arrow arrow-dropdown bb-logo-color bb-logo-symbol calculator-minus calculator-plus close datepicker-calendar datepicker-clock guarantee-loans-top map-pin mark-check mark-wrong product-features-01 product-features-02 product-features-03 product-features-04 product-features-05 product-features-top thankyou-message useful_documents-announcements useful_documents-documents useful_documents-message useful_documents-switching_banks useful_documents-telephone youtube-player

RAPID FOLYÓSZÁMLA KÖLCSÖN
Hidd el, lehetséges!

Pénzre van szüksége?
Gyorsan hozzáférhető összeget keres a napi költségek fedezésére vagy
a hirtelen jött üzleti lehetőségek kihasználására?
MI SEGÍTÜNK!

RAPID FOLYÓSZÁMLA KÖLCSÖN

A NAPI PÉNZÜGYI PROBLÉMÁKRA!

Gyors hitelbírálat, egyszerű kölcsönigénylés - a dokumentumok hiánytalan benyújtása esetén 1 napon belül megtörténhet a döntés, 8 munkanapon belül a folyósítás,

A kölcsön keretösszeg erejéig tovább költhet akkor is, ha a számláján lévő pénz elfogyott,

Nem szükséges tárgyi fedezet

A kölcsön keretösszegéhez a számlához tartozó bankkártyájával is hozzáférhet

Spórolja meg a sorban állást!

Spórolja meg a sorban állást! Foglaljon időpontot bármelyik fiókunkba!

Kérjük adjon meg cégnevet!

Még 50 karaktert írhat be.


Kérjük adja meg telefonszámát!
+36

Még 50 karaktert írhat be.


Kérjük adja meg mobiltelefonszámát!
+36

Még 50 karaktert írhat be.


Még 50 karaktert írhat be.


Kérjük adja meg adószámát!

Még 50 karaktert írhat be.Részletes fiók információk


Adatok küldése
Kérjük olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat! Az "Adatok küldése" gombra való kattintással Ön tudomásul veszi a tájékoztatóban foglaltakat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez. * Kötelezően kitöltendő mezők.

Rapid folyószámla kölcsön

A napi pénzügyi problémákra

Termékjellemzők

  • igényelhető kölcsönösszeg1: 300 000 - 15 000 000 forint között,
  • elvárt működési múlt: min. 18 hónap,
  • futamidő 12 hónap, de a keret lejáratkor visszafizetés nélkül megújítható
  • A Bank által egyedileg előírt minimális számlaforgalom teljesítése a Banknál vezetett pénzforgalmi számlán

A Kölcsönök biztosítékai

  • Magánszemély készfizető kezességvállalása,
  • Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány (AVHGA) 80%-os intézményi kezességvállalása (1 millió Ft kölcsönösszegtől)2

A Kölcsön évi 1 havi BUBOR+4% kamat mellett, a szerződéskötési díj megfizetését követően vehető igénybe. A szerződéskötési díj a kölcsön keretösszegének 1%-a, de minimum 30 000 Ft. Ezen felül a Bank adminisztrációs díjat számít fel, amelynek havi díja a kölcsön keretösszege után számított 0,1%. A Banknál történő pénzforgalmi számla megnyitása a kölcsön nyújtásának feltétele.

Ez a hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek. A Budapest Bank Zrt. („Bank”) a kölcsönt a kölcsönbírálat feltételei alapján pozitív ügyfél- és/vagy ügyletminősítést követően nyújtja.


1Új kihelyezés esetén igényelhető. Budapest Banknál fennálló kölcsön kiváltása esetében a Bank fenntartja az egyedi mérlegelési jogát, továbbá a kölcsönigénylés minimum feltétele, hogy az igényelt kölcsönösszeg magasabb legyen, mint a kiváltandó Budapest Bankos kölcsön összege.


A hirdetés az érintett szolgáltatások/ termékek főbb jellemzőit tartalmazza a teljesség igénye nélkül. A kölcsön igénybevételének részletes feltételeit és kondícióit a mindenkor hatályos, Kamat- és díjtáblázat kisvállalkozások részére, illetve a megkötendő kölcsönszerződés tartalmazzák.
2Az AVHGA részére fizetendő kezességvállalási díj mértéke az AVHGA Kezességi Általános Szerződési Feltételekhez csatolt Hirdetmény I.1. pontjában rögzített forgóeszközhitelekre vonatkozó kedvezményes - évenkénti díj.

Az Ön/Vállalkozása által igényelhető kölcsönösszegről bankfiókjainkban kaphat teljes körű tájékoztatást.

A meghirdetett termék kisvállalkozások által vehető igénybe. A Bank kisvállalkozásnak tekint minden olyan vállalkozást (gazdálkodási formára való tekintet nélkül), amelynek az utolsó lezárt pénzügyi év nettó árbevétele nem haladja meg az 200 millió forintot, illetve árbevételi adatoktól függetlenül valamennyi társasházat.

A termék nem igényelhető, amennyiben a kölcsönigénylő: őstermelő, közös őstermelő, családi gazdálkodó; amennyiben a Banknál az ügyfél Expressz termék összkitettsége - minden a Bank által nyújtott Expressz, Üzletélénkítő, Mikro Közvetlen Támogatásokat Előfinanszírozó Kölcsön, Presztízs és NHP I., II. és III. kölcsön ide tartozik - az igénylendő kölcsönnel együtt ügyfél- és/vagy adóscsoport szinten nagyobb, mint 15 millió Ft; illetve ügyfél jogi tevékenységet folytató vállalkozás (TEAOR 6910).

Felkeltettük érdeklődését?

Keressen minket bizalommal!