Ugrás az oldal tartalmáhozUgrás az elsődleges navigációhoz

Tisztelt Ügyfelünk! Természetesen bankunk is tudomást szerzett arról, hogy a Kormány meg kívánja hosszabbítani a moratóriumot. Mindamellett a jelenleg hatályos jogszabály alapján a Magyarország Kormánya által a 2020. évi LVIII. törvényben biztosított fizetési moratórium 2020. március 19-től 2020. december 31-ig tart. 2021-ben az érvényben lévő jogszabálynak megfelelően válnak esedékessé a törlesztések. Bármilyen a jelenlegi szabályozást érintő  jogszabály módosítást a Budapest Bank jogkövető, prudensen működő pénzintézetként alkalmazni fog.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. december 3. 22:00 órától december 4. 03:00-ig elektronikus csatornáink nem lesznek elérhetők. További részletek itt.

Tisztelt Ügyfeleink!
Tervezett rendszerkarbantartási munkálatok miatt 2020. szeptember 15. 22:45 és 23:45 között szünetel az internetes vásárláshoz kapcsolódó jóváhagyó SMS kódok kiküldése. Kérjük, internetes vásárlásait időzítse a karbantartási időszakon kívülre.
Megértését és türelmét köszönjük! Budapest Bank Zrt.

Tisztelt Ügyfeleink!
Weboldalaink folyamatos fejlesztés alatt állnak. Újabb fejlesztéseink eredményeképpen megújult weboldalunk további funkciókkal segíti fogyatékkal élő ügyfeleink honlapon történő tájékozódását. Jelenlegi új honlapunk már alkalmas a billentyűzettel történő bejárásra, felolvasó szoftverre optimalizált. Hamarosan az akadálymentes szolgáltatási térképünket is elérhetővé tesszük fogyatékkal élő Ügyfeleink részére, melyben magaskontrasztos nézetben jelenítjük majd meg igényeknek megfelelően fiókjainkat. Honlapunkon további akadálymentesítési fejlesztések is folyamatban vannak, melyek későbbi időszakban fognak elérhetővé válni Ügyfeleink számára. Ezek megvalósulásáról további tájékoztató üzenetet fogunk megjeleníteni Ügyfeleink részére.

Megértését és együttműködését köszönjük! Üdvözlettel: Budapest Bank

Tisztelt Ügyfeleink! Weboldalunkon a mai napon (2020.10.20.) 19:00 és 23:59 között karbantartási munkákat végzünk, amely bizonyos funkciók elérésében fennakadást okozhat. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Tisztelt Ügyfeleink! Értesítjük Önöket, hogy tervezett karbantartás miatt a Budapest Internetbank és a Budapest Bank Mobil App, a tranzakciós SMS-ek, valamint az internetes vásárlások jóváhagyásához szükséges megerősítő (SMS) kód (3DS) kiküldése szünetel 2020.11.13. (péntek) 22:00 óra és 2020.11.14. (szombat) 04:00 óra között. Amennyiben bármilyen kérdésük van, kérjük, hívják telefonos ügyfélszolgálatunkat a 1440 telefonszámon! Megértésüket és türelmüket köszönjük! Üdvözlettel: Budapest Bank

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy augusztus 29-én (szombaton) a fiókok egységesen15:00 óráig tartanak nyitva.

Tisztelt Ügyfelünk! 2020. október 20-án az Országgyűlés a hiteltörlesztési moratórium meghosszabbításáról döntött, így a meghatározott társadalmi csoportoknak és a pénzügyi nehézséggel küzdő vállalkozásoknak 2021. január 1-től 2021. június 30-ig továbbra sem szükséges hiteleiket törleszteniük. A részletszabályokat egyelőre nem ismerjük, azok megjelenéséig ügyfeleink szíves türelmét kérjük! Az új moratóriummal kapcsolatos információkkal honlapunk folyamatosan frissülni fog!

Fióki időpont kérés Telebank 1440
+36 1 477-7777
Írjon nekünk! Fiókok és ATM-ek Árfolyamok

Lakossági deviza folyószámla

A Budapest Bank lakossági deviza folyószámlája kézenfekvő megoldás a valutában és devizában végzett műveletek kényelmes és gyors intézéséhez. Számláját egyaránt elérheti Budapest Internetbankon keresztül, illetve a teljes Budapest Bank fiókhálózatban, valamint tájékozódhat számlájáról a TeleBankon keresztül. A számla elsősorban tranzakciók lebonyolítására szolgál, de szabad pénzeszközeit akár lekötött betétként is kamatoztathatja. Az EUR, USD, GBP és CHF devizanemekben nyitható, havi számlavezetési díj mentes folyószámla az Országos Betétbiztosítási Alap által biztosított.


A lakossági deviza folyószámla a következő szolgáltatásokkal áll az Ön rendelkezésére:

 • Kivonat
  Bankszámlájának forgalmáról havonta kivonatot küldünk. Bővebb információ.
 • Pénztári készpénz ki- és befizetés
  Deviza folyószámlájára bármely Budapest Bank fiókban tetszőleges valutában fizethet be, illetve vehet fel onnan készpénzt az Önnek megfelelő valutában.
 • Átutalás
  Önnek lehetősége nyílik belföldi és külföldi átutalások indítására és fogadására forintban és devizában egyaránt. Átutalásait benyújthatja Budapest Internetbankon keresztül, illetve a teljes Budapest Bank fiókhálózatban.
 • Betétlekötés
  A számláról - annak devizanemében - fix kamatozású, határozott futamidejű lekötések különíthetők el az Ön igényeinek megfelelően.
 • Budapest Internetbank
  A Budapest Internetbank segítségével otthona kényelmében intézheti mindennapi pénzügyeit gyorsan és biztonságosan. A naprakész számlainformációk mellett kedvező költségekkel veheti igénybe tranzakciós szolgáltatásainkat.
 • Budapest TeleBank
  A Budapest Bank non-stop telefonos ügyfélszolgálata helyi tarifával hívható a nap 24 órájában. Munkatársaink készséggel felvilágosítást adnak minden Budapest Bank termékről. TeleBankunk segítéségével Ön lekérdezheti számlájának egyenlegét, illetve az utolsó három tranzakcióját.

Hol nyithatok Budapest Bank lakossági deviza folyószámlát?

Bármely Budapest Bank fiókban.

Hogyan nyithatok Budapest Bank lakossági deviza folyószámlát?

Egy kiválasztott Budapest Bank fiókban folyószámla szerződést kell kötni.

Nyitáshoz szükséges dokumentum

személyi igazolvány


Kollégánk keresni fogja Önt időpont egyeztetés céljából. Amennyiben nem sikerül Önnel felvennünk a kapcsolatot, akkor várjuk szeretettel az Ön által megjelölt napon és nyitvatartási időben fiókunkban!

Kérjük olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat! A "Visszahívást kérek" gombra való kattintással Ön tudomásul veszi a tájékoztatóban foglaltakat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.
* Kötelezően kitöltendő mezők.