NHP FIX Hitel

Hidd el lehetséges!

NHP FIX Hitel

Most megvalósíthatja régóta tervezett, vagy elhalasztott fejlesztéseit a Növekedési Hitelprogram Fix segítségével éves fix 2,5%-os kamat mellett!
Használja ki a fix kamatozású finanszírozás előnyeit a teljes futamidő alatt, akár 10 évig!

Amennyiben az éves árbevétele meghaladja a nettó 200 millió Ft-ot, nézze meg az Önnek szóló ajánlatunkat!

Megnézem

Kapcsolattartóink személyesen segítik döntését,
kérje mielőbb visszahívásunkat!

Még 51 karaktert írhat be.


Még 50 karaktert írhat be.


Még 50 karaktert írhat be.


+36

Még 50 karaktert írhat be.


Még 100 karaktert írhat be.Visszahívást kérek
Kérjük olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat! A "Visszahívást kérek" gombra való kattintással Ön tudomásul veszi a tájékoztatóban foglaltakat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.
* Kötelezően kitöltendő mezők

Használja beruházási tervei megvalósításához!

Új és használt gép, berendezés és egyéb tárgyi eszköz beszerzésének finanszírozása

Ingatlan vásárlása, bővítése, korszerűsítése


Miért érdemes az NHP FIX hitelt választani?

Kamat éves fix 2,5%, az AVHGA kezességvállalási díj kivételével egyéb banki költség, díj nem kerül felszámításra1

Futamidő: min. 3 év – max. 10 év

Igényelhető kölcsönösszeg 3 millió forint és 50 millió forint közötti összeg lehet.

Tárgyi fedezet nélkül, AVHGA kezességgel igényelhető

Kondíciók

product-features-top

Termékjellemzők

 • mark-check Devizanem: kizárólag forint
 • mark-check Hitelkiváltás nem lehetséges!
 • mark-check Elvárt működési múlt: minimum 18 hónap működési múlt és legalább egy teljes lezárt évről szóló pénzügyi beszámoló
 • mark-check A Bank által egyedileg előírt minimális számlaforgalom teljesítése a Banknál vezetett pénzforgalmi számlán
 • mark-check Tőketörlesztés: egyenletes havi tőketörlesztés
 • mark-check Rendelkezésre tartási idő: maximum 12 hónap
 • mark-check Türelmi idő: maximum 12 hónap
 • mark-check Saját erő elvárás: a beruházás tervezett nettó költségének min. 20%-a, de a kölcsönbírálat során a Bank magasabb mértéket is meghatározhat
 • mark-check A kölcsön lehívásához számlát, vagy más számviteli bizonylatot szükséges benyújtani
guarantee-loans-top

A Kölcsön biztosítékai

 • mark-check Magánszemély készfizető kezességvállalása,
 • mark-check Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány (AVHGA) 80%-os intézményi kezességvállalása2
 • mark-check Felhatalmazó levélen alapuló beszedési megbízás a kölcsönigénylő vállalkozás, valamint a kezesek más banknál vezetett bankszámláira

1Szerződésszegéshez kapcsolódó kamat, díj kivételével.

2A kölcsön esetében szükséges az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány 80%-os intézményi kezességvállalása. A kezességvállalási díj évenkénti mértéke a kezességgel biztosított összegre vetítve 0,6%, 80 %-os mértékű kezességvállalás mellett. Éven túli kölcsön esetében az AVHGA kezességvállalása mögött Üzletszabályzatában foglaltak szerint COSME viszontgarancia áll, és a kezességvállalás nem minősül állami támogatásnak. Kiváltás célú kölcsön esetén az AVHGA a kezességet állami viszontgarancia és nem COSME viszontgarancia mellett vállalja. A COSME viszontgaranciát a COSME Program (Programme for Competitiveness of Enterprises and Small and Medium-sized Enterprises) és az Európai Stratégiai Beruházási Alap (ESBA) az Európai Beruházási Terv keretében biztosítja. Az ESBA célja produktív beruházások finanszírozásának és végrehajtásának támogatás-elősegítése az Európai Unióban, és a finanszírozáshoz való hozzájutás mértékének növelése.Az Ön/Vállalkozása által igényelhető kölcsönösszegről bankfiókjainkban kaphat teljes körű tájékoztatást.

Ez a hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek. A Budapest Bank Zrt. („Bank”) a kölcsönt a kölcsönbírálat feltételei alapján pozitív ügyfél- és/vagy ügyletminősítést követően nyújtja.
A Banknál történő pénzforgalmi számla megnyitása a kölcsön nyújtásának feltétele.

A beruházási hitel lehívásához a szerződésben meghatározott feltételeknek megfelelő EU-ban székhellyel rendelkező szállító által kiállított számlát, vagy a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény 166. § (1) bekezdése szerinti más számviteli bizonylatot kell benyújtani.
A hirdetés az érintett szolgáltatások/ termékek főbb jellemzőit tartalmazza a teljesség igénye nélkül. A kölcsön igénybevételének részletes feltételeit és kondícióit a mindenkor hatályos, „MNB Terméktájékoztató a Növekedési Hitelprogram Fix keretében folyósított refinanszírozási hitelek igénybevételének módjáról és feltételeiről” elnevezésű az NHP Fix hitelprogram részletes feltételeit tartalmazó terméktájékoztató, valamint a Bank Kamat- és díjtáblázata kisvállalkozások részére, illetve a megkötendő kölcsönszerződés tartalmazzák.

Az NHP Fix hitelprogram részletes feltételeit tartalmazó Terméktájékoztatót az alábbi linken érheti el : http://www.mnb.hu/monetaris-politika/novekedesi-hitelprogram-nhp

A meghirdetett termék az alábbi kizárással nem érintett kisvállalkozások által vehető igénybe. A Bank kisvállalkozásnak tekint minden olyan vállalkozást (gazdálkodási formára való tekintet nélkül), amelynek az utolsó lezárt pénzügyi év nettó árbevétele nem haladja meg az 200 millió forintot, illetve árbevételi adatoktól függetlenül valamennyi társasházat. A termék nem igényelhető, amennyiben a kölcsönigénylő: őstermelő, közös őstermelő, családi gazdálkodó, szövetkezet; illetve ügyfél jogi tevékenységet folytató vállalkozás (TEAOR 6910).