ONLINE SZÁMLANYITÁS

Tisztelt Érdeklődő!
Számlacsomagjaink kedvezményei rendszeres bérjóváíráshoz vagy a banknál elhelyezett megtakarítási egyenleg feltételéhez vannak kötve. Számlacsomagjaink kedvezményeit akkor tudja a legjobban kihasználni, ha jövedelmét a számlára irányítja, vagy legalább 5 millió forint megtakarítással rendelkezik.
Új kalkuláció
Kérjük válaszoljon!
Érkeztet-e rendszeres jóváírást (munkabér),a számlájára vagy tervez-e legalább 5 millió összegű megtakarítást elhelyezni a Budapest Banknál?

*Az olcsóbb havi díjak feltétele az elektronikus kivonat (100 Ft kedvezmény a legmagasabb havi díjból), illetve a meghatározott értékű bankkártyás vásárlás (180 Ft kedvezmény). Pl: Zéró számlacsomag esetén a havi díj 288 Ft, de ha elektronikus kivonatot kér, akkor csak 185 Ft. Amennyiben az adott hónapban vásárolt bankkártyával, akkor a havidíj csak 103 Ft. Ha az adott hónapban elektronikus kivonatot vett igénybe és legalább 30.000 Ft értékben bankkártyával is vásárolt, akkor a havidíj 0 Ft.
Prémium Plusz 2 számla esetén a havi számlavezetési díj elektronikus kivonattal 0 Ft, papíralapú kivonattal 100 Ft. A csomagnak nem feltétele a havi min. 30 000 forintos bankkártyás vásárlás.