Budapest Bank

Internetbank / (befektetés)

e-Könyvelő számlacsomag

e-Könyvelő számlacsomag

A Budapest Bank kifejezetten könyvelők részére létrehozott e-Könyvelő számlacsomagját a szakma elvárásainak figyelembevételével, 350 könyvelő közreműködésével* alakította ki úgy, hogy a könyvelőknek a kedvező megoldásokat nyújtson.

Számlavezetés az e-Könyvelő számlacsomaggal:

  • 24 hónapig díjmentes utalás meghatározott NAV költségvetési célszámlákra**
  • kedvező, 399 forintos havi csomagdíj
  • Kedvezményes bankon belüli elektronikus forint eseti átutalás
  • havidíj-mentes Internetbank szolgáltatás
  • éves kártyadíj mentes Budapest Kisvállalkozói Business Maestro Bankkártya

A Budapest Internetbank segítségével minden olyan műveletet el tud intézni, ami a napi pénzügyeinek intézéséhez szükséges, így többek között:

  • forint- és devizaátutalások, eseti, állandó vagy csoportos átutalás, saját számlák közötti átvezetések, partnerlista megadásának lehetősége,
  • forint átutalási megbízás esetében Önnek lehetősége van egyidejűleg több utalás jóváhagyására egyetlen jelszó megadásával. Nem kell tehát külön egyesével újra kezdenie a folyamatot, hanem egyszerre rögzíthet több újabb megbízást.
  • számlainformáció lekérdezése a nap bármely szakában, a korábbi időszakok számlakivonatainak megtekintése,
  • bankkártya-beállítások kezelése: kártya aktiválása, felfüggesztése, napi vásárlási és készpénz-felvételi limit beállítása,

Ajánlja a Budapest Bankot és jutalékban részesülhet!

Elégedett e-Könyvelő számlacsomag tulajdonosként Önnek, lehetősége nyílik szerződött hitelközvetítőként is ajánlani termékeinket. Minden új számlavezető kisvállalkozásért cserébe – mérettől függően – 5.000,- Ft-ot vagy 10.000,- Ft-ot írunk jóvá számláján, az egyéb közvetített ügyletek után pedig szerződés szerinti jutalékban részesülhet. Közvetítőként folyamatosan tájékoztatjuk a bank által nyújtott pénzügyi szolgáltatásokról. Kiemelt kapcsolattartót kap a fiókvezető személyében, ügyfeleit előre egyeztetett időpontban fogadjuk akár Önnel együtt, ezáltal is egyszerűsítve az ügyintézést. Hitelközvetítőinket függő vagy többes ügynökként regisztráljuk a hitelintézetekről és pénzügyi vállalkozásokról szóló 1996. évi CXII. törvény 2010. január 1-től érvényes módosítása szerint, ennek pontos feltételeit a PSZÁF honlapján tekintheti meg.

 

Kérjen visszahívást


Kérjük adja meg a cég nevét!

Még 50 karaktert írhat be.


Kérjük adja meg a cég telefonszámát!
+36

Még 50 karaktert írhat be.


Kérjük adja meg adószámát!

Még 50 karaktert írhat be.


Kérjük adja meg mobil telefonszámát!
+36

Még 50 karaktert írhat be.


Visszahívás preferált időpontja?
Ide írhat megjegyzést

Még 50 karaktert írhat be.


Kérjük adja meg e-mail címét!

Még 50 karaktert írhat be.Adatok küldése
Kérjük olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat! Az "Adatok küldése" gombra való kattintással Ön tudomásul veszi a tájékoztatóban foglaltakat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez. * Kötelezően kitöltendő mezők.