arrow arrow-dropdown bb-logo-color bb-logo-symbol calculator-minus calculator-plus close datepicker-calendar datepicker-clock guarantee-loans-top map-pin mark-check mark-wrong product-features-01 product-features-02 product-features-03 product-features-04 product-features-05 product-features-top thankyou-message useful_documents-announcements useful_documents-documents useful_documents-message useful_documents-switching_banks useful_documents-telephone youtube-player

RAPID ÉVEN TÚLI KÖLCSÖN
Hidd el, lehetséges!

Pénzre van szüksége hosszú távú céljai megvalósításához? MI SEGÍTÜNK!

RAPID ÉVEN TÚLI KÖLCSÖN

Extra lendület cége fejlesztéséhez!

A hiteligénylési folyamat gyors és rugalmas

Szabadon felhasználható forint kölcsön
a vállalkozás gazdálkodásával összefüggésben, nem szükséges számlákkal igazolni a felhasználást

Nem szükséges tárgyi fedezet

Fix havi törlesztőrészlettel, jól tervezhető kiadások

Rapid éven túli kölcsön

Extra lendület cége fejlesztéséhez!

Termékjellemzők

  • Igényelhető kölcsönösszeg1: 300 000 Ft - 15 000 000 Ft között,
  • Futamidő: min. 13 hónap maximum 72 hónap
  • Hosszabb távú fejlesztéseihez kaphat kedvező forrást, például ingatlan vásárlásra, felújításra, gépvásárlásra vagy hitelkiváltás1 céljából is
  • KATA adózási formával és 2020.01.01-et megelőzően EVA adózó státusz esetén is igényelhető
  • Elvárt működési múlt: min. 18 hónap
  • A Bank által egyedileg előírt minimális számlaforgalom teljesítése a Banknál vezetett pénzforgalmi számlán

A Kölcsön biztosítékai

  • Magánszemély készfizető kezességvállalása
  • Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány (AVHGA) 80%-os intézményi kezességvállalása (banki kölcsönbírálattól függően)2
  • Felhatalmazó levélen alapuló beszedési megbízás a kölcsönigénylő vállalkozás, valamint a kezesek más banknál vezetett bankszámláira

Budapest Bank

Sikerhez vezető út - Beszélgetés Nagy Imrével a Sancol Bt. tulajdonosával

1Új kihelyezés esetén igényelhető. A Budapest Banknál fennálló kölcsön kiváltása esetében a Bank fenntartja az egyedi mérlegelési jogát, továbbá a kölcsönigénylés minimum feltétele, hogy az igényelt kölcsönösszeg magasabb legyen, mint a kiváltandó Budapest Bankos kölcsön összege.

2A kölcsön esetében szükséges - banki kölcsönbírálattól függően - az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány 80%-os intézményi kezességvállalása. A kezességvállalási díj évenkénti mértéke a kezességgel biztosított összegre vetítve 1,1%, 80 %-os mértékű kezességvállalás mellett.
A Kölcsön évi 5%-os kamat mellett a szerződéskötési díj megfizetését követően vehető igénybe. A szerződéskötési díj a kölcsön (keret)összegének 1%-a, de minimum 30.000 Ft. Ezen felül a Bank adminisztrációs díjat számít fel, amelynek havi díja a kölcsön összege után számított 0,1%.

A Banknál történő pénzforgalmi számla megnyitása a kölcsön nyújtásának feltétele.

Az Ön/Vállalkozása által igényelhető kölcsönösszegről bankfiókjainkban kaphat teljes körű tájékoztatást.

Ez a hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek. A Budapest Bank Zrt. („Bank”) a kölcsönt a kölcsönbírálat feltételei alapján pozitív ügyfél- és/vagy ügyletminősítést követően nyújtja.

A hirdetés az érintett szolgáltatások/ termékek főbb jellemzőit tartalmazza a teljesség igénye nélkül. A kölcsön igénybevételének részletes feltételeit és kondícióit a mindenkor hatályos Kisvállalkozói Kölcsönök Kamat- és díjhirdetmény, illetve a megkötendő kölcsönszerződés tartalmazza.

A meghirdetett termék a lenti kizárással nem érintett kisvállalkozások által vehető igénybe. A Bank kisvállalkozásnak tekint minden olyan vállalkozást (gazdálkodási formára való tekintet nélkül), amelynek az utolsó lezárt pénzügyi év nettó árbevétele nem haladja meg a 300 millió forintot.
A termék nem igényelhető, amennyiben a kölcsönigénylő: őstermelő, közös őstermelő, családi gazdálkodó; amennyiben a Banknál az ügyfél Expressz termék összkitettsége - minden a Bank által nyújtott Expressz, Üzletélénkítő, Presztízs és NHP I., II. és III. kölcsön ide tartozik - az igénylendő kölcsönnel együtt ügyfél- és/vagy adóscsoport szinten nagyobb, mint 15 millió Ft; amennyiben a Banknál az ügyfél összkitettsége - minden a Bank által nyújtott kölcsön ide tartozik, kivéve a Lombard és Bankgarancia terméket - az igénylendő kölcsönnel együtt ügyfél- és/ vagy adóscsoport szinten nagyobb, mint 30 millió Ft; illetve ügyfél jogi tevékenységet folytató vállalkozás (TEAOR 6910).

Felkeltettük érdeklődését?

Keressen minket bizalommal!