Ugrás a tartalomhoz

Tisztelt Ügyfelünk! Természetesen bankunk is tudomást szerzett arról, hogy a Kormány meg kívánja hosszabbítani a moratóriumot. Mindamellett a jelenleg hatályos jogszabály alapján a Magyarország Kormánya által a 2020. évi LVIII. törvényben biztosított fizetési moratórium 2020. március 19-től 2020. december 31-ig tart. 2021-ben az érvényben lévő jogszabálynak megfelelően válnak esedékessé a törlesztések. Bármilyen a jelenlegi szabályozást érintő  jogszabály módosítást a Budapest Bank jogkövető, prudensen működő pénzintézetként alkalmazni fog.

Tisztelt Ügyfeleink! Weboldalunkon a mai napon (2021.01.21.) 19:00 és 23:59 között karbantartási munkákat végzünk, amely bizonyos funkciók elérésében fennakadást okozhat. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Karbantartás miatt 2021.01.17-én 0:00 és 1:00 között az Azonnali Fizetési Rendszerben indított és fogadott utalások elutasításra kerülnek a Budapest Bank rendszereiben. 2021.01.17-én 1:00 és 2:30 között kiesés várható az Azonnali Fizetési Rendszert érintő szolgáltatásunkban, ebben az időszakban az indított és fogadott utalások elutasításra kerülhetnek. Tervezett utalásait kérjük, ütemezze a karbantartási időszakon kívülre, vagy időzítse a következő munkanapra.

Tisztelt Ügyfelünk! A fizetési moratóriummal kapcsolatosan nyilvánosságra került új információkért kattintson ide

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. december 3. 22:00 órától december 4. 03:00-ig elektronikus csatornáink nem lesznek elérhetők. További részletek itt.

Tisztelt Ügyfeleink!
Tervezett rendszerkarbantartási munkálatok miatt 2020. szeptember 15. 22:45 és 23:45 között szünetel az internetes vásárláshoz kapcsolódó jóváhagyó SMS kódok kiküldése. Kérjük, internetes vásárlásait időzítse a karbantartási időszakon kívülre.
Megértését és türelmét köszönjük! Budapest Bank Zrt.

Tisztelt Látogatónk! A fizetési moratóriummal kapcsolatos új információkat részletesebben itt olvashatja.

Tisztelt Látogatónk! A fizetési moratóriummal kapcsolatos új információkat részletesebben itt olvashatja.

Tisztelt Ügyfeleink!
Weboldalaink folyamatos fejlesztés alatt állnak. Újabb fejlesztéseink eredményeképpen megújult weboldalunk további funkciókkal segíti fogyatékkal élő ügyfeleink honlapon történő tájékozódását. Jelenlegi új honlapunk már alkalmas a billentyűzettel történő bejárásra, felolvasó szoftverre optimalizált. Hamarosan az akadálymentes szolgáltatási térképünket is elérhetővé tesszük fogyatékkal élő Ügyfeleink részére, melyben magaskontrasztos nézetben jelenítjük majd meg igényeknek megfelelően fiókjainkat. Honlapunkon további akadálymentesítési fejlesztések is folyamatban vannak, melyek későbbi időszakban fognak elérhetővé válni Ügyfeleink számára. Ezek megvalósulásáról további tájékoztató üzenetet fogunk megjeleníteni Ügyfeleink részére.

Megértését és együttműködését köszönjük! Üdvözlettel: Budapest Bank

Tisztelt Látogatónk! A fizetési moratóriummal kapcsolatos új információkat részletesebben itt olvashatja.

Tisztelt Ügyfeleink! Weboldalunkon a mai napon (2020.10.20.) 19:00 és 23:59 között karbantartási munkákat végzünk, amely bizonyos funkciók elérésében fennakadást okozhat. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Tisztelt Ügyfeleink! Értesítjük Önöket, hogy tervezett karbantartás miatt a Budapest Internetbank és a Budapest Bank Mobil App, a tranzakciós SMS-ek, valamint az internetes vásárlások jóváhagyásához szükséges megerősítő (SMS) kód (3DS) kiküldése szünetel 2020.11.13. (péntek) 22:00 óra és 2020.11.14. (szombat) 04:00 óra között. Amennyiben bármilyen kérdésük van, kérjük, hívják telefonos ügyfélszolgálatunkat a 1440 telefonszámon! Megértésüket és türelmüket köszönjük! Üdvözlettel: Budapest Bank

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy augusztus 29-én (szombaton) a fiókok egységesen15:00 óráig tartanak nyitva.

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy technikai okokból az online bankkártyás fizetések sikertelenek lehetnek. Amennyiben nem tudnak online fizetni, kérjük, hogy kis idő elteltével ismételjék meg a műveletet. A hiba elhárításán dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük!

Üdvözlettel: Budapest Bank

Hálózati leterheltség miatt egyes rendszereink elérésében lassulás jelentkezik, esetenként nem elérhetők. A szolgáltatóval együttműködve folyamatban van a hiba elhárítása.

Tisztelt Ügyfelünk! 2020. október 20-án az Országgyűlés a hiteltörlesztési moratórium meghosszabbításáról döntött, így a meghatározott társadalmi csoportoknak és a pénzügyi nehézséggel küzdő vállalkozásoknak 2021. január 1-től 2021. június 30-ig továbbra sem szükséges hiteleiket törleszteniük. A részletszabályokat egyelőre nem ismerjük, azok megjelenéséig ügyfeleink szíves türelmét kérjük! Az új moratóriummal kapcsolatos információkkal honlapunk folyamatosan frissülni fog!

A mai napon 17.00 óra és 0.00 óra között tervezett karbantartást végzünk weboldalunkon, emiatt előfordulhat, hogy ideiglenesen bizonyos funkciók például: űrlapok, nem lesznek elérhetőek. Megértésüket köszönjük!

Fióki időpont kérés Telebank 1440
+36 1 477-7777
Írjon nekünk! Fiókok és ATM-ek Árfolyamok

Egy diákszámla, amit nyugodtan ajánlhatsz ismerőseidnek is?

Nálunk lehetséges!

Nyiss Hello BB számlacsomagot,
majd hívd meg ismerőseidet is.

Hello BB diákszámla

Tandíj, diákhitel, albérlet vagy kollégium, étkezés és utazás – minden egyetemista és főiskolás számára ismerős tételek. Ha te sem a befőttes üvegben gyűjtögeted a pénzt mindezekre, akkor biztos számodra is fontos, hogy egy olyan bankszámlán tedd, amelynek alacsonyak a díjai, hiszen így több pénzed marad a hónap végére. Ezért ajánljuk figyelmedbe Hello BB számlacsomagunkat, melynek kondíciói a következők:

Hello BB számlacsomag

Hello BB számlacsomag

Feltétel: Tanulói jogviszony igazolása és legfeljebb 25 éves életkor1
Közüzemi (csoportos) beszedési megbízás Díjmentes
Bankkártyás vásárlás Díjmentes
Havidíj a feltételek teljesítése esetén2 Díjmentes
Havidíj egyéb esetben2 306 / 196 / 110 Ft
MasterCard Dombornyomott bankkártya éves díja Első évben díjmentes, második évtől 2.786 Ft
Kártyakibocsátási vagy Csomagbeállítási díj 0 Ft/ 10.000 Ft3
Mobilbank Plusz (SMS) szolgáltatás Díjmentes (6 hónapig) ezt követően: 516 Ft
Állandó forint átutalási megbízás elektronikus úton 54 Ft + 0,3% max. 6 000 Ft
Eseti forint átutalás elektronikus úton 110 Ft + 0,3% max. 6 000 Ft
Érvényességi idő és lejáratot követő kondíciók 2 év után Bázis számlacsomag
Feltétel:
Közüzemi (csoportos) beszedési megbízás
Tanulói jogviszony igazolása és legfeljebb 25 éves életkor1
Díjmentes
Feltétel:
Bankkártyás vásárlás
Tanulói jogviszony igazolása és legfeljebb 25 éves életkor1
Díjmentes
Feltétel:
Havidíj a feltételek teljesítése esetén2
Tanulói jogviszony igazolása és legfeljebb 25 éves életkor1
Díjmentes
Feltétel:
Havidíj egyéb esetben2
Tanulói jogviszony igazolása és legfeljebb 25 éves életkor1
306 / 196 / 110 Ft
Feltétel:
MasterCard Dombornyomott bankkártya éves díja
Tanulói jogviszony igazolása és legfeljebb 25 éves életkor1
Első évben díjmentes, második évtől 2.786 Ft
Feltétel:
Kártyakibocsátási vagy Csomagbeállítási díj
Tanulói jogviszony igazolása és legfeljebb 25 éves életkor1
0 Ft/ 10.000 Ft3
Feltétel:
Mobilbank Plusz (SMS) szolgáltatás
Tanulói jogviszony igazolása és legfeljebb 25 éves életkor1
Díjmentes (6 hónapig) ezt követően: 516 Ft
Feltétel:
Állandó forint átutalási megbízás elektronikus úton
Tanulói jogviszony igazolása és legfeljebb 25 éves életkor1
54 Ft + 0,3% max. 6 000 Ft
Feltétel:
Eseti forint átutalás elektronikus úton
Tanulói jogviszony igazolása és legfeljebb 25 éves életkor1
110 Ft + 0,3% max. 6 000 Ft
Feltétel:
Érvényességi idő és lejáratot követő kondíciók
Tanulói jogviszony igazolása és legfeljebb 25 éves életkor1
2 év után Bázis számlacsomag


Ha már nálunk bankolsz, hívd át az egyik diák barátodat, ismerősödet a Budapest Bankba! Mi 5.000 Ft-ot adunk neked minden sikeres ajánlás után4, az ajánlottad pedig szintén a rendkívül kedvező díjakkal rendelkező Hello BB számlacsomagot veheti igénybe igénybe és 5.000 Ft-ot adunk neki is!
Ráadásul a meghívás folyamata is egyszerűbb, mint valaha.

Hello BB diákszámlával a mobilalkalmazást5 és a mobilfizetést6 is kipróbálhatod!

Add meg az adataidat és visszahívunk. Munkatársunk elmondja a számlacsomagról, amit tudnod kell.

Kérjük olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat! A "Visszahívást kérek" gombra való kattintással Ön tudomásul veszi a tájékoztatóban foglaltakat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.
* Kötelezően kitöltendő mezők...

Ez a hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64. §. szerinti ajánlattételnek.

1 Hello BB számlacsomag EBKM: 0,00% Hello BB számlacsomag számlanyitás feltétele tanulói jogviszony megléte legfeljebb 25 éves korig. A számlanyitás 14-18 éves kor között a törvényes képviselő jóváhagyásával vagy 18 éves kor fölött lehetséges. A számlacsomagra és az azokhoz kapcsolódó szolgáltatásra vonatkozó díjakról és egyéb költségekről részletes tájékoztatást a mindenkori Lakossági számlavezetés hirdetmény és a
„LAKOSSÁGI ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK FORINT VAGY DEVIZA FIZETÉSI SZÁMLA NYITÁSÁRA ÉS VEZETÉSÉRE, BANKKÁRTYA SZOLGÁLTATÁSOKRA, VALAMINT FOLYÓSZÁMLAHITELRE” című dokumentum; továbbá az Üzletszabályzat tartalmazza, és a jelen tájékoztatóban nem szabályozott egyéb esetekben ezek rendelkezései az irányadóak.

2 A Hello BB számlacsomag havidíja 0 Ft elektronikus kivonat és havi min. 10.000 Ft bankkártyás vásárlás esetén. Ennek hiányában: papír alapú kivonattal és min. 10 000 Ft bankkártyás vásárlással: 110 Ft; elektronikus kivonattal, min. 10 000 Ft bankkártyás vásárlás hiányában: 196 Ft; papír alapú kivonattal, min. 10 000 Ft bankkártyás vásárlás hiányában: 306 Ft

3 A 2020.09.30-tól megnyitott új fizetési számlák és 2020.09.30 előtt megnyitott fizetési számlák új csomagbaváltása, vagy azonos számlacsomagra történő újraszerződéskor (meghosszabbítás) a Bank 10.000 Ft-os csomagbeállítási díjat alkalmaz. 2020.09.30-tól igényelt bankkártyáknál a Bank 10.000 Ft-os kártyakibocsátási díjat alkalmaz kártyatípusonként az első kártya igénylésekor. 2020.09.30-tól Díjtörlő vagy Jóljáró szolgáltatáscsomagra történő szerződéskötésnél Csomagbeállítás, vagy Kártyakibocsátás díja - a lenti feltételek teljesítése esetén - nem kerül beterhelésre az ügyfél számláján: ha a Budapest Internetbank, vagy Budapest Bank Mobil App szolgáltatások igénylésétől számított 30 napon belül az ügyfél legalább egy alkalommal belép az alkalmazás(ok)ba; és a Lakossági Folyószámlahitel bírálatához szükséges dokumentumokat az igényléskor (vagy utólagos bekérés esetén a bírálat alatt) hiánytalanul benyújtja, valamint az igényléstől nem lép vissza; és -a Díjtörlő-, vagy Jóljáró szolgáltatáscsomag elemei azok igénylésétől számított 6 hónapon belül nem kerülnek megszüntetésre. A fenti feltételek nem teljesítésekor a hirdetmény szerinti Csomagbeállítási vagy Kártyakibocsátási díjat a Bank 6 hónapon belül bármikor az ügyfél külön értesítése nélkül beterheli.

4 A sikeres ajánlás feltétele, hogy az ajánlott „Hello BB” számlacsomagot nyisson, és a számlán a számlanyitástól kezdődő 2 hónapon belül min. 30.000 Ft jóváírásra kerüljön.
Az ajánlóprogram részletes leírása és feltételei a program lebonyolítása, illetve az abban való részvétel a „Budapest Bank Ajánlóprogram” hirdetmény szerint történik.
Egy ügyfél az ajánlóprogramban maximálisan 10 kedvezményre jogosult, mely a tárgyévben és az azt megelőző 2 évben adott ajánlások alapján összesítve értendő.
A kedvezmény juttatója a Budapest Bank Zrt., a kedvezmény magánszemélyek esetén az SZJA tv 1. melléklet 8.14 pontja alapján adómentes, vállalkozásoknak (ide értve az egyéni vállalkozókat is) a rájuk vonatkozó számviteli illetve adószabályok szerint kell kezelniük a kedvezményt. Az adókezelés a jogszabályok változása esetén módosulhat.

5 A Budapest Bank Mobil App szolgáltatás igénybevételének feltétele a Budapest Internetbank szolgáltatás megléte.

6 Az igénybevétel feltétele a Budapest Bank által kibocsátott Mastercard vagy Maestro típusú betéti bankkártya vagy hitelkártya, NFC képes Androidos készülék legalább 4.4 (KitKat) vagy újabb operációs rendszerrel, valamint a Budapest Bank Mobil App (melynek feltétele a Budapest Internetbank szolgáltatás) megléte. A szolgáltatás a Mastercard által támogatott készülékkel vehető igénybe. Az aktuális mobiltelefon készülék lista az alábbi linken érhető el: https://mobilepartner.mastercard.com/docs/MasterCard_Approved_Mobile_Devices.xlsm
Az alkalmazásban létrehozott mobilfizetésre aktivált, és érintéses fizetésre kijelölt digitális bankkártyával ATM készpénzfelvétel és online vásárlási tranzakció nem hajtható végre. Kérjük, figyelmesen olvassa el a digitalizált kártya szolgáltatásra vonatkozó általános szerződési feltételek különleges - plasztikkártyára vonatkozó feltételektől eltérő -rendelkezéseit, így különösen, de nem kizárólagosan a digitalizált kártya rendelkezésre bocsátására, használatbavételre, használatara, letiltásara, törlésére, digitalizált kártyához rendelt készülékre (berendezésre) vonatkozó követelményekről, és tájékozódjon a digitalizált kártya szolgáltatásra vonatkozó feltételekről, és felelősségi szabályokról.