Ugrás a tartalomhoz

Tisztelt Ügyfelünk! Természetesen bankunk is tudomást szerzett arról, hogy a Kormány meg kívánja hosszabbítani a moratóriumot. Mindamellett a jelenleg hatályos jogszabály alapján a Magyarország Kormánya által a 2020. évi LVIII. törvényben biztosított fizetési moratórium 2020. március 19-től 2020. december 31-ig tart. 2021-ben az érvényben lévő jogszabálynak megfelelően válnak esedékessé a törlesztések. Bármilyen a jelenlegi szabályozást érintő  jogszabály módosítást a Budapest Bank jogkövető, prudensen működő pénzintézetként alkalmazni fog.

Karbantartás miatt 2021.01.17-én 0:00 és 1:00 között az Azonnali Fizetési Rendszerben indított és fogadott utalások elutasításra kerülnek a Budapest Bank rendszereiben. 2021.01.17-én 1:00 és 2:30 között kiesés várható az Azonnali Fizetési Rendszert érintő szolgáltatásunkban, ebben az időszakban az indított és fogadott utalások elutasításra kerülhetnek. Tervezett utalásait kérjük, ütemezze a karbantartási időszakon kívülre, vagy időzítse a következő munkanapra.

Tisztelt Ügyfelünk! A fizetési moratóriummal kapcsolatosan nyilvánosságra került új információkért kattintson ide

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. december 3. 22:00 órától december 4. 03:00-ig elektronikus csatornáink nem lesznek elérhetők. További részletek itt.

Tisztelt Ügyfeleink!
Tervezett rendszerkarbantartási munkálatok miatt 2020. szeptember 15. 22:45 és 23:45 között szünetel az internetes vásárláshoz kapcsolódó jóváhagyó SMS kódok kiküldése. Kérjük, internetes vásárlásait időzítse a karbantartási időszakon kívülre.
Megértését és türelmét köszönjük! Budapest Bank Zrt.

Tisztelt Látogatónk! A fizetési moratóriummal kapcsolatos új információkat részletesebben itt olvashatja.

Tisztelt Látogatónk! A fizetési moratóriummal kapcsolatos új információkat részletesebben itt olvashatja.

Tisztelt Ügyfeleink!
Weboldalaink folyamatos fejlesztés alatt állnak. Újabb fejlesztéseink eredményeképpen megújult weboldalunk további funkciókkal segíti fogyatékkal élő ügyfeleink honlapon történő tájékozódását. Jelenlegi új honlapunk már alkalmas a billentyűzettel történő bejárásra, felolvasó szoftverre optimalizált. Hamarosan az akadálymentes szolgáltatási térképünket is elérhetővé tesszük fogyatékkal élő Ügyfeleink részére, melyben magaskontrasztos nézetben jelenítjük majd meg igényeknek megfelelően fiókjainkat. Honlapunkon további akadálymentesítési fejlesztések is folyamatban vannak, melyek későbbi időszakban fognak elérhetővé válni Ügyfeleink számára. Ezek megvalósulásáról további tájékoztató üzenetet fogunk megjeleníteni Ügyfeleink részére.

Megértését és együttműködését köszönjük! Üdvözlettel: Budapest Bank

Tisztelt Látogatónk! A fizetési moratóriummal kapcsolatos új információkat részletesebben itt olvashatja.

Tisztelt Ügyfeleink! Weboldalunkon a mai napon (2020.10.20.) 19:00 és 23:59 között karbantartási munkákat végzünk, amely bizonyos funkciók elérésében fennakadást okozhat. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Tisztelt Ügyfeleink! Értesítjük Önöket, hogy tervezett karbantartás miatt a Budapest Internetbank és a Budapest Bank Mobil App, a tranzakciós SMS-ek, valamint az internetes vásárlások jóváhagyásához szükséges megerősítő (SMS) kód (3DS) kiküldése szünetel 2020.11.13. (péntek) 22:00 óra és 2020.11.14. (szombat) 04:00 óra között. Amennyiben bármilyen kérdésük van, kérjük, hívják telefonos ügyfélszolgálatunkat a 1440 telefonszámon! Megértésüket és türelmüket köszönjük! Üdvözlettel: Budapest Bank

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy augusztus 29-én (szombaton) a fiókok egységesen15:00 óráig tartanak nyitva.

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy technikai okokból az online bankkártyás fizetések sikertelenek lehetnek. Amennyiben nem tudnak online fizetni, kérjük, hogy kis idő elteltével ismételjék meg a műveletet. A hiba elhárításán dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük!

Üdvözlettel: Budapest Bank

Hálózati leterheltség miatt egyes rendszereink elérésében lassulás jelentkezik, esetenként nem elérhetők. A szolgáltatóval együttműködve folyamatban van a hiba elhárítása.

Tisztelt Ügyfelünk! 2020. október 20-án az Országgyűlés a hiteltörlesztési moratórium meghosszabbításáról döntött, így a meghatározott társadalmi csoportoknak és a pénzügyi nehézséggel küzdő vállalkozásoknak 2021. január 1-től 2021. június 30-ig továbbra sem szükséges hiteleiket törleszteniük. A részletszabályokat egyelőre nem ismerjük, azok megjelenéséig ügyfeleink szíves türelmét kérjük! Az új moratóriummal kapcsolatos információkkal honlapunk folyamatosan frissülni fog!

A mai napon 17.00 óra és 0.00 óra között tervezett karbantartást végzünk weboldalunkon, emiatt előfordulhat, hogy ideiglenesen bizonyos funkciók például: űrlapok, nem lesznek elérhetőek. Megértésüket köszönjük!

Fióki időpont kérés Telebank 1440
+36 1 477-7777
Írjon nekünk! Fiókok és ATM-ek ÁrfolyamokBudapest Bank Prémium kölcsönök

THM:
7,9% - 18,9%1

Budapest Bank Prémium Kölcsönök

Prémium kölcsönök előnyei

 • Szabad felhasználású személyi kölcsön ingatlanfedezet nélkül
 • Igényelhető hitelösszeg minimum 800 000 Ft, maximum 8 000 000 Ft
 • Futamidő minimum 12 hónap, maximum 84 hónap
 • A törlesztés kényelmesen csoportos beszedési megbízással, vagy állandó átutalási megbízással történik.
 • Prémium Kölcsön konstrukciók kondíciói:

  Prémium400 Kölcsön Számlával esetén a THM: 7,9%1

  Prémium250 Kölcsön Számlával esetén a THM: 10,5%1

  Prémium Kölcsön esetén a THM: 18,9%1
 • A Prémium Kölcsön Konstrukcióink kedvező árazással vehetők igénybe:

  Prémium400 Kölcsön Számlával konstrukció esetén PP3 számlacsomag nyitással és min. nettó 400 000 Ft havi jövedelemtől a THM 7,9%1.

  Prémium250 Kölcsön Számlával konstrukció esetén ZO1 számlacsomag nyitással és min. nettó 250 000 Ft havi jövedelemtől a THM: 10,5%1.

Ha megnézné az összes személyi kölcsönünket, vagy kalkulálna, kattintson ide

A "Visszahívást szeretnék" gombra való kattintással tudomásul veszed az Adatkezelési tájékoztatónkat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.

Az igénylés feltétele, hogy ne szerepeljen a negatív KHR listán, illetve a Banknál meglévő hiteleiden ne legyen fizetési elmaradásod.

*Kötelezően kitöltendő mezők.

Hiteligénylés folyamata

1. Kérj visszahívást

2. Szakértőnk visszahív

3. Személyes ügyintézés

4. Hitelösszeg folyósítás

Az igénylés feltételei

Ne szerepelj a negatív - azaz a rosszul fizető adósokra vonatkozó - KHR listán, illetve a Banknál meglévő hitelein ne legyen fizetési elmaradás.

Az igényléshez szükséges dokumentumok

1 Az egyedi THM mértéke a jóváhagyott hitel futamidejétől és a konstrukció díjaitól függ. A pontos törlesztő részletet a Bank a jóváhagyás napján határozza meg. A törlesztő részlet nagysága a hitel jóváhagyásának időpontjától függően minimálisan változhat, melynek mértékéről előzetesen telefonon tájékoztatjuk ügyfeleinket.

A Számlás Prémium Kölcsön konstrukciók THM-jének meghatározása során, a Prémium250 Kölcsön Számlával konstrukció esetén a Zéró (ZO1), a Prémium400 Kölcsön Számlával konstrukció esetén a Prémium Plusz (PP3) és a Zéró (ZO1) számlacsomagok legkedvezőbb havi számlavezetési díja, 0 Ft, került figyelembe vételre. A pontos törlesztő részletet a Bank a jóváhagyás napján határozza meg. A törlesztő részlet nagysága a hitel jóváhagyásának időpontjától függően minimálisan változhat, melynek mértékéről előzetesen telefonon tájékoztatjuk ügyfeleinket.

A kedvezményes konstrukcióra való jogosultság feltétele, hogy a Kölcsönszerződés megkötésének időpontjában az Ügyfél Budapest Bank Lakossági Forint Fizetési számlával vagy Befektetési Kártyával (továbbiakban Fizetési számla) rendelkezik és a kölcsön futamideje alatt rendszeres havi jövedelmét (legalább az aktuális minimálbérnek megfelelő összeget) a Fizetési számlára utaltatja, valamint a kölcsön törlesztését az igényléshez fizetési számlamúltként benyújtott, bármely magyarországi hitelintézetnél vezetett fizetési számláról indított állandó átutalás vagy ugyanerre a fizetési számlára adott csoportos beszedési megbízás útján teljesíti. Az ügyfél a Kölcsönszerződés megkötésével egyidejűleg vállalja, hogy az előzőekben részletezett feltételeknek a kölcsön teljes futamideje alatt megfelel, illetve azokat fenntartja.

Ugyanezen szabályok vonatkoznak arra az esetre is, amikor az ügyfél a kedvezőbb kondíciók elérése érdekében kifejezetten a Kölcsönszerződéssel egy időben nyit Fizetési számlát (pl: Prémium250 Kölcsön Számlával konstrukció esetén a Zéró (ZO1), a Prémium400 Kölcsön Számlával konstrukció esetén a Prémium Plusz (PP3) számlacsomagot, melyek legkedvezőbb számlavezetési díja 0 Ft. A 0 Ft-os számlavezetési díj feltétele a Prémium250 Kölcsön Számlával esetén min. a nettó minimálbér kétszeresének megfelelő összegű, Prémium400 Kölcsön Számlával esetén min. a nettó minimálbér négyszeresének megfelelő összegű havi rendszeres jóváírás, az elektronikus kivonat és a minimum 30 000 Ft-os bankkártyás vásárlás. A további részleteket a Bank hatályos Lakossági forint számlavezetési hirdetménye tartalmazza, EBKM: 0,00%.). A kölcsön törlesztésének módjaként csoportos beszedési megbízás vagy állandó átutalás választható.

Amennyiben az igényelt hitelösszeg eléri vagy meghaladja a 3.000.000 Ft-ot, úgy az igénylőnek minimum 2 hónapos, saját névre szóló, fizetési számlakivonattal igazolható fizetési számla múlttal kell rendelkeznie bármely hazai pénzintézetnél, melyen rendszeres jóváírásként megjelenik az igénylő jövedelme. Amennyiben a meglévő fizetési számla nem Budapest Bankos, a Kölcsönszerződéssel egy időben Budapest Bank lakossági Fizetési számlát kell nyitnia és a munkáltató által kiállított munkabér áthozó igazolással igazolnia, hogy havi rendszeres jövedelmét a Budapest Banknál megnyitott számlára utaltatja.

Reprezentatív példa a Prémium400 Kölcsön Számlával esetén: hitelösszeg 3 000 000 Ft, 60 hó futamidő, éves kamat fix 7,5% és 60 624 Ft havi törlesztővel, a visszafizetendő teljes összeg 3 637 440 Ft, a hitel teljes díja, ideértve annak részét képező díjat, jutalékot, költséget és adót 637 440 Ft, a kamat típusa rögzített, a THM: 7,9%.

Reprezentatív példa a Prémium250 Kölcsön Számlával esetén: hitelösszeg 3 000 000 Ft, 60 hó futamidő, éves kamat fix 9,9% és 64 300 Ft havi törlesztővel, a visszafizetendő teljes összeg 3 858 000 Ft, a hitel teljes díja, ideértve annak részét képező díjat, jutalékot, költséget és adót 858 000 Ft, a kamat típusa rögzített, a THM: 10,5%.

Reprezentatív példa a Prémium Kölcsön esetén: hitelösszeg 2 990 000 Ft, 60 hó futamidő, éves kamat fix 17,2% és 76 035 Ft havi törlesztővel, a visszafizetendő teljes összeg 4 562 100 Ft, a hitel teljes díja, ideértve annak részét képező díjat, jutalékot, költséget és adót 1 572 100 Ft, a kamat típusa rögzített, a THM: 18,9%.

Ez a hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek. Az aktuális feltételeket és kondíciókat a Bank mindenkor hatályos Budapest Bank hirdetményei tartalmazzák. A Bank a kölcsönt a mindenkori hitelbírálat feltételei alapján nyújtja.