Üzletélénkítés?

NHP HAJRÁ hitellel hidd el lehetséges!

NHP HAJRÁ Hitel

Megvalósíthatja régóta tervezett vagy elhalasztott fejlesztéseit a Növekedési Hitelprogram Hajrá segítségével éves fix 2,5%-os kamat mellett! Most lehetősége van forint alapú beruházási kölcsön vagy pénzügyi lízing kiváltására is! Használja ki a fix kamatozású finanszírozás előnyeit a teljes futamidő alatt, akár 10 évig!

Amennyiben az éves árbevétele meghaladja a nettó 300 millió Ft-ot, nézze meg az Önnek szóló ajánlatunkat!

Megnézem

Kapcsolattartóink személyesen segítik döntését,
kérje mielőbb visszahívásunkat!

Még 51 karaktert írhat be.


Még 50 karaktert írhat be.


Még 50 karaktert írhat be.


+36

Még 50 karaktert írhat be.


Még 100 karaktert írhat be.Visszahívást kérek
Kérjük olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat! A "Visszahívást kérek" gombra való kattintással Ön tudomásul veszi a tájékoztatóban foglaltakat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.
* Kötelezően kitöltendő mezők

Használja beruházási tervei megvalósításához!1

Új és használt gép, berendezés és egyéb tárgyi eszköz beszerzésének finanszírozása

Ingatlan vásárlása, bővítése, korszerűsítése


Használja beruházási kölcsön kiváltására!2

Forint beruházási kölcsön vagy pénzügyi lízing kiváltására, de kizárólag olyan célra felvett beruházási hitel és pénzügyi lízing váltható ki amelyek összhangban vannak az új beruházási kölcsön céljára vonatkozó feltételekkel


Miért érdemes az NHP HAJRÁ hitelt választani?

Kamat éves fix 2,5%

Futamidő: min. 13 hónap – max. 10 év

Igényelhető kölcsönösszeg: 1 millió forint és 75 millió forint közötti összeg lehet

Tárgyi fedezet nélkül, AVHGA3 kezességgel igényelhető

Kondíciók

Termékjellemzők

 • mark-check Devizanem: forint
 • mark-check Elvárt működési múlt: minimum 18 hónap működési múlt és legalább egy teljes lezárt évről szóló pénzügyi beszámoló
 • mark-check KATA adózási formával és 2020.01.01-et megelőzően EVA adózó státusz esetén is igényelhető
 • mark-check A Bank által egyedileg előírt minimális számlaforgalom teljesítése a Banknál vezetett pénzforgalmi számlán
 • mark-check Tőketörlesztés: egyenletes havi tőketörlesztés

Beruházás finanszírozás kölcsöncél

 • mark-check Rendelkezésre tartási idő: maximum 18 hónap
 • mark-check Türelmi idő: maximum 24 hónap
 • mark-check Saját erő elvárás: a beruházás tervezett nettó költségének min. 20%-a, de a kölcsönbírálat során a Bank magasabb mértéket is meghatározhat
 • mark-check A kölcsön lehívásához számlát, vagy más számviteli bizonylatot szükséges benyújtani

A Kölcsön biztosítékai

 • mark-check Magánszemély készfizető kezességvállalása,
 • mark-check Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány (AVHGA) 80% vagy 90%-os intézményi kezességvállalása3
 • mark-check Felhatalmazó levélen alapuló beszedési megbízás a kölcsönigénylő vállalkozás, valamint a kezesek más banknál vezetett bankszámláira

1A Program keretében beruházási hitelcél esetében kizárólag új forint kölcsön nyújtható új beruházás finanszírozásra. A Bank jelen program keretében nem nyújt finanszírozást olyan beruházáshoz, amelynek a megvalósításához az igénylő támogatásban részesül.

2Hitelkiváltás hitelcél esetén:
- kizárólag ugyanazon ügyfél által belföldi hitelintézettől vagy pénzügyi vállalkozástól legkésőbb 2020. március 31. napjáig megkötött szerződés keretében forintban felvett, piaci árazás szerint nyújtott beruházási kölcsön vagy pénzügyi lízing kiváltására van lehetőség.
- kizárólag olyan célra felvett beruházási hitel és pénzügyi lízing váltható ki a program keretében, amelyek összhangban vannak az új beruházási kölcsön céljára vonatkozó feltételekkel, valamint megfelel az NHP Hajrá és a Budapest Bank által a kisvállalkozások tekintetében elvárt elidegenítést, bérbe/használatba adást, lakáscélú felhasználást tiltó, valamint a kölcsöncél tekintetében elvárt feltételeknek.

3A kölcsön esetében szükséges az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány intézményi kezességvállalása. Az AVHGA éves kezességvállalási díja a kamton felül kerül felszámításra.

A Banknál történő pénzforgalmi számla megnyitása a kölcsön nyújtásának feltétele.

A beruházási hitel lehívásához a szerződésben meghatározott feltételeknek megfelelő EU-ban székhellyel rendelkező szállító által kiállított számlát, vagy a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény 166. § (1) bekezdése szerinti más számviteli bizonylatot kell benyújtani.

Az Ön/Vállalkozása által igényelhető kölcsönösszegről bankfiókjainkban kaphat teljes körű tájékoztatást.

Ez a hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek. A Budapest Bank Zrt. („Bank”) a kölcsönt a kölcsönbírálat feltételei alapján pozitív ügyfél- és/vagy ügyletminősítést követően nyújtja.

A hirdetés az érintett szolgáltatások/ termékek főbb jellemzőit tartalmazza a teljesség igénye nélkül. A kölcsön igénybevételének részletes feltételeit és kondícióit a mindenkor hatályos, "Növekedési Hitelprogram Hajrá" keretében folyósított refinanszírozási hitelek igénybevételének módjáról és feltételeiről”elnevezésű az NHP Hajrá hitelprogram részletes feltételeit tartalmazó terméktájékoztató, valamint a Bank Kisvállalkozói Kölcsönök Kamat- és díjhirdetménye, illetve a megkötendő kölcsönszerződés tartalmazzák.
Az NHP Hajrá hitelprogram részletes feltételeit tartalmazó Terméktájékoztatót az alábbi linken érheti el : http://www.mnb.hu/monetaris-politika/novekedesi-hitelprogram-nhp

A meghirdetett termék az alábbi kizárással nem érintett kisvállalkozások által vehető igénybe. A Bank kisvállalkozásnak tekint minden olyan vállalkozást (gazdálkodási formára való tekintet nélkül), amelynek az utolsó lezárt pénzügyi év nettó árbevétele nem haladja meg a 300 millió forintot. A termék nem igényelhető, amennyiben a kölcsönigénylő: őstermelő, közös őstermelő, családi gazdálkodó, szövetkezet; illetve ügyfél jogi tevékenységet folytató vállalkozás (TEAOR 6910).