Budapest Bank

Internetbank / (befektetés)

Budapest Bank Mastercard

 


Mastercard dombornyomott bankkártya

A Budapest Bank által kínált dombornyomott kártya előnye, hogy széles körben használható vásárlásra itthon és külföldön, valamint az interneten keresztül. A kártya érintéssel történő fizetésre is alkalmas.

MasterCard Dombornyomott bankkártyájával egyszerűen, gyorsan, érintéssel is tud fizetni szerte a világon és akár az Interneten keresztül történő vásárlások során is használhatja. Külföldi utazás alkalmával pedig nem kell előre számolnia, hogy pontosan mennyi valutát vigyen magával: bankkártyája segítségével szinte mindenhol tud költeni lakossági fizetési számlájáról!

Az érintőkártya előnyei:

 • Egyszerű és gyors

  A fizetéshez csak a jellel ellátott leolvasóhoz kell érintenie a kártyát a pénztárnál! Időtakarékossága abban rejlik, hogy az 5 000 Ft alatti vásárlások esetén nincs szükség aláírásra vagy a PIN kód megadására.* Ha a terminálon nem található a jel, akkor a kártya hagyományos módon használható.
 • Biztonságos

  A kártyát nem szükséges odaadni a pénztárosnak, az egy pillanatra sem kerül ki az Ön kezéből! Miután teljesült a fizetés, a terminál hangjelzést ad, majd kikapcsol, így a vásárlás összege nem vonható le kétszer. A bankkártya által küldött jel rövid hatótávolságú, így nem befogható, továbbá titkosított és minden adat biztonságban tudható.

* 5 000 Ft feletti vásárlás esetén mindig történik PIN kód és/vagy aláírás alapú azonosítás. A limit (5 000 Ft/tranzakció) ügyfél által nem módosítható. Biztonsági vagy egyéb okból a terminál összeghatártól függetlenül kérheti a PIN kód megadását.

Bankkártyája segítségével Ön:

 • Vásárolhat belföldön és külföldön, minden olyan kereskedelmi elfogadóhelyen ahol a MasterCard embléma az üzlet bejáratánál megtalálható!
 • Bármikor megváltoztathatja személyes azonosító kódját (PIN) minden Budapest Bank ATM-en.
 • Egyenlegét bármely magyarországi ATM-en keresztül lekérdezheti.

További szolgáltatások:

 • ATM-en keresztül mobil egyenleg feltöltést végezhet mindhárom GSM szolgáltató esetében.
 • Számlamozgásait nyomon követheti a Budapest Mobilbank szolgáltatás segítségével
 • Napi vásárlási és készpénzfelvételi limitet állíthat be, ezt a havidíj-mentes Budapest Internetbank felületen könnyen és gyorsan kezelheti otthonából is.
 • Társkártyát igényelhet, melynek használati kondíciói megegyeznek a főkártyáéval.
 • Utasbiztosítást köthet bankkártyájához, amely az egész világon védelmet nyújt Ön és családja számára.

Vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a következő telefonszámon:
06 1 4777 777