Ugrás az oldal tartalmáhozUgrás az elsődleges navigációhoz

Tisztelt Ügyfelünk! Természetesen bankunk is tudomást szerzett arról, hogy a Kormány meg kívánja hosszabbítani a moratóriumot. Mindamellett a jelenleg hatályos jogszabály alapján a Magyarország Kormánya által a 2020. évi LVIII. törvényben biztosított fizetési moratórium 2020. március 19-től 2020. december 31-ig tart. 2021-ben az érvényben lévő jogszabálynak megfelelően válnak esedékessé a törlesztések. Bármilyen a jelenlegi szabályozást érintő  jogszabály módosítást a Budapest Bank jogkövető, prudensen működő pénzintézetként alkalmazni fog.

Tisztelt Ügyfeleink!
Tervezett rendszerkarbantartási munkálatok miatt 2020. szeptember 15. 22:45 és 23:45 között szünetel az internetes vásárláshoz kapcsolódó jóváhagyó SMS kódok kiküldése. Kérjük, internetes vásárlásait időzítse a karbantartási időszakon kívülre.
Megértését és türelmét köszönjük! Budapest Bank Zrt.

Tisztelt Ügyfeleink!
Weboldalaink folyamatos fejlesztés alatt állnak. Újabb fejlesztéseink eredményeképpen megújult weboldalunk további funkciókkal segíti fogyatékkal élő ügyfeleink honlapon történő tájékozódását. Jelenlegi új honlapunk már alkalmas a billentyűzettel történő bejárásra, felolvasó szoftverre optimalizált. Hamarosan az akadálymentes szolgáltatási térképünket is elérhetővé tesszük fogyatékkal élő Ügyfeleink részére, melyben magaskontrasztos nézetben jelenítjük majd meg igényeknek megfelelően fiókjainkat. Honlapunkon további akadálymentesítési fejlesztések is folyamatban vannak, melyek későbbi időszakban fognak elérhetővé válni Ügyfeleink számára. Ezek megvalósulásáról további tájékoztató üzenetet fogunk megjeleníteni Ügyfeleink részére.

Megértését és együttműködését köszönjük! Üdvözlettel: Budapest Bank

Tisztelt Ügyfeleink! Weboldalunkon a mai napon (2020.10.20.) 19:00 és 23:59 között karbantartási munkákat végzünk, amely bizonyos funkciók elérésében fennakadást okozhat. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy augusztus 29-én (szombaton) a fiókok egységesen15:00 óráig tartanak nyitva.

Tisztelt Ügyfelünk! 2020. október 20-án az Országgyűlés a hiteltörlesztési moratórium meghosszabbításáról döntött, így a meghatározott társadalmi csoportoknak és a pénzügyi nehézséggel küzdő vállalkozásoknak 2021. január 1-től 2021. június 30-ig továbbra sem szükséges hiteleiket törleszteniük. A részletszabályokat egyelőre nem ismerjük, azok megjelenéséig ügyfeleink szíves türelmét kérjük! Az új moratóriummal kapcsolatos információkkal honlapunk folyamatosan frissülni fog!

Fióki időpont kérés Telebank 1440
+36 1 477-7777
Írjon nekünk! Fiókok és ATM-ek Árfolyamok

Adatkezelési tájékoztató

Az Ön által szolgáltatott személyes adatokat a Budapest Bank Zrt. (székhely: 1138 Budapest, Váci út 193., cégjegyzékszám: cg.01-10-041037, nyilvántartó bíróság: Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság) (a továbbiakban: Bank), abból a célból kezeli, hogy közvetlenül vagy megbízottja útján Önt a jövőben a Bank szolgáltatásairól személyesen, telefonon, írásban vagy elektronikus úton közvetlenül tájékoztassa, valamint azokat az Ön részére ilyen módon közvetlenül ajánlja fel. Ezek a megkeresések nem minősülnek a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek. Az adatszolgáltatás önkéntes.


Leiratkozás

Az adatkezelési engedély visszavonására Önnek bármikor lehetősége van, így azonban az Ön számára értékes pénzügyi tanácsokról maradhat le. Ha ennek ellenére nem szeretne értesülni a Bank ajánlatairól, akkor bármikor, indokolás nélkül kérheti adatainak közvetlen üzleti célú megkeresés céljából történő kezelésének megszüntetését. Az adatkezelés megszüntetésére vonatkozó kérelmét az alábbi módokon tudja eljuttatni a Bankhoz számlaszáma(i) feltüntetésével:

  • Személyesen: a Bank bármely bankfiókjában
  • Írásban: Budapest Bank Zrt., 1138 Budapest, Váci út 193.
  • Telefonon: (06-1) 4-777-777 vagy 1440
  • Emailben: info@budapestbank.hu

Amennyiben Ön visszahívási adatlap kitöltéséhez, illetve az online chat beszélgetés megkezdésével kapcsolódóan kattintott jelen Adatkezelési oldalra, akkor a "Küldés", illetve a "Chat indítás” gombra való kattintással Ön tudomásul veszi a jelen tájékoztatóban foglaltakat, és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.

Az Autófinanszírozás online igénylési felületének használata regisztrációhoz kötött. A regisztráció során megadott e-mail címet, vagy amennyiben a regisztráció Facebook vagy Google fiók segítségével történik a felhasználó azonosítása céljából e-mail címét és ezzel együtt felhasználói azonosítóját a Bank felhasználja és a későbbi bejelentkezések érdekében eltárolja a regisztráció felhasználó által történő törlésének időpontjától számított legfeljebb 6 hónapig, illetve amennyiben a gépjármű eladójának –a szerződéskötéshez szükséges – személyes adatait is megadja, kijelenti, hogy rendelkezik eladótól a mindenkori jogszabályok által megkívánt felhatalmazással adatainak a Bank részére történő átadásához.

Hasznos dokumentumok