Budapest Bank

Internetbank / (befektetés)

Széchenyi bankkártya

 Széchenyi Kártya folyószámlakölcsön és forgóeszközhitel

A Széchenyi Kártya minden a vállalkozás érdekében felmerülő kiadásra felhasználható, ugyanúgy alkalmas vásárlásra, mint készpénzfelvételre vagy átutalásra.

Széchenyi Kártya Folyószámlakölcsön Széchenyi Kártya Forgóeszközhitel
összege 500 000 Ft-tól 50 000 000 Ft-ig terjed, banki kölcsönbírálattól, vállalkozás működésének időtartamától függően összege 1 000 000 Ft-tól 25 000 000 Ft-ig terjed, banki kölcsönbírálattól, vállalkozás működésének időtartamától függően
a kölcsönlösszeg 1 millió forintonként emelkedhet a kölcsönösszeg 100 ezer forintonként emelkedhet
a kölcsön kizárólag forintban igényelhető a kölcsön kizárólag forintban igényelhető
a futamidő 1+1 év (1 év után felülvizsgálat következik, mely után változatlan feltételek esetén újabb 1 évre meghosszabbítható a futamidő újabb szerződéskötés nélkül) a futamidő 12-36 hónap
a kölcsönkamat 1 havi BUBOR + 4% éves szinten a kölcsönkamat 1 havi BUBOR + 5% éves szinten
kapcsolódó állami kamat- és garanciadíj támogatás (az ügyfélnek a bank felé csak a támogatással csökkentett kamatot és garanciadíjat kell fizetnie) a tőketörlesztés kiszámítható, hiszen havonta, egyenlő összegekben történik
  a folyósításhoz elegendő a számlákat bemutatni, nincs szükség üzleti tervre
  kapcsolódó állami kamat- és garanciadíj támogatás (az ügyfélnek a bank felé csak a támogatással csökkentett kamatot és garanciadíjat kell fizetnie) 

Ha vállalkozása tevékenységéhez középtávon (1-3 év) plusz forgóeszközre van szüksége, igényeljen Széchenyi Forgóeszközhitelt! Előnye, hogy a Széchenyi Kártya folyószámlakölcsön képest hosszabb a futamideje és részletekben törleszthető.

Hogyan igényelhető a kártya?

A Széchenyi Kártya a területileg illetékes kereskedelmi és iparkamarák irodáiban, a tagsága szerinti VOSZ irodáiban vagy a KA-VOSZ Zrt. irodáiban igényelhető. (Az irodák listája megtekinthető a kavosz.hu weboldalon.)

Az elbírálást követően a kölcsönszerződés megkötésére Bankfiókjainkban kerül sor.

Kik igényelhetnek Széchenyi Kártyát?

Azok a kis- és középvállalkozások, amelyek

  • rendelkeznek a legutolsó teljes lezárt évről (10 MFt feletti kölcsönösszeg esetén 2 évről) szóló pénzügyi beszámolóval
  • nincs lejárt köztartozásuk, nem állnak csőd-, felszámolási-, végelszámolási eljárás alatt, nincs ellenük végrehajtási eljárás folyamatban, és megfelelnek a Széchenyi Kártya Program Üzletszabályzatban meghatározott feltételeknek

Melyek a kölcsön biztosítékai?

  • előírt számlaforgalom teljesítése
  • magánszemély készfizető kezessége
  • Garantiqa Hitelgarancia Zrt. kezesség
  • felhatalmazó levél
  • ingatlan jelzálogjog (Széchenyi Kártya Folyószámlakölcsön – 25 millió Ft igényelt kölcsönösszeg felett, Széchenyi Forgóeszközhitel – 10 millió Ft igényelt kölcsönösszeg felett)

Bővebb információ és igénylés

Kérjen visszahívást az alábbi adatok megadásával és munkatársaink a következő banki munkanapon felveszik Önnel a kapcsolatot! Kérjük, hogy legyen elérhető az Ön által megadott telefonszámon!

 

Kérjen visszahívást!


Kérjen visszahívást az alábbi adatok megadásával és munkatársaink a következő banki munkanapon 8-18 óra között felveszik Önnel a kapcsolatot! Kérjük, hogy legyen elérhető az Ön által megadott telefonszámon!
Kérjük adjon meg cégnevet!

Még 50 karaktert írhat be.


Kérjük adja meg céges telefonszámát, amelyen el tudjuk érni!
+36

Még 50 karaktert írhat be.


Kérjük adja meg mobiltelefonszámát, amelyen el tudjuk érni!
+36

Még 50 karaktert írhat be.


Kérjük adja meg céges adószámát!

Még 50 karaktert írhat be.Részletes fiók információk

Email cím

Még 50 karaktert írhat be.Adatok küldése
Kérjük olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat! Az "Adatok küldése" gombra való kattintással Ön tudomásul veszi a tájékoztatóban foglaltakat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez. * Kötelezően kitöltendő mezők.

Kapcsolódó oldalak