arrow arrow-dropdown bb-logo-color bb-logo-symbol calculator-minus calculator-plus close datepicker-calendar datepicker-clock guarantee-loans-top map-pin mark-check mark-wrong product-features-01 product-features-02 product-features-03 product-features-04 product-features-05 product-features-top thankyou-message useful_documents-announcements useful_documents-documents useful_documents-message useful_documents-switching_banks useful_documents-telephone youtube-player

RAPID ÉVEN TÚLI KÖLCSÖN
Hidd el, lehetséges!

Pénzre van szüksége hosszú távú céljai megvalósításához? MI SEGÍTÜNK!

RAPID ÉVEN TÚLI KÖLCSÖN

Extra lendület cége fejlesztéséhez!

Számolja ki kalkulátorunk segítségével
a legmegfelelőbb konstrukciót!

kalkulátor

Kölcsönösszeg:

Min: 300 000 Ft

Max: 15 000 000 Ft

Ft

Futamidő:

Min: 13 hónap

Max: 72 hónap

hónap

számítás eredménye1

Havi törlesztő részlet:

Ft

Szerződéskötési díj:

Ft

Éves kamat:

%

Havi adminisztrációs díj:

%

Foglaljon időpontot bármelyik fiókunkba!

Kérjük adjon meg cégnevet!

Még 50 karaktert írhat be.


Kérjük adja meg telefonszámát!
+36

Még 50 karaktert írhat be.


Kérjük adja meg mobiltelefonszámát!
+36

Még 50 karaktert írhat be.


Még 50 karaktert írhat be.


Kérjük adja meg adószámát!

Még 50 karaktert írhat be.



Részletes fiók információk


Visszahívást szeretnék
A "Visszahívást szeretnék" gombra való kattintással tudomásul veszi az Adatkezelési tájékoztatónkat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.
* Kötelezően kitöltendő mezők.

Gyors hitelbírálat, egyszerű kölcsönigénylés

Szabadon felhasználható forint kölcsön

a vállalkozás gazdálkodásával összefüggésben

Nem szükséges tárgyi fedezet

Fix havi törlesztőrészlettel, jól tervezhető kiadások

Rapid éven túli kölcsön

Extra lendület cége fejlesztéséhez!

Termékjellemzők

  • Igényelhető kölcsönösszeg1: 300 000 Ft - 15 000 000 Ft között,
  • Futamidő: min. 13 hónap maximum 72 hónap
  • Elvárt működési múlt: min. 18 hónap
  • A Bank által egyedileg előírt minimális számlaforgalom teljesítése a Banknál vezetett pénzforgalmi számlán

A Kölcsön biztosítékai

  • Magánszemély készfizető kezességvállalása
  • Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány (AVHGA) 80%-os intézményi kezességvállalása (banki kölcsönbírálattól függően)2
  • Felhatalmazó levélen alapuló beszedési megbízás a kölcsönigénylő vállalkozás, valamint a kezesek más banknál vezetett bankszámláira

Budapest Bank

Sikerhez vezető út - Beszélgetés Nagy Imrével a Sancol Bt. tulajdonosával

1A Budapest Banknál fennálló kölcsön kiváltása esetében a Bank fenntartja az egyedi mérlegelési jogát, továbbá a kölcsönigénylés minimum feltétele, hogy az igényelt kölcsönösszeg magasabb legyen, mint a kiváltandó Budapest Bankos kölcsön összege.

2A kölcsön esetében szükséges - banki kölcsönbírálattól függően - az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány 80%-os intézményi kezességvállalása. A kezességvállalási díj évenkénti mértéke a kezességgel biztosított összegre vetítve 1,1%, 80 %-os mértékű kezességvállalás mellett. Az AVHGA kezességvállalása mögött Üzletszabályzatában foglaltak szerint COSME viszontgarancia áll és a kezességvállalás nem minősül állami támogatásnak. Hitelkiváltás célú éven túli kölcsön esetén az AVHGA a kezességet állami viszontgarancia és nem COSME viszontgarancia mellett vállalja. A COSME viszontgaranciát a COSME Program (Programme for Competitiveness of Enterprises and Small and Medium-sized Enterprises) és az Európai Stratégiai Beruházási Alap (ESBA) az Európai Beruházási Terv keretében biztosítja. Az ESBA célja produktív beruházások finanszírozásának és végrehajtásának támogatás-elősegítése az Európai Unióban és a finanszírozáshoz való hozzájutás mértékének növelése.



A Kölcsön évi 5%-os kamat mellett a szerződéskötési díj megfizetését követően vehető igénybe. A szerződéskötési díj a kölcsön (keret)összegének 1%-a, de minimum 30.000 Ft. Ezen felül a Bank adminisztrációs díjat számít fel, amelynek havi díja a kölcsön összege után számított 0,1%.

A Banknál történő pénzforgalmi számla megnyitása a kölcsön nyújtásának feltétele.

Ez a hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek. A Budapest Bank Zrt. („Bank”) a kölcsönt a kölcsönbírálat feltételei alapján pozitív ügyfél- és/vagy ügyletminősítést követően nyújtja.

A hirdetés az érintett szolgáltatások/ termékek főbb jellemzőit tartalmazza a teljesség igénye nélkül. A kölcsön igénybevételének részletes feltételeit és kondícióit a mindenkor hatályos, Kamat- és díjtáblázat kisvállalkozások részére, illetve a megkötendő kölcsönszerződés tartalmazza.

Az Ön/Vállalkozása által igényelhető kölcsönösszegről bankfiókjainkban kaphat teljes körű tájékoztatást.
A meghirdetett termék a lenti kizárással nem érintett kisvállalkozások által vehető igénybe. A Bank kisvállalkozásnak tekint minden olyan vállalkozást (gazdálkodási formára való tekintet nélkül), amelynek az utolsó lezárt pénzügyi év nettó árbevétele nem haladja meg az 200 millió forintot, illetve árbevételi adatoktól függetlenül valamennyi társasházat.
A termék nem igényelhető, amennyiben a kölcsönigénylő: őstermelő, közös őstermelő, családi gazdálkodó; amennyiben a Banknál az ügyfél Expressz termék összkitettsége - minden a Bank által nyújtott Expressz, Üzletélénkítő, Mikro Közvetlen Támogatásokat Előfinanszírozó Kölcsön, Presztízs és NHP I., II. és III. kölcsön ide tartozik - az igénylendő kölcsönnel együtt ügyfél- és/vagy adóscsoport szinten nagyobb, mint 15 millió Ft; illetve ügyfél jogi tevékenységet folytató vállalkozás (TEAOR 6910).

Felkeltettük érdeklődését?

Keressen minket bizalommal!