Budapest Bank - Rapid kölcsön arrow arrow-dropdown bb-logo-color bb-logo-symbol calculator-minus calculator-plus close datepicker-calendar datepicker-clock guarantee-loans-top map-pin mark-check mark-wrong product-features-01 product-features-02 product-features-03 product-features-04 product-features-05 product-features-top thankyou-message useful_documents-announcements useful_documents-documents useful_documents-message useful_documents-switching_banks useful_documents-telephone youtube-player

ÜZLETÉLÉNKÍTÉS
GÖRDÜLÉKENYEN?
RAPID KÖLCSÖNNEL
HIDD EL, LEHETSÉGES!
1 ÉVIG 0% KAMAT

Gyors pénzügyi megoldás a napi költségek fedezésére vagy hosszú távú céljai megvalósításához.

Amennyiben még nem rendelkezik fizetési számlával bankunknál, ajánljuk figyelmébe Gyümölcsöző számlacsomagunkat, amelyet 1 évig 0 Ft számlavezetési díjjal1 vehet igénybe.

Megnézem

Számolja ki kalkulátorunk segítségével
a legmegfelelőbb konstrukciót!

kalkulátor

Kölcsönösszeg:

Min: 300 000 Ft

Max: 15 000 000 Ft

Ft

Futamidő:

Min: 36 hónap

Max: 72 hónap

hónap

számítás eredménye

Havi törlesztő részlet az első 12 hónapban:

Ft

Havi törlesztő részlet a 13. hónaptól:

Ft

Szerződéskötési díj:

Ft

Havi adminisztrációs díj:

%

Éves kamat az első 12 törlesztőrészletnél:

%

Éves kamat a 13. törlesztőrészlettől:

jelenleg %

Foglaljon időpontot bármelyik fiókunkba!

Kérjük adjon meg cégnevet!

Még 50 karaktert írhat be.


Kérjük adja meg telefonszámát!
+36

Még 50 karaktert írhat be.


Kérjük adja meg mobiltelefonszámát!
+36

Még 50 karaktert írhat be.


Még 50 karaktert írhat be.


Kérjük adja meg adószámát!

Még 50 karaktert írhat be.Részletes fiók információk


Visszahívást szeretnék
A "Visszahívást szeretnék" gombra való kattintással tudomásul veszi az Adatkezelési tájékoztatónkat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.
* Kötelezően kitöltendő mezők.

1 évig 0%-os kamattal2

Szabadon felhasználható kölcsön a vállalkozás gazdálkodásával összefüggésben

Tárgyi fedezet nélkül igényelhető

Termékjellemzők

RAPID FOLYÓSZÁMLAKÖLCSÖN

 • Rendelkezésre tartási díj: 0%
 • 12 hónapos futamidő alatt bármikor felhasználható keretösszeg vállalkozása folyószámláján
 • A keret lejáratkor visszafizetés nélkül megújítható
 • A keretösszeghez a számlához tartozó bankkártyájával is hozzáférhet
 • Adminisztrációs díj: a kölcsön keretösszege után számított havi 0,1%

RAPID ÉVEN TÚLI KÖLCSÖN

 • Futamidő: min. 3 év – max. 6 év között
 • Fix havi törlesztő részlettel, jól tervezhető kiadások
 • Adminisztrációs díj: a kölcsön összege után számított havi 0,1%

KÖZÖS TERMÉKJELLEMZŐK

 • Igényelhető kölcsönösszeg: 300 ezer Ft - 15 millió Ft között
 • Elvárt működési múlt: minimum 18 hónap
 • A Bank által egyedileg előírt minimális számlaforgalom teljesítése a Banknál vezetett pénzforgalmi számlán

A KÖLCSÖN BIZTOSÍTÉKAI

 • Magánszemély készfizető kezességvállalása
 • Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány (AVHGA) 80%-os intézményi kezességvállalása (banki kölcsönbírálattól függően) 3
 • Felhatalmazó levélen alapuló beszedési megbízás a kölcsönigénylő vállalkozás, valamint a kezesek más banknál vezetett bankszámláira
 • A Bank kölcsönkérelmet a meghirdetett konstrukció keretében 2019. november 15-ig fogad be.

1A számlacsomag új, maximum 50 millió Ft éves nettó árbevétellel rendelkező ügyfelek számára érhető el. Az első év után a havi számlavezetési díj a mindenkori Budapest Fix számlavezetési csomagokra vonatkozó Hirdetmény szerintire változik.

2A 2019. szeptember 16-tól 2019. november 15-ig benyújtott Kölcsönkérelmek tekintetében. A 12. hónapot követően az éves kamat a kisvállalkozásokra vonatkozó Kamat - és díjhirdetményben feltüntetett mértékűre változik, amely az Éven Túli Kölcsön esetében jelenleg 5 %, Folyószámlakölcsön esetében jelenleg 1 havi BUBOR+4%.

Új kihelyezés esetén érvényes konstrukció, a Budapest Banknál fennálló más kölcsön kiváltására (refinanszírozására) nem vehető igénybe.

A kölcsönök a szerződéskötési díj megfizetését követően vehetők igénybe. A szerződéskötési díj mindkét kölcsön esetében a kölcsön (keret)összegének 1%-a, de minimum 30.000 Ft.

3A kezességvállalási díj évenkénti mértéke a kezességgel biztosított összegre vetítve 1,1%, 80 %-os mértékű kezességvállalás mellett. Folyószámlakölcsön esetében az AVHGA állami viszontgarancia mellett vállal kezességet. Éven túli kölcsön esetében az AVHGA kezességvállalása mögött Üzletszabályzatában foglaltak szerint COSME viszontgarancia áll és a kezességvállalás nem minősül állami támogatásnak. Hitelkiváltás célú éven túli kölcsön esetén az AVHGA a kezességet állami viszontgarancia és nem COSME viszontgarancia mellett vállalja. A COSME viszontgaranciát a COSME Program (Programme for Competitiveness of Enterprises and Small and Medium-sized Enterprises) és az Európai Stratégiai Beruházási Alap (ESBA) az Európai Beruházási Terv keretében biztosítja. Az ESBA célja produktív beruházások finanszírozásának és végrehajtásának támogatás-elősegítése az Európai Unióban, és a finanszírozáshoz való hozzájutás mértékének növelése.A Banknál történő pénzforgalmi számla megnyitása a kölcsön nyújtásának feltétele.
Ez a hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek. A Budapest Bank Zrt. („Bank”) a kölcsönt a kölcsönbírálat feltételei alapján pozitív ügyfél- és/vagy ügyletminősítést követően nyújtja.

A hirdetés az érintett szolgáltatások/ termékek főbb jellemzőit tartalmazza a teljesség igénye nélkül. A kölcsön igénybevételének részletes feltételeit és kondícióit a mindenkor hatályos, Kamat- és díjtáblázat kisvállalkozások részére, illetve a megkötendő kölcsönszerződés tartalmazzák.

Az Ön/Vállalkozása által igényelhető kölcsönösszegről bankfiókjainkban kaphat teljes körű tájékoztatást.

A meghirdetett termék a lenti kizárással nem érintett kisvállalkozások által vehető igénybe. A Bank kisvállalkozásnak tekint minden olyan vállalkozást (gazdálkodási formára való tekintet nélkül), amelynek az utolsó lezárt pénzügyi év nettó árbevétele nem haladja meg az 200 millió forintot, illetve árbevételi adatoktól függetlenül valamennyi társasházat. A termék nem igényelhető, amennyiben a kölcsönigénylő: őstermelő, közös őstermelő, családi gazdálkodó; amennyiben a Banknál az ügyfél Expressz termék összkitettsége - minden a Bank által nyújtott Expressz, Üzletélénkítő, Mikro Közvetlen Támogatásokat Előfinanszírozó Kölcsön, Presztízs és NHP I., II. és III. kölcsön ide tartozik - az igénylendő kölcsönnel együtt ügyfél- és/vagy adóscsoport szinten nagyobb, mint 15 millió Ft; illetve ügyfél jogi tevékenységet folytató vállalkozás (TEAOR 6910).

Felkeltettük érdeklődését?

Keressen minket bizalommal!