Tisztelt Ügyfelünk!  Rendszerfrissítés miatt 2020. május 16. estétől több szolgáltatásunkban is kiesések várhatók.
Május 16. 22:45 és május 17. 01:00 között nem lesz elérhető a Budapest Business Terminál.
Május 16. 22:55 és 24:00 között szünetel a Budapest Internetbank, a Budapest Bank Mobil App, illetve a tranzakciós SMS-ek, valamint az internetes vásárláshoz kapcsolódó jóváhagyó SMS kód kiküldése.
Május 16. 23:00 és 23:30 között a bank ATM-jei nem üzemelnek.
A karbantartás teljes ideje alatt (2020. május 16. este 22:45 és 2020. május 17. hajnali 01:00 között) egyes szolgáltatásokban további rövid, néhány percen át tartó kiesések fordulhatnak elő.  Kérjük, utalásait és internetes vásárlásait időzítse a karbantartási időszakon kívülre. Megértését és türelmét köszönjük! Budapest Bank

Adatkezelési tájékoztató

Az Ön által szolgáltatott személyes adatokat a Budapest Bank Zrt. (székhely: 1138 Budapest, Váci út 193., cégjegyzékszám: cg.01-10-041037, nyilvántartó bíróság: Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság) (a továbbiakban: Bank), abból a célból kezeli, hogy közvetlenül vagy megbízottja útján Önt a jövőben a Bank szolgáltatásairól személyesen, telefonon, írásban vagy elektronikus úton közvetlenül tájékoztassa, valamint azokat az Ön részére ilyen módon közvetlenül ajánlja fel. Ezek a megkeresések nem minősülnek a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek. Az adatszolgáltatás önkéntes.


Leiratkozás

Az adatkezelési engedély visszavonására Önnek bármikor lehetősége van, így azonban az Ön számára értékes pénzügyi tanácsokról maradhat le. Ha ennek ellenére nem szeretne értesülni a Bank ajánlatairól, akkor bármikor, indokolás nélkül kérheti adatainak közvetlen üzleti célú megkeresés céljából történő kezelésének megszüntetését. Az adatkezelés megszüntetésére vonatkozó kérelmét az alábbi módokon tudja eljuttatni a Bankhoz számlaszáma(i) feltüntetésével:

  • Személyesen: a Bank bármely bankfiókjában
  • Írásban: Budapest Bank Zrt., 1138 Budapest, Váci út 193.
  • Telefonon: (06-1) 4-777-777 vagy 1440
  • Emailben: info@budapestbank.hu

Amennyiben Ön visszahívási adatlap kitöltéséhez, illetve az online chat beszélgetés megkezdésével kapcsolódóan kattintott jelen Adatkezelési oldalra, akkor a "Küldés", illetve a "Chat indítás” gombra való kattintással Ön tudomásul veszi a jelen tájékoztatóban foglaltakat, és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.

Az Autófinanszírozás online igénylési felületének használata regisztrációhoz kötött. A regisztráció során megadott e-mail címet, vagy amennyiben a regisztráció Facebook vagy Google fiók segítségével történik a felhasználó azonosítása céljából e-mail címét és ezzel együtt felhasználói azonosítóját a Bank felhasználja és a későbbi bejelentkezések érdekében eltárolja a regisztráció felhasználó által történő törlésének időpontjától számított legfeljebb 6 hónapig.

Hasznos dokumentumok