Fejlesztené panzióját, növelné kapacitásának kihasználtságát?

MFB Kisfaludy Turizmus –fejlesztési Hitelprogrammal lehetséges

MFB Kisfaludy Turizmus –fejlesztési Hitelprogram

A Hitelprogram célja olyan kedvező árazású finanszírozás biztosítása a Magyarország területén megvalósuló turisztikai beruházások számára, amely hatékonyan hozzájárul a magyar turizmus minőségi fejlesztéséhez, versenyképességének növeléséhez, meglévő szerepének erősítéséhez, s ezen keresztül hazánk turisztikai vonzerejének növeléséhez, elősegíti a kereskedelmi szálláshelyek szolgáltatásainak fejlesztését, új kapacitások létrehozását, meglévő kapacitásaik bővítését, kihasználtságuk javítását, illetve a szálláshely működéséből származó árbevételeknek a növelését, továbbá a hazai vendéglátóhelyek infrastruktúrájának fejlesztését, új turisztikai attrakciók létrehozását, meglévők fejlesztését, rendezvényszervezéshez szükséges beruházások megvalósítását.

Kapcsolattartóink személyesen segítik döntését,
kérje mielőbb visszahívásunkat!

Még 51 karaktert írhat be.


Még 50 karaktert írhat be.


Még 50 karaktert írhat be.


+36

Még 50 karaktert írhat be.


Még 100 karaktert írhat be.Visszahívást kérek
Kérjük olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat! A "Visszahívást kérek" gombra való kattintással Ön tudomásul veszi a tájékoztatóban foglaltakat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.
* Kötelezően kitöltendő mezők

Miért érdemes az MFB Kisfaludy Turizmus-fejlesztési hitelt választani?

Kedvezményes kamatozású, állami támogatott hitel

Futamidő: min. 2 év – max. 15 év

Igényelhető kölcsönösszeg 10 millió és 50 millió forint közötti összeg lehet.

Szerződéskötési díj nem kerül felszámításra

Kondíciók

product-features-top

Termékjellemzők

 • mark-check Devizanem: kizárólag forint
 • mark-check Elvárt működési múlt: szálláshely-szolgáltatás vagy vendéglátás területen végzett tevékenység és ebből a tevékenységből származóan min. 1 lezárt pénzügyi évvel kell rendelkezni.
 • mark-check A Bank által egyedileg előírt minimális számlaforgalom teljesítése a Banknál vezetett pénzforgalmi számlán
 • mark-check Tőketörlesztés: egyenletes negyedéves tőketörlesztés
 • mark-check Ügyleti kamat fizetése: naptári negyedévente
 • mark-check Rendelkezésre tartási idő: maximum 18 hónap
 • mark-check Türelmi idő: maximum 18 hónap
 • mark-check Saját erő elvárás: általános csekély összegű (de minimis) támogatási kategória esetén a beruházás tervezett nettó költségének min. 10%-a, regionális beruházás támogatási kategória esetén min. 25%
 • mark-check A kölcsön lehívásához számlát, vagy más számviteli bizonylatot szükséges benyújtani
guarantee-loans-top

A Kölcsön biztosítékai

 • mark-check Ingatlan fedezet
 • mark-check Magánszemély készfizető kezessége
 • mark-check Garantiqa Hitelgarancia Zrt. 80% mértékű készfizető kezessége
 • mark-check Magánszemély óvadéka
 • mark-check Felhatalmazó levélen alapuló beszedési megbízás a kölcsönigénylő vállalkozás, valamint a kezesek más banknál vezetett bankszámláira

Az Ön/Vállalkozása által igényelhető kölcsönösszeg mértékéről bankfiókjainkban kaphat teljes körű tájékoztatást.

Ez a tájékoztatás nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek. A Budapest Bank Zrt. („Bank”) a kölcsönt a kölcsönbírálat feltételei alapján pozitív ügyfél- és/vagy ügyletminősítést követően nyújtja. A Banknál történő pénzforgalmi számla megnyitása a kölcsön nyújtásának feltétele.

A meghirdetett termék a lentiekben ki nem zárt kisvállalkozások által vehető igénybe. A Bank kisvállalkozásnak tekint minden olyan vállalkozást (gazdálkodási formára való tekintet nélkül), amelynek az utolsó lezárt pénzügyi év nettó árbevétele nem haladja meg az 200 millió forintot, illetve árbevételi adatoktól függetlenül valamennyi társasházat. A termék nem igényelhető, amennyiben a kölcsönigénylő: őstermelő, közös őstermelő, családi gazdálkodó, szövetkezet; illetve ügyfél jogi tevékenységet folytató vállalkozás, non-profit szervezet.

A hirdetés az érintett szolgáltatások/ termékek főbb jellemzőit tartalmazza a teljesség igénye nélkül. A kölcsön igénybevételének részletes feltételeit és kondícióit a mindenkor hatályos, MFB Terméktájékoztató, a Bank Kamat- és díjtáblázat kisvállalkozások részére elnevezésű Hirdetménye, illetve a megkötendő kölcsönszerződés tartalmazzák.