Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy fizetési moratórium lépett életbe a 2020. március 18-án huszonnégy órakor fennálló és már folyósított lakossági és vállalati kölcsönökre 2020. december 31-ig, a részleteket a budapestbank.hu/moratorium oldalon találja.Kérjük, a járványhelyzetre való tekintettel a nyilatkozattételkor törekedjen az elektronikus ügyintézésre!

Ha az eredeti szerződési feltételeknek megfelelően továbbra is szeretné fizetni hitelkártya kintlévőségét, akkor az eddig megszokott módon tudja rendezni. Bankunknál a hitelkártya esetében nem kell külön nyilatkoznia. Ha Ön rendelkezik 2020.03.19 előtt igényelt keretfeltöltő szolgáltatással, annak érdekében, hogy Bankunk a moratórium időszaka alatt is teljesíteni tudja az Ön által igénybe vett Keretfelöltő szolgáltatást, a beszedés újraindításához Önnek tájékoztatnia kell Bankunkat a fizetési szándékáról. Ezért áprilisban telefonon felvesszük Önnel a kapcsolatot, emellett nyilatkozattételét megteheti a többi hiteltermékhez hasonlóan, a honlapon megjelölt csatornákon. Felhívjuk figyelmét, hogy szolgáltatása a nyilatkozattételt követő első teljes naptári hónapra lesz először érvényes.

Amennyiben más típusú kölcsöne esetében úgy dönt, hogy továbbra is folytatná a törlesztést, arról legegyszerűbben az alábbi módokon nyilatkozhat.A nyilatkozat kitöltése előtt kérjük, olvassa el részletes tájékoztatókat a
budapestbank.hu/moratorium oldalon!


Adatai a szerződésére vonatkozó, az Ön által korábban már elfogadott Adatkezelési tájékoztató szerint kerülnek kezelésre.A lakossági és kisvállalkozói ügyfelek esetében:

  • Telebankon keresztül a 1440-es számon,
  • Budapest Internetbankon keresztül,
  • bankfiókban,
  • az ezen az oldalon megtalálható űrlap segítségével

A vállalati ügyfelek esetében:

Az innen letölthető nyilatkozatot kérjük, kitöltve juttassa el kapcsolattartójának. Amennyiben nem tudja, kihez kell fordulnia, kérjük, hívja az ügyfélszolgálatunkat a 1440-es számon!

Statement on the performance of a credit/ loan contract in compliance with the original conditions.

A Budapest Lízing ügyfelei esetében:

A honlapunkról letölthető nyilatkozatot kell kitöltve elküldeniük a megadott címre postai úton (Budapest Lízing Zrt., 1138 Budapest, Váci út 193.) és e-mailben (lizinginfo@budapestbank.hu). A részleteket az alábbi oldalon olvashatják.

Az autófinanszírozási kölcsönök esetében:

Az autófinanszírozási szerződésekről az alábbi oldalon tájékozódhatnak.

Moratórium nyilatkozat kapcsán visszahívás kérése

Lakossági és kisvállalkozói ügyfelek részére.


Még 50 karaktert írhat be.


Még 50 karaktert írhat be.


+36

Még 50 karaktert írhat be.Küldés
Kérjük olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat! A "Küldés" gombra való kattintással Ön tudomásul veszi a tájékoztatóban foglaltakat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez. * Kötelezően kitöltendő mezők.