nyitvatartási időben fiókunkban!

Kérjük olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat! A "Visszahívást kérek" gombra való kattintással Ön tudomásul veszi a tájékoztatóban foglaltakat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.
* Kötelezően kitöltendő mezők.

2020.09.01 - 2020.12.31 között kötött szerződés esetén 2020.12.31-ig

THM: 5,74%,

2021. január 1-től az érvényes THM: 39,37%.

A hatályos jogszabályi előírásoknak (83/2010. (III.25.) Korm.rend.) megfelelően a THM értékének meghatározásakor a Bank a THM kiszámításakor érvényes nem kedvezményes kamatot és a díjat vette figyelembe a hitelszerződés teljes időtartamára. Ugyanakkor az érvényben lévő. árazási korlátozásra (2020. évi LVIII. tv. 10.§-a) vonatkozó előírásoknak megfelelően a Bank az árazási korlátozás időszaka alatt olyan kondíciókkal nyújtja a – 2020. március 19-ét követően kötött hitelkártya szerződéseken alapuló - hitelkártya szolgáltatást, amelynek folytán a THM – hivatkozott időszak vonatkozásában - nem haladja meg a jegybanki alapkamat (0,75%) öt százalékponttal növelt mértékét (5,75%). Az árazási korlátozás 2020. december 31-éig tart.

A hatályos szabályozás értelmében a THM meghatározása során csak a vásárlási tranzakciók után felszámítandó kamat kerül figyelembe vételre, a készpénzfelvét után fizetendő kamat nem.

A hitelkártya készpénzfelvételre való használata a fenti értéknél magasabb teljes hiteldíj mutatót (THM) eredményez.

Reprezentatív példa: 2016.06.23-2020.03.18. között kötött szerződés esetén:
Hitelkamat mértéke: évi 28,29%, hitelkamat típusa: A kamat típusa rögzített (a bank jogosult az Üzletszabályzatban részletezett esetekben egyoldalúan módosítani), hitel teljes összege: 500.000 Ft, hitel futamideje: 1 év, hitel teljes díja: 104.125 Ft, törlesztőrészletek összege: 50.344 Ft, fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 604.125 Ft. THM: 39,88%

Reprezentatív példa: 2020.09.01-2020.12.31. között kötött szerződés esetén 2020.12.31-ig:
Hitelkamat mértéke: évi 0,16%, hitelkamat típusa: A kamat típusa rögzített (a bank jogosult az Üzletszabályzatban részletezett esetekben egyoldalúan módosítani), hitel teljes összege: 500.000 Ft, hitel futamideje: 1 év, hitel teljes díja: 16.897 Ft, törlesztőrészletek összege: 43.075 Ft, fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 516.897 Ft. THM: 5,74%

2021.január 1-től érvényes reprezentatív példa:
Hitelkamat mértéke: évi 28,29%, hitelkamat típusa: A kamat típusa rögzített (a bank jogosult az Üzletszabályzatban részletezett esetekben egyoldalúan módosítani), hitel teljes összege: 500.000 Ft, hitel futamideje: 1 év, hitel teljes díja: 107.058 Ft, hitel futamideje: 1 év, fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 607.058 Ft, törlesztőrészletek összege: 50.588 Ft. THM: 39,37%

A 2020.03.19. előtt megkötött hitelkártya-szerződések alapján kibocsátott Arany Hitelkártyára vonatkozó, illetve a fizetési moratóriummal kapcsolatos információért keresse a Budapest Bank weboldalát a www.budapestbank.hu/moratorium címen vagy hívja a Telebankot a 1440-es számon, továbbá tájékozódhat a hatályos hitelkártya hirdetményben.

1 Az itt közétett THM és reprezentatív példa 500 000 forintra és 1 éves futamidőre vonatkozik, meghatározása az aktuális - nem kedvezményes - díjak (ideértve a kamatot, díjat, jutalékot, költséget), illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A hatályos szabályozás értelmében a THM meghatározása során csak a vásárlási tranzakciók után felszámítandó kamat kerül figyelembe vételre, a készpénzfelvét után fizetendő kamat nem. A készpénzfelvét aktuális kamatát a Bank az adott hitelkártya konstrukcióra vonatkozó hirdetményben teszi közzé. Az egyedi THM mértéke az Ön jóváhagyott hitelkeret összegének, és a hitelkártya konstrukció díjainak függvénye. A hitelkártya készpénzfelvételre való használata a fenti értéknél magasabb teljes hiteldíj mutatót (THM) eredményez.

2Minden hazai vagy külföldi vásárlás után, ami hotelben vagy utazási irodában vagy légitársaságok szolgáltatásainak igénybe vételekor (pl. repülőjegy-vásárlás, utasbiztosítás, stb.) történik, az elköltött összeg 3%-nak egészértékét, havi maximum 30 000 Ft-ot, egyéb hazai vagy külföldi vásárlások után pedig az elköltött összeg 1%-nak egészértékét, havi maximum 30 000 Ft-ot ad kedvezményként a Bank.
Pl.: a kártyásvásárlás értéke: 5 630 Ft; az elköltött összeg 3%-a= 168,9 Ft; jóváírásra kerülő kedvezmény összege (elköltött összeg 3%-nak egészértéke) = 168 Ft Hotelekben történt költés csak a szállással és azzal kapcsolatban felmerült költségekre értendő, a hotelben található egyéb szolgáltatásokra, például ajándékboltban történő vásárlásra, nem. A kedvezmény jóváírása havonta egyszer, egy összegben, legkesőbb a vásárlási tranzakciók könyvelési dátuma utáni naptári hónap 10-en történik meg a hitelszámlán, a kedvezmény mind a Fő-, mind a hozzá kapcsolódó egy vagy több Társkártyával történő vásárlások után jár a Főkártyabirtokosnak. A Kedvezmény nyújtással kapcsolatos további részleteket a hatályos Hitelkártya Kedvezmény Szabályzat tartalmazza, amely a Bank fiókjaiban, valamint a Bank honlapján (www.budapestbank.hu) tekinthető meg.

3 A kamatmentesség csak vásárlási tranzakciókra vonatkozik, amennyiben teljes tartozását (beleértve a Hitelkártya kamatait, díjait stb.) visszafizeti esedékességkor. A 53 napos kamatmentesség arra a vásárlási tranzakció(k)ra vonatkozik, amelye(ke)t a kártyabirtokos az elszámolási időszak első napján (hónap első napja) hajt végre. Ettől kezdve a 53 napos periódus minden egyes további napon 1 nappal csökken. Készpénzfelvétel, illetve részletfizetés során a hitelszámlát a költések napjától számított hitelkamat terheli.

4 2020.09.01-előtt megkötött szerződésekre vonatkozóan a kamatmentes periódus 45 nap, az ezen dátumtól kezdődően megkötött szerződések esetén 53 nap.

Ez a hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek. A Bank a kölcsönt a mindenkori hitelbírálat alapján nyújtja. A kártyákhoz kapcsolódó kondíciókat, a hitelkártyák részletes leírását és teljes körű feltételeit a mindenkor hatályos Hitelkártya hirdetmény , a Hitelkártya kedvezményszabályzat, a Lakossági forint, vagy deviza fizetési számla, folyószámlahitel általános szerződési feltételek, a Hitelkártya általános szerződési feltételek és az Üzletszabályzat tartalmazza. http://www.budapestbank.hu/szolgaltatas/lakossag/hitelkartya-arany-mastercard-lounge.php