Határtalan számlacsomag

HATÁRTALAN SZÁMLACSOMAG

Dinamikusan fejlődő vállalkozásának egy olyan pénzügyi partnerre van szüksége, amely kedvező feltételek mellett és kiszámítható költségekkel vezeti fizetési számláját és amelynél utalásainak költsége annál kedvezőbb, minél többet tranzaktál. *

SZÁMLANYITÁSI KEDVEZMÉNY**

(promóciós időszak: 2018. január 2-től 2018. március 31-ig)

Kezdje az Újévet a Budapest Bankkal és takarítson meg vállalkozása számára maximum 89.100 Ft-ot!

Promóciónk keretében a számlanyitás hónapjában és azt követő 12 hónapban kedvezményesen veheti igénybe a Határtalan számlacsomagot:

 • a számlanyitás hónapjában és az azt követő 3 hónapban a havi csomagdíj:
  9.900 Ft helyett most 0 Ft
 • az elvárt számlaforgalom*** teljesítése esetén a számlanyitást követő 4. (negyedik) hónaptól a számlanyitást követő 6. (hatodik) hónap végéig a havi csomagdíj:
  9.900 Ft helyett most 0 Ft
 • az elvárt számlaforgalom teljesítése esetén a számlanyitást követő 7. (hetedik) hónaptól a számlanyitást követő 12. (tizenkettedik) hónap végéig a havi csomagdíj:
  9.900 Ft helyett most 4.950 Ft

SZÁMLAVEZETÉS HATÁRTALAN SZÁMLACSOMAGGAL

 • Ön korlátlan számú bankon belüli vagy bankon kívüli elektronikus eseti forint átutalást indíthat és mindössze a tranzakciós illetékkel megegyező banki díjat kell megfizetnie.
 • Csoportos beszedési megbízásait szintén jelentős kedvezménnyel, szintén csak a tranzakciós illetékkel megegyező mértékű banki díjért teljesítjük, így közüzemi díjait, biztosítási díjait olcsóbban fizetheti ki.*
 • Havidíjmentes Internetbank szolgáltatásunkkal bármikor kényelmesen intézheti pénzügyeit.
 • Éves kártyadíj mentes Budapest Kisvállalkozói Business Maestro Bankkártyájával 110 Budapest Bank ATM-ből kedvezményesen vehet fel pénzt.
 • A számlacsomag havi díja 9.900 Ft.

KINEK AJÁNLJUK A HATÁRTALAN SZÁMLACSOMAGOT?

Olyan, jelentős számlaforgalmat bonyolító kisvállalkozásnak, amelynél az utolsó lezárt pénzügyi év nettó árbevétele legalább 50 millió Forint, azonban nem haladja meg a 200 millió forintot és amely nem rendelkezik pénzforgalmi számlával a Budapest Banknál.

FONTOS TUDNIVALÓ:

A fent említett kondíciók a Határtalan Csomag igénylésétől számított 24 hónapig érvényesek, a 25. hónaptól érvényes kondíciókról a Kisvállalkozások részére szóló Budapest Fix számlavezetési csomagokra vonatkozó Hirdetményből tájékozódhat.

*A kedvezmény a vállalati ügyfelek és kisvállalkozások részére szóló FORINT- ÉS DEVIZASZÁMLA VEZETÉSI HIRDETMÉNY százalékos díjtételeihez viszonyítva jelentkezik és a bankon belüli vagy kívüli elektronikus eseti forint átutalásokra, valamint a csoportos beszedési megbízások teljesítésére vonatkozik.

**A számlanyitási kedvezményről részletes tájékoztatást a kisvállalkozói ügyfelek részére szóló Új kisvállalkozói fizetési számlanyitást ösztönző promóciós hirdetmény tartalmazza. A 89.100 Ft (azaz nyolcvankilencezer-egyszáz forint) összegű megtakarítás a Kisvállalkozások részre szóló Budapest Fix számlavezetési csomagokra vonatkozó Hirdetményben meghirdetett kedvezmény nélküli havi csomagdíjhoz viszonyítva keletkezik az elvárt számlaforgalom teljesítése esetén.

*** Elvárt számlaforgalom: a számlanyitástól a számlanyitást követő 3. (harmadik) hónap utolsó napjáig terjedő időszakban 5.000.000 Ft (azaz ötmillió forint) terhelési forgalom, és legalább 3 (három) kimenő tranzakció indítása az Ajánlat keretében megnyitott fizetési számlán. A terhelési számlaforgalomba csak az Ügyfél, illetve partnerei rendelkezései, illetve jogszabályi rendelkezés alapján teljesített terhelési jellegű pénzforgalmi megbízások számítandók bele. A bankszámlát érintő banki technikai terhelések (úgymint: hiteltörlesztések, betétlekötések, kamatterhelések, jutalékkönyvelések, korrekciós könyvelések stb.) valamint az Ügyfél saját számlái közti átvezetések nem számítandók bele az elvárt számlaforgalomba.

Ez a hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek.
 

Egyeztessen időpontot!


Egyeztessen időpontot az alábbi, vállalkozásához kapcsolódó adatok megadásával.
Kérjük adjon meg cégnevet!

Még 50 karaktert írhat be.


Kérjük adja meg telefonszámát!
+36

Még 50 karaktert írhat be.


Kérjük adja meg mobiltelefonszámát!
+36

Még 50 karaktert írhat be.


Kérjük adja meg adószámát!

Még 50 karaktert írhat be.


Legközelebbi fiók
Részletes fiók információk
Választott időpont

Email cím

Még 50 karaktert írhat be.Adatok küldése
Kérjük olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat! Az "Adatok küldése" gombra való kattintással Ön tudomásul veszi a tájékoztatóban foglaltakat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez. * Kötelezően kitöltendő mezők.