Budapest Bank

Internetbank / (befektetés)

Lakásbiztosítás

 Lakásbiztosítás

A legtöbb család legértékesebb vagyontárgya az otthona, amiben él. Otthonunk és a benne található értéktárgyaink megrongálódása vagy megsemmisülése akár életünk munkáját teheti tönkre. A Budapest Bank által kínált, Ügyfeleink igényeire szabott Aegon Biztosító lakásbiztosításai védelmet nyújtanak a váratlan események ellen, ráadásul mindezt meglepően alacsony díjak mellett. Válasszon pénztárcájának és igényeinek megfelelően lakásbiztosítási csomagjaink közül.


Miért nálunk

 • Kedvező díjak, kiváló ár-érték arány.
 • Több csomag közül választhat, melyek mindegyike kizárólag lakásbiztosításnál releváns fedezeteket tartalmaz.
 • Széleskörű kedvezményrendszerrel dolgozunk, így a Budapest Bankban megkötött lakásbiztosítása az Ön személyére, illetve ingatlanjára szabott kedvező díjjal köthető.
 • Amennyiben az ingatlanra már rendelkezik társasházi biztosítással vagy Ön csak bérlője a lakásnak, lehetősége van kizárólag az ingóságokat biztosítani.
 • A biztosítás szolgáltatója Magyarország piacvezető lakásbiztosítója: AEGON Biztosító.

Exkluzív fedezetek

Lakásbiztosításunk a megszokottakhoz képest sok új, a mai kor igényeit lefedő eseményre is fedezetet nyújt, például ha:

 • elreped a zuhanykabin, vagy összetörik a fürdőszobatükör.
 • a kertibútort, a grillsütőt, vagy éppen a kerékpárt kár éri, esetleg ellopják.
 • elveszti vagy ellopják a pénztárcáját, kulcsait, bankkártyáját.
 • elromlik a hűtő, vagy a kazán.
 • a betörő pont a céges telefonját, vagy laptopját vitte el.
 • az utcán, vagy utazása közben rablás áldozata lesz.

Csomagtól függően számos kényelmi kiegészítő szolgáltatás elérhető (például sportfelszerelés biztosítás, assistance szolgáltatás).

Fedezetek

1. Tűz, elemi kár: Tűz; robbanás; villámcsapás; vihar; felhőszakadás; árvíz; hónyomás; jégverés; földrengés; földcsuszamlás; kő- és földomlás; ismeretlen építmény, üreg beomlása; idegen jármű ütközése; idegen tárgyak rádőlése.

2. Vízkár: Vezetékes csőtörés, dugulás, nyitva hagyott vízcsap, háztartási gép elromlása és akváriumtörés miatt kiáramló víz okozta károk, továbbá a feltárás, helyreállítás és a csőcsere (technológiailag indokolt mértékig) költségei.

3. Betöréses lopás, rablás, rongálás: A betöréses lopás az épület megfelelően lezárt helyiségébe erőszakkal, vagy a járószinttől mért 3 m-nél magasabban lévő, nyitott nyílászárón át történő behatolás A rablás erőszak, élet vagy testi épség elleni közvetlen fenyegetés, öntudatlan állapotba helyezés és kifosztás, nyaklánc- és táskakitépés. Rongálásnak minősül a betöréses lopással, rablással, vagy ezek kísérletével összefüggő káresemény.

4. Üvegtörés: Szerkezetileg beépített ajtók, ablakok (pinceablak is), erkélyek és loggiák üvegezésének törése és repedése.

5. Általános és háziállattartói felelősségbiztosítás: Idegen harmadik személynek okozott személysérülések és tárgyrongálási károk, amelyekért a PTK szerint kártérítési felelősséggel tartozik, a szabályzatban megnevezett minőségekben.

6. Idegen tulajdonú ingóság: Például vendégek vagyontárgyai, vagy a biztosított munkáltatójától munkavégzés céljából átvett vagyontárgy (pl.: laptop, telefon).

7. Fagyasztott élelmiszerek megromlása: Az áramszolgáltató minimum 8 órás, folyamatos szolgáltatás-kimaradása miatt, a hűtőben, fagyasztóban tárolt élelmiszerek megromlása. 8. Magával vitt ingóság A háztatársi ingóságok biztosítási összegének 5%-ának erejéig az EU egész területe a biztosított által magával vitt ingóságok tekintetében.

9. Elvesztés, elveszés: Kulcs, bankkártya, személyi okmányok elvesztése, ellopása miatt bekövetkező csere, letiltás és újra beszerzés költségei.

10. Beázás: Az épület tetőfedésén, panelhézagok szigetelésén, zárt nyílászárón keresztül beáramló csapadékvíz okozta károk. Évente egy alkalommal, 50.000 Ft limit határig a nyitott nyílászárón történt beázást is téríti a biztosító.

11. Különleges üvegkár: Üvegasztalok, bútorüvegek, üvegmosdók, zuhanykabinok, szauna ajtók és ablakok, tükrök, akváriumok és terráriumok, üvegkerámia főzőlapok, tűzhely üvegtetők törése és repedése.

12. Szabadban tárolt vagyontárgyak biztosítása: A rendeltetésüknél fogva szabadban lévő, háztartási ingóság kategóriába tartozó vagyontárgyak (kerti bútor, hintaágy, napernyő, grillsütő, kerti gyerekjáték, mobil medence, háziállat, és a nappalra ideiglenesen kint hagyott kerékpár és babakocsi) tűz, elemi kár, rongálás és lopás kárai.

13. Vandalizmus, leszerelés, graffiti: Szabadban lévő, rögzített épület-felszerelési tárgyak rongálása (betörés nélkül), leszerelése és eltulajdonítása, továbbá a graffitik miatti károk.

14. Elfolyt víz biztosítása: Csőtörés miatti elfolyt víz értékének térítése.

15. Besurranás, jóhiszemű beengedés: Nyitva lévő nyílászárón a biztosított otthon tartózkodása idején észrevétlen besurranó, vagy jóhiszeműen beengedett személy általi lopás.

16. Készpénz: Készpénz, értékpapír és betétkönyv betöréses lopás, rablás és besurranás esetén való eltulajdonítása.

17. Sportfelszerelés biztosítás: Szabadidős, hagyományos és extrém sportok felszerelési tárgyainak a sporttevékenység végzése közben, a kockázatviselés helyén kívüli lopás kárai.

18. Füst és koromszennyezés: Tűz nélküli füst és koromszennyezés.

19. Kiegészítő üvegkár: Üvegtetők, üvegtéglák, üvegfalak, télikertek, taposóüvegek, kirakatok törése, repedése.

20. Lakásdoktor: Napi 24 órában elérhető assistance szolgáltatás. Egy váratlan káresemény bekövetkezésekor rövid időn belül (maximum 24 óra) megbízható szakembert választhat az Aegon szerződött partnerei közül, aki a vészhelyzetet elhárítja, a hibát megszünteti, és az eredeti állapotot helyreállítja.

Kárrendezés

Kár esetén kérjük forduljon az Aegon Biztosítóhoz a lenti elérhetőségek valamelyikén. A biztosító munkatársai munkanapokon 8.00 és 18.00 - csütörtökön 8.00 és 20.00 - óra között fogadják hívását. Ettől eltérő időpontban üzenetrögzítő áll rendelkezésére, amelyen ha megadja nevét és telefonszámát, visszahívják Önt.

Telefonos Ügyfélszolgálat:
+36-1-477-4800
Külföldről hívható telefonszám:
+36-1-477-4800
e-mail:
ugyfelszolg@aegon.hu
Online Ügyfélszolgálat:
ugyfelszolgalat.aegon.hu

Bővebb információ és igénylés

Kérjen visszahívást az alábbi adatok megadásával és munkatársaink a következő banki munkanapon felveszik Önnel a kapcsolatot! Kérjük, hogy legyen elérhető az Ön által megadott telefonszámon!

 

Foglaljon időpontot!


Kérjük adja meg a vezetéknevét

Még 50 karaktert írhat be.


Adja meg keresztnevét

Még 50 karaktert írhat be.


Kérjük adja meg elsődleges telefonszámát
+36

Még 50 karaktert írhat be.


Adja meg email címét

Még 50 karaktert írhat be.Részletes fiók információk


Adatok küldése
Kérjük olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat! Az "Adatok küldése" gombra való kattintással Ön tudomásul veszi a tájékoztatóban foglaltakat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez. * Kötelezően kitöltendő mezők.