Budapest Bank

Internetbank / (befektetés)

Budapest Bank Mastercard

 


Mastercard dombornyomott bankkártya

A Budapest Bank által kínált dombornyomott kártya előnye, hogy széles körben használható vásárlásra itthon és külföldön, valamint az interneten keresztül. A kártya érintéssel történő fizetésre is alkalmas.

MasterCard Dombornyomott bankkártyájával egyszerűen, gyorsan, érintéssel is tud fizetni szerte a világon és akár az Interneten keresztül történő vásárlások során is használhatja. Külföldi utazás alkalmával pedig nem kell előre számolnia, hogy pontosan mennyi valutát vigyen magával: bankkártyája segítségével szinte mindenhol tud költeni lakossági fizetési számlájáról!

Az érintőkártya előnyei:

 • Egyszerű és gyors

  A fizetéshez csak a jellel ellátott leolvasóhoz kell érintenie a kártyát a pénztárnál! Időtakarékossága abban rejlik, hogy az 5 000 Ft alatti vásárlások esetén nincs szükség aláírásra vagy a PIN kód megadására.* Ha a terminálon nem található a jel, akkor a kártya hagyományos módon használható.
 • Biztonságos

  A kártyát nem szükséges odaadni a pénztárosnak, az egy pillanatra sem kerül ki az Ön kezéből! Miután teljesült a fizetés, a terminál hangjelzést ad, majd kikapcsol, így a vásárlás összege nem vonható le kétszer. A bankkártya által küldött jel rövid hatótávolságú, így nem befogható, továbbá titkosított és minden adat biztonságban tudható.

* 5 000 Ft feletti vásárlás esetén mindig történik PIN kód és/vagy aláírás alapú azonosítás. A limit (5 000 Ft/tranzakció) ügyfél által nem módosítható. Biztonsági vagy egyéb okból a terminál összeghatártól függetlenül kérheti a PIN kód megadását.

Bankkártyája segítségével Ön:

 • Vásárolhat belföldön és külföldön, minden olyan kereskedelmi elfogadóhelyen ahol a MasterCard embléma az üzlet bejáratánál megtalálható!
 • Bármikor megváltoztathatja személyes azonosító kódját (PIN) minden Budapest Bank ATM-en.
 • Egyenlegét bármely magyarországi ATM-en keresztül lekérdezheti.

További szolgáltatások:

 • ATM-en keresztül mobil egyenleg feltöltést végezhet mindhárom GSM szolgáltató esetében.
 • Számlamozgásait nyomon követheti a Budapest Mobilbank szolgáltatás segítségével
 • Napi vásárlási és készpénzfelvételi limitet állíthat be, ezt a havidíj-mentes Budapest Internetbank felületen könnyen és gyorsan kezelheti otthonából is.
 • Társkártyát igényelhet, melynek használati kondíciói megegyeznek a főkártyáéval.
 • Utasbiztosítást köthet bankkártyájához, amely az egész világon védelmet nyújt Ön és családja számára.

 

Kérjük töltse ki az adatlapot


Egyeztessen időpontot az alábbi adatok megadásával és munkatársaink legkésőbb a foglalt időpontot megelőző munkanap végéig telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot!
Kérjük, adja meg vezetéknevét!

Még 50 karaktert írhat be.


Kérjük, Adja meg keresztnevét!

Még 50 karaktert írhat be.


Kérjük, adja meg telefonszámát!
+36

Még 50 karaktert írhat be.


Kérjük, adja meg email címét!

Még 50 karaktert írhat be.


Legközelebbi fiók!
Részletes fiók információk
Mikor kíván befáradni?

Megjegyzés!

Még 250 karaktert írhat be.Adatok küldése
Kérjük olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat! Az "Adatok küldése" gombra való kattintással Ön tudomásul veszi a tájékoztatóban foglaltakat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez. * Kötelezően kitöltendő mezők.