Ugrás a tartalomhoz

Tisztelt Ügyfelünk! Természetesen bankunk is tudomást szerzett arról, hogy a Kormány meg kívánja hosszabbítani a moratóriumot. Mindamellett a jelenleg hatályos jogszabály alapján a Magyarország Kormánya által a 2020. évi LVIII. törvényben biztosított fizetési moratórium 2020. március 19-től 2020. december 31-ig tart. 2021-ben az érvényben lévő jogszabálynak megfelelően válnak esedékessé a törlesztések. Bármilyen a jelenlegi szabályozást érintő  jogszabály módosítást a Budapest Bank jogkövető, prudensen működő pénzintézetként alkalmazni fog.

Karbantartás miatt 2021.01.17-én 0:00 és 1:00 között az Azonnali Fizetési Rendszerben indított és fogadott utalások elutasításra kerülnek a Budapest Bank rendszereiben. 2021.01.17-én 1:00 és 2:30 között kiesés várható az Azonnali Fizetési Rendszert érintő szolgáltatásunkban, ebben az időszakban az indított és fogadott utalások elutasításra kerülhetnek. Tervezett utalásait kérjük, ütemezze a karbantartási időszakon kívülre, vagy időzítse a következő munkanapra.

Tisztelt Ügyfelünk! A fizetési moratóriummal kapcsolatosan nyilvánosságra került új információkért kattintson ide

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. december 3. 22:00 órától december 4. 03:00-ig elektronikus csatornáink nem lesznek elérhetők. További részletek itt.

Tisztelt Ügyfeleink!
Tervezett rendszerkarbantartási munkálatok miatt 2020. szeptember 15. 22:45 és 23:45 között szünetel az internetes vásárláshoz kapcsolódó jóváhagyó SMS kódok kiküldése. Kérjük, internetes vásárlásait időzítse a karbantartási időszakon kívülre.
Megértését és türelmét köszönjük! Budapest Bank Zrt.

Tisztelt Látogatónk! A fizetési moratóriummal kapcsolatos új információkat részletesebben itt olvashatja.

Tisztelt Látogatónk! A fizetési moratóriummal kapcsolatos új információkat részletesebben itt olvashatja.

Tisztelt Ügyfeleink!
Weboldalaink folyamatos fejlesztés alatt állnak. Újabb fejlesztéseink eredményeképpen megújult weboldalunk további funkciókkal segíti fogyatékkal élő ügyfeleink honlapon történő tájékozódását. Jelenlegi új honlapunk már alkalmas a billentyűzettel történő bejárásra, felolvasó szoftverre optimalizált. Hamarosan az akadálymentes szolgáltatási térképünket is elérhetővé tesszük fogyatékkal élő Ügyfeleink részére, melyben magaskontrasztos nézetben jelenítjük majd meg igényeknek megfelelően fiókjainkat. Honlapunkon további akadálymentesítési fejlesztések is folyamatban vannak, melyek későbbi időszakban fognak elérhetővé válni Ügyfeleink számára. Ezek megvalósulásáról további tájékoztató üzenetet fogunk megjeleníteni Ügyfeleink részére.

Megértését és együttműködését köszönjük! Üdvözlettel: Budapest Bank

Tisztelt Látogatónk! A fizetési moratóriummal kapcsolatos új információkat részletesebben itt olvashatja.

Tisztelt Ügyfeleink! Weboldalunkon a mai napon (2020.10.20.) 19:00 és 23:59 között karbantartási munkákat végzünk, amely bizonyos funkciók elérésében fennakadást okozhat. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Tisztelt Ügyfeleink! Értesítjük Önöket, hogy tervezett karbantartás miatt a Budapest Internetbank és a Budapest Bank Mobil App, a tranzakciós SMS-ek, valamint az internetes vásárlások jóváhagyásához szükséges megerősítő (SMS) kód (3DS) kiküldése szünetel 2020.11.13. (péntek) 22:00 óra és 2020.11.14. (szombat) 04:00 óra között. Amennyiben bármilyen kérdésük van, kérjük, hívják telefonos ügyfélszolgálatunkat a 1440 telefonszámon! Megértésüket és türelmüket köszönjük! Üdvözlettel: Budapest Bank

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy augusztus 29-én (szombaton) a fiókok egységesen15:00 óráig tartanak nyitva.

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy technikai okokból az online bankkártyás fizetések sikertelenek lehetnek. Amennyiben nem tudnak online fizetni, kérjük, hogy kis idő elteltével ismételjék meg a műveletet. A hiba elhárításán dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük!

Üdvözlettel: Budapest Bank

Hálózati leterheltség miatt egyes rendszereink elérésében lassulás jelentkezik, esetenként nem elérhetők. A szolgáltatóval együttműködve folyamatban van a hiba elhárítása.

Tisztelt Ügyfelünk! 2020. október 20-án az Országgyűlés a hiteltörlesztési moratórium meghosszabbításáról döntött, így a meghatározott társadalmi csoportoknak és a pénzügyi nehézséggel küzdő vállalkozásoknak 2021. január 1-től 2021. június 30-ig továbbra sem szükséges hiteleiket törleszteniük. A részletszabályokat egyelőre nem ismerjük, azok megjelenéséig ügyfeleink szíves türelmét kérjük! Az új moratóriummal kapcsolatos információkkal honlapunk folyamatosan frissülni fog!

A mai napon 17.00 óra és 0.00 óra között tervezett karbantartást végzünk weboldalunkon, emiatt előfordulhat, hogy ideiglenesen bizonyos funkciók például: űrlapok, nem lesznek elérhetőek. Megértésüket köszönjük!

Csatlakozom Kalkulátor Kártyás befizetés Írjon nekünk! Árfolyamok

Nyugdíjas évei gondtalan boldogsága az Ön kezében van.

Hidd el lehetséges!

+20% +ajándék
Részletek

Tagi lekötés fedezetű személyi kölcsön

Személyi kölcsön vonzó kamattal a Budapest Önkéntes Nyugdíjpénztár tagjainak?

Nálunk lehetséges!

Részletek

Bankkártyás befizetés egy kattintással?

Nálunk lehetséges!

Részletek

Indítsa el belépését az esti tévézés közben

Egyszerűen és kényelmesen otthonról!

Velünk lehetséges!

Részletek

Budapest Önkéntes Nyugdíjpénztár előnyei

Kiváló hozamok

Nyugdíjcélú megtakarítások esetén az egyik legfontosabb sikertényező a hosszú távon keletkezett hozam

Adójóváírás

Befizetései után 20%, legfeljebb 150.000 Ft adó-visszatérítésre jogosult

Kedvező, kiszámítható költségek

Pénztárunk hatékony működéssel és tagjaink érdekeinek szem előtt tartásával biztosítja a költségek kedvező szinten tartását

Online intézheti ügyeit otthonról

Legyen szó bankkártyás befizetésről, egyéni számlája nyomon követéséről.

Bejelentkezés

Rugalmas befizetési lehetőségek

Rugalmasan és többféle fizetési lehetőség közül választhat anyagi helyzetének és bankolási szokásainak megfelelően.

Gyors és kényelmes ügyintézés

A Budapest Bank fiókhálózatában vagy telefonon a 1440-es zöld számán

Indítsa el az Önkéntes Nyugdíjpénztár belépést online

Egyszerűen és kényelmesen otthonról!

Gondoskodjon már most nyugdíjas éveiről, lépjen be online a Budapest Önkéntes Nyugdíjpénztár tagjai közé!

  1. Belépési nyilatkozat kitöltése otthonában
  2. Kitöltött dokumentumok eljuttatása hozzánk

Kiemelt ajánlataink

onyp_akcio_440 x 286.png

Budapest Önkéntes nyugdíjpénztár Akció

Ajándék utalvány befizetései után! Hidd el lehetséges!

Akciónk ideje alatt regisztrációt követően befizetései után utalványt adunk ajándékba!

Részletek

Tagi lekötés fedezetű személyi kölcsön

Személyi kölcsön vonzó kamattal a Budapest Önkéntes Nyugdíjpénztár tagjainak? Nálunk lehetséges!

A Budapest Önkéntes Nyugdíjpénztár tagjainak tagi lekötés fedezetű személyi kölcsön érhető el!

Részletek
Tagi fedezetu_440x286
BB-ajanloprogram_440x286.jpg

Budapest Önkéntes nyugdíjpénztár Ajánlóprogram

Több ezer Forint ismerősének köszönhetően! Hidd el, lehetséges!

Hívja meg ismerősét az Ajánlóprogramba, hogy lépjen be a Budapest Önkéntes nyugdíjpénztárba!

Részletek

Amit a nyugdíjpénztárról tudni kell

Fontos tájékoztatás

A koronavírus hazai megjelenése miatt, pénztárunk is arra törekszik, hogy minimalizálja a személyes kontaktusok számát. Így arra kérjük pénztártagjainkat, hogy ügyeiket elsősorban elektronikus csatornákon, illetve számlájukkal kapcsolatos kérdéseiket telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül, a 1440-es telefonszámon intézzék. Papíralapú pénztári nyilatkozataikat, amennyiben lehetőségük van, postai úton juttassák el pénztárunkhoz a Budapest Önkéntes Nyugdíjpénztár 1245 Budapest, Pf: 1052. postacímre.

Azon pénztártagjaink számára, akik személyes azonosítása 2017. október 29-e után megtörtént, a Pénztár visszavonásig a postai úton beérkező nyugdíjszolgáltatásra, 10 éves várakozási idő eltelte utáni kifizetésre irányuló igényeiket is teljesíti.
Az online bejelentkezési felületen (www.bpnyugdij.hu/onyp.login-online) tagjaink ellenőrizhetik, hogy személyes azonosításuk megtörtént-e.

Pénzmosás azonosítás

A pénzmosás és terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2017. évi LIII. törvény alapján Pénztárunknál is el kell végezni valamennyi pénztártag azonosítását, ideértve a meghatalmazottat, rendelkezésre jogosultat és képviselőt is. Amennyiben személyes azonosítása még nem történt meg kérjük, hogy személyes okmányaival és lakcímkártyájával mielőbb fáradjon be személyesen a Budapest Bank valamelyik bankfiókjába!
Ha Ön 2017. október 29-e után lépett be Pénztárunkba vagy ezt követően szolgáltatásban (kifizetésben) részesült, az Ön személyes azonosítása már megtörtént, így Önnek ezzel nincs további teendője.

Amennyiben a személyes azonosításban akadályoztatva van, ebben az esetben az azonosítás az alábbiak szerint fogadható el:

  • Közjegyző, vagy - külföldi tartózkodás esetén – magyar konzuli tisztviselő általi hitelesített, teljes körűen kitöltött azonosítási adatlap és
  • a személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolványok, a pénztártag jelenlétében hitelesített másolatának a Pénztárhoz történő megküldése.
Részletek