Budapest Bank

Internetbank / (befektetés)

Forint folyószámla

Forint fizetési számla

A Budapest Banknál megnyitott forint fizetési számlájához az alapvető szolgáltatások igénybe vételén kívül (megbízások fogadása, átutalások és készpénztranzakciók teljesítése) az Üzleti Terminál, Internetbank és Mobilbank elektronikus szolgáltatásaink alkalmazását ajánljuk.

A Budapest Banknál nyitott forint fizetési számla előnyei:

  • Országszerte több mint 100 bankfiókunk áll az Ön rendelkezésére
  • A beérkező átutalásokat a fióknyitás időpontjára már fogadjuk, így Ön késlekedés nélkül hozzájuthatnak beérkező pénzeszközeikhez.
  • A 15.00 óráig leadott papír alapú átutalási megbízásokat és a 18.00 óráig benyújtott elektronikus megbízásokat még aznap teljesítjük.
  • Bankszámlakivonatot havonta, vagy igény szerint minden tranzakciós napon küldünk.
  • A fizetési számlához kapcsolódó elektronikus szolgáltatásainkkal Ön fizetési számlájával kapcsolatos teendőit elektronikus úton otthonról, vagy munkahelyéről, gyorsan és kényelmesen is intézheti.

Hogyan nyithatja meg forint fizetési számláját?

  • Kérjük fáradjon be valamelyik bankfiókunkba, ahol néhány perc alatt bankszámla és kártyatulajdonos lehet.

A forint fizetési számla igényléshez meghatározott dokumentumok megléte szükséges, bővebb információért kattintson a következő linkre: Bankváltás és számlanyitás 

 

Egyeztessen időpontot!


Egyeztessen időpontot az alábbi, vállalkozásához kapcsolódó adatok megadásával és munkatársaink legkésőbb a foglalt időpontot megelőző munkanap végéig telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot! Kérjük, személyes adatnak minősülő e-mail címet és egyéb adatot ne adjon meg a regisztráció során!
Kérjük adjon meg cégnevet!

Még 50 karaktert írhat be.


Kérjük adja meg telefonszámát!
+36

Még 50 karaktert írhat be.


Kérjük adja meg mobiltelefonszámát!
+36

Még 50 karaktert írhat be.


Kérjük adja meg adószámát!

Még 50 karaktert írhat be.


Legközelebbi fiókLegközelebbi
Részletes fiók információk
Választott időpontidőpont

Email cím

Még 50 karaktert írhat be.Adatok küldése
Kérjük olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat! Az "Adatok küldése" gombra való kattintással Ön tudomásul veszi a tájékoztatóban foglaltakat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez. * Kötelezően kitöltendő mezők.