Budapest Bank

Internetbank Befektetés

Készpénz, bankkártya, befektetés, utasbiztosítás

PayPass™ Befektetési Kártya

PayPass™ Befektetési Kártyával befektetéseit és napi pénzforgalmát egyetlen kártyaszámlán bonyolíthatja le. A PayPass™ Befektetési Kártya egy olyan dombornyomott MasterCard bankkártya, amely a széleskörű kártya elfogadást, a rugalmas pénzkezelést befektetési hozamokkal párosítja. PayPass™ Befektetési Kártya birtokosát egész Európára kiterjedő ingyenes külföldi utasbiztosítás védi.

Miben különbözik a hagyományos befektetésektől?

A magasan kamatozó betétek, értékpapírok hátránya, hogy a megtakarításokat hosszú időre le kell kötnie, a futamidő lejárta előtt - ha egyáltalán lehetséges - csak jelentős kamatveszteséggel lehet hozzájutni a befektetett összeghez. Az ilyen befektetések általában határozott futamidejűek, ami lejáratkor azt jelenti, hogy a megtakarított pénzének újabb befektetési lehetőséget kell keresnie.

Ezzel szemben a PayPass™ Befektetési Kártya segítségével megtakarítását tetszőleges időpontban elhelyezheti, majd befektetését - az adott napig elért hozammal együtt - bármikor kiveheti.

Miért jó a PayPass™ Befektetési Kártya? Mert....

 • Befektetés,
  pénze hozammal gyarapodik*.
 • Dombornyomott MasterCard bankkártya,
  amely olyan kártyaelfogadó helyeken is használható, ahol nincs elektronikus POS terminál, illetve ATM automata.
 • Biztonságos,
  mert a Mobilbank szolgáltatás a bankkártyához kapcsolódó számlaterhelésekről SMS értesítést küld.
 • Kényelmes és Rugalmas,
  mert pénzét és megtakarításait egy helyen tudhatja befektetve, ugyanakkor tetszőleges időpontban hozamveszteség nélkül hozzáférhet.
 • Ingyenes utazási biztosítás.
  A Budapest Befektetési Kártyához - társ- és főkártyához egyaránt - egész Európára kiterjedő ingyenes utazási biztosítás tartozik.
 • Csoportos beszedés, közüzemi megbízás
  Számláit a csekkes befizetés helyett jóval kényelmesebben is fizetheti. Rugalmas és egyszerű megoldás, melynek nagy előnye, hogy Önnek nem kell a naptárját figyelnie: mindig időben, a határidők figyelembevételével egyenlítheti ki számláit. A szolgáltatáshoz ingyenes Limitfigyelés kapcsolódik. Limitfigyeléssel megbízásonként felső összeghatárt adhat meg, amennyiben a limitnél magasabb összeget szeretne a szolgáltató a számlájáról leemelni, a megbízás nem fog teljesülni.

Budapest Befektetési Kártyához hitelkeret nem igényelhető.

Milyen kiegészítő szolgáltatást ajánlunk a kártyához?

 • Mobilbank
 • Utasbiztosítás
 • 2012.február 01-től csoportos beszedési megbízást is megadhat PayPass™ Befektetési Kártyájához

Ha a konstrukciót a Budapest Bank Prémium Szolgáltatásainak keretében igényli, további kedvezményeket biztosítunk az Ön számára!

Vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a következő telefonszámon:
06 1 4777 777