Budapest Bank

Internetbank / (befektetés)

Tanácsadó partnereink

Budapest Bank Zrt. több, a pályázati tanácsadásban komoly múlttal rendelkező pályázati tanácsadó társasággal működik együtt. Partnercégeink magas színvonalú szakmai tudásukkal a Széchenyi 2020 pályázatok kapcsán nyújtanak igény szerint segítséget az ötlettől a megvalósításon keresztül a befejezésig az Ön cégének. Az együttműködés megkönnyítése érdekében tanácsadóink az ország teljes területén működnek. Segítségükkel, az értékesítési hálózatunk közreműködésével és komplett finanszírozási csomagokkal a Budapest Bank Zrt. támogatást igénylő ügyfeleinek, testre szabott, teljes körű szolgáltatást nyújt.

Keresse meg kollégáinkat az eubazis2020@budapestbank.hu e-mail címen, akik szívesen segítenek a megfelelő konstrukció kialakításában! Bővebben

Az alábbi, ország teljes területén működő pályázati tanácsadó cégekkel kötöttünk Partneri megállapodást:

Glósz és Társa Kft. Pénzügyi Tanácsadó Iroda

Magyar Pénzhíd Pályázatíró Kft.

Mapi Magyar Fejlesztési Iroda Zrt.

Euroadvance Kft.

További regionális pályázati tanácsadók is segítik munkánkat, hogy Önöknek a legmegfelelőbb pályázati konstrukciókat állítsák össze és akár annak végre hajtásában is támogassák vállalkozásukat.


Keresse meg értékesíti tanácsadóinkat további információkért, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: eubazis2020@budapestbank.hu.