Ugrás az oldal tartalmáhozUgrás az elsődleges navigációhoz

Tisztelt Ügyfeleink!
Tervezett rendszerkarbantartási munkálatok miatt 2020. szeptember 15. 22:45 és 23:45 között szünetel az internetes vásárláshoz kapcsolódó jóváhagyó SMS kódok kiküldése. Kérjük, internetes vásárlásait időzítse a karbantartási időszakon kívülre.
Megértését és türelmét köszönjük! Budapest Bank Zrt.

Tisztelt Ügyfeleink! Weboldalaink folyamatos fejlesztés alatt állnak. Újabb fejlesztéseink eredményeképpen megújult weboldalunk további funkciókkal segíti fogyatékkal élő ügyfeleink honlapon történő tájékozódását. Jelenlegi új honlapunk már alkalmas a billentyűzettel történő bejárásra, felolvasó szoftverre optimalizált. Hamarosan az akadálymentes szolgáltatási térképünket is elérhetővé tesszük fogyatékkal élő Ügyfeleink részére, melyben magaskontrasztos nézetben jelenítjük majd meg igényeknek megfelelően fiókjainkat. Honlapunkon további akadálymentesítési fejlesztések is folyamatban vannak, melyek későbbi időszakban fognak elérhetővé válni Ügyfeleink számára. Ezek megvalósulásáról további tájékoztató üzenetet fogunk megjeleníteni Ügyfeleink részére.

Megértését és együttműködését köszönjük! Üdvözlettel: Budapest Bank

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy augusztus 29-én (szombaton) a fiókok egységesen15:00 óráig tartanak nyitva.

Fióki időpont kérés Telebank 1440
+36 1 477-7777
Írjon nekünk! Fiókok és ATM-ek Árfolyamok

Betétek

A 4 hónapos Kiemelt Prémium betétben a fizetési számlára érkező új, külső forrásból származó megtakarítás köthető le, az összeg beérkezését követő, legfeljebb 15 naptári napon belül.

Amennyiben a 4 hónapos Kiemelt Prémium betét folyamatos lekötésként, (automatikus újralekötési rendelkezéssel került lekötésre) a 4 hónapos Kiemelt Prémium betét lejáratakor, illetve a továbbiakban, 4 hónapos standard Prémium betétként, a standard Prémium betét fordulónapon, érvényes mindenkori kondícióival kerül újralekötésre.

 • Külső forrásnak tekintendő a más pénzintézettől érkezett átutalás, a Budapest Bankon belülről érkezett átutalások közül a nem magánszemély számlájáról érkezett átutalás, továbbá a készpénzbefizetés.
 • Egy ügyfél több betétet is leköthet, egyenként legalább 100 ezer Ft értékben. A 4 hónapos Kiemelt Prémium betét konstrukcióban egy ügyfél által összességében leköthető összeg, maximum 30 millió Ft.
 • A 4 hónapos Kiemelt Prémium betét fizetési számláról köthető le Budapest Bank fiókban, a feltételek ellenőrzését követően.
 • Az Internetbankon keresztül otthonról, kényelmesen és biztonságosan kezelheti a befektetéseit is. A betétlekötés elérhető a Betét / Új betétlekötés menüpontban.ezt kérlek töröljétek, mert a 4 hónapos Kiemelt Prémium Betét nem elérhető a netbankonTovábbi információkat a Prémium Betétek Hirdetményében talál.


Kondíciók
Futamidő 4 hónap
Min. leköthető összeg 100 000 Ft-tól
Éves kamat (EBKM) 0,90%
Kondíciók
Futamidő
4 hónap
Kondíciók
Min. leköthető összeg
100 000 Ft-tól
Kondíciók
Éves kamat (EBKM)
0,90%

A konstrukció az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által nyújtott betétbiztosítással rendelkezik, a Bank vonatkozó hirdetményének (A Budapest Banknál elhelyezett betétek biztosítási feltételeiről) szabályai szerint. Részletes felvilágosítást a fenti hirdetményben, a Budapest Bank fiókjaiban, a www.budapestbank.hu internetes oldalon kaphat. A Budapest Bank betéti konstrukcióinak részletes leírását a vonatkozó üzletszabályzatok és hirdetmények tartalmazzák.

A Budapest Bank többféle megtakarítási lehetőséget kínál azon ügyfeleinek, akik hagyományosan biztonságos, könnyen kezelhető formában szeretnék kamatoztatni pénzüket. A biztonságot és kiszámíthatóságot előtérbe helyező ügyfeleink egyik legkedveltebb választása a Prémium Betét.


Melyek a Prémium Betét legfontosabb jellemzői?

 • A Prémium Betét lekötött forintbetét, azokra a megtakarításokra ajánlunk, amelyeket Ön leginkább biztonságra és kiszámíthatóságra törekedve kíván kezelni.
 • Többféle futamidővel és típusban választható - egyszeri, ill. folyamatos lekötésként, a kamat tőkésítésével, ill. fizetési számlán történő jóváírásával. A lekötés minimum összege 100 ezer Ft.
 • A kamat mindig a teljes betétre vonatkozik. A kamat fix, a futamidő alatt a pénzpiaci változások kockázata a lekötést nem érinti.
 • A Prémium betét OBA garanciával rendelkezik, a betétbiztosítás szabályai szerint.
Bejelentkezés az Internetbankba

A konstrukció az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által nyújtott betétbiztosítással rendelkezik, a Bank vonatkozó hirdetményének (Betétek betétbiztosítási feltételei) szabályai szerint. Részletes felvilágosítást a fenti hirdetményben, a Budapest Bank fiókjaiban, a www.budapestbank.hu internetes oldalon kaphat. A Budapest Bank betéti konstrukcióinak részletes leírását a vonatkozó üzletszabályzatok és hirdetmények tartalmazzák. A Prémium Betétekre érvényes részletes feltételeket a Bank lakossági bankszámla, bankkártya, betét, és fizetési számla hitel Általános Szerződési Feltételei, és Hirdetménye tartalmazza.

Azoknak, akik deviza-megtakarításaikat kiszámítható és biztonságos formában kívánják kamatoztatni.

 • Deviza megtakarítási szolgáltatásainkat négy kiemelt devizanemben kínáljuk ügyfeleinknek: EUR, USD, GBP és CHF. A deviza lekötések fix kamatozású lekötött betétek, a minimum összeg az egyes devizanemekben: 500 USD, 500 EUR, 300 GBP, 500 CHF.
 • A Bank a deviza betétre a lekötött összeg nagyságától és a választott futamidőtől függő prémiummal növelt fix kamatot fizet a futamidő lejártakor.
 • Ön már a lekötéskor rendelkezhet úgy, hogy a betét összege a kamattal együtt, vagy anélkül automatikusan újra lekötésre kerüljön a futamidő végén.
 • A deviza lekötések OBA garanciával rendelkeznek, a betétbiztosítás szabályai szerint.

A konstrukció az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által nyújtott betétbiztosítással rendelkezik, a Bank vonatkozó hirdetményének (Betétek betétbiztosítási feltételei) szabályai szerint. Részletes felvilágosítást a fenti hirdetményben, a Budapest Bank fiókjaiban, a www.budapestbank.hu internetes oldalon kaphat. A Budapest Bank betéti konstrukcióinak részletes leírását a vonatkozó üzletszabályzatok és hirdetmények tartalmazzák.

{{ texts.title ? texts.title : 'Kérjen visszahívást a személyre szabott információért' }}

Munkatársunk segít Önnek!

A "Visszahívást szeretnék" gombra való kattintással tudomásul veszed az Adatkezelési tájékoztatónkat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.

Megtakarítások védelme

oba

OBA

Országos Betétbiztosítási Alap

Részletek
oba

OBA Iránytű

Országos Betétbiztosítási Alap Iránytű

Részletek

Hasznos dokumentumok