Tisztelt Ügyfelünk!  Rendszerfrissítés miatt 2020. május 16. estétől több szolgáltatásunkban is kiesések várhatók.
Május 16. 22:45 és május 17. 01:00 között nem lesz elérhető a Budapest Business Terminál.
Május 16. 22:55 és 24:00 között szünetel a Budapest Internetbank, a Budapest Bank Mobil App, illetve a tranzakciós SMS-ek, valamint az internetes vásárláshoz kapcsolódó jóváhagyó SMS kód kiküldése.
Május 16. 23:00 és 23:30 között a bank ATM-jei nem üzemelnek.
A karbantartás teljes ideje alatt (2020. május 16. este 22:45 és 2020. május 17. hajnali 01:00 között) egyes szolgáltatásokban további rövid, néhány percen át tartó kiesések fordulhatnak elő.  Kérjük, utalásait és internetes vásárlásait időzítse a karbantartási időszakon kívülre. Megértését és türelmét köszönjük! Budapest Bank

Még több kedvezmény?
Velünk lehetséges!

Használja továbbra is hitelkártyáját extra kedvezményekért!

Tudta, hogy a pénztárcájában lapuló hitelkártyájával most akár olcsóbban is vásárolhatHasználja a mindennapokban, és a Media Markt üzletekben történő vásárlásai során, most 10% kedvezményt1 vagy 0%-os részletfizetési lehetőséget2 kap!

Mit kell ehhez tennie?

  1. Látogasson el újra bármelyik Media Markt áruházba!
  2. Vigye magával hitelkártyáját!
  3. Válasszon a fenti kedvezmények közül!
  4. Fizessen hitelkártyájával, és vigye haza kedvezményesen a kiválasztott terméket!

THM: 28,2%-63,8%

Az itt közétett THM meghatározása az aktuális - nem kedvezményes - díjak (ideértve a kamatot, díjat, jutalékot, költséget), illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A hatályos szabályozás értelmében a THM meghatározása során csak a vásárlási tranzakciók után felszámítandó kamat kerül figyelembe vételre, a készpénzfelvét után fizetendő kamat nem. A készpénzfelvét aktuális kamatát a Bank az adott hitelkártya konstrukcióra vonatkozó hirdetményben teszi közzé. Az egyedi THM mértéke az Ön jóváhagyott hitelkeret összegének, és a hitelkártya konstrukció díjainak függvénye.

A hitelkártya készpénzfelvételre való használata a fenti értéknél magasabb teljes hiteldíj mutatót (THM) eredményez.

1Az ajánlat visszavonásig él, és más akcióval nem összevonható. Webáruházi vásárlás, megrendelés, ajándékkártya szolgáltatás, valamint az aktuális szórólapban szereplő termékek vásárlásakor nem érvényes*. A vételár kedvezmény a fizetendő összegből kerül levonásra, további információk a Media Markt üzleteiben vagy a Budapest Telebankon (06-1-477-7777) érhetők el. *2020. február 17-től március 31-ig a vételár kedvezmény igénybe vehető az aktuális szórólapban szereplő  termékek vásárlásakor és más akciókkal összevonható.

2Az aktuális ajánlatok időtartama, érintett termékek köre a Media Markt akciós újságában, honlapján vagy áruházaiban találhatók meg. A Részletformáló szolgáltatás igénybevételének nincs külön díja. A Bank a mindenkor hatályos Hitelkártya Hirdetményben meghatározott ügyleti kamatot számolja fel:. A szolgáltatás igénybe vétele egyik esetben sem érinti az előző, illetve a következő hónapban végzett vásárlási tranzakciók kamatmentességét. Az Ügyfél által kérelmezett, és Bank által részére engedélyezett Részletformáló kondícióit a hitelszámla-kivonaton keresztül igazolja vissza. A Részletformáló havi egyenlő összegű törlesztőrészletének, valamint a hitelkártya kártyás egyenlege után fi zetendő minimum visszafizetendő összegnek együtt, a hitelkártya fi zetési határidejéig kell a hitelkártyaszámlára beérkeznie. A Bank a Részletformáló aktuális tőketartozása után esedékes kamatot havonta számítja fel, a hitelkártya fi zetési határidejének utolsó napján. Az így felszámított kamat azonnal csökkenti a hitelkártya teljes felhasználható egyenlegét. A Részletformálót a Főkártya-birtokos jogosult bármikor megszüntetni bankfi ókban vagy Telebankon keresztül. A megszüntetéssel a Részletformáló még hátralévő része visszakerül a kártyás egyenlegbe. Emellett a Főkártya-birtokos minden hónap 1-étől a soron következő fi zetési határidőig jelezheti, hogy a Részletformálót részben vagy teljesen szeretné előtörleszteni. A hitelkártya-szerződés megszűnésekor a még élő (le nem járt, és így teljes vissza nem fi zetett) Részletformálók automatikusan megszűnnek és visszakerülnek a kártyás egyenlegbe.

A Részletformáló szolgáltatásra vonatkozó további részletes szabályozást a mindenkor hatályos Hitelkártya Általános Szerződés Feltételek valamint a Bank mindenkor hatályos Hitelkártya-hirdetménye tartalmazza, amelyek elérhetőek a Budapest Bank fiókjaiban, valamint a www.budapestbank.hu honlapon.

Hasznos dokumentumok