Budapest Bank

Internetbank / (befektetés)

Készpénz, bankkártya, befektetés, utasbiztosítás

Befektetési Kártya

Befektetési Kártyával befektetéseit és napi pénzforgalmát egyetlen kártyaszámlán bonyolíthatja le. A Befektetési Kártya egy olyan dombornyomott Mastercard bankkártya, amely a széleskörű kártya elfogadást, a rugalmas pénzkezelést befektetési hozamokkal párosítja. Befektetési Kártya birtokosát egész Európára kiterjedő ingyenes külföldi utasbiztosítás védi.

Miben különbözik a hagyományos befektetésektől?

A magasan kamatozó betétek, értékpapírok hátránya, hogy a megtakarításokat hosszú időre le kell kötnie, a futamidő lejárta előtt - ha egyáltalán lehetséges - csak jelentős kamatveszteséggel lehet hozzájutni a befektetett összeghez. Az ilyen befektetések általában határozott futamidejűek, ami lejáratkor azt jelenti, hogy a megtakarított pénzének újabb befektetési lehetőséget kell keresnie.

Ezzel szemben a Befektetési Kártya segítségével megtakarítását tetszőleges időpontban elhelyezheti, majd befektetését - az adott napig elért hozammal együtt - bármikor kiveheti.

Miért jó a Befektetési Kártya? Mert....

 • Befektetés,
  pénze hozammal gyarapodik*.
 • Dombornyomott Mastercard bankkártya,
  amely olyan kártyaelfogadó helyeken is használható, ahol nincs elektronikus POS terminál, illetve ATM automata.
 • Biztonságos,
  mert a Mobilbank szolgáltatás a bankkártyához kapcsolódó számlaterhelésekről SMS értesítést küld.
 • Kényelmes és Rugalmas,
  mert pénzét és megtakarításait egy helyen tudhatja befektetve, ugyanakkor tetszőleges időpontban hozamveszteség nélkül hozzáférhet.
 • Ingyenes utazási biztosítás.
  A Budapest Befektetési Kártyához - társ- és főkártyához egyaránt - egész Európára kiterjedő ingyenes utazási biztosítás tartozik.
 • Csoportos beszedés, közüzemi megbízás
  Számláit a csekkes befizetés helyett jóval kényelmesebben is fizetheti. Rugalmas és egyszerű megoldás, melynek nagy előnye, hogy Önnek nem kell a naptárját figyelnie: mindig időben, a határidők figyelembevételével egyenlítheti ki számláit. A szolgáltatáshoz ingyenes Limitfigyelés kapcsolódik. Limitfigyeléssel megbízásonként felső összeghatárt adhat meg, amennyiben a limitnél magasabb összeget szeretne a szolgáltató a számlájáról leemelni, a megbízás nem fog teljesülni.

Budapest Befektetési Kártyához hitelkeret nem igényelhető.

Milyen kiegészítő szolgáltatást ajánlunk a kártyához?

Ha a konstrukciót a Budapest Bank Prémium Szolgáltatásainak keretében igényli, további kedvezményeket biztosítunk az Ön számára!

 

Kérjük töltse ki az adatlapot


Egyeztessen időpontot az alábbi adatok megadásával és munkatársaink legkésőbb a foglalt időpontot megelőző munkanap végéig telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot!
Kérjük, adja meg vezetéknevét!

Még 50 karaktert írhat be.


Kérjük, Adja meg keresztnevét!

Még 50 karaktert írhat be.


Kérjük, adja meg telefonszámát!
+36

Még 50 karaktert írhat be.


Kérjük, adja meg email címét!

Még 50 karaktert írhat be.


Legközelebbi fiók!
Részletes fiók információk
Mikor kíván befáradni?

Megjegyzés!

Még 250 karaktert írhat be.Adatok küldése
Kérjük olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat! Az "Adatok küldése" gombra való kattintással Ön tudomásul veszi a tájékoztatóban foglaltakat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez. * Kötelezően kitöltendő mezők.


 


Általános Szerződési Feltételek és Üzletszabályzat

Kapcsolódó termékek