Budapest Bank

Internetbank / (befektetés)

Deviza

Deviza számla

A Budapest Banknál megnyitott devizaszámlájához az alapvető szolgáltatások igénybevételén kívül (megbízások fogadása, átutalások és készpénztranzakciók teljesítése) az Üzleti Terminál, Internetbank és Mobilbank elektronikus szolgáltatásaink alkalmazását ajánljuk.

Devizautalások

Szeretné kedvező feltételekkel intézni vállalkozása deviza utalásait? Válasza a Budapest Bank deviza átutalási szolgáltatásait.

Bővebb információért kérjük fáradjon be legközelebbi bankfiókunkba vagy kérjen visszahívást!

Legfontosabb jellemzők:

  • A határidőre (ld. Keretszerződés / Hirdetmény a Bank valamennyi ügyfele részére a megbízások befogadásáról, teljesítés időtartamáról) leadott fizetési megbízás vagy beérkezett devizaösszeg teljesítése ill. jóváírása legkésőbb az azt követő második munkanapon megtörténik.
  • Bankon kívüli nemzetközi tranzakciók esetén a Bank devizaárfolyamot, és bankon belüli T napos tranzakciók esetén számlakonverziós, T+2 napos tranzakciók esetén deviza árfolyamot használ,
  • A deviza átutalás részletes adatai a bankszámlakivonaton és a Business terminál számlapozíciós listáján szerepelnek.
 

Egyeztessen időpontot!


Egyeztessen időpontot az alábbi, vállalkozásához kapcsolódó adatok megadásával és munkatársaink legkésőbb a foglalt időpontot megelőző munkanap végéig telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot! Kérjük, személyes adatnak minősülő e-mail címet és egyéb adatot ne adjon meg a regisztráció során!
Kérjük adjon meg cégnevet!

Még 50 karaktert írhat be.


Kérjük adja meg telefonszámát!
+36

Még 50 karaktert írhat be.


Kérjük adja meg mobiltelefonszámát!
+36

Még 50 karaktert írhat be.


Kérjük adja meg adószámát!

Még 50 karaktert írhat be.


Legközelebbi fiók
Részletes fiók információk
Választott időpont

Email cím

Még 50 karaktert írhat be.Adatok küldése
Kérjük olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat! Az "Adatok küldése" gombra való kattintással Ön tudomásul veszi a tájékoztatóban foglaltakat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez. * Kötelezően kitöltendő mezők.