Ugrás az oldal tartalmáhozUgrás az elsődleges navigációhoz

Tisztelt Ügyfeleink! Weboldalaink folyamatos fejlesztés alatt állnak. Újabb fejlesztéseink eredményeképpen megújult weboldalunk további funkciókkal segíti fogyatékkal élő ügyfeleink honlapon történő tájékozódását. Jelenlegi új honlapunk már alkalmas a billentyűzettel történő bejárásra, felolvasó szoftverre optimalizált. Hamarosan az akadálymentes szolgáltatási térképünket is elérhetővé tesszük fogyatékkal élő Ügyfeleink részére, melyben magaskontrasztos nézetben jelenítjük majd meg igényeknek megfelelően fiókjainkat. Honlapunkon további akadálymentesítési fejlesztések is folyamatban vannak, melyek későbbi időszakban fognak elérhetővé válni Ügyfeleink számára. Ezek megvalósulásáról további tájékoztató üzenetet fogunk megjeleníteni Ügyfeleink részére. Üdvözlettel: Budapest Bank

Ajánlóprogram Telebank 1440
+36 1 477-7777
Írjon nekünk! Fiókok és ATM-ek Árfolyamok

Befektetési tanácsadás

A Money+t úgy terveztük meg, hogy Ön megalapozott információk birtokában a céljaihoz és a piaci lehetőségekhez legjobban illeszkedő befektetési döntéseket hozhassa meg.


A Money+nál pénzügyeit az Ön személyi bankárja intézi. A kommunikációt a folyamatos kapcsolattartás és a diszkréció jellemzi, melyet a közvetlen telefonszám és az igény szerinti személyes találkozások segítenek. Az eredményes kapcsolat kulcsa, hogy bankárja jól ismeri az Ön befektetési és pénzügyi céljait, feltérképezi lehetőségeit, kockázatvállaló képességeit, valamint eddigi megtakarítási szokásait és tapasztalatait. Ennek tükrében egyedi befektetési stratégiát alakítunk ki Önnek.


Milyen a jó befektetési döntés?

A jó befektetési döntés legfontosabb szempontjai a hosszú távú gondolkodás, a türelem, az időzítés és a kockázatok megosztása. A magasabb hozammal kecsegtető befektetési lehetőségek árfolyama ugyanis jelentős ingadozással járhat, amelyért viszont az esetek túlnyomó többségében kompenzál az említett átlag feletti hozamlehetőség. Az árfolyam-ingadozásból származó kockázatok kisimítására megoldást nyújthat a rendszeres, kisebb összegű megtakarítás, a többféle eszközcsoport közti választás, valamint tanácsadóinkkal való konzultáció.

A Money Plus befektetésre specializálódott munkatársainál elvárás a legmagasabb fokú szakmai felkészültség.


Mikor kell befektetési döntést hozni?

A befektetési döntéshozatal egy folyamatos tevékenység. Tulajdonképpen akkor is befektetési döntést hozunk, ha nem csinálunk semmit, hiszen akkor amellett tesszük le a garast, hogy az a pozíció, amit eddig felvállaltunk, továbbra is a legjobb lehetőségeket kínálja. A kivárás is egy döntés, amit épp úgy el lehet rontani, vagy éppen pénzt lehet rajra keresni, mint a tevőleges befektetésekkel.

Tartósan jó befektetési döntéseket nem lehet a véletlenre alapozva hozni. Jó döntések csak egy megalapozott, kialakult szisztéma szerint hozhatók, ami lehet fundamentális elemzés, de lehet olyan technikai tényezők figyelembe vétele is, hogy például mennyire van az adott piac túlvéve vagy túladva, vagy hogy milyen az általános hangulat, miről cikkeznek az újságok, miről irkálnak az elemzők. Lehet menni az árral, de alternatív nézőpontból indulva lehet a fordulópontokat is keresni. Nincsen igazából recept arra, hogy hogyan lehet jól befektetni, sőt, mindenki számára más és más, az ő habitusának megfelelő befektetési filozófia lehet jó.